giorgos1966 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Το λινκ ειναι αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Απλα πας εκει που λεει "PREVIOUS VERSION" και πατας στο "Downloads" για να δεις και τις εκδοσεις .apk! Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν δουλευουν χωρις root. Εκει φιλε που λες εχει ενα σωρο...Εγω φοραω την CloudyG3_1.2 Ποια να βαλω μην κανω πατατα;Ευχαριστω.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manbag1970 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Και το pc δίνει επιλογή.... Εχεις δικιο αδερφε μολις το προσεξα :p , ερώτηση : με exFat μπορεις να μεταφερεις μεγαλα αρχεια οπως με το NTFS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATTY Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Μου έστειλε κάποιος φίλος το εξής μήνυμα εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει: «το τηλέφωνο μου είναι το κορεάτικο version LG G2 F320 και όταν προσπαθώ να τηλεφωνήσω μου βγάζει ένα Pop up : Roaming Dial (δίπλα ο αριθμός του τηλ που θέλω να καλέσω) και από κάτω Dial Cyprus και Dial Korea. Πως μπορώ να το ακυρώσω»; Κάποια απάντηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εκει φιλε που λες εχει ενα σωρο...Εγω φοραω την CloudyG3_1.2 Ποια να βαλω μην κανω πατατα;Ευχαριστω.:) Αν δεις μερικα post πιο πανω αναφερθηκε οτι μπορεις να βαλεις και την καινουργια XcamLG 5.0 με απλη εγκατασταση! Αλλιως, αφου φορας την cloudyG3 θα βαλεις (στις PREVIOUS VERSION οπως ειπαμε) την v4.0.0, η οποια ειναι η μονη αν δεις για G3 roms. Την τελευταια τη φλασαρεις μεσω recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπέρα. Η εφαρμογή light flow δουλεύει σωστά στο G2? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Θα ήθελα να μάθω ποιες εφαρμογές είναι χρήσιμες και πρέπει να της κατεβάσω.. Υπάρχει κάποιο antivarius??? Υπάρχει εφαρμογή που καθαρίζει όλα τα σκουπίδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου τις τελευταίες μέρες.μου κανει κόλπα το κινητο κολλαει tο touch screen Και όταν τον κάνω power off Και μετά on(σβήσιμο οθονης Όχι κινητου) ξεκολλαει.διάβασα στο ΝΕΤ αλλά δε βρίσκω σιγουρη απαντηση άλλοι.μιλάνε για software άλλοι για hardware,Δεν βγάζω άκρη....pls help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Παιδιά καλησπέρα νέος κάτοχος και σήμερα είδα ξαφνικά Η εφαρμογή χάρτες να καταναλώνει πολύ μπαταρία. Εγώ άνοιξα για λίγο το GPS και μετά το έκλεισα.τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπέρα. Η εφαρμογή light flow δουλεύει σωστά στο G2? Τζάμι είναι η εφαρμογή! Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Γεια χαρα παιδια νεο μελος και νεος κατοχος LG G2. Σημερα αγορασα την συσκευη και θα ηθελα να μου πειτε πως τσεκαρω το GPS του κινητου.. Τα περισσοτερα τα εχω τσεκαρει.. Αν κατι νομιζετε οτι ειναι επιφοβο και πρεπει να το ελεγξω ακουω προσεκτικα! Ξερω οτι καπου στις 700+ σελιδες θα αναφερονται αυτα που ρωταω αλλα παιδια ειναι μεγαλος ογκος για να διαβαστει αμεσα! ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου τις τελευταίες μέρες.μου κανει κόλπα το κινητο κολλαει tο touch screen Και όταν τον κάνω power off Και μετά on(σβήσιμο οθονης Όχι κινητου) ξεκολλαει.διάβασα στο ΝΕΤ αλλά δε βρίσκω σιγουρη απαντηση άλλοι.μιλάνε για software άλλοι για hardware,Δεν βγάζω άκρη....pls help! φιλε μου κανε ενα hard reset το κινητο σου απο της ρυθμίσεις!!!(αλλα περνα τα αρχεια σου στο pc σου γιατί θα σου τα σβήσει όλα!!!!) και δες αν εχις παλι καποιο προβλημα με την οθονη!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα νέος κάτοχος και σήμερα είδα ξαφνικά Η εφαρμογή χάρτες να καταναλώνει πολύ μπαταρία. Εγώ άνοιξα για λίγο το GPS και μετά το έκλεισα.τι φταίει; τιποτα δεν τρεχει απλα μαλλον η εφαρμογη ετρεχε απο πισω και σου ετρωγε την μπαταρια!!!!αν εισαι ροοτ κανε την διακοπη η ακομα πεταξε την ειναι η πιο αχρηστη εφαρμογη για gps!!!!(εχει πολυ καλυτερα π.χ igo primo ,navigon) τωρα αν δεν εισαι ροοτ κατεβασε το greenify και κανε την αδρανοποίηση!!! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια χαρα παιδια νεο μελος και νεος κατοχος LG G2. Σημερα αγορασα την συσκευη και θα ηθελα να μου πειτε πως τσεκαρω το GPS του κινητου.. Τα περισσοτερα τα εχω τσεκαρει.. Αν κατι νομιζετε οτι ειναι επιφοβο και πρεπει να το ελεγξω ακουω προσεκτικα! Ξερω οτι καπου στις 700+ σελιδες θα αναφερονται αυτα που ρωταω αλλα παιδια ειναι μεγαλος ογκος για να διαβαστει αμεσα! ευχαριστω εκ των προτερων! κατεβασε το gps test απο playstore και δοκιμασε το!!!αλλα καλυτερα ειναι να το δοκιμασεις την ωρα που κανεις πλοήγηση για κάμποση ωρα!!!( υπήρχε ενα θεμα με διακοπες του στιγματος gps την ωρα πλοηγησης και το ειχα και εγω στο προηγούμενο μου g2!! δεν το ειχαν ολοι ομως μαλλον ηταν καποια προβληματική παρτιδα!!)βεβαία δεν εχω δοκιμασει ακομα το καινουργιο g2 μου θα το δοκιμασω ομως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 φιλε μου κανε ενα hard reset το κινητο σου απο της ρυθμίσεις!!!(αλλα περνα τα αρχεια σου στο pc σου γιατί θα σου τα σβήσει όλα!!!!) και δες αν εχις παλι καποιο προβλημα με την οθονη!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τιποτα δεν τρεχει απλα μαλλον η εφαρμογη ετρεχε απο πισω και σου ετρωγε την μπαταρια!!!!αν εισαι ροοτ κανε την διακοπη η ακομα πεταξε την ειναι η πιο αχρηστη εφαρμογη για gps!!!!(εχει πολυ καλυτερα π.χ igo primo ,navigon) τωρα αν δεν εισαι ροοτ κατεβασε το greenify και κανε την αδρανοποίηση!!! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατεβασε το gps test απο playstore και δοκιμασε το!!!αλλα καλυτερα ειναι να το δοκιμασεις την ωρα που κανεις πλοήγηση για κάμποση ωρα!!!( υπήρχε ενα θεμα με διακοπες του στιγματος gps την ωρα πλοηγησης και το ειχα και εγω στο προηγούμενο μου g2!! δεν το ειχαν ολοι ομως μαλλον ηταν καποια προβληματική παρτιδα!!)βεβαία δεν εχω δοκιμασει ακομα το καινουργιο g2 μου θα το δοκιμασω ομως!!! εμενα με νοιαζει το IN VIEW η το IN USE? εχω βαλει να ψαχνει μονο με αισθητηρες συσκευης. Μου λεει 25 in view αλλα 0 IN USE....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 εμενα με νοιαζει το IN VIEW η το IN USE? εχω βαλει να ψαχνει μονο με αισθητηρες συσκευης. Μου λεει 25 in view αλλα 0 IN USE....... in use φιλε μου σε ενδιαφερει !!απλα δεν τα εχει κλειδωσει ακομα δεν ειναι θεμα απλα βγες εξω αν ειναι και θα τα κλειδωσει μπαμ μπαμ!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 εμενα με νοιαζει το IN VIEW η το IN USE? εχω βαλει να ψαχνει μονο με αισθητηρες συσκευης. Μου λεει 25 in view αλλα 0 IN USE....... Εχουμε φιλε μου και ξεχωριστο θεμα για το gps του G2, καθοτι ειχαμε αρκετοι προβλημα.... ειδικα αυτοι που ειχαμε απ' τις πρωτες παρτιδες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383382 ριξε μια ματια.... εχει λιγοτερες σελιδες για διαβασμα :lol: Μεσα στο σπιτι καθολου απιθανο να ΜΗ σου κλειδωσει δορυφορους, αν βγεις εξω λογικα θα βρει (εννοειται σε ενδιαφερει το IN USE) Και πολυ σημαντικο να κανεις πλοηγηση με προγραμμα. που δεν χρησιμοποιει internet (igo, sygic, navigon κτλ) και να δεις αν σου κανει αποσυνδεσεις απ' τους δορυφορους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Εχουμε φιλε μου και ξεχωριστο θεμα για το gps του G2, καθοτι ειχαμε αρκετοι προβλημα.... ειδικα αυτοι που ειχαμε απ' τις πρωτες παρτιδες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383382 ριξε μια ματια.... εχει λιγοτερες σελιδες για διαβασμα :lol: Μεσα στο σπιτι καθολου απιθανο να ΜΗ σου κλειδωσει δορυφορους, αν βγεις εξω λογικα θα βρει (εννοειται σε ενδιαφερει το IN USE) Και πολυ σημαντικο να κανεις πλοηγηση με προγραμμα. που δεν χρησιμοποιει internet (igo, sygic, navigon κτλ) και να δεις αν σου κανει αποσυνδεσεις απ' τους δορυφορους! παντως κλείδωσε μεσα στο σπίτι σε δευτερολεπτα!!! περασες τον dorimanx τελικα??εβγαλε καινουργιο 6.8 ακομα πιο τουμπανω!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) παντως κλείδωσε μεσα στο σπίτι σε δευτερολεπτα!!! περασες τον dorimanx τελικα??εβγαλε καινουργιο 6.8 ακομα πιο τουμπανω!!:lol: Καλα το gps σου ειναι...καμπάνα:D:D Τον εβαλα τον dorimanx, μου αρεσει που εχει διαφορες "σημαντικες" ρυθμισεις αλλα....... εχω ενα αλλο θεμα :worry: Ειχα για αρκετο καιρο την cloudystock 2.1 και τωρα που εβαλα την cloudyG3 εκανα και τις εξης αλλαγες ακομη: Εβαλα τον nova prime Εβαλα zooper widget Εβαλα τον dorimanx (στην cloudystock ειχα το δικο της) Ολα τα αλλα λιγο-πολυ οπως την cloudystock (greenify, xposed κτλ) Η μπαταρια μου φευγει νερακι :( Δεν ξερω αν θελει χρονο να "στρωσει" η rom ή τι αλλο μου τρωει την μπαταρια; Edited August 10, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλα το gps σου ειναι...καμπάνα:D:D Τον εβαλα τον dorimanx, μου αρεσει που εχει διαφορες "σημαντικες" ρυθμισεις αλλα....... εχω ενα αλλο θεμα :worry: Ειχα για αρκετο καιρο την cloudystock 2.1 και τωρα που εβαλα την cloudyG3 εκανα και της εξης αλλαγες ακομη: Εβαλα τον nova prime Εβαλα zooper widget Εβαλα τον dorimanx (στην cloudystock ειχα το δικο της) Ολα τα αλλα λιγο-πολυ οπως την cloudystock (greenify, xposed κτλ) Η μπαταρια μου φευγει νερακι :( Δεν ξερω αν θελει χρονο να "στρωσει" η rom ή τι αλλο μου τρωει την μπαταρια; κοιτα να σου πω οτι και εγω εβγαλα 3ωρες 30 λεπτα που ειναι αρκετα λίγο!!! αλλα σιγουρα θελει τον κυκλο του τρεις με τέσσερις φορτίσεις!! τωρα ειμαι φουλ θα δω ποση ωρα θα βγαλω αυτην την φορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 κοιτα να σου πω οτι και εγω εβγαλα 3ωρες 30 λεπτα που ειναι αρκετα λίγο!!! αλλα σιγουρα θελει τον κυκλο του τρεις με τέσσερις φορτίσεις!! τωρα ειμαι φουλ θα δω ποση ωρα θα βγαλω αυτην την φορα!!! Με cloudystock περνουσα για πλακα τις 6 ωρες οθονη. Δες τι ειχα καταφερει προσφατα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5506648#post5506648 Τωρα τεραστια διαφορα........αυτο που φοβαμαι πιο πολυ ειναι ο kernel. Θα δω τι θα γινει τις επομενες μερες, αλλιως ψαχνω τον stock kernel της cloudyG3 για να τον ξαναπερασω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Με cloudystock περνουσα για πλακα τις 6 ωρες οθονη. Δες τι ειχα καταφερει προσφατα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5506648#post5506648 Τωρα τεραστια διαφορα........αυτο που φοβαμαι πιο πολυ ειναι ο kernel. Θα δω τι θα γινει τις επομενες μερες, αλλιως ψαχνω τον stock kernel της cloudyG3 για να τον ξαναπερασω!! οπως σου ειπα ο κερνελ θελει τουλαχιστον τέσσερις φορτίσεις για αυτο και σου ειπα και τον δικό χρόνο!! δωσε του χρονω και μετα δες τι θα κανεις αν θα τον κρατήσεις η οχι!!;) παντως η εφαρμογες ανοίγουν πιο γρήγορα με τον kernel 6,8 dorimanx!!απλα βρηκε απο μονος ενα bug και λογικα σύντομα θα εχουμε και αλο update!!και φυσικα μπορει να φταιει και η ρομ ετσι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 οπως σου ειπα ο κερνελ θελει τουλαχιστον τέσσερις φορτίσεις για αυτο και σου ειπα και τον δικό χρόνο!! δωσε του χρονω και μετα δες τι θα κανεις αν θα τον κρατήσεις η οχι!!;) παντως η εφαρμογες ανοίγουν πιο γρήγορα με τον kernel 6,8 dorimanx!!απλα βρηκε απο μονος ενα bug και λογικα σύντομα θα εχουμε και αλο update!!και φυσικα μπορει να φταιει και η ρομ ετσι!!! Για τη rom ειχα διαβασει οτι κυμαινεται σε καλα επιπεδα, γι' αυτο αποφασισα να τη βαλω κιολας! Αλλα βλεπω μεγαλη διαφορα.... εκτος και αν βρω να φταιει κατι αλλο για το battery drain. Α και κατι αλλο, με το που φλασαρα τον kernel βλεπω οτι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασια, περασε ευκολα τους 39 βαθμους!!! Δεν ειχα δει μεχρι τωρα να ζεσταινεται τοσο :confused: παρατηρησες κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) Για τη rom ειχα διαβασει οτι κυμαινεται σε καλα επιπεδα, γι' αυτο αποφασισα να τη βαλω κιολας! Αλλα βλεπω μεγαλη διαφορα.... εκτος και αν βρω να φταιει κατι αλλο για το battery drain. Α και κατι αλλο, με το που φλασαρα τον kernel βλεπω οτι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασια, περασε ευκολα τους 39 βαθμους!!! Δεν ειχα δει μεχρι τωρα να ζεσταινεται τοσο :confused: παρατηρησες κατι τετοιο; Η θερμοκρασία είναι μια χαρα φιλε μου για τώρα που ειναι καλοκαίρι!!!πριν απο το. G2 ειχα το note3 και η θερμοκρασία ειναι στα ιδια επίπεδα!!με 30 λεπτα σερφάροντας στο internet η θερμοκρασία της μπαταρίας φτάνει στους 42 βαθμούς και η cpu 55 με 57!!!! Αυτο που εχω παρατηρήσει είναι ότι τα benchmark. έχουν κάπως χαμηλά σκορ!!ειδικά στο quadrant θυμάμαι οταν το ειχα έβγαζα 22 300 μέχρι και 23 00!!!τώρα έβαλα 17 700 τι διαφορά είναι αυτή?? Edited August 10, 2014 by manthosffvll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Τζάμι είναι η εφαρμογή! Ούτε σε μένα λειτουργεί σωστά. Μήπως χρειάζεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Η θερμοκρασία είναι μια χαρα φιλε μου για τώρα που ειναι καλοκαίρι!!!πριν απο το. G2 ειχα το note3 και η θερμοκρασία ειναι στα ιδια επίπεδα!!με 30 λεπτα σερφάροντας στο internet η θερμοκρασία της μπαταρίας φτάνει στους 42 βαθμούς και η cpu 55 με 57!!!! Αυτο που εχω παρατηρήσει είναι ότι τα benchmark. έχουν κάπως χαμηλά σκορ!!ειδικά στο quadrant θυμάμαι οταν το ειχα έβγαζα 22 300 μέχρι και 23 00!!!τώρα έβαλα 17 700 τι διαφορά είναι αυτή?? Και σε μενα ειναι πεσμενα τα benchmark's..... οχι οτι τα δινω και πολυ σημασια, δεν εχουν σχεση με την εμπειρια χρησης, αλλα μου κανει εντυπωση και μενα. Θα δωσω κανα δυο μερες προθεσμια στο dorimanx και αν δε στρωσει θα φαει σουτ...... ξαναγυρναω σε stock kernel cloudyG3. Και οι θερμοκρασιες μου φανηκαν υπερβολικες, με την cloudystock ακομη και μετα απο 1 ωρα πλοηγηση δεν εβλεπα πανω απο 37-38 βαθμους! Τελος παντων θα δοκιμαζουμε και θα δουμε.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Και σε μενα ειναι πεσμενα τα benchmark's..... οχι οτι τα δινω και πολυ σημασια, δεν εχουν σχεση με την εμπειρια χρησης, αλλα μου κανει εντυπωση και μενα. Θα δωσω κανα δυο μερες προθεσμια στο dorimanx και αν δε στρωσει θα φαει σουτ...... ξαναγυρναω σε stock kernel cloudyG3. Και οι θερμοκρασιες μου φανηκαν υπερβολικες, με την cloudystock ακομη και μετα απο 1 ωρα πλοηγηση δεν εβλεπα πανω απο 37-38 βαθμους! Τελος παντων θα δοκιμαζουμε και θα δουμε.....;) δεν μου λες miui εχεις δοκιμασει καθολου??θελω πολυ να δοκιμάσω!!!:D http://xiaomi.eu/community/threads/4-8-8.25262/ αυτο ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 δεν μου λες miui εχεις δοκιμασει καθολου??θελω πολυ να δοκιμάσω!!!:D http://xiaomi.eu/community/threads/4-8-8.25262/ αυτο ειναι!! Δεν εχω δοκιμασει να σου πω την αληθεια, αλλα ξερω πως εχουν γενικως πολλους "θαυμαστες":D .Αν εχει δοκιμασει καποιος ας μας πει εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts