ferengi Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Φίλε μου κάνεις λάθος το gps θα πρέπει να δουλεύει άψογα και χωρίς τα δεδομένα ανοιχτά.... To gps δεν είναι κάποια μαγική συσκευή να βλέπει σήμα από δορυφόρο αν τα κτίρια το εμποδίζουν να το κάνει. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι θα πρέπει το gps του LG να συμπεριφέρεται μέσα στην πόλη όπως τα περισσότερα gps, δηλαδή σε μέρος με ψηλά κτίρια να χάνει σήμα μόνο αν το χάνουν και τα περισσότερα gps της αγοράς. Btw δεν έχουμε ανοίξει ξεχωριστό θέμα για το gps για να μην επιβαρύνουμε το τρέχον; Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 To gps δεν είναι κάποια μαγική συσκευή να βλέπει σήμα από δορυφόρο αν τα κτίρια το εμποδίζουν να το κάνει. Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι θα πρέπει το gps του LG να συμπεριφέρεται μέσα στην πόλη όπως τα περισσότερα gps, δηλαδή σε μέρος με ψηλά κτίρια να χάνει σήμα μόνο αν το χάνουν και τα περισσότερα gps της αγοράς. Btw δεν έχουμε ανοίξει ξεχωριστό θέμα για το gps για να μην επιβαρύνουμε το τρέχον; Δεν παίζουν ρόλο τα κτίρια, αν ο δέκτης είναι πολύ καλός μόλις θα δει ουρανό έστω και λίγο θα λοκαρει... Δεν υπάρχει λόγος όμως να το συζητάμε υπάρχει ανάλογο νήμα.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δύο πραγματάκια με χαλάνε σε stock μορφή. 1. Η ομαδοποίηση των κλίσεων από μια επαφή στον μαμά dialer Και 2. Η δημιουργία φακέλων στο app drawer Έχουμε καμιά ρύθμιση που με ξεφεύγει; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παιδιά σας κάνει και σας το εξής κουλό;;;: αν το βράδυ πχ 1 η ώρα το κλείσω με 2g χωρίς να έχω ανοιχτό wifi και το πρωί πχ 9 η ώρα το ανοίξω πάλι με κλειστό wifi η ώρα θα συνεχίσει σαν να ήταν 1 το βράδυ !!!!! ( μόνο αν συνδεθεί σε wifi και με τικαρισμένο να λαμβάνει ενημερωση για την ώρα μεσω του ιντερνετ φτιάχνει ! ) φιλε μου μηπως εχεις ενεργοποιημενη την εντολη αυτοματη ημερομηνια και ωρα? γιατι ετσι πρεπει να βρισκει καποιο δικτυο για να παρει τη σωστη ωρα. βεβαια νομιζω γινεται και μεσω του τηλεφωνικου δικτυο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. δεν μου το εχει κανει ποτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δύο πραγματάκια με χαλάνε σε stock μορφή. 1. Η ομαδοποίηση των κλίσεων από μια επαφή στον μαμά dialer Και 2. Η δημιουργία φακέλων στο app drawer Έχουμε καμιά ρύθμιση που με ξεφεύγει; 1. Εννοεις οτι δεν γινεται ομαδοποιηση. Εμενα με χαλαει αυτο γι' αυτο εχω τον exDialer. 2. Μπορεις να κανεις φακελους στον drawer. Πατας πανω δεξια το γραναζι και σερνεις ενα εικονιδιο πανω στο αλλο και το αφηνεις. Αυτοματα δημιουργειται φακελος. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Βιντεοκλήση δεν έχουμε!!!! Και αν ναι πως γίνετε??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Βιντεοκλήση δεν έχουμε!!!! Και αν ναι πως γίνετε??????? Δεν εχουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Βιντεοκλήση δεν έχουμε!!!! Και αν ναι πως γίνετε??????? Skype φίλε μου.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Λοιπον παιδια εχω παρει μεταχειρισμενη μια φωτογραφικη την sony DSC-HX9V, Θεωρείται από τις ποιο καλες compact μηχανες. Από το μεσημερι σημερα εχω βγαλει πολλες φωτο με την sony και με το g2 ταυτόχρονα, μετα από πολύ ψαξιμο με μεγενθυνση στον υπολογιστη το αποτέλεσμα είναι πως του g2 είναι αρκετα καλυτερες!!!!! απιστευτο και όμως αληθινο, μονο που ελαχιστα στην sony είναι ποιο φυσικα τα χρωματα ενώ στο g2 είναι λιγο ποιο ζωηρα αλλα υπερτερουν γενικα σε όλα. Βεβαια στο βιντεο (που είναι και ο λογος που πηρα την sony) τα πραγματα είναι υπερ της sony, λογικο!!!!! Συμερασμα, το κινητο μας δεν παιζεται τα σπαει με τα οποια προβληματάκια του!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Eίναι θέμα Hardware ή σε επόμενη αναβάθμιση Θα έχουμε???? Έχουμε όμως μπροστά camera!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 καλησπερα εκανα το τηλ μοθ ρουτ κ μετα εβαλα το TWRP κ μετα απο επανεκινηση οταν αναβε το τηλ εκλεινε κ εκανε ρεσταρτ αλλα αναβε κανονικα δεν μου ζητουσε πιν το περνουσε μονο του κ οταν αναβε στην αρχικη οθονη εκλεινε κ αναβε κ συνεχεια το ιδιο...κ τελικα το εκανα με το φλασ τουλ κ ειναι ενταξει..αυτο μου το εκανε κ στο ροοτ ακριβωσ το ιδιο..αλλα με επαναφορα εστρωσε...μηπωσ ξερετε τι φταει?θελω να τα κανω απο την αρχη ολα φοβαμε μην κανει παλι τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 καλησπερα εκανα το τηλ μοθ ρουτ κ μετα εβαλα το TWRP κ μετα απο επανεκινηση οταν αναβε το τηλ εκλεινε κ εκανε ρεσταρτ αλλα αναβε κανονικα δεν μου ζητουσε πιν το περνουσε μονο του κ οταν αναβε στην αρχικη οθονη εκλεινε κ αναβε κ συνεχεια το ιδιο...κ τελικα το εκανα με το φλασ τουλ κ ειναι ενταξει..αυτο μου το εκανε κ στο ροοτ ακριβωσ το ιδιο..αλλα με επαναφορα εστρωσε...μηπωσ ξερετε τι φταει?θελω να τα κανω απο την αρχη ολα φοβαμε μην κανει παλι τα ιδια... Πιστεύω ότι ο TWRP σου δημιούργησε το πρόβλημα. Δες εδω στον οδηγό το νέο προγραμματάκι που βγήκε για εύκολη και σωστή εγκατάσταση custom recovery και επέλεξε Philz_Touch recovery. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πιστεύω ότι ο TWRP σου δημιούργησε το πρόβλημα. Δες εδω στον οδηγό το νέο προγραμματάκι που βγήκε για εύκολη και σωστή εγκατάσταση custom recovery και επέλεξε Philz_Touch recovery. ναι αλλα μου το εκανε κ στο ροοτ το ιδιο πραγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Eίναι θέμα Hardware ή σε επόμενη αναβάθμιση Θα έχουμε βιντεοκλήση???? Έχουμε όμως μπροστά camera!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν υπάρχει βιντεοκληση δικτυου στο android. Μόνο η samsung υποστηρίζει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 καλησπερα παιδια....εχω ενα θεματακι,οταν ανοιγω τις φωτογραφιες και κανω επεξεργασια..(λογικα ειναι με το google+ προγραμμα)γιατι μου αρεσουν τα εφε που εχει στις αρχες δν με αφηνε να τροποιησω τις φωτο,μετα ποτε με αφηνε ποτε οχι,τωρα εννοω μου λεει οτι αποθηκευηκε η αλλαγη δν εχει αποθηκευτει και πολλες φορες κολλαει...(bug)σας συμβαινει και εσας????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Δεν υπάρχει βιντεοκληση δικτυου στο android. Μόνο η samsung υποστηρίζει.. Βιντεοκληση υπαρχη....απλα την υποστηριζει οπως ειπες σωστα μονο η Samsung...(ηταν να την παρει απο οτι θυμαμαι καποια στιγμη το Desire S με αναβαθμιση αλλα δεν εγινε ποτε)...το ερωτημα ειναι ομως γιατι μονο η Samsung? Μπορει να μην ειναι 100% απαραιτητη αλλα δεν παυει να ειναι πολυ χρησημη σε αυτους που θελουν να κανουν βιντεοκληση σε περιοχες που δεν εχουν ιντερνετ ή καποιο προγραμμα data και χρειαζεται να την κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 native δεν υποστηριζει οχι..δεν υπαρχει δυνατοτητα..η sammy προσθεσε δικη της υλοποιηση μεσω δικτυου κινητης τηλεφωνιας..τωρα γιατι δεν την υλοποιηση κανενας αλλος ιδεα δεν εχω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 1. Εννοεις οτι δεν γινεται ομαδοποιηση. Εμενα με χαλαει αυτο γι' αυτο εχω τον exDialer. 2. Μπορεις να κανεις φακελους στον drawer. Πατας πανω δεξια το γραναζι και σερνεις ενα εικονιδιο πανω στο αλλο και το αφηνεις. Αυτοματα δημιουργειται φακελος. Ευχαριστώ. Έπρεπε να το γυρίσω σε ρύθμιση χρήστη στην προβολή εφαρμογών για να μου βάλει την επιλογή. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αστέρια! !! Έχω το Εορτολόγιο σε widget στη home screen αλλά δεν το βλέπω. Παρόλα αυτά αν χτυπήσω με το δάχτυλο εκεί για να σβήσει οθόνη, μου ανοίγει το Εορτολόγιο σαν να είναι εκεί. Απλά Δεν το βλέπω. Αν εκεί που το είχα βάλει κρατήσω παρατεταμένα μπορώ να το πετάξω. Είναι εκεί δηλαδή αλλά δεν το βλέπω. Καμία ιδέα γιατί χρειάζομαι να ξέρω τις εορτές και τα γενέθλια ; Ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) απο χθες το handcent sms (5.4.0) στο G2 σταματησε να στελνει sms,δειχνει οτι προσπαθει να τα στειλει αλλα δεν φτανουν ποτέ. μπορει να δεχτει κανονικα (το εχω ως default sms app). Το εβγαλα απο το greenify, εκανα ρεσταρτ το τηλεφωνο, εσβησα την εφαρμογη, την εκανα restore με το τιτανιουμ, εκανα clear cache αλλα συνεχιζει να μην μπορει να στειλει sms. To messaging app της LG στελνει και δεχεται κανονικα. Καποια ιδεα? Λυθηκε τελικα αφου ξανακατεβασα την εφαρμογη. Edited February 4, 2014 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Αστέρια! !! Έχω το Εορτολόγιο σε widget στη home screen αλλά δεν το βλέπω. Παρόλα αυτά αν χτυπήσω με το δάχτυλο εκεί για να σβήσει οθόνη, μου ανοίγει το Εορτολόγιο σαν να είναι εκεί. Απλά Δεν το βλέπω. Αν εκεί που το είχα βάλει κρατήσω παρατεταμένα μπορώ να το πετάξω. Είναι εκεί δηλαδή αλλά δεν το βλέπω. Καμία ιδέα γιατί χρειάζομαι να ξέρω τις εορτές και τα γενέθλια ; Ευχαριστώ Φιλε το ιδιο μου κανει κι εμενα με το συγκεκριμενο widget.Προφανως κατι παιζει με τον launcher της LG και με κανεναν αλλο.Ουτε σε samsung μου το εκανε αυτο. Πολυ κουλο και δεν εχω βρει τροπο να το λυσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 εμενα με βολευει καλυτερα να εχω το widget με το ημερολογιο αντι για ξεχωριστες εφαρμογες για εορτολογια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 εμενα με βολευει καλυτερα να εχω το widget με το ημερολογιο αντι για ξεχωριστες εφαρμογες για εορτολογια.. φιλος το widget που δειχνει cpu , ram κλπ ποιο ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 το elixir 2 widget... Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts