dinozos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδιά μια ερώτηση λίγο. Είμαι ακόμα στην 20b σε 6ΤΑ G2 και πριν δυο τρεις μέρες πάτησα στο "κέντρο ενημέρωσης" "ενημέρωση λογισμικού" για να δω αν έχει καμιά ενημέρωση και μου έβγαλε μήνυμα για την 20f περίπου 134ΜΒ. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θέλω να κάνω την αναβάθμιση γιατί διαβάζω για κάτι θεματάκια και είπα να περιμένω λίγο. Το πρόβλημα είναι όμως ότι το κινητό σε δυο τρεις περιπτώσεις στο άσχετο πήγε να κάνει μόνο του την αναβάθμιση και πρόλαβα και το σταμάτησα. Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό και να κάνω την αναβάθμιση όταν θέλω εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Παιδιά μια ερώτηση λίγο. Είμαι ακόμα στην 20b σε 6ΤΑ G2 και πριν δυο τρεις μέρες πάτησα στο "κέντρο ενημέρωσης" "ενημέρωση λογισμικού" για να δω αν έχει καμιά ενημέρωση και μου έβγαλε μήνυμα για την 20f περίπου 134ΜΒ. Το θέμα είναι ότι δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θέλω να κάνω την αναβάθμιση γιατί διαβάζω για κάτι θεματάκια και είπα να περιμένω λίγο. Το πρόβλημα είναι όμως ότι το κινητό σε δυο τρεις περιπτώσεις στο άσχετο πήγε να κάνει μόνο του την αναβάθμιση και πρόλαβα και το σταμάτησα. Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό και να κάνω την αναβάθμιση όταν θέλω εγώ? Στο μενου που πηγες,"κεντρο ενημερωσης",ξετικαρεις το "Ελεξτε αυτοματα" κατω απο τον ελεγχο ενημερωσης λογισμικου Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγω εχω την f και δουλευουν ολα αψογα δεν βλεπω το λογο να μη τη κανεις.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγω εχω την f και δουλευουν ολα αψογα δεν βλεπω το λογο να μη τη κανεις.:) Πως όμως ; επίσημα δεν έρχεται. ... ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει παρει κανεις για ελληνικο 6gr την 20f? Την περιμένουμε πως και πως.... ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει παρει κανεις για ελληνικο 6gr την 20f? Την περιμένουμε πως και πως.... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πως όμως ; επίσημα δεν έρχεται. ... Δεν ξερω εχω το κινητο 5? μερες περιπου εκανε 2 αναβαθμισεις στο καπακι μονο του οπως εχω τικαρει δεν ξερω αν ειχε αλλη πριν αλλα τωρα που διαβασα παραπανω το τσεκαρα και εχει την f. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Κανε sideload την 20f να ξεμπερδευεις. Εγω ετσι το αναβαθμισα και βρηκα την υγεια μου. :) sideload? ?? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Κανε sideload την 20f να ξεμπερδευεις. Εγω ετσι το αναβαθμισα και βρηκα την υγεια μου. :) Για πες πως γινεται,μπας και βρουμε κι εμεις την δικια μας.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγω εχω την f και δουλευουν ολα αψογα δεν βλεπω το λογο να μη τη κανεις.:) Διάβασα για προβλήματα στο knock code, για αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας, για μαύρη οθόνη όταν το παίρνεις απο το αυτί στην κλήση και κάτι τέτοια. Στο μενου που πηγες,"κεντρο ενημερωσης",ξετικαρεις το "Ελεξτε αυτοματα" κατω απο τον ελεγχο ενημερωσης λογισμικου Το εκανα αυτό από την πρώτη φορά που πήγε να κάνει αναβάθμιση αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετό. Αν θυμάμαι καλά στο άνοιγμα του κινητού πρέπει να μου το έκανε μια δυο φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εγω εχω την f και δουλευουν ολα αψογα δεν βλεπω το λογο να μη τη κανεις.:) Καλησπέρα. Μπορεί να μας πει κάποιος που χρησιμοποίησε το σκαιπ ότι στην 20f του δουλεύει κανονικά χωρίς αποσυνδέσεις και χωρίς να παγώνει τελείως; Το λέω γιατί έφτυσα αίμα να γυρίσω από την 20d stin 20b kai βλέπω ότι μου έβγαλε καινούρια ενημέρωση σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καλησπέρα. Μπορεί να μας πει κάποιος που χρησιμοποίησε το σκαιπ ότι στην 20f του δουλεύει κανονικά χωρίς αποσυνδέσεις και χωρίς να παγώνει τελείως; Το λέω γιατί έφτυσα αίμα να γυρίσω από την 20d stin 20b kai βλέπω ότι μου έβγαλε καινούρια ενημέρωση σήμερα. Άμα είσαι στην 20b σήμερα, η ενημέρωση που βλέπεις είναι η 20d... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Άμα είσαι στην 20b σήμερα, η ενημέρωση που βλέπεις είναι η 20d... Δεν είναι απαραίτητο. Κι εγώ είμαι στην 20b αλλά η ενημέρωση που μου έβγαλε ήταν για την 20f. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 σας βγαζει την τελευταια που υπαρχει που ειναι η 20f!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Διάβασα για προβλήματα στο knock code, για αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας, για μαύρη οθόνη όταν το παίρνεις απο το αυτί στην κλήση και κάτι τέτοια. Το εκανα αυτό από την πρώτη φορά που πήγε να κάνει αναβάθμιση αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετό. Αν θυμάμαι καλά στο άνοιγμα του κινητού πρέπει να μου το έκανε μια δυο φορές. Σε μενα δεν εχει κανει κατι τετοιο προς το παρον. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ρε παιδιά εχω μία απορία για το wifi direct. Για να στείλουμε ενα αρχείο σε μια αλλη συσκευή οχι lgχρειάζεται ειδικη εφαρμογή ; εχω ενα Samsung note 8 kai δεν μπορώ με τίποτα να δει το ενα το αλλο. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν είναι απαραίτητο. Κι εγώ είμαι στην 20b αλλά η ενημέρωση που μου έβγαλε ήταν για την 20f. σας βγαζει την τελευταια που υπαρχει που ειναι η 20f!!! Δεν συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τις αναβαθμίσεις από kk σε kk! Βγάζει την επόμενη από αυτή που έχεις. Πήρα το κινητό πριν ένα μήνα περίπου. Είχε JB πάνω. Το ανοίγω και τσούπ σκάει αναβάθμιση kit kat. Την κάνω και λέω ωραία πήρα και κιτ κατ τέλεια. Μέχρι τότε δεν είχα διαβάσει για διαορετικές εκδόσεις "b", "c", "d","f" κλπ. Περνάω, στήνω λειτουργώ για λίγες μέρες και διαβάζοντας εδώ βλέπω ότι έχουν βγει διάφορες εκδόσεις. Λέω να τσεκάρω τι έχω. Είχα 20b!!! Κοιτάω να δω ποια είναι η τελευταία για το κινητό μου. 20d τότε! Κάνω clear τα data σε συγκερκιμένες εφαρμογές όπως έχω πεί στο παρελθόν στο θέμα, ψάχνω ανάβάθμιση και wuala!!! 20d μετά!!! Άρα σε μένα δεν έβγαλε την τελευταία αλλά πρώτα με πήγε στην αμέσως επόμενη από αυτή που ήμουν! Δεν ξέρω όμως αν αυτό είχε να κάνει και με το διαφορετικό της έκδοσης android. 4.2.2 σε 4.4.2 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κάτι σου τρώει τη μπαταρία. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και τσεκαρέτο. Κάνε μια επανεκκίνηση και παρακολούθησέ το πάλι. Μήπως εγκατέστησες καμία εφαρμογή τελευταία? Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Η Γαλλική οφισιαλ ρομ που έχω δεν είχε πάρει την d. H αναβάθμιση βγήκε τώρα, οπότε λογικά παίρνει την f tora. Κανείς να τεσταρε βιντεοκλησεις με την f ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τρομερή αυτονομία. Στοκ ρομ με τελευταία έκδοση 20f Και root. Ανοιχτοί συγχρονισμοι κ τοποθεσία σε εξοικονόμηση. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κάνω clear τα data σε συγκερκιμένες εφαρμογές όπως έχω πεί στο παρελθόν στο θέμα, ψάχνω ανάβάθμιση και wuala!!! 20d μετά!!! Σου είναι εύκολο φίλε να μας πεις 1.2.3 ποίες είναι οι εφαρμογές που κάνεις clear data να το δοκιμάσουμε και εμείς?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 καλημερα! σε ποια 'σειρα' ειναι τα G2 τωρα? ειχα την 401 και ειχα ακουσει για διαφορα θεματακια,τα οποια τα φτιαξανε στις πιο μετα σειρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 καλημερα! σε ποια 'σειρα' ειναι τα G2 τωρα? ειχα την 401 και ειχα ακουσει για διαφορα θεματακια,τα οποια τα φτιαξανε στις πιο μετα σειρες.... 406 ... εγω εχω και ενα 402 και δεν εχετε καποιο προβλημα ! :D Σου είναι εύκολο φίλε να μας πεις 1.2.3 ποίες είναι οι εφαρμογές που κάνεις clear data να το δοκιμάσουμε και εμείς?? σιγουρα google services , τωρα ειναι και καποιο αλλο , ας υο πει , να το ξερουμε κι εμεις ! :) Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) ευχαριστω για την απαντηση answer :p χτες πηρε αναβαθμιση το skype... παιζει κανονικα στο G2 πλεον?? εγω ειχα θεματα που παγωνε η εικονα και echo προβληματα με τον ηχο :( Edited July 25, 2014 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλημέρα παιδιά... Κανένα έμπιστο σκρουτζομαγαζο για αγορά του g2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλημέρα παιδιά... Κανένα έμπιστο σκρουτζομαγαζο για αγορά του g2; κοιτα καλυτερες αξιολογησεις σε συνδυασμο με τιμη!μην κανουμε και διαφημιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ερώτηση προς LG Hellas και LG UK (Αγγλίας που είναι το δικό μου G2) για το θέμα με τις VoIP εφαρμογές. Ερώτηση: Καλησπέρα σας, μετά την τελευταία αναβάθμιση (D80220d) που έχω εγκαταστήσει έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές VoIP (Skype, Viber). Το ίδιο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες που τις χρησιμοποιούν. Κάποιες φορές δεν γίνετε η κλήση καν και όποτε γίνει ενώ ακούω τον απέναντι ομιλητή δεν με ακούει αυτός καθόλου. Πρόβλημα των εφαρμογών δεν νομίζω να είναι γιατί δεν θα δούλευαν ούτε στην προηγούμενη έκδοση ή στην επόμενη που έχουν βγάλει κάποιες χώρες (D80220f). Απάντηση: Αγαπητέ κύριε ..., Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την χρήση εφαρμογών όπως το Skype, αναμένεται να αντιμετωπιστούν με μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού για την συσκευή LG G2 (D802). Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας http://www.lg.com/gr και να δείτε όλα μας τα προϊόντα. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών LG Electronics http://www.lghere4u.gr http://www.bloglg.gr Ερώτηση: Dear Mr/Mrs After your last update (D80220d) that I have already installed, I have problems with VoIP applications such as Skype, Viber etc. Lots of users are facing the same problem. Sometimes, I cannot call and some other times I cannot here the speaker at all. In addition, I don’t think that is applications’ problem because if it was, they won’t be able to work to the previous version or to the latest one (D80220f) in other countries. Could you please inform me, what is happening? Are you going to make another update and when? Thank you in advanced. Απάντηση: Hi ..., Thank you for your email regarding your G2. I am sorry to hear you are having problems with your handset after updating to the latest software update but I am going to try my best to help you resolve this issue. The first thing we can try is a Hard Reset on the handset to see if this resolves the issue, before doing this though you need to make sure all of your data is backed up as this will completely wipe the handset of all data. To do the reset follow the below instructions: -Power OFF the handset -Hold down the VOLUME DOWN and POWER buttons at the same time -When the LG logo appears release the POWER button only and immediately HOLD it back down again -You will then see a grey screen with on screen instructions guiding you through the rest of the process I will in the meantime pass this information onto the relevant team and check to see if they have been notified of this particular issue but I am hoping this will have resolved the problem for you. If you have anymore questions regarding this then please email back in using the 'More Questions' link at the bottom of this email. Have a great day. I hope my email has answered your query and assisted you today; I would really appreciate your feedback. Please help us to improve our customer service by completing the short survey after this email. Thank you in advance. Kind regards Rob Mobile Support Team LG Electronics UK Help desk ---------------------------------- LG Customer Services UK: 0344 847 5454 Ireland: 01 686 9454 Mon-Fri 8am to 7:30pm Sat 9am to 6pm Sunday 10am to 4pm Closed bank holidays http://www.lg.com/uk <http://www.lg.com/uk> You can even reach us via our Web Chat facility through the LG UK website <http://www.lg.com/uk/support/contact-customer-support> Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts