TUPAC_RIP Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ναι κουνιούνται αν το κάνω με το νύχι, γιατί? ...το ξεψείρισες το κινητό, φτάνει :) φιλε το εφαγες το κινητο. Χαχαχαχα!!!!! Το ρωταω γιατι πολυ συχνα εχω τα δαχτυλα μου εκει και το πειραζω οσο βλεπω κανα βιντεακι και σημερα παρατηρησα οτι κουνιουντε και λεω "ρε συ εγω το εκανα ή ετσι ειναι κατασκευασμενο;" Οποτε σας ρωτησα για να ξερω αν πρεπει να κοψω τη συνηθεια αυτη. Μη μου φυγουν και τα ψαχνω. Thnx. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εγω περναω τωρα την 4.4.2 D80220B open 16Gb Πορτογαλιας απο που την κατεβαζουμε φίλος???? ελα και μπριζόθηκα....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 απο που την κατεβαζουμε φίλος???? ελα και μπριζόθηκα....:lol::lol::lol: http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW859395432109876543213/D80220B_00.kdz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 κατεβαινει.... thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
path1980 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παιδιά έχει τύχει σε κανένα να έχει σβήσει από μόνο του το κινητό....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Χαχαχαχα!!!!! Το ρωταω γιατι πολυ συχνα εχω τα δαχτυλα μου εκει και το πειραζω οσο βλεπω κανα βιντεακι και σημερα παρατηρησα οτι κουνιουντε και λεω "ρε συ εγω το εκανα ή ετσι ειναι κατασκευασμενο;" Οποτε σας ρωτησα για να ξερω αν πρεπει να κοψω τη συνηθεια αυτη. Μη μου φυγουν και τα ψαχνω. Thnx. Θα μας πάρουν στο ψιλό από τα αλλά νήματα ότι ψειρίζουμε την μαϊμού....... κανονίστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) κατεβαινει.... thnx αν θες root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2666967 xposed http://www.multiupload.nl/IYJ3AVCVXK Edited March 13, 2014 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Θα μας πάρουν στο ψιλό από τα αλλά νήματα ότι ψειρίζουμε την μαϊμού....... κανονίστε Δηλαδη παιδια μπορει να ξυπνησει καποιος το πρωι και να γραφει το λογκο gl αντι για lg:lol::lol::lol::lol: Πλακα κανω εγω εχω s4 εχει ενας φιλος μου το g2 και ειναι πολυ καλο smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο διότι έχω χαθεί τελείως με την περιβόητη κιτ-κατ . Το κινητό μου το έχω πάρω από Birdphone και είναι T-Mobile . Εγώ απο που θα πάρω αναβάθμιση ? Θα μου έρθει στο κινητό μου ή πρέπει να κάνω κάτι μόνος μου ? Η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι : D80210a-262-01 :mad: Edited March 13, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 αν θες root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2666967 xposed http://www.multiupload.nl/IYJ3AVCVXK ευχαριστω πολύ, τελικά δεν τα κατάφερα να την περάσω την 4.4 με την μέθοδο unroot καθώς έβγαζε λάθος error για update στο tool flash tool :(:(:(. ; έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα στο xda. θα δω τι θα κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο διότι έχω χαθεί τελείως με την περιβόητη κιτ-κατ . Το κινητό μου το έχω πάρω από Birdphone και είναι T-Mobile . Εγώ απο που θα πάρω αναβάθμιση ? Θα μου έρθει στο κινητό μου ή πρέπει να κάνω κάτι μόνος μου ? Η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι : D80210a-262-01 :mad: και γω τα ίδια φίλε μου , περιμένω :/ :( Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 οταν βγει επισημα η 4.4, εμεις που εχουμε root θα μπορουμε να την βαλουμε OTA απο πανω χωρις προβλημα και χωρις να χαθει το ροοτ(εννοειτε με επιλεγμενη την επιλογη OTA survival)? Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 2 ερωτησουλες : η d80210e-eur-xx είναι και καλά η Ευρωπαϊκή ρομ ή η Ελληνική; και δεύτερον για να στείλουμε αρχεία με wifi direct ή nfc θέλει ξεχωριστή εφαρμογή; προσπαθώ να στείλω αρχεία σε ένα λ7ii αλλά δεν μπορώ με τίποτα. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ρε παιδιά βοηθήστε με λίγο διότι έχω χαθεί τελείως με την περιβόητη κιτ-κατ . Το κινητό μου το έχω πάρω από Birdphone και είναι T-Mobile . Εγώ απο που θα πάρω αναβάθμιση ? Θα μου έρθει στο κινητό μου ή πρέπει να κάνω κάτι μόνος μου ? Η έκδοση λογισμικού που φοράει είναι : D80210a-262-01 :mad: Κανείς βρε παλληκάρια στην παραπάνω απορία μου ? Καλή σας μέρα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Κανείς βρε παλληκάρια στην παραπάνω απορία μου ? Καλή σας μέρα :mad: Μέσω PC με το SmartSuite ή μέσω OTA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Μέσω PC με το SmartSuite ή μέσω OTA... Μέσω του Suite, δοκίμασα και δεν υπάρχει τίποτα , αναφέρει ότι "φοράει" την τελευταία έκδοση . Το δοκίμασα, είμαι και γω με T mobile Γερμανικό από birdphone. Και ΟΤΑ τίποτα ακόμη :mad: Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Και ΟΤΑ τίποτα ακόμη :mad: Υπομονή τότε και θα έρθει κάποια στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Κανείς βρε παλληκάρια στην παραπάνω απορία μου ? Καλή σας μέρα :mad: Καλημερα.Περιμενεις να βγαλει update η t-mobile. Θα σου ερθει ειδοποιηση απο μονη της οταν βγει με το καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Οκ ευχαριστω πολυ και με την ευκαιρια το OTA που λετε τι ειναι ?για να μαθαινουμε και εμεις οι κινοι θνητοι . Καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Σημαινει over the air και με απλα λογια καποια στιγμη που θα εισαι internet θα ερθει ειδοποιηση να κατεβασεις το νεο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλημερα σας.Εχθες πηρα μια micro sim της Q card.Νομιζα οτι αυτη παιρνει,μπερδευτηκα.Οταν μου την φερανε σκεφτηκα να την κοψω για να την ταιριαξω στην βαση της συσκευης...Τελικα την εκοψα λιγο ποιο πολυ με αποτελεσμα να εχει λιγο τζογο εκει που καθετε.Παρατηρησα ομως οτι καποιες φορες οταν ειναι κλειστη η οθονη και την ανοιγω να μην εχει καθολου σημα και να βγαινει το μυνημα οτι μονο επειγουσες κλησεις δεχετε.Μετα απο λιγο επανερχετε το σημα.Και πανω εκει στην μπαρα που δειχνει τις γραμμες του σηματος εχει ενα R σταθερα.Τι λετε την εκανα την χαζομαρα η ειναι κατι αλλο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Micro δεν παίρνει κανονικά; Εγώ πήγα σε ένα κατάστημα του provider, και μου την κόψανε επί τόπου με ένα εργαλείο που έμοιαζε σαν μικρός διατρητήρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Micro δεν παίρνει κανονικά; Εγώ πήγα σε ένα κατάστημα του provider, και μου την κόψανε επί τόπου με ένα εργαλείο που έμοιαζε σαν μικρός διατρητήρας. Εστειλα ενα γνωστο μου και του ειπα για micro...Παντως ητανε μεγαλυτερη.Φοβαμε μην δεν κανει καλη επαφη η παιζει μεσα στην θυριδα.Μηπως αυτη που εχουμε λεγετε mini sim k μετα ειναι και η nano sim που φοραει το iphone 5ari.Kαι αυτο το R που ειναι σταθερα πανω απο την μπαρα του σηματος;:worry: Edited March 14, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Εστειλα ενα γνωστο μου και του ειπα για micro...Παντως ητανε μεγαλυτερη.Φοβαμε μην δεν κανει καλη επαφη η παιζει μεσα στην θυριδα.Μηπως αυτη που εχουμε λεγετε mini sim k μετα ειναι και η nano sim που φοραει το iphone 5ari.Kαι αυτο το R που ειναι σταθερα πανω απο την μπαρα του σηματος;:worry: Micro SIM παίρνει το g2 και το r που βλέπεις είναι της q.Το βγάζει σε κάθε συσκευή με q και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλημερα σου τωρα ακου εμενα που ειμαι στην Q ηδη 2 χρονια το κινητο παιρνει Micro-SIM την οποια η wind δεν εχει με αποτελεσμα να την κοβει με μηχανημα με αποτελεσμα τελειο και σου μενει και το περιβλημα της καρτας οπου χρησιμοποιειται σαν ανταπτοραςγια κανονικη sim,τωρα το R που βλεπεις στο σημα ειναι μονιμο και ειναι το Roaming,η Q επειδη δεν εχει δικο της δικτυο χρησιμοποιει της wind σε παριαγωγη.Επισης πρεπει στα δεδομενα να ενεργοποιησεις και την περιαγωγη δεδομενων αν θελεις να εχεις 3g και γενικοτερα internet απο την Q.:D:D Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts