Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το οτι ειναι ελβετικο δε με πειραζει,καθοτι ασχετως αν ανηκει στην εε η εγγυηση υποστιριζεται..το θεμα ειναι οτι στην εκδοση λογισμικου βγαζει ενα eur xx,ειναι το stock αυτο;ολοι οι υπολοιποι εχετε την εφαρμογη voice mate;δεν εχω ασχοληθει ποτε με root και γιαυτο ψαχνομαι μηπως το εκαναν αυτοι απο πριν.

Το οτι ειναι ελβετικο δε με πειραζει,καθοτι ασχετως αν ανηκει στην εε η εγγυηση υποστιριζεται..το θεμα ειναι οτι στην εκδοση λογισμικου βγαζει ενα eur xx,ειναι το stock αυτο;ολοι οι υπολοιποι εχετε την εφαρμογη voice mate;δεν εχω ασχοληθει ποτε με root και γιαυτο ψαχνομαι μηπως το εκαναν αυτοι απο πριν.

Γιατί να το έκαναν ρούτ? και έστω ότι το έκαναν, γιατί να στο δώσουν ρουταρισμένο?

Άδικα ανησυχείς...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Να επανέλθω στο θέμα με το "knock on"....και εμένα τα ίδια κάνει κλασικά! Ειδικά όταν έχει "κρυώσει" αργεί ποιο πολύ να πάρει μπρος με το ξεκλείδωμα του.

Έχει παρατηρήσει κάποιος πότε πιάνει ποιο εύκολα το "knock on" όταν το κρατάει με το ένα χέρι και προσπαθεί να το ενεργοποιήσει με τον αντίχειρα ή με το κάποιο δάχτυλο από το άλλο χέρι;

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Root υποθετω οτι θα μπορουσαν να το κανουν για να βγει το logo.αν το εκαναν και το ξερουταραν παλι,υποθετω οτι το logo θα εμφανιζοταν παλι,οποτε για αυτο ειχαν λογο να μου το δωσουν ρουταρισμενο.πως ομως μπορω να καταλαβω αν ειναι η οχι root;εχω σκασει με αυτο το voice mate που δεν υπαρχει που-θε-να!και κατι τελευταιο,antutu μου βγαζει 35500,μηπως ειναι πολυ για stock;(ενας ακομα λογος που σκεφτομαι οτι μπορει να ναι root)

Root υποθετω οτι θα μπορουσαν να το κανουν για να βγει το logo.αν το εκαναν και το ξερουταραν παλι,υποθετω οτι το logo θα εμφανιζοταν παλι,οποτε για αυτο ειχαν λογο να μου το δωσουν ρουταρισμενο.πως ομως μπορω να καταλαβω αν ειναι η οχι root;εχω σκασει με αυτο το voice mate που δεν υπαρχει που-θε-να!και κατι τελευταιο,antutu μου βγαζει 35500,μηπως ειναι πολυ για stock;(ενας ακομα λογος που σκεφτομαι οτι μπορει να ναι root)

Είναι απλό να καταλάβεις αν είσαι ρούτ.

1ον υπάρχει στο μενού εφαρμογή superuser?

2ον κατέβασε από το μάρκετ το titanium backup , τρέξε το και δες αν παίρνει δικαιώματα ρούτ. Αν ναι, τότε είσαι ρούτ.

Το root δεν έχει σχέση με το Antutu, μόνο αν έχει αλλαχτεί kernel (κυρίως) ή ROM. Κατέβασε το Root Checker για να δεις αν είναι root. Αλλά και πάλι γιατί να στο έχουν κάνει root ? Το πολύ-πολύ να σου πέρασαν την EUR rom, που δεν χρειάζεται root για να γίνει. Για το Voice Mate πήγαινε στην Αναβάθμιση και δες αν μπορείς να το κατεβάσεις από τις Εφαρμογές.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

το root checker κατεβασε και τρεξτο..μια χαρα ειναι το antutu..γιατι νομιζεις οτι αμα ειναι "πειραγμενο" θα βγαλει περισσότερο;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Σαν work around διάβασα ότι μπορείς να πατήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης, πάνω από το σήμα της LG με επιτυχία 100% στο άνοιγμα.

Να 'σαι καλά! Το δοκίμασα μέχρι στιγμής όντως παίζει 100%.

ολοι οι υπολοιποι εχετε την εφαρμογη voice mate;

Σε T-Mobile rom υπάρχει.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Για οσους εχουν προβλημα με restart μετα το ξεκλειδωμα της.συσκευης διαγραψτε το whatsapp. Σε εμενα το συγκεκριμένο. App μου εκανε τη.Λαδιά
technoholic maniac reviewer

παιδια το αυτοκολλητο που λεει do not accept if seal is broken επρεπε να ξεκολλαει ΧΩΡΙΣ να σκιζεται το κουτι? ακομα εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει πανω με στυλο FREE. τι μπορει να σημαινει αυτο? Εν το μεταξυ η μπαταρια ηταν 0%! δεν επρεπε να εχει λιγο μεσα? οσα κινητα εχω παρει ηταν λιγο φορτισμενα...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

παιδια το αυτοκολλητο που λεει do not accept if seal is broken επρεπε να ξεκολλαει ΧΩΡΙΣ να σκιζεται το κουτι? ακομα εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει πανω με στυλο FREE. τι μπορει να σημαινει αυτο? Εν το μεταξυ η μπαταρια ηταν 0%! δεν επρεπε να εχει λιγο μεσα? οσα κινητα εχω παρει ηταν λιγο φορτισμενα...

Από πού το πήρες?

KAIZERSTORE

3ης σεπτεμβρίου 35? ρωτάω γιατι είναι 3 κάιζερ και τα μπερδεύω.

Αν είναι αυτό που λέω, δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτός έχει όλα τα κουτιά ανοιχτά.

3ης σεπτεμβρίου 35? ρωτάω γιατι είναι 3 κάιζερ και τα μπερδεύω.

Αν είναι αυτό που λέω, δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτός έχει όλα τα κουτιά ανοιχτά.

Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου) 67, αλλα προσεξα και κατι αλλο! απ εξω απο το κουτι που εχει ενα αυτοκολλητο και λεει LG-D802 λεει το ΙΜΕΙ:357************ και το S/N:310************ Απο κατω εχει και 2ο αυτοκολλητο!!!! απ οτι διακρινω στο φως και το απο κατω αυτοκολλητο εχει το ιδιο S/N αλλα γιατι να εχει 2? Περιμενω να παει 100% να το ανοιξω...

Για οσους εχουν προβλημα με restart μετα το ξεκλειδωμα της.συσκευης διαγραψτε το whatsapp. Σε εμενα το συγκεκριμένο. App μου εκανε τη.Λαδιά

Φίλε παίζει και εμένα..! Το είχα εγκατεστημένο! Πότε σου έκανε το ρισταρτ??

Ρε παιδια εσεις οταν το πηρατε η μπατρια ητανε 0%????

Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου) 67, αλλα προσεξα και κατι αλλο! απ εξω απο το κουτι που εχει ενα αυτοκολλητο και λεει LG-D802 λεει το ΙΜΕΙ:357************ και το S/N:310************ Απο κατω εχει και 2ο αυτοκολλητο!!!! απ οτι διακρινω στο φως και το απο κατω αυτοκολλητο εχει το ιδιο S/N αλλα γιατι να εχει 2? Περιμενω να παει 100% να το ανοιξω...

Eίναι άλλο, δεν είναι αυτό που λεω εγώ.

Τι να σου πώ για τα 2 αυτοκόλλητα...

Φίλε παίζει και εμένα..! Το είχα εγκατεστημένο! Πότε σου έκανε το ρισταρτ??

Εγω παντως έχω το What's app και το χρησιμοποιώ καθημερινά... Προς το παρόν τίποτα..

Δεν θα επρεπε να ειναι 0% αλλα δεν ειναι σημαδι οτι ανοιχτηκε η συσκευη.

Μπορει κατα λαθος να πιεστηκε το κουτι κατα την μεταφορα και να πατηθηκε το πληκτρο ενεργοποιησης της συσκευης και να εμεινε ετσι μεχρι να αδειασει.

Τα αυτοκολλητα στο κουτι ηταν σκισμενα;

Πριν από λίγο γύρισα από το kaizerstore :X.

Μου βγήκε ελαττωματικό :( εχτές το πήρα ούτε 24 ώρες δεν είχαν περάσει που το είχα αγοράσει)

Τα προβλήματα ήταν :

1.του έκανα "διπλό χτύπημα" στην οθόνη αλλά δεν ξεκλείδωνε ουτε με 100 προσπαθεις.

Το διαπιστωσε και μονος του! και μου λεει και το αλλο το κουλο...μηπως μονο κλειδωνει με διπλο χτυπημα και δεν ξεκλειδωνει; ντιν!

2. του έβαζα την φωτεινότητα 70% αυτόματο και όταν το έκλεινα και ξανά άνοιγα το κινητό έχανε την ρύθμιση και πήγαινε 100% μόνο του

και

3. ενώ ήταν ελληνικό... μου άνοιγε με αγγλικά πρώτη γλώσσα... βέβαια επέλεγες τα ελληνικά κανονικά και προχωρούσες... .

Πήρα την LG της είπα αυτά που έγραψα πριν και μου λέει είναι ελαττωματικό να το πάτε πίσω στο κατάστημα για αντικατάσταση.

Και εδώ αρχίζει το "ματς"!!! Το πήγα πίσω τους τα είπα όλα αυτά... μου λένε α δεν μπορούμε να το κάνουμε αντικατάσταση να το πάτε στο service κλπ DOA σημαίνει ότι αν δεν ανοίξει το κινητό από την αρχή μόνο τότε κάνουμε αντικατάσταση.

Ποιος με είδε και δεν με φοβήθηκε :ninja: άρχισα και τους τα έχωνα...και μετά από ένα έντονο διάλογο... αρκετή ώρα... Τους λέω τουλάχιστον να πάρω ένα άλλο με ένα μικρό +ποσο από έμενα...μου λέει 270 ευρώ μπορώ να το παρω κλπ:mad: εκει εγινε ενα δευτερο ματς... και τελικα του λεω για να παρω το s4 τι διαφορα θα δωσω; που κανονικα δεν επρεπε καμια διαφορα και να μου επιστρεψει χρηματα...μου προτεινε +60 και 1 μια θηκη δωρο απο αυτον αξιας 30 ευρω, δηλαδη ουσιαστικα 30 ευρω πληρωσα...γιατι και εγω ετσι και αλλιως θα επερνα την θηκη.

Δηλαδη 30 ευρω καπελο!!! και παλι καλα να λεω.:mad:

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Να 'σαι καλά! Το δοκίμασα μέχρι στιγμής όντως παίζει 100%.

Παρακαλώ.! Και σε εμένα σχεδόν 100% και τις φορές που δεν έπιασε δεν είμαι σίγουρος αν χτύπησα 2 φορές.

Όχι. Απ'ότι ξέρω, ποτέ δεν είναι οι καινούριες συσκευές με μπαταρία 0%. Εμένα ήταν σχεδόν 100%. Επίσης να σου πω ότι υπάρχουν seals τα αυθεντικά της LG τα οποία είναι κολλημένα στο κουτί και ο μονο να τα σκίσεις μπορείς και κάποια άλλα seals τα οποία λένε το κλασσικό "do not accept if seal is broken"(ή κάπως έτσι) που είναι πιο μικρά και δεν έχουν το σήμα της LG. Μπορεί να τα βάλει δηλαδή κάποιος σε δεύτερο χρόνο και θέλει προσοχή γιατί μπορεί κάποιος να ξεγελαστεί.

οχι δεν ηταν σκισμενα... αλλα ξεκολλαει ΧΩΡΙΣ να σκιζεται...

1) αν αλλαξω τη ρομ της t-mobile γερμανιας ποια πρεπει να βαλω για να εχω γρηγορα updates?

2) τι διαφορα εχει η open europe που λετε? μπαινει σε μενα? ποια ειναι?

3) η αλλαγη ρομ θα γινει μεσω του unroot που λετε?

4) θα πρεπει να μπει ρομ tmobile? rom γερμανιας? καποια αλλη? ποια?

5) τι θα κερδισω?

οχι δεν ηταν σκισμενα... αλλα ξεκολλαει ΧΩΡΙΣ να σκιζεται...

Αν το seal είναι όπως αυτό της φωτογραφίας (http://i.ebayimg.com/t/LG-G2-16GB-Black-Brand-New-Boxed-EE-Orange-T-Mobile-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/5yUAAOxyOlhSsIe3/$_12.JPG τότε είναι το αυθεντικό. Μπορεί απλώς να έκατσε να μην κολλήσει. Αυτό που θα με ένοιαζε εμένα είναι να τσεκάρω τη συσκευή αν έχει τα αυτοκόλλητα της πάνω και αν τα παρελκόμενα είναι αχρησιμοποίητα.