Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αντε καλοριζικο... :lol:

Σε ευχαριστώ ταμαλα :)

Από σήμερα μπήκα και εγώ στην όμορφη παρέα του Lg g2.

Για πρώτη φόρτιση περιμένω να πάει η μπαταρία 15 % μόλις πάει 100% το βγάζω το κινητό ;και αυτό το κάνω 3-4 φορές; σωστά;

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια κι εγω με ευρωπαϊκο 32άρι με D80210a-EUR και με Sygic 13.1.1 δεν εχω κανενα προβλημα. Εννοειται χωρις data.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια απ τα ιδια με ασιατικη συσκευη και ευρωπαικο fw

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καιγω με tmobile g2 εχω τον φάκελο navigon. Κατεβαζω το cosmote navigon, τσεκαρω και ενημερωνω... Κατεβασα το cksmote app, θελει φραγκα, εφαγε delete το folder, no problem... Edited by samis2

Έχω το εξής πρόβλημα ενω με διπλό κτύπημα στην οθόνη κλειδώνει, δεν ανοίγει με διπλό χτύπημα...γιατί; έχω ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις.
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Δεν ειναι και πολυ καλο αυτο ξερεις... οπως και να εχει για δοκιμασε αυτο...

Settings → Applications → All , επιλέγεις "Google Play Store", και πατας το "Uninstall updates".

Το έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε.....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Οι αναφορές παράδοσης παιδιά που φαίνονται?τις έχω ενεργοποιημένες αλλά πέραν ενός μικρού "V"κάτω δεξιά απο το μήνυμα δεν βλέπω κάτι άλλο...δεν βγαίνουνε στο κέντρο ειδοποιήσεων όπως το S4?

Σου εμφανίζει ενα μήνυμα σε πλαίσιο στην οθόνη μόλις παραδοθεί αλλά αν δεν το δεις μονο από το τικ που βγάζει στο μήνυμα

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Σου εμφανίζει ενα μήνυμα σε πλαίσιο στην οθόνη μόλις παραδοθεί αλλά αν δεν το δεις μονο από το τικ που βγάζει στο μήνυμα

Υπάρχει κανένα app που να στο εμφανίζει στο notification center ή καμία μόντα?

Αυτό είναι δωρεάν, μια και συζητατε για gps;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=el

Καμένος μέχρι το μεδούλι!

παιδια θελω τα φωτα σας επειγοντως!σημερα απεκτησα και εγω το g2 απο το kaiser στα 405ευρω.το κινητο μου ειπε ο πωλητης οτι το πολυ πολυ να βγαζει το logo στην αρχη,αλλα μολις ανοιξαμε τη συσκευη μπροστα του για ελεγχο πριν την αγορα,η συσκευη ξεκινησε κανονικοτατα χωρις logo,οποτε μου εξηγησε οτι αυτο συμβαινει γιατι ειναι unbraned.αυτο το ηξερα γιατι ειχα παρει τηλ πριν παω εκει για να βεβαιωθω,απλα οταν στην αρχη μου ειπε οτι το πολυ πολυ να βγαλει το logo στο ξεκινημα,με εβαλε σε υποψιες..και εξηγουμαι γιατι..οταν ανοιξε τη συσκευασια(την πηρε απο τη βυτρινα που ειχε αλλα τεσσερα g2) δεν παρατηρησα ταινια ασφαλειας,εκτος και αν την εβγαλε ταχυδακτιλουργικα και δεν το πηρα χαμπαρι:lol:οταν πηγα σπιτι διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει η εφαρμογη voice mate..και σκεφτομαι,μηπως το ειχαν ρουταρει απο πριν;το κινητο και ολα τα παρελκομενα ηταν αψογα με τις ζελατινες τους..και λειτουργικοτατα..απλα οπως και να χει ειμαι προβληματισμενος λιγακι..ο κωδικος της συσκευης ειναι 6sw,και αποτι κοιταξα ειναι ελβετικο..μηπως η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν υπαρχει στην ελβετικη ρομ;τι λετε να μπορει να παιζει;τα φωτα σας παρακαλω!

http://img10.imageshack.us/img10/5831/j1oi.png

Είναι T-Mobile Γερμανίας από kaiserstore

Υπάρχει αναβάθμιση;

Θα έρθει μέσω ota;

Πρέπει να αλλάξω ρομ για να έρθει;

Το αφήνω ως έχει;

Θα ερθει οταν βγει αναβαθμιση.Αστο ως εχει.

Το r που σου βζαζει στη signal bar τι ειναι;Δεν μου το εχει βγαλει εμενα...

Θα ερθει οταν βγει αναβαθμιση.Αστο ως εχει.

Το r που σου βζαζει στη signal bar τι ειναι;Δεν μου το εχει βγαλει εμενα...

Το R ειναι το Roaming. Σημαινει οτι το κινητο αυτην τη στιγμη δεν πιανει σημα απο εγχωριο παροχο, αλλα εξυπηρετειται απο παροχο του εξωτερικου.

Έχω το εξής πρόβλημα ενω με διπλό κτύπημα στην οθόνη κλειδώνει, δεν ανοίγει με διπλό χτύπημα...γιατί; έχω ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις.

Να χτυπας στο κεντρο προσπαθησε για το ανοιγμα

Αυτό είναι δωρεάν, μια και συζητατε για gps;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura&hl=el

Trial μια εβδομαδα ειναι, αν εχεις ενα γνωστο ή καποιος απο εδω ενδιαφερεται, αγοραστε Europe lifetime με 35€, αξιζει μεχρι λεπτου!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλημερα παιδια....

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 18-12-2013 22:27 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 19-12-2013 53:00 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-12-2013 22:13 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 14-12-2013 13:46 IPS

Ας μου εξηγήσει κάποιος...μου την ''φόρεσαν'' στο τελωνείο?Εχω την εντυπωση και θέλω να πιστεύω πως οχι.

Βοήθεια.

Α η ώρα δεν ειναι λάθος,έτσι ακριβως μου το εμφανίζει.

Το εχω παραγγελει απο το γνωστο κινεζο απο dwi, ειδα κι αλλους στο forum που παρελαβαν κανονικα και μεινανε πολυ ευχαριστημενοι αλλα δεν ελεγαν τιποτα για τελωνειο στα posts τους.

Edited by stathetos

Δεν σου ανοίγει ποτέ ή ανοίγει μετά από πολλές προσπάθειες; Γιατί αν είναι το δεύτερο μου το παρουσιάζει και μένα. Γενικά το Knock On δουλεύει στο περίπου για άνοιγμα, στο κλείσιμο κανένα πρόβλημα.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

ο κωδικος της συσκευης ειναι 6sw,και αποτι κοιταξα ειναι ελβετικο

Η Ελβετία πάντως ΔΕΝ ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε τσέκαρε καλού κακού με την LG Hellas αν καλύπτουν εγγύηση, διαφορετικά πήγαινέ το πίσω όσο προλαβαίνεις το DOA.

Iphone 7 plus 32GB

Η Ελβετία πάντως ΔΕΝ ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε τσέκαρε καλού κακού με την LG Hellas αν καλύπτουν εγγύηση, διαφορετικά πήγαινέ το πίσω όσο προλαβαίνεις το DOA.

Είναι χώρα συνεργαζόμενη με την Ευρωπαϊκή Ένωση οπότε ισχύει κανονικότατα

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δεν σου ανοίγει ποτέ ή ανοίγει μετά από πολλές προσπάθειες; Γιατί αν είναι το δεύτερο μου το παρουσιάζει και μένα. Γενικά το Knock On δουλεύει στο περίπου για άνοιγμα, στο κλείσιμο κανένα πρόβλημα.

Και εμένα ακριβώς αυτό μου κλειδώνει εύκολα αλλά δυσκολεύομαι μερικές φορές να ανοίξει μπορεί να δοκιμάσω και δύο τρεις φορές.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Οπως εγραψα και πριν

1. Να εισαι ηδη root

2. Κατεβαζουμε την Semi-Touch D802 Recovery for English (6.0.4.4) απο εδω

http://www.androidfilehost.com/?fid=23185166327349270

3. Το ξεζιπαρουμε σε ενα φακελο στο pc

4. Παμε στο "επιλογες προγραμματιστη στο κινητο, το οποιο πρεπει να εχουμε ενεργοποιησει) και απο τις επιλογες που εχει εκει ξετσεκαρουμε το "εντοπισμος σφαλματων usb) και ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΞΑΝΑΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙ. Θα πεταχτει ενα παραθυρο στο κινητο, οπου παταμε Ναι σε οτι γραφει.

5. Συνδεουμε τωρα με το καλωδιο το pc με το κινητο, θα βγαλει το κινητο καποια μενου να επιλεξουμε, τα αγνοουμε, παταμε το κεντρικο κουμπι να βλεπουμε το lancher. (Αυτο μπορει και να μη χρειαζεται, εγω ετσι το εκανα παντως)

6. Παταμε απο το φακελο που εχουμε στο pc, αυτο που εχει καταληξη . bat , οποτε πεταγεται το παραθυρο dos, και γραφει κατι, το οποιο τα μισα ειναι κατι σαν κινεζικα, δεν βλεπεις τι γραφει.

Βλεπεις ομως τον κερσορα να αναβοσβηνει, οποτε παταμε enter για να συνεχισει η διαδικασια.

Θα ξαναγραψει καποια πραγματα και θα αναβοσβηνει ξανα ο κερσορας. Ξαναπαταμε enter, και το κινητο θα κανει boot αυτοματα και θα ξεκινησει σε cwm recovery.

Καλημέρα κι εγω ευτυχης κάτοχος απο χθες, 16αρι ΤMOBILE

Το εκανα root μια χαρά και προσπάθησα να περάσω την cwm recovery αλλα εχω το εξης προβλημα: Στο βημα 5 τρέχει πολύ γρηγορα το παράθυρο dos και κλείνει χωρις να έχει αλλάξει κατι, και βεβαια δεν προλαβαινω να διαβάσω τι γράφει, που κανω λάθος?

Στην σύνδεση με το pc σε τι κατάσταση πρεπει να ειναι το κινητο, φορτιση, αποθηκευτικο μεσο η κατι αλλο?

Μηπως ειναι καλύτερα να βάλω την TWRP recovery?

Επίσης διαπίστωσα οτι σε κάθε ρεσταρτ η οθόνη παει στο 100% απο μόνη της, εχει ξανασυμβεί και σε άλλους αυτο

Ευχαριστώ

Mετά από αρκετή αναμονή και ψάξιμο, αποφάσισα να αγοράσω το G2 την 32GB έκδοση. Moυ ήρθε πριν 10 μέρες από Digivire, με όλες τις γλώσσες στο μενού και ενώ όλα έδειχναν μια χαρά, άρχισαν τα προβλήματα..

1) Το Knock on στο unlock δε δουλεύει πάντα. Πολλές φορές πρέπει να πατήσω 3 και 4 φορές. Διαβαζω ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και δε με ενοχλεί τόσο. Σαν work around διάβασα ότι μπορείς να πατήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης, πάνω από το σήμα της LG με επιτυχία 100% στο άνοιγμα.

2) Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι κάνει ρισταρτ. Συγκεκριμένα, κάθε πρωί (φαντάζομαι μετά από κάποια ώρα αδράνειας άνω του 2ώρου), όταν πάω να το ξεκλειδώσω, μου κολλάει (πολλές φορές δεν προλαβαίνει να ξεκλειδώσει) και κάνει reboot χωρίς όμως να μου ζητήσει το pin της sim. Τι μπορεί να φταίει ρε γ@μώτο; Πιστεύετε ότι είναι software ή hardware το ζήτημα; Έκανα Factory data reset, εγκατέστησα ενημερώσεις των apps και 2,3 άλλα apps (sync.me, whatsapp,facebook) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.

Στο software Info έχω τα εξής:

Αndroid Version: 4.2.2

Baseband version: M8974A-AAAANAZM-1.0.190036

Kernel Version: 3.4.0

Build Number: JDQ39B

Software version: D80210b-SEA-XX

Είμαι καινούριος στα android αλλά απ'όσα διαβάζω, μπορώ να περάσω κάποια αναβάθμιση του λογισμικού (rom)?

2. Ακουγεται σαν καποια εφαρμογη να σου δημιουργει το προβλημα. Βγαλ'τες μια μια και ελεγχε για να καταλαβεις ποια.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

2. Ακουγεται σαν καποια εφαρμογη να σου δημιουργει το προβλημα. Βγαλ'τες μια μια και ελεγχε για να καταλαβεις ποια.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 'Εκανα factory reset, κλειστό wifi για να μη γίνει καμία ενημέρωση, ούτε νούμερα περνάω και βλέπω. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.

Να προσθέσω ακόμα ένα πρόβλημα που παρατήρησα και αν μπορεί κάποιος να το τσεκάρει. Με ανοιχτό το ράδιο για κάποια ώρα (επίσης πάνω από 2ωρο, χωρίς να μπορώ να πω ακριβώς, ίσως λίγο περισσότερο) και ενώ παίζει, αν κλείσω μέσω task manager το app του, το ράδιο θα συνεχίσει να παίζει. ΑΛΛΑ όταν πάω να ανοίξω ξανά το app του, μου το εμφανίζει σαν να είναι κλειστό και να μην χρησιμοποιείται. Πατάω το κουμπάκι πάνω δεξία να "ανοίξει", μου λέει να βάλω το ακουστικό (εν τω μεταξύ το ράδιο συνεχίζει και παίζει από τα ακουστικά) και για να στρώσει πρέπει να βγάλω τα ακουστικά και να τα ξαναβάλω..

Edited by tsagalbill

....1) Το Knock on στο unlock δε δουλεύει πάντα. Πολλές φορές πρέπει να πατήσω 3 και 4 φορές.

....

2) Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι κάνει ρισταρτ......και 2,3 άλλα apps (sync.me, whatsapp,facebook) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει....

Για το (1), κανένας μας δεν νομίζω να το πετυχαίνει 100%, χώρια που μπορεί να φταίει και κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει και τρέχει μονίμως. Για το (2), σχεδόν 99% φταίει κάποια εφαρμογή σου. Τσέκαρε αν στο κάνει μετά από factory reset...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100