mplamplakas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 http://google.about.com/od/socialtoolsfromgoogle/ss/add-multiple-gmail-accounts-android.htm ;) Σ' ευχαριστώ πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις συνέβη το εξής παράξενο (που μου έλυσε τα χέρια πάντως): Ενώ δεν έχω συγχρονίσει τις επαφές του προηγούμενου κινητού με το τωρινό, ενώ δεν του έχω φορέσει sim μιας και περιμένω την micro sim, ξαφνικά -κι ενώ το δουλεύω από την Παρασκευή χωρίς να έχει συμβεί το παρακάτω- τσουπ! εμφανίστηκαν οι επαφές! Στην αρχή νόμιζα ότι τις είχε στη μνήμη του Viber. Μα το Viber το έχω εγκαταστήσει από την πρώτη μέρα και δεν υπήρχε τίποτα. Πώς συνέβη τώρα αυτό; Χωρίς να νομίζω ότι έχει καμία σχέση αυτό: πριν γίνει το "θαύμα" πραγματοποιούσα μια προσθήκη λογαριασμού Gmail - ένας δεύτερος, υπάρχον, λογαριασμός δηλαδή. Πάντως, τότε συνέβη: αφού μπήκε ο δεύτερος λογαριασμός Gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια τα δικτυα gsm-wcdma-lte einai to antistoixo 2g-3g-4g??....γιατι ακουω που λετε για επιλογες χειτοκινητα κι εγω δεν εχω βρει να μου λεει 3g κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σ' ευχαριστώ πολύ! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις συνέβη το εξής παράξενο (που μου έλυσε τα χέρια πάντως): Ενώ δεν έχω συγχρονίσει τις επαφές του προηγούμενου κινητού με το τωρινό, ενώ δεν του έχω φορέσει sim μιας και περιμένω την micro sim, ξαφνικά -κι ενώ το δουλεύω από την Παρασκευή χωρίς να έχει συμβεί το παρακάτω- τσουπ! εμφανίστηκαν οι επαφές! Στην αρχή νόμιζα ότι τις είχε στη μνήμη του Viber. Μα το Viber το έχω εγκαταστήσει από την πρώτη μέρα και δεν υπήρχε τίποτα. Πώς συνέβη τώρα αυτό; Χωρίς να νομίζω ότι έχει καμία σχέση αυτό: πριν γίνει το "θαύμα" πραγματοποιούσα μια προσθήκη λογαριασμού Gmail - ένας δεύτερος, υπάρχον, λογαριασμός δηλαδή. Πάντως, τότε συνέβη: αφού μπήκε ο δεύτερος λογαριασμός Gmail. Προφανως ο δευτερος λογαριασμος Gmail που περασες ειχε συγχρονισει τις επαφες σου, πολυ πιθανως απο καποιο αλλο κινητο που το ειχες ξαναπερασει. Δες στο tab επαφες του Gmail σου απο το λαπτοπ αν υπαρχουν εκει οι επαφες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Δείτε λίγο τις φωτο. Παρατήρησα σήμερα πως στο δεξί μέρος της οθόνης περίπου στην μέση υπάρχει μια σκοτεινή περιοχή. Αν κοιτάξω την οθόνη σχεδόν εφαπτομενικά από την αριστερή μερια της συσκευής προς το δεξί μέρος της οθόνης φαίνονται 2 ξαθωριασματα... Η πρώτη φωτο είναι με κάθετη λήψη ενώ η δεύτερη από τα πλαγιά. Πείτε καμία γνώμη. Πάλι εγγύηση σε χρόνο dt;;; και το nuxus 4 το είχα γυρίσει σε 3 μέρες λόγω προβληματικου μικροφώνου[ATTACH]42843[/ATTACH][ATTACH]42844[/ATTACH] Λόγω συμπίεσης η δεύτερη δεν φαίνεται. Ανεβαζω και αλλη μια[ATTACH]42848[/ATTACH] Edited March 24, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδιά είμαι με official 4.4.2 και δεν μπορώ να βάλω στον καιρό να μου βρει αυτόματα την θέση μου(τρέχουσα θέση) μόνο να δηλώσω πόλεις γιατί; ενώ μπορεί να έχω ενεργοποιημένα και τα δεδομένα και το Wi-Fi και το GPS τίποτα δεν γίνεται! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια τα δικτυα gsm-wcdma-lte einai to antistoixo 2g-3g-4g??....γιατι ακουω που λετε για επιλογες χειτοκινητα κι εγω δεν εχω βρει να μου λεει 3g κλπ... Ακριβώς έτσι είναι.. Παιδιά είμαι με official 4.4.2 και δεν μπορώ να βάλω στον καιρό να μου βρει αυτόματα την θέση μου(τρέχουσα θέση) μόνο να δηλώσω πόλεις γιατί; ενώ μπορεί να έχω ενεργοποιημένα και τα δεδομένα και το Wi-Fi και το GPS τίποτα δεν γίνεται! Κάνε αναβάθμιση Τις εφαρμογές της google,συγκεκριμένα το google services Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Κάνε αναβάθμιση Τις εφαρμογές της google,συγκεκριμένα το google services Πώς; πάτησα στο play store και δεν βρήκα τίποτα. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Προφανως ο δευτερος λογαριασμος Gmail που περασες ειχε συγχρονισει τις επαφες σου, πολυ πιθανως απο καποιο αλλο κινητο που το ειχες ξαναπερασει. Δες στο tab επαφες του Gmail σου απο το λαπτοπ αν υπαρχουν εκει οι επαφες σου Σωστός! Δεν θυμάμαι να το έχω κάνει, αλλά είμαι ευγνώμων που έχει γίνει. Με γλίτωσε από αρκετό κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πώς; πάτησα στο play store και δεν βρήκα τίποτα. http://www.androidpolice.com/2014/02/03/apk-teardown-download-google-play-services-4-2-refines-play-games-adds-cast-api-signs-of-auth-enhancements/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπερα. Μπορει να μου πει καποιος γιατι ο φορτιστης δεν μπαινει ολοκληρος στη θυρα usb και μου γραφει αργη φορτιση; Βαζω καποιον αλλον και μπαινει κανονικα ολοκληρος μεσα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπερα. Μπορει να μου πει καποιος γιατι ο φορτιστης δεν μπαινει ολοκληρος στη θυρα usb και μου γραφει αργη φορτιση; Βαζω καποιον αλλον και μπαινει κανονικα ολοκληρος μεσα. Ευχαριστω. Αν το συνδέσεις στο pc λέει αργή φόρτιση,που δεν μπαίνει κανονικά;;σε θύρα usb Ή στο μετασχηματιστή ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αν το συνδέσεις στο pc λέει αργή φόρτιση,που δεν μπαίνει κανονικά;;σε θύρα usb Ή στο μετασχηματιστή ;; Στην υποδοχη του κινητου δε μπαινει ολο το βυσμα. Τον μετασχηματιστη τον βαζω στην πριζα οχι στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πώς δημιουργούμε φάκελο στην επιφάνεια εργασίας; στη Samsung με λίγη πίεση σου βγάζει το υπό μενού και διαλέγεις. Τώρα δεν το βρίσκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πώς δημιουργούμε φάκελο στην επιφάνεια εργασίας; στη Samsung με λίγη πίεση σου βγάζει το υπό μενού και διαλέγεις. Τώρα δεν το βρίσκω! παρατεταμένα κρατάς ενα στοιχείο πχ μουσικη και το σέρνεις πανω στο αλλο που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Στην υποδοχη του κινητου δε μπαινει ολο το βυσμα. Τον μετασχηματιστη τον βαζω στην πριζα οχι στο pc. Εννοείς δεν μπαίνει όλο το βύσμα από το καλώδιο του μαμά φορτιστή? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εννοείς δεν μπαίνει όλο το βύσμα από το καλώδιο του μαμά φορτιστή? Ναι ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Στην υποδοχη του κινητου δε μπαινει ολο το βυσμα. Τον μετασχηματιστη τον βαζω στην πριζα οχι στο pc. Εμένα μπαίνει όλο το βύσμα στην υποδοχή του κινητού..Είσαι σίγουρος ότι το βάζεις σωστά;;Τα δοντάκια απο Κάτω πάνε..(αλλά να μου πεις δεν θα έμπαινε καθόλου ανάποδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εμένα μπαίνει όλο το βύσμα στην υποδοχή του κινητού..Είσαι σίγουρος ότι το βάζεις σωστά;;Τα δοντάκια απο Κάτω πάνε..(αλλά να μου πεις δεν θα έμπαινε καθόλου ανάποδα) Να σου πω φοβαμαι να το ζορισω. Μολις βαζω ενα φορτιστη της samsung μαπινει αμεσως ολο κανονικα. Εν τω μεταξυ πηρα και ενα lg g flex που εχουν τον ιδιο φορτιστη και σε αυτο το κινητο τα ιδια παλι. Να το ζορισω ξερω γω; Και στο g flex δεν μπαινει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Να σου πω φοβαμαι να το ζορισω. Μολις βαζω ενα φορτιστη της samsung μαπινει αμεσως ολο κανονικα. Εν τω μεταξυ πηρα και ενα lg g flex που εχουν τον ιδιο φορτιστη και σε αυτο το κινητο τα ιδια παλι. Να το ζορισω ξερω γω; Και στο g flex δεν μπαινει!!! Δεν ξέρω τότε φίλε μου,ίσως να έχει θέμα το καλώδιο σου..Παντός λίγο ζόρισμα Στην αρχή θέλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Δεν ξέρω τότε φίλε μου,ίσως να έχει θέμα το καλώδιο σου..Παντός λίγο ζόρισμα Στην αρχή θέλει.. Οντως φιλε μου κατι παιζει με το καλωδιο. Σορυ κιολας το καλωδιο του g2 μια χαρα ειναι. Του αλλου του g flex εχει προβλημα και δεν μπαινει ολο. Σε ευχαριστω πολυ παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) ακριβως και εγω το ιδιο θεμα ειχα, ειδα το videaki ομως οτι τελικα παταμε normal web update καλο θα ηταν να διορθωθει και στο πρωτο ποστ εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 γιατι απ οτι βλεπω πολυς κοσμος την εχει πατησει στο τελευταιο βημα... Εδώ συμπλήρωσες κάτι ; μου έβγαλε μία σελίδα και απλά προχώρησα σε upgrade -> τελικά δε με αφήνει να περάσω την Ελληνική 4.4.2 επειδή ειναι η τελευταία λέει :/ Edited March 23, 2014 by Wolfox Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εδώ συμπλήρωσες κάτι ; μου έβγαλε μία σελίδα και απλά προχώρησα σε upgrade -> τελικά δε με αφήνει να περάσω την Ελληνική 4.4.2 επειδή ειναι η τελευταία λέει :/ οχι δεν συμπληρωσα... αν το κανεις με το πρωτο τροπο και δεν πετυχαινει, δοκιμασε με τον δευτερο, αλλιως βεβαιωσουν οτι εκανες σωστα την διαδικασια δες και τα βιντεο θα σε βοηθησουν! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 οχι δεν συμπληρωσα... αν το κανεις με το πρωτο τροπο και δεν πετυχαινει, δοκιμασε με τον δευτερο, αλλιως βεβαιωσουν οτι εκανες σωστα την διαδικασια δες και τα βιντεο θα σε βοηθησουν! ;) Όλα σωστά τα έκανα, δε με αφήνει να προχωρήσω καθώς φοράει ήδη το κινητό t mobile 4.4.2:( Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Όλα σωστά τα έκανα, δε με αφήνει να προχωρήσω καθώς φοράει ήδη το κινητό t mobile 4.4.2:(Ωχ... λογικα θα υπαρχει τροπος για downlgrade googlare το λιγο κατι θα βρεις, η αλλιως καποιο παιδια απο εδω μεσα θα ξερει να σε βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ωχ... λογικα θα υπαρχει τροπος για downlgrade googlare το λιγο κατι θα βρεις, η αλλιως καποιο παιδια απο εδω μεσα θα ξερει να σε βοηθησει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Ο ογηδός του unroot είναι και για downgrade. To είχα ρωτήσει κι εγώ. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts