Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες το όνομα της εφαρμογής, το λινκ δεν το βγάζουν οι browsers στα κινητά

Φαντάζομαι αυτήν εννοεί!!!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive ( GMD Full Screen Immersive Mode )

Είναι η γνωστή GMD αλλά σε no root mode όπως λέει. Η οποία δείχνει να έχει το ίδιο θέμα με την απλή. Αν δεν θες αυτήν σάπια κοκκινίλα στο κάτω μέρος για να κάνεις trigger την navbar πρέπει να έχεις την αγορασμένη έκδοση.

Ναι αυτην εννοω GMD Immersive mode λεγεται και την δουλευω συνεχεια και ειναι φινα !!! Αξιζει για μενα !! Η free δουλευει μια χαρα και αν θες ποιο πολλες λειτουργεις οπως π.χ αλλαγη χρωματος κλπ η φουλ κανει 2 ευρω σιγουρα αξιζει αν θελει καποιος χωρις να ειναι αναγκαια !!! ;) ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά Καλημέρα.. Ανακάλυψα μια τρομερή εφαρμογή την δουλεύω 2 μέρες τώρα και από την χαρά μου θέλω να σας την μοιραστώ η οποία για μας που έχουμε g2 μας κάνει την ζωή ποιο εύκολη.. Για όσους δεν το ξέρουν υπάρχει και μπείτε μέσα λίγο άξιζει να την δείτε ή εξής εφαρμογή https://play.google.com/st....gmd.immersive η οποία << χωρίς root >> το τονίζω με ένα χάδι εξαφανίζει οπότε θες και οπουδήποτε είσαι μέσα στο κινητό τα touch buttons... αλλά και την πάνω μπάρα πληροφοριών αν θες μαζί ή ξεχωριστά άρα πλέον τα touch κουμπιά δεν αποτελούν πρόβλημα ότι και να κάνεις .. Οπότε έτσι έχεις μια ολόκληρη οθόνη ωφέλιμη να ευχαριστηθεις το κινητό.. Έγω π.χ τώρα που βλέπω ίντερνετ στο κινητό έχω φουλ σελίδα σε 5.2 ίντσες.. Απίστευτο...!!!

Άσχετο αυτή η ρημάδα η νέα αναβάθμιση 20f πότε θα έρθει εδώ σε εμάς τα ελληνικά??

φιλε μου πως λεγετε to app? προσπαθω να ανοιξω το λινκ που εδωσες (απο υπολογιστη) και λεει We're sorry, the requested URL was not found on this server.

ΕDIT: οκ το βρηκα!!!

φιλε μου πως λεγετε to app? προσπαθω να ανοιξω το λινκ που εδωσες (απο υπολογιστη) και λεει We're sorry, the requested URL was not found on this server.

ΕDIT: οκ το βρηκα!!!

Δες από πάνω

Google Pixel 9 Pro XL

Γιατί κανένα "nolock" δε δουλεύει στη συσκευή μας ; Edited by Grgasteus

Γιατί κανένα "nolock" δε δουλεύει στη συσκευή μας ;

Sorry Αλλά δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Τι είναι το nolock?

Sorry Αλλά δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Τι είναι το nolock?

Αν έχεις κωδικό για να ξεκλειδωνεις τη συσκευή, για να μην μπαίνεις στις ρυθμίσεις καιρό βάζεις και τον βγάζεις, υπάρχει αυτή η εφαρμογή που το παρακάμπτει.

Το χρειάζομαι γιατί όταν είμαι σε πελάτες θέλω να κλειδώνει και όταν δουλεύω στο γραφείο δεν το θέλω. Άσε που ο admin της εταιρείας μας υποχρεώνει να το έχουμε

Δε καταλαβαίνω τι σχέση έχουν αυτά με την αρχική μου ερώτηση

Εχουν το οτι δεν απαντησε σε εσενα, αλλα εκανε και αυτος μια ερωτηση.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησουμε το google location manager service χωρίς root; εχω απενεργοποιήσει την τοποθεσία αλλά κάθε φορά που ανοίγω το WiFi η τα δεδομένα πρέπει να κάνω αναγκαστική διακοπή.. Edited by steliosxD

Δε καταλαβαίνω τι σχέση έχουν αυτά με την αρχική μου ερώτηση

Αν ήθελε να σου απαντήσει λογικά θα έκανε παράθεση.

Κατά τα άλλα η απάντηση στην δική σου ερώτηση είναι ότι οι επαφές Google συγχρονίζουν τις εικόνες σε χαμηλή ανάλυση.

Υπάρχουν εφαρμογές που το παρακάμπτουν, αλλά προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποια. Από μνήμης θα έλεγα το haxsync ή κάπως έτσι.

Ηρθε η ωρα να αποχωριστω το note 2.Δυστυχως 2 συνεχομενα απο σειρα note 1-2 με κουρασαν μπορω να πω.

Μεγαλα κινητα....Οποτε παμε σε κατι πιο μαζεμενο.

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχουμε θεματα πλεον με τα G2 με σημα και gps.

Με ενδιαφερει πολυ το gps και δε θα τη παλεψω ακομα δε το πηρα να τρεχω στα service.

Καποια γνωμη?

Edited by TakisStam

Ηρθε η ωρα να αποχωριστω το note 2.Δυστυχως 2 συνεχομενα απο σειρα note 1-2 με κουρασαν μπορω να πω.

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν εχουμε θεματα πλεον με τα G2 με σημα και gps.

Με ενδιαφερει πολυ το gps και δε θα τη παλεψω ακομα δε το πηρα να τρεχω στα service.

Καποια γνωμη?

Υπάρχουν δεκάδες σελίδες που ρωτάνε το ίδιο και η τελευταία θετική απάντηση ήταν μήνες πριν. Νομίζω ότι πλέον μπορούμε να πούμε ότι ο μύθος έχει καταρριφθεί :-)

Oταν και αν με το καλο παρει την επομενη εκδοση android η lg το μενου το αλλαζει καθολου οπως πχ η htc με το sense 4-5 κτλ η μπα;

Παιδιά εχω το igo primo από το note 3 αλλά δεν δουλεύει στο g2 μαλλον φταίει η διαφορετική ανάλυση μου είπαν μήπως κάποιος έχει το data zip για τη συσκευή μας ας μου το στείλει γιατί αλλιως δεν παίζει:mad:

Oταν και αν με το καλο παρει την επομενη εκδοση android η lg το μενου το αλλαζει καθολου οπως πχ η htc με το sense 4-5 κτλ η μπα;

Υπαρχει η φημη(αλλα μονο σαν φημη και οχι επιβεβαιωμενο),οτι μπορει να δουμε το UI του G3 σε επερχομενες αναβαθμισεις....

Poco X3 nfc 6/128

Παιδιά εχω το igo primo από το note 3 αλλά δεν δουλεύει στο g2 μαλλον φταίει η διαφορετική ανάλυση μου είπαν μήπως κάποιος έχει το data zip για τη συσκευή μας ας μου το στείλει γιατί αλλιως δεν παίζει:mad:

Φίλε μου και εγώ το ιδιο ειχα και στο νοτε3και δουλεύει κανονικα το igo primo!!!απλα το δικο προβλημα ειναι οτι στο g2 δεν μου βλεπει το skin!!!δες αν ειναι μήπως κανεις κανεις καυι λάθος!!και δεν θα σου ανεβάσω αργοτερα το data!!!

Καποια γνωμη?

9 απροβλημάτιστα μηνακια έχω με το κινητό όσο αφορά το GPS.απλά τέλειο.

Φλασαρα και την 20f Και έχω και voip. Αποφάσισα να μην το αλλάξω για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Έχει και το ιδανικό μέγεθος

Υπαρχει η φημη(αλλα μονο σαν φημη και οχι επιβεβαιωμενο),οτι μπορει να δουμε το UI του G3 σε επερχομενες αναβαθμισεις....

Η φήμη λέει ότι θα πάρουμε και G3 UI και Android L: http://www.ibtimes.co.uk/lg-g2-receive-lg-g3-user-interface-android-l-update-next-year-1462417

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Μου ακούγετε πολύ παράξενο αυτό! Λύση για το πρόβλημα σου δεν έχω, απλά, θα σου προτείνω να κάνεις ένα back up και να το επαναφέρεις στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις!!!

Με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω backup μερικές εφαρμογές αλλά και μνματα πριν κάνω hard reset ; υπάρχει τρόπος σε μην ρουταρισμενο; το ρωτάω αυτό γτ κάτι μ τρώει την μπαταρία κ Δεν ξέρω τι κ σκέφτομαι να το κάνω μια επαναφορα
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Η φήμη λέει ότι θα πάρουμε και G3 UI και Android L: http://www.ibtimes.co.uk/lg-g2-receive-lg-g3-user-interface-android-l-update-next-year-1462417

super!απ οτι φαινεται ειχα μεινει λιγο πισω στην ενημερωση....:rolleyes:

Poco X3 nfc 6/128

super!απ οτι φαινεται ειχα μεινει λιγο πισω στην ενημερωση....:rolleyes:

Επίσημα η LG ανακοίνωσε πως το καινούργιο ui θα το πάρουν οι συσκευές του 2014 (πιο συγκεκριμένα αυτές που βγήκαν ή θα βγούν στο δεύτερο μισό του έτους). Θεωρητικά αυτό αφήνει έξω το G2 που κυκλοφόρησε το 2013. Δυστυχώς τα site που δηλώνουν οτι το G2 θα πάρει το καινούργιο ui βασίζονται κυρίως σε φήμες, εικασίες ή "αξιόπιστες πηγές" (όπως λένε) και δεν αναφέρονται σε επίσημες ανακοινώσεις της LG.

Αυτό σημαίνει πως είμαστε ακόμα στην αναμονή και τίποτα δεν είναι προς το παρόν σίγουρο.

Με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω backup μερικές εφαρμογές αλλά και μνματα πριν κάνω hard reset ; υπάρχει τρόπος σε μην ρουταρισμενο; το ρωτάω αυτό γτ κάτι μ τρώει την μπαταρία κ Δεν ξέρω τι κ σκέφτομαι να το κάνω μια επαναφορα

Εγώ είχα χρησιμοποιήσει το my backup pro για να μεταφέρω δεδομένα από το προηγούμενο κινητό μου στο G2. Δεν χρειάζεται ρουτ αλλά στις εφαρμογές χωρίς ρουτ δεν θα μεταφερθούν τα δεδομένα της εφαρμογής. Τα μηνύματα είχαν μεταφερθεί χωρίς πρόβλημα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Ερώτηση για αυτούς που έχουν 20f.

To Skype το βλέπετε στη notification bar ;