FJ_12 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 οσο κι αν εχω προσπαθησει και οσο κι αν κραταω και τα 2 πατημενα στο δικο μου δεν τραβαει screen shot :mad: Δεν υπάρχει περίπτωση. Αν το σύμπτωμα είναι να σου χαμηλώνει τον ήχο, προσπάθησε να πατήσεις στιγμιαία νωρίτερα το power και αμέσως μετά της μείωσης του ήχου. Εννοείται ότι τα κρατάς πατημένα και τα 2 ταυτόχρονα για 2". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioann1s Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Απλά κατέβασε με κίνηση από πάνω προς τα κάτω το μενού και επέλεξε quickmemo Παράθεση My smartphone history: Nokia E60 -> Nokia E51 -> Apple Iphone 4 32GB Black -> LG G2 32GB Black -> HomTom HT17 Pro -> Xiaomi Mi Max Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Θελω να αναφερω και εδω το ποσο απογοητευμενος ειμαι απο το service της LG παρολο που ειχα ακουσει καλα λογια απο αλλους χρηστες. 1ον εχουν το κινητο μου στο service απο την προηγουμενη τριτη δηλαδη 9 μερες και σημερα θυμηθηκαν να μου πουν οτι τελικα θα μου δωσουν νεα συσκευη χωρις ομως να μου πουν το ποτε παρολο που τους πιεσα. Πραγματικα απαραδεκτοι. 2ον ελλειψη παγκοσμιας εγκυησης. Πραγματικα 1η φορα το συνανταω αυτο σε "σοβαρη" εταιρια και οχι στην εταιρια του κυρ Μητσου και μου φαινοταν αδιανοητο μεχρι να το ρωτησω και να μου το πουν. μαζευτήκαμε πολλοί φαίνεται και δεν έχουν συσκευές :p πέραν της πλάκας,ένα παλικάρι που έχει στείλει και εκείνος τη συσκευή του στην LG μου είπε χθες ότι πρώτα στέλνουν τα "χαλασμένα" έξω (μάλλον στη μαμά εταιρεία) και αφου τα παραλάβουν εκεί τότε τους στέλνουν νέες συσκευές και κατόπιν θα τις πάρουμε εμείς... καράφλιασα βέβαια με το που το άκουσα αυτό...κανονικά εφόσον διαπιστώθηκε πρόβλημα το οποίο δεν φτιάχνεται και σου λένε αντικατάσταση θα έπρεπε να ήταν άμεση...τέσπα,για να δούμε και εγω χωρίς τηλέφωνο είμαι από την προηγούμενη Τετάρτη! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 τέσπα,για να δούμε και εγω χωρίς τηλέφωνο είμαι από την προηγούμενη Τετάρτη! Τί έπαθε το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Θελω να αναφερω και εδω το ποσο απογοητευμενος ειμαι απο το service της LG παρολο που ειχα ακουσει καλα λογια απο αλλους χρηστες. 1ον εχουν το κινητο μου στο service απο την προηγουμενη τριτη δηλαδη 9 μερες και σημερα θυμηθηκαν να μου πουν οτι τελικα θα μου δωσουν νεα συσκευη χωρις ομως να μου πουν το ποτε παρολο που τους πιεσα. Πραγματικα απαραδεκτοι. 2ον ελλειψη παγκοσμιας εγκυησης. Πραγματικα 1η φορα το συνανταω αυτο σε "σοβαρη" εταιρια και οχι στην εταιρια του κυρ Μητσου και μου φαινοταν αδιανοητο μεχρι να το ρωτησω και να μου το πουν. Εφόσον είσαι εντός των ημερών που προβλέπεται για DOA, γίνεται άμεση αντικατάσταση με νέα συσκευή από το σημείο πώλησης και όχι από το σέρβις. Αυτό ισχύει για όλες συσκευες και όλες τις εταιρείες. Εάν δεν μιλάμε για DOA τότε είναι μέσα στα αποδεκτά πλαίσια το 10ήμερο. Έχω εμπειρίες από το σέρβις όλων των εταιρειών και η LG έχει ίσως το καλύτερο. Εκτός της LG και της Apple δεν γίνονται εύκολα αντικαταστάσεις με νέες συσκευές. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Συντονισου και πατα τα ταυτοχρονα. Σε μένα δουλεύει κανονικά. ...με την Τρίτη όμως. .... Μαλλονπως πρέπει να έχεις περάσει εκπαίδευση ninja για να το πετύχεις Όλα καλά και ωραίο feature Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Σε μένα δουλεύει κανονικά. ...με την Τρίτη όμως. .... Μαλλονπως πρέπει να έχεις περάσει εκπαίδευση ninja για να το πετύχεις Όλα καλά και ωραίο feature Παιζει να ειναι και το πιο ευκολο ss που εχω βγαλει ποτε μου απο συσκευη. Δεν καταλαβαινω που βρισκετε την δυσκολια. 100 φορες να με βαλεις να το κανω τις 99 θα το πετυχω. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι δεν σερνετε απο κατω προς τα πανω για να επιλεξετε την επιλογη quickmemo Το ιδιο πραγμα ειναι. 'Η να κατεβασετε την notification μπαρα και να επιλεξετε απο εκει quickmemo. Κανουμε την ζωη μας δυσκολη χωρις λογο. Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Τί έπαθε το δικό σου; το γνωστό θέμα του gps και έτσι το έστειλα...ταυτόχρονα με εμένα και άλλοι 2 απ'ότι βλέπω την ίδια εβδομάδα (για το ίδιο πράγμα)...και στους 3 μας είπαν για αντικατάσταση τους!! και μόλις χτύπησε το καλό μου Nokia...ήταν από το service...αύριο μου στέλνουν τη συσκευή και από Σάββατο ή Δευτέρα πρέπει να πάω στο κατάστημα που το πήρα για να πάρω άλλο καινούργιο...έτσι μου είπαν και έτσι σας μεταφέρω!! Edited January 23, 2014 by Luciferia Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 το γνωστό θέμα του gps και έτσι το έστειλα...ταυτόχρονα με εμένα και άλλοι 2 απ'ότι βλέπω την ίδια εβδομάδα (για το ίδιο πράγμα)...και στους 3 μας είπαν για αντικατάσταση τους!! Τόσο μεγάλο ήταν το πρόβλημα σε εσάς; Και μένα μου έχει χάσει το σήμα 6-7 φορές στις 50 πλοηγήσεις αλλά ήταν για 4-5 δευτερόλεπτα και δεν στάθηκα περισσότερο στο θέμα. Η φράση "το σήμα του gps χάθηκε" ακουγόταν και στο S3 που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Τόσο μεγάλο ήταν το πρόβλημα σε εσάς; Και μένα μου έχει χάσει το σήμα 6-7 φορές στις 50 πλοηγήσεις αλλά ήταν για 4-5 δευτερόλεπτα και δεν στάθηκα περισσότερο στο θέμα. Η φράση "το σήμα του gps χάθηκε" ακουγόταν και στο S3 που και που. σε εμένα ήταν...δεν έχανε απλά σήμα...δεν λόκαρε δορυφόρους ή αν έπιανε θα έπρεπε να περάσει 10λεπτο και βάλε,είχε πρόβλημα,διαφορετικά αν απλά ήταν το σήμα κάποιες φορές δεν θα το έστελνα! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Πάντως παιδια το τηλέφωνο αξίζει. Απο συμπεριφορά, ομορφια,σπυρταδα,ΜΠΑΤΑΡΙΑ κλπ. Ειναι κριμα για την LG να μην μπορει να.χτυπησει τον ανταγωνισμό. Οσον αφορα το σερβις της. Σε μονιτορ pc οταν εχεις θεμα ερχεται σπιτι σου τεχνικος και με κουτι καινουργιο και το παλιο φευγει. Και εγω ηξερα οτι ειναι κορυφαιο το σερβις της. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 σε εμένα ήταν...δεν έχανε απλά σήμα...δεν λόκαρε δορυφόρους ή αν έπιανε θα έπρεπε να περάσει 10λεπτο και βάλε,είχε πρόβλημα,διαφορετικά αν απλά ήταν το σήμα κάποιες φορές δεν θα το έστελνα! Αυτό ήταν όντως πρόβλημα. Με διαφορετικά προγράμματα ίδια συμπεριφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Εμένα πάλι δεν μου έχει βγάλει τίποτα! Το μονο που με ξενερώνει είναι ότι έχει πέσει η τιμή του. Πριν 2 μήνες είχε 600€ και τώρα βλέπω στα site αναζήτησης τιμών όπως Skroutz, Snif, Best Price οτι έχει πάει κάτω από 400€ (Πολύ σύντομα) :( ! Να για του λόγου το αληθές http://www.snif.gr/showproduct/3437793/lg-g2-16gb-d802--eu. Για το θέμα service και εμένα μου είχαν πει ότι έχει DOA εντός 7 ημερών. Δεν ξέρω γιατί δημιουργούν προβλήματα....Ήδη έχουν αναστατώσει την αγορά που δεν υποστηρίζουν το Ευρωπαϊκό LG G2 32GB Edited January 23, 2014 by filam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Πριν 2 μήνες στο Σκρουτζ είχε περίπου 450Ε μην πω και λιγότερο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εμένα πάλι δεν μου έχει βγάλει τίποτα! Το μονο που με ξενερώνει είναι ότι έχει πέσει η τιμή του. Πριν 2 μήνες είχε 600€ και τώρα βλέπω στα site αναζήτησης τιμών όπως Skroutz, Snif, Best Price οτι έχει πάει κάτω από 400€ (Πολύ σύντομα) :( ! Να για του λόγου το αληθές http://www.snif.gr/showproduct/3437793/lg-g2-16gb-d802--eu. Για το θέμα service και εμένα μου είχαν πει ότι έχει DOA εντός 7 ημερών. Δεν ξέρω γιατί δημιουργούν προβλήματα....Ήδη έχουν αναστατώσει την αγορά που δεν υποστηρίζουν το Ευρωπαϊκό LG G2 32GB Αυτο συμβαινει σε ολα τα android.Τα μονα που διατηρουν τιμη ειναι τα iphones. Εγω το πηρα 385 να φανταστεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) δοκίμασα διάφορα προγράμματα με ανοιχτά/κλειστά δεδομένα,τα ίδια...με κλειστά δεδομένα δε δεν δούλευε απλά... στα δε διάφορα test...κλάμα...ενω μεν έβλεπε δορυφόρους (μάλλον με το κυάλι) πχ 20 δεν κλείδωνε σε κανέναν! Edited January 24, 2014 by m7ixalis Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά σήμερα ήρθε της.αδερφής μου το g2 από mobile14 και.Έχει.περασμένη d80210b-466-92..Έχει κάτι.κινέζικα προγράμματα μέσα τη κάνω σε αυτή τη περίπτωση παίζει κάτι με.τη συσκευή να τη γυρίσω να περάσω στοκ Ευρωπαϊκή ;;; Ευχαριστώ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το θέμα με την αντικατάσταση το έκαναν λόγω ανάγκης απ ότι κατάλαβα.. Δεν ήταν για DOA άλλα απ ότι μου είπε ο τεχνικός που μου έδωσαν να μιλήσω την προηγούμενη εβδομάδα περίμεναν ανταλλακτικες πλακέτες που προφανώς δεν ήρθαν γι αυτό και έδωσαν αντικατάσταση για να μην περιμένουμε άλλο ένα μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδια εχει βαλει κανεις την Open Europe Version E? Εντυπωσεις σε σχεση με την version A? Στο γνωστο Link με τα firmware δεν την εχει αλλα ειναι η Γερμανικη (την εχει και σαν 2η στα most downloaded) Στο xda καποιοι λενε καλα λογια καποιοι εχουν καποια θεματακια (ισως γιατι δεν εκαναν hard reset πριν την εγκατασταση, βεβαια κι εγω δεν εκανα ουτε πριν ουτε μετα που απο γερμανικη tmob εβαλα την open version A και δεν εχω καποιο θεμα) Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εγω εβαλα σημερα την Αγγλικη F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα παιδιά σήμερα ήρθε της.αδερφής μου το g2 από mobile14 και.Έχει.περασμένη d80210b-466-92..Έχει κάτι.κινέζικα προγράμματα μέσα τη κάνω σε αυτή τη περίπτωση παίζει κάτι με.τη συσκευή να τη γυρίσω να περάσω στοκ Ευρωπαϊκή ;;; Ευχαριστώ Ελα ρε Picka θεέ! Η συσκευη της αδερφης σου προοριζεται για την ασιατικη αγορα. Μην προβληματιζεσαι οι πιο πολλοι ετσι ειναι. Το κακο ειναι οτι δεν θα εχεις υποστιριξη απο την LG Hellas. Δες τι γραφει ο τριψηφιος κωδικος στο κουτι του πανω απο εκει που λεει το χρωμα και ελενξε εδω να δεις απο που ειναι: http://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/ Η διαφορα της ασιατικης ROM απο της open europe ειναι οτι στην ασιατικη δεν μπορεις να επιλεξεις μεσα απο της ρυθμισεις το 4G αλλα μπορεις μονο μεσα απο το κριφο μενου ή απο κανα widget. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) στα δε διάφορα test...κλάμα...ενω μεν έβλεπε δορυφόρους (μάλλον με το κυάλι) πχ 20 δεν κλείδωνε σε κανέναν! Όταν βλέπει αλλά δεν κλειδώνει, καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι και θέμα συμβατότητας και όχι αναγκαστικά h/w. Edited January 23, 2014 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ελα ρε Picka θεέ! Η συσκευη της αδερφης σου προοριζεται για την ασιατικη αγορα. Μην προβληματιζεσαι οι πιο πολλοι ετσι ειναι. Το κακο ειναι οτι δεν θα εχεις υποστιριξη απο την LG Hellas. Δες τι γραφει ο τριψηφιος κωδικος στο κουτι του πανω απο εκει που λεει το χρωμα και ελενξε εδω να δεις απο που ειναι: http://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/ Η διαφορα της ασιατικης ROM απο της open europe ειναι οτι στην ασιατικη δεν μπορεις να επιλεξεις μεσα απο της ρυθμισεις το 4G αλλα μπορεις μονο μεσα απο το κριφο μενου ή απο κανα widget. Tupac αγορινα σε G2 πηγες ε?Νομιζω πρεπει να το εκανα το 4G απο το dialer..αλλα θα το δω σιγουρακι οταν βαλουμε τη καρτουλα...τωρα για τον αριθμο που λες ειναι 6WT...και δεν υπαρχει στο site και ενα παιδι στα κομεντ ρωταει αλλα του λενε δεν ξερω...τη παιζει εδω??? :Ρ Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Όταν βλέπει αλλά δεν κλειδώνει, καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι και θέμα συμβατότητας και όχι αναγκαστικά h/w. το νούμερο είναι τυχαίο...δεν νομίζω να έχει σχέση η ασυμβατότητα με την αστοχία υλικού...ακόμη και άλλα G2 φίλων το δικό μου δεν είχε καμία σχέση... έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν υπήρχε πρόβλημα,αλλά αφού πέρασε από τα 40 κύματα τελικά πείστηκα ότι είχε...δεν είναι δυνατόν στο ίδιο σημείο 2 ίδια κινητά με το ίδιο πρόγραμμα και το 1 να κλειδώνει σε κλάσματα και το άλλο,να έχεις φτιάξει καφέ,τσιγάρο κλπ και ακόμα να βλέπει...οπότε ατύχησα! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 καλησπέρα, δεν μπορώ να βρώ επιλογή να στείλω αρχείο με wifi direct (το έχει σε όλα τα galaxy note, s2,s3 κτλ) , εννοώ από το file explorer πατώντας πάνω στο αρχείο να μου βγάζει επιλογή να στείλω εκτός από bluetooth και wifi direct. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ * έγω βγάλει το μαμα file explorer χρησιμοποιώ esxplorer Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts