Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο το πραγμα που με στοk ρομ βγαζει τοσο καλυτερο σκορ σε σχεση με την 4.4 μπορει να με τρελανει. ειναι εντελως παραλογο. Edited by Arvylas

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπαρχει σοβαρο προβλημα με το GPS και ειναι κριμα να ειναι hardware. Μια φορα ειπα και εγω να παρω LG πιστευω να μην ειναι και η τελευταια και να λυθει το προβλημα γιατι η συσκευη στο συνολο ειναι πολυ καλη.

Φίλε μου καλημέρα! Δεν νομίζω να είναι hardware γιατί θα είχε γίνει γνωστό και από την εταιρία πιστεύω, την άλλη εβδομάδα περιμένω άλλη συσκευή από αντικατασταση αν δεν έχει πρόβλημα το gps δεν είναι καλά τα νέα....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Την άλλη εβδομάδα περιμένω άλλη συσκευή από αντικατασταση.

Φιλε aris_volos καλημερα. Για πιο λογο σου κανουν αντικατασταση απο την LG ? Τι σου παρουσιαζε η συσκευη σου ?

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Εχουμε την δυνατοτητα να συνομιλησουμε με 2 ατομα ταυτοχρονα?

Εχω την αισθηση πως στο s4 γινοταν.

Εδω παιζει κατι τετοιο?

τελεκονφερανς φαση και ετσι.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Από δίκτυο τηλεφωνίας no way θα λεγα..no way να γινόταν και στο s4

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εχουμε την δυνατοτητα να συνομιλησουμε με 2 ατομα ταυτοχρονα?

Εχω την αισθηση πως στο s4 γινοταν.

Εδω παιζει κατι τετοιο?

τελεκονφερανς φαση και ετσι.

Πως ακριβως θα ανοιξεις την ιδια γραμμη , αφου την εχεις ανοιξει ???Αν εννοεις αναμονη κτλπ..ειναι θεμα παροχου..αν εννοεις αυτο που εγραψα στην αρχη....

Δε παιζει να το εκανες σε καμμια συσκευη αυτο.....

Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Φιλε aris_volos καλημερα. Για πιο λογο σου κανουν αντικατασταση απο την LG ? Τι σου παρουσιαζε η συσκευη σου ?

Καλημέρα φίλε μου έχω ένα dead pixel και το γνωστό θέμα με το gps...

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Εχει δοκιμασει κανεις κανενα gamepad που να δουλευει plug and play χωρις root? Εγω δοκιμασα το dualshock 3 του PS3 χωρις τυχη. Αποτι διαβαζω στα αλλα κινητα που υποστιριζουν otg δουλευει κανονικα. Και δεν το εχω rootαρι, ξερω πως με την εφαρμογη sixaxis μαλλον θα δουλευει αλλα θελει root.

πιο μοντελο εχεις φιλε μου g2 d802 international??αν ναι γιατί δεν σου δουλεύει μηπως κανεις κατι λαθος??δοκιμασε να περασεις αυτο

http://d-h.st/LOU αν εχεις g2 d802 international!!κανε ενα wipe cache kai wipe davlic και μετα περνα το!!θα δουλεψει σιγουρα!!:)

Φιλε μου δυστυχως μια απο τα ιδια... μαλιστα τωρα ενω ολα λειτουργουν δεν ανοιγει τον φακο για να εχω προβολή του τι θελω να τραβηξω ως photo... :lol: σου λεω δεν με θελει... :p

Όσοι δεν το έχετε πάρει πρέφα ακόμα, αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση F για τα SEA D802 :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Παιδιά καλησπέρα

Σκέφτομαι την αγορά του κινητού κυρίως λόγω μπαταρίας. Το νεξους 4 που έχω τώρα δεν με καλύπτει όσο αφορα αυτό το θέμα και πιθανότατα θα το δώσω και θα προχωρησω για το g2. Έχω βρει αυτό

ό http://www.ebay.com/itm/390673300808

και η τιμή είναι άκρως δελεαστική. Κάποιος που ξέρει καλύτερα, μπορεί να μου πει αν είναι οκ αυτό του λινκ ώστε να προχωρησω σε αγορά; Επίσης κάποιος που έχει εμπειρία με eBay μπορεί να μου πει αν υπάρχει περιπτωση για τελωνείο ή γενικά οποιαδήποτε επιπλέον χρέωση;

Τέλος, υπάρχουν τίποτα προβλήματα γενικά με τη συσκευή; Διαβάζω την κουβέντα για το gps και ψιλοπροβληματιστηκα.

σου απαντησα στο σωστο νημα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Όσοι δεν το έχετε πάρει πρέφα ακόμα, αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση F για τα SEA D802 :cool:

Την εχω εγκαταστησει ηδη καμια διαφορα περα απο την ενημερωση καποιων εφαρμογων. Ειναι η αντιστοιχη E της Ευρωπαικης ROM οχι κατι το ιδιαιτερο δλδ. Αναμενουμε kitkat:-)

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Φίλε μου καλημέρα! Δεν νομίζω να είναι hardware γιατί θα είχε γίνει γνωστό και από την εταιρία πιστεύω, την άλλη εβδομάδα περιμένω άλλη συσκευή από αντικατασταση αν δεν έχει πρόβλημα το gps δεν είναι καλά τα νέα....

Να υποθεσω οτι πηγες εντελλει και στο κρατησανε? Θα σου στειλουν αλλη συσκευη απο οτι καταλαβα, κρατα μας ενημερους τι παιζει...

Βεβαια μπορει να παραλαβεις την καινουργια και να παιξει το gps μια χαρα για μια μερα και μετα να σου κανει νουμερα.

ΜΑΚΑΡΙ να μην ειναι hardware ειλικρινα. Αλλα και hardware να ειναι η εταιρια θα εχει γνωση.

edit: μολις διαβασα οτι ενα παλικαρι στο εξωτερικο εχει κανει 3 αντικαταστασεις σε g2 και ολες εχουν το θεμα με το gps. Η lg του απαντησε οτι ειναι θεμα καθαρα software Και οχι hardware και θα το επιλυσει αμεσα.

Επισης κατι που μου εχει περασει απο το μυαλο ειναι το καλιμπραρισμα της πυξιδας η κατι παιζει με το μαγνητικο πεδιο.

Θα το ψαξω και ενημερωνω

Edited by demon2411

Να υποθεσω οτι πηγες εντελλει και στο κρατησανε? Θα σου στειλουν αλλη συσκευη απο οτι καταλαβα, κρατα μας ενημερους τι παιζει...

Βεβαια μπορει να παραλαβεις την καινουργια και να παιξει το gps μια χαρα για μια μερα και μετα να σου κανει νουμερα.

ΜΑΚΑΡΙ να μην ειναι hardware ειλικρινα. Αλλα και hardware να ειναι η εταιρια θα εχει γνωση.

edit: μολις διαβασα οτι ενα παλικαρι στο εξωτερικο εχει κανει 3 αντικαταστασεις σε g2 και ολες εχουν το θεμα με το gps. Η lg του απαντησε οτι ειναι θεμα καθαρα software Και οχι hardware και θα το επιλυσει αμεσα.

Επισης κατι που μου εχει περασει απο το μυαλο ειναι το καλιμπραρισμα της πυξιδας η κατι παιζει με το μαγνητικο πεδιο.

Θα το ψαξω και ενημερωνω

Χωρις πολλα πολλα μου εστειλε αλλο η procordia σημερα οποτε αυριο η τριτη θα το παραλαβω...παιδια θα ενημερωσω αφου του πιω το αιμα....

Την εχω εγκαταστησει ηδη καμια διαφορα περα απο την ενημερωση καποιων εφαρμογων. Ειναι η αντιστοιχη E της Ευρωπαικης ROM οχι κατι το ιδιαιτερο δλδ. Αναμενουμε kitkat:-)

Εμενα δεν με αναβαθμιζει επειδη ειμαι root .τροπος να αναβαθμιστω χωρις unroot υπαρχει?:confused:

Φιλε μου δυστυχως μια απο τα ιδια... μαλιστα τωρα ενω ολα λειτουργουν δεν ανοιγει τον φακο για να εχω προβολή του τι θελω να τραβηξω ως photo... :lol: σου λεω δεν με θελει... :p

εγκατέστησα αυτή τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590613

έχει μέσα και το mod της κάμερας ενσωματωμένο αλλά και boomsound...

ένα θα σου πω,η κάμερα είναι αλλού και ο ήχος είναι τέρμα κάτω για να μην μου σπάει το τύμπανο :p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Εχοντας αγορασει αρκετες απο τις ναυαρχιδες που κυκλοφορησαν στο παρελθον και γενικα πολλες Αντροιντ συσκευες ειναι η 1η φορα που δεν μου δημιουργηθηκε η αναγκη να του βαλω custom rom.Ολα δουλευουν οπως πρεπει να δουλευουν χωρις κανενα προβλημα.Το μονο που εκανα ειναι root για καποιες εφαρμογες που χρειαζομαι.

Κι εγω αυτην (του LG FLEX) εχω απο χθες και περιεχει πολλά μοντακια για καμερα κλπ, μια χαρα μου φαινεται...

εγκατέστησα αυτή τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590613

έχει μέσα και το mod της κάμερας ενσωματωμένο αλλά και boomsound...

ένα θα σου πω,η κάμερα είναι αλλού και ο ήχος είναι τέρμα κάτω για να μην μου σπάει το τύμπανο :p

Για να ψηθω να βαλω customia με τετοια διαρκεια ζωης μπαταριας πρεπει να βαρεθω την ζωή μου... :lol:

πως μπορω να δω αν το τηλεφωνο ειναι 6MB Ή SWS?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

πως μπορω να δω αν το τηλεφωνο ειναι 6MB Ή SWS?

δες τι ειναι γραμμενο στα πλάγια του κουτιού αγοράς

Πάντως παιδιά στο gsm arena δεν έχω δει σχόλιο χρηστών όσον αφορά τοGPS....

Αν το χρησιμοποιούσαν θα έκαναν.Το κάνει σε όλους παιδιά το έχω πει καιρο.Δυστυχώς δεν δοκίμασα με 4.4...και τωρα έχω πάλι 4.2 όποτε δεν μπορώ να το δω.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif