Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα κ παλι. Ξερει κανεις κανενα καλο προγραμμα για να το αναζητησω σε περιπτωση κλοπης ή απωλειας;εχει μερικα προγραματα στο play αλλα ποιο να εμπιστευτεις;

Δοκίμασε το Cerberus

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας, σήμερα το πρωί, έκλεισα το τηλέφωνο για λίγο, έτσι επειδή μετά την πρώτη ενεργοποίηση και αφού το έστησα δεν το είχα κλείσει, ούτε είχα κάνει επανεκκίνηση. Μόλις το άνοιξα μου ήρθε αναβάθμιση λογισμικού. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά όταν το άνοιξα την πρώτη φορά, αν δεν κάνω λάθος, είχε την 4.4.2. Σήμερα και μετά την ΟΤΑ αναβάθμιση, είδα ότι έχει την 4.4.2. Βέβαια αυτή η σημερινή αναβάθμιση, ήταν σχετικά μικρή. Ξέρει κάτι κάποιος;

Γεια σας, σήμερα το πρωί, έκλεισα το τηλέφωνο για λίγο, έτσι επειδή μετά την πρώτη ενεργοποίηση και αφού το έστησα δεν το είχα κλείσει, ούτε είχα κάνει επανεκκίνηση. Μόλις το άνοιξα μου ήρθε αναβάθμιση λογισμικού. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά όταν το άνοιξα την πρώτη φορά, αν δεν κάνω λάθος, είχε την 4.4.2. Σήμερα και μετά την ΟΤΑ αναβάθμιση, είδα ότι έχει την 4.4.2. Βέβαια αυτή η σημερινή αναβάθμιση, ήταν σχετικά μικρή. Ξέρει κάτι κάποιος;

knock kode λογικα?

ειναι καποιο update που περιμενουμε να ερθει..20F δηλ..τι χωρας ειναι το κινητο σου?
I Want To Believe

ειναι καποιο update που περιμενουμε να ερθει..20F δηλ..τι χωρας ειναι το κινητο σου?

Είναι Γερμανίας. Το αγόρασα όπως έγραψα από cityshop και είναι 32GB. Αυτό μήπως σημαίνει ότι θα παίρνω και σχετικά γρήγορα τις αναβαθμίσεις;

Είναι Γερμανίας. Το αγόρασα όπως έγραψα από cityshop και είναι 32GB. Αυτό μήπως σημαίνει ότι θα παίρνω και σχετικά γρήγορα τις αναβαθμίσεις;

Την χώρα την είδες από τον τριψήφιο κωδικό έτσι???

Google Pixel 6 Pro

καλησπερα παιδια! αντιμετωπιζω κι εγω ενα προβλημα με το G2 μου! Στα περισσοτερα παιχνιδια που παιζω,π.χ το Temple Run ο ηχος εχει μια καθηστερηση! Η μουσικη του Temple ειναι μια χαρα αλλα π.χ πρωτα πηδαω μετα ακουγεται ο ηχος του ηρωα και αυτο πατησω εδαφος παλι το ιδιο! Αυτο γινεται και σε αλλα παιχνιδια π.χ Subway Surfers,Into the Dead(πρωτα πυροβολαω και μετα ο ηχος). Σας παρακαλω αν καποιος εχει την λυση,ειναι ολοκαινουργιο το κινητο και εχω στεναχωρηθει!

ψαχνω ενα βιντεακι με τριγμους του g2(νομιζω ηταν ελληνικο και το ειχα ανεβασει ενα παιδι κι εδω μεσα) ...

κανει κατι περιεργα στο πανω και κατω μερος και

δεν ξερω αν εχει προβλημα ή ετσι ειναι ! στα κουμπια ειναι μια χαρα , απλα οταν το πιεζεις πανω και κατω

ταυτοχρονα ακουγονται διαφοροι τριγμοι

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

ψαχνω ενα βιντεακι με τριγμους του g2(νομιζω ηταν ελληνικο και το ειχα ανεβασει ενα παιδι κι εδω μεσα) ...

κανει κατι περιεργα στο πανω και κατω μερος και

δεν ξερω αν εχει προβλημα ή ετσι ειναι ! στα κουμπια ειναι μια χαρα , απλα οταν το πιεζεις πανω και κατω

ταυτοχρονα ακουγονται διαφοροι τριγμοι

Βγάλε το καπάκι, βάλε ένα χαρτάκι διπλωμένο 3 φορές πάνω στην μπαταρία και είσαι κομπλέ!

Προτείνω stick απο αυτά που κολλάμε στο ψυγείο ώστε η μια πλευρά που έχει λίγη κόλλα να ακουμπάει πάνω στην μπαταρία και να μην γλιστρήσει.

κόψε και το χαρτάκι που έχει περισσέψει να έχει μέγεθος όσο η μπαταρία όχι παραπάνω ;)

Και τα bugs συνεχιζονται σε μαμα 4.4.2 ροοτ μου λεει οταν ανοιγω το ραδιο οτι η εφαρμογη εχει σταματησει,τι να.φταιει ειμαι μονο ροοτ και εχω μονο το xposed

ONE PLUS 9 PRO

Την χώρα την είδες από τον τριψήφιο κωδικό έτσι???

Ναι, στο καπάκι του κουτιού, εκεί που γράφει τα στοιχεία ταυτότητας της συσκευής, γράφει ''DEU'' Deutschland.

η 4.4.2 δεν προκαλει κανενα προβλημα..η εφαρμογη xposed που βαζεται προκαλει πολλα προβληματα με τα application...κανε μια εκκαθαριση στο εικονιδειο τις cameras απο την διαχειριση εφαρμογων!!!και αν δεν φτιαξει καταργησε το xposed!!!
I Want To Believe

Τα εκανα και τα δυο αλλα δεν,στο ραδιο απο τις εφαρμογες το μονο που μου επιτρεπει ειναι διαγραφη cache τιποτα αλλο. Edited by poison21

ONE PLUS 9 PRO

Μια αναδρομικη απαντηση σε καποια παιδια πως πηρα την 20f. Τωρα ειδα οτι το κινητο ειναι προελευσης Βαλτικης.Οποτε αυτοι περνουν πρωτοι τις αναβαθμισεις.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Γεια σας,

εχει σπασει σε κανεναν η οθονη ?

Εσπασε σε ενα φιλο η οθονη και τρεμοπαιζει, το touch την γλιτωσε,

καμια προταση πως να προμηθευτω την γνησια χωρις να δωσω μια περιουσια?

Θα την αλλαξουμε μονοι μας.

Αυριο το πρωι τηλεφωνω στο επισημο service (210-7777076) αλλα αναμενω πιασιμο κ...λου.

Κοιταξα και στο ebay και ξεκινανε οι και-καλα γνησιες στα 60gbp=75€ (touch+οθονη+frame, ενα πακετο ενωμενο),

εχω ομως την εντυπωση οτι ειναι μουφα (δεν με νοιαζει οτι ειναι μουφα, με νοιαζει μηπως εχει κακη αποδοση η εικονα ή το touch)

Καμια προταση ? Εχει βαλει κανεις καμια απο ebay να δουμε τι παιζει απο αποδοση ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μολις γυρισα απο procordia μεσα σε 20 λεπτα εκαναν ελενχο και μου αλλαξαν κεντρικη πλακετα,απλα αψογο σερβις ρωτησα και ποσο κοστιζει η αλλαγη μπαταριας για το μελον και μου ειπαν 28 ευρω,το μονο κακο οτι εχω αλλο imei τωρα και μου σβηστηκαν τα παντα αλλ δεν μπορουσα να κανω και κατι μιας και νεκρωσε το τηλεφωνο.

Η μπαταρία ακολουθεί τα δύο χρόνια εγγύησης που έχει η συσκευή άραγε ;;;

Γεια σας,

Αυριο το πρωι τηλεφωνω στο επισημο service (210-7777076) αλλα αναμενω πιασιμο κ...λου.

Κοιταξα και στο ebay και ξεκινανε οι και-καλα γνησιες στα 60gbp=75€ (touch+οθονη+frame, ενα πακετο ενωμενο),

εχω ομως την εντυπωση οτι ειναι μουφα (δεν με νοιαζει οτι ειναι μουφα, με νοιαζει μηπως εχει κακη αποδοση η εικονα ή το touch)

Καμια προταση ? Εχει βαλει κανεις καμια απο ebay να δουμε τι παιζει απο αποδοση ?

Ενος φιλου μου που του ειχε σπασει η οθονη χωρις να πειραξει το touch την αλλαξε με 40€ σε ενα σερβις κοντα στο κεντρο του Πειραια. Αλλο τηλεφωνο βεβαια, Galaxy S3. Ψαξτο.

Οχι δεν καλυπτεται η μπαταρια.

ONE PLUS 9 PRO

Οχι δεν καλυπτεται η μπαταρια.

Οι μπαταρίες συνήθως ακολουθούν 6μηνη ξεχωριστή εγγύηση. Αν ωστόσο δεν αναγράφεται στο βιβλιαράκι τότε σαφώς και μπορείς να το κυνηγήσεις καθώς πρέπει να είσαι ενημερωμένος για την διαφορετική εγγύηση από το κινητό.

Google Pixel 6 Pro

Οι μπαταρίες συνήθως ακολουθούν 6μηνη ξεχωριστή εγγύηση. Αν ωστόσο δεν αναγράφεται στο βιβλιαράκι τότε σαφώς και μπορείς να το κυνηγήσεις καθώς πρέπει να είσαι ενημερωμένος για την διαφορετική εγγύηση από το κινητό.

Εδώ θα έλεγα ότι 6μηνη εγγύηση έχουν οι αποσπωμενες μπαταρίες. Στην περίπτωση μας όμως μπορείς να το κυνηγήσεις γιατί θεωρείται unibody κατασκευή.

Εδώ θα έλεγα ότι 6μηνη εγγύηση έχουν οι αποσπωμενες μπαταρίες. Στην περίπτωση μας όμως μπορείς να το κυνηγήσεις γιατί θεωρείται unibody κατασκευή.

Δεν ξέρω άλλα δεν νομίζω να τις διαχωρίζουν. Σε κάθε περίπτωση ως καταναλωτής πρέπει να είσαι ενήμερος. Αν δεν γράφεται στους όρους εγγύησης ή στο βιβλιαράκι γενικά τότε σίγουρα μπορείς να το κυνηγήσεις.

Google Pixel 6 Pro

Γεια σας,

κανεις ; κι εγω θελω να το κανω μονος μου οποτε ...

http://www.ebay.com/itm/White-LG-Optimus-G2-D802-D805-LCD-Screen-Display-Digitizer-Touch-Replacement-/281392454960?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item41844c1d30

http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-for-LG-Optimus-G2-D802-D805-White-UK-/141314787251?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item20e70487b3

μια απο αυτες δεν θα ειναι ενταξει ; γιατι να μην δειχνει κανονικα φιλε ;

ιδια οθονη ειναι ! οσο για το παιδι που λεει να αλλαξεις μονο οθονη , ειναι πολυ

δυσκολο να γινει και οσοι το εχουν κανει , λενε για κιτρινιλες μετα και αλλα προβληματα !

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα η αναμονη κλησης όταν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο,εμφανίζεται στην μέση της οθονης και ενεργοποιήται μάλλον από το αφτί μου.