giorgos_1979 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 καλησπέρα παιδια...σε κανα μηνα λεω να αλλαξω το κιν μου.ειμαι μεταξυ xiaomi mi3 και LGG2.βασικα θα ηθελα να μαθω αν το κιν της LG εχει καποια ιδιατερα προβλήματα..κατι διαβασα πιο πανω ότι δεν εχει τοσο καλο ηχο ή ότι εχει πρόβλημα με σημα..ισχυει? επισης ξερω ότι η LG εχει πρόβλημα με τις υποστηριξεις των συσκευών της επομένως υπαρχουν ανεπίσημοι τροποι για τα updates?εχω κακη εμπειρια με την SONY οσον αφορα τις αναβαθμίσεις (αλυτα bags κτλ) κ είμαι επιφυλακτικος πλεον.. Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight77 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Χαιρετω το φορουμ, μιας κι ειναι το πρωτο μου post εδω. Κατοχος της συσκευης εδω και 2 μηνες. Vodafone branded γερμανικο, 16αρι. Xθες αναβαθμιστηκα σε 4.4.2!!! Η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης, ολα πανε πιο smooth! Και στα δικα σας! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Και στα δικα σας! :D Οι ανυπαντρες; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Χαιρετω το φορουμ, μιας κι ειναι το πρωτο μου post εδω. Κατοχος της συσκευης εδω και 2 μηνες. Vodafone branded γερμανικο, 16αρι. Xθες αναβαθμιστηκα σε 4.4.2!!! Η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης, ολα πανε πιο smooth! Και στα δικα σας! :D Πολύ καλα νεα!άντε και στα δικά μας! :D Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Κάποιος που είχε πρόβλημα με GPS και αναβάθμισε σε kitkat, είδε βελτίωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 μου ηρ8ε και εμενα πριν μιση ωρα η αναβα8μιση... μπραβο στην lg .... καλο λιφτινγκ εκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 μου ηρ8ε και εμενα πριν μιση ωρα η αναβα8μιση... μπραβο στην lg .... καλο λιφτινγκ εκανε... Υποθέτω ότι έχεις vodafone :) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εμένα με την ενημέρωση μέσα από το kdz έχασε το root. Αν κάνετε ανανέωση από τον αέρα θα κρατήσετε το root σας. Αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να έχεις stock rooted KitKat g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Όσοι ήρθαμε απο nexus 4 που έχουμε 4.4.2 πόσους μηνες θα πρεπε να χαιρόμαστε που την παίρνουμε στο g2 τώρα;;:p:p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Προσποιησου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Έχει όντως πρόβλημα με το GPS? Τί είναι το ART, είναι τόσο σημαντικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Όσοι ήρθαμε απο nexus 4 που έχουμε 4.4.2 πόσους μηνες θα πρεπε να χαιρόμαστε που την παίρνουμε στο g2 τώρα;;:p:p Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θα έπρεπε να πάρεις Nexus 5 :) Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) ξερουμε ποτε θα εχουν 4.4 τα Ελληνικα g2; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι ήρθαμε απο nexus 4 που έχουμε 4.4.2 πόσους μηνες θα πρεπε να χαιρόμαστε που την παίρνουμε στο g2 τώρα;;:p:p εκτος των αλλων ειχα nexus s και galaxy nexus το nexus 4 δεν το πηρα γιατι κατα την γνωμη μου ειχε μαπα οθονη. Τωρα εχω το g2 και δεν το αλλαζω με τιποτα. Ας μην παρει ποτε την 4,4 για εμενα ειναι κορυφαιο. Ήμουν ετοιμος για το nexus 5,αλλα και παλι το θεωρω λιγο σαν τηλεφωνο, και αφου πλεον η google θα το υποστηριζει για αναβαθμισεις μονο 18 μηνες Βεβαια ο καθενας εχει την αποψη του και ολες ειναι σεβαστες ακομα και αν δεν συμφωνω Edited March 1, 2014 by averel11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Κάποιος που είχε πρόβλημα με GPS και αναβάθμισε σε kitkat, είδε βελτίωση? Το GPS δεν ειναι προβλημα software, ειναι hardware. Δεν παταει καλα η κεραια στους connectors της motherboard. Λυση υπαρχει για οποιον δεν εχει εγγυηση. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Προσποιησου... Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θα έπρεπε να πάρεις Nexus 5 :) ξερουμε ποτε θα εχουν 4.4 τα Ελληνικα g2; ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκτος των αλλων ειχα nexus s και galaxy nexus το nexus 4 δεν το πηρα γιατι κατα την γνωμη μου ειχε μαπα οθονη. Τωρα εχω το g2 και δεν το αλλαζω με τιποτα. Ας μην παρει ποτε την 4,4 για εμενα ειναι κορυφαιο. Ήμουν ετοιμος για το nexus 5,αλλα και παλι το θεωρω λιγο σαν τηλεφωνο, και αφου πλεον η google θα το υποστηριζει για αναβαθμισεις μονο 18 μηνες Βεβαια ο καθενας εχει την αποψη του και ολες ειναι σεβαστες ακομα και αν δεν συμφωνω Βρε σας πειραζω ,το ξέρω οτι αν ήθελα αναβαθμίσεις συνέχεια θα έπαιρνα το επόμενο νεξους. Το θεωρώ κινητήρα το g2 γιαυτό κ το παραγγειλα :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Χαιρετω το φορουμ, μιας κι ειναι το πρωτο μου post εδω. Κατοχος της συσκευης εδω και 2 μηνες. Vodafone branded γερμανικο, 16αρι. Xθες αναβαθμιστηκα σε 4.4.2!!! Η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης, ολα πανε πιο smooth! Και στα δικα σας! :D Το immersive mode πως είναι? που ενεργοποείται? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Το immersive mode πως είναι? που ενεργοποείται? Δεν το ενεργοποιείς εσύ, αλλά ο dev που έφταιξε την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) Και εγω μολις αναβαθμιστηκα σε 4.4.2 , και δεν βλεπω προς το παρον καμια εμφανή διαφορα! Edited March 1, 2014 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εσεις που πηρατε 4.4.2 η καμερα εχει διαφορα στην ταχυτητα του focus και ειδικα σε εσωτερικους χωρους με μετριο φωτισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εσεις που πηρατε 4.4.2 η καμερα εχει διαφορα στην ταχυτητα του focus και ειδικα σε εσωτερικους χωρους με μετριο φωτισμο? Ναι δεν εχει καμια σχεση....και οι φωτος βγαινουν διχως θορυβο ακομα και με χωρις flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight77 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Πρέπει να έχουν διορθωθεί και τα Kelvin της οθόνης. Πλέον τα χρώματα είναι πιο ζεστά και πιστικοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Απο μπαταρια ειδατε καμια διαφορα, γιατι με τη 4.2.2 βγαζω ισα ισα 3-4 μερες χρησης... :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Γυρω γυρω παει... γαλλια γερμανια ισπανια ιταλια. Αιντε να δουμε... η ελλαδαρα στο πηγαδι, σιχτιρ!! Στην διαθεσιμη ραμ ειδατε διαφορα οσοι αναβαθμιστηκατε? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει διαφορά στην κάμερα με την 4.4.2, εκτός αυτού η ram είναι δεσμευμένη ποιο πολύ από πριν, και επίσης στο antutu το σκορ τώρα είναι 28700 από 36300 που ήταν πριν. Αυτά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει διαφορά στην κάμερα με την 4.4.2, εκτός αυτού η ram είναι δεσμευμένη ποιο πολύ από πριν, και επίσης στο antutu το σκορ τώρα είναι 28700 από 36300 που ήταν πριν. Αυτά!!! Πιστεύω πάντως ότι μετά από κάθε αναβάθμιση είναι καλό μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, γιατί στρώνουν προβλήματα που δεν το έχουμε καταλάβει ότι υπάρχουν. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts