jimmy_jump24 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Ερώτηση : έχω επιλέξει το gsm/wcda/lte auto Πατάω παρατεταμένα στη status bar αλλά δεν εμφανίζεται τιποτα Αποκλείεται κάτι δεν κάνεις σωστά. κατεβάζεις την status bar κατω και πας στο κουμπι "δεδομενα" και πατα το παρατεταμενα θα σε βαλει στης ρυθμισεις των δικτυων Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Αποκλείεται κάτι δεν κάνεις σωστά. κατεβάζεις την status bar κατω και πας στο κουμπι "δεδομενα" και πατα το παρατεταμενα θα σε βαλει στης ρυθμισεις των δικτυων Ελα εντάξει το βρήκα λάθος το έκανα!! Αλλά άμα το επιλέξω gsm wcda μετά παλι δεν έχει το lte.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 δεν το εχει θα πρεπει καθε φορα να κανεις την ιδια διαδικασια. αν χρησιμοποιεις πολυ στη καθημερινοτητα σου 4g φλασαρε ευρωπαικη ρομ για να το εχεις. διαφορετικα ας το ως εχει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 δεν το εχει θα πρεπει καθε φορα να κανεις την ιδια διαδικασια. αν χρησιμοποιεις πολυ στη καθημερινοτητα σου 4g φλασαρε ευρωπαικη ρομ για να το εχεις. διαφορετικα ας το ως εχει Οκ ευχαριστω!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Δεν συγκρινονται φιλε μου.Διαφορετικα κινητα.Το οτι εχει αυτην την ιδιαιτεροτητα δε σημαινει οτι ειναι χειροτερο.Το S4 mini καλο τηλεφωνακι μεν αλλα ειναι λιγο μπροστα στο LG2. Πιστευω δεν θα ξαναγυρνουσα σε S4 mini αλλα μια παροιμια λεει μπουκια μεγαλη φαε μεγαλη κουβεντα μη λες..και γι αυτο δεν λεω πιστευω :p και εγω φιλε μου δεν λεω πως είναι χειροτερο αν είναι δυνατον, αλλα υπαρχουν μερικα μελανα σημεια, μερικα από τα οποια δεν υπηρχαν στο mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Πραγματικά τα πιστεύετε αυτά που λέτε ? Έχετε όντως G2 ? Είχα το 2Χ πριν το GNex, και έχω δει τόσο το S4 της αδελφής μου όσο και το S4 Mini :rolleyes: Δεν υπάρχει όχι απλά επαφή ή σύγκριση, ούτε καν οπτική επαφή λόγω καμπυλότητας του πλανήτη :lol: ενταξει ενταξει δεν είναι και ετσι, και το s4 mini εκτος μεγέθους συγκρινεται σε πολλα με το g2 είναι και αυτό πολύ καλο τηλεφωνακι για τα κυβικα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 stock αγορασμενο απο εξωτερικο ή σκρουτζομαγαζο...ή ελληνικης αντιπροσωπειας... οπως και να εχει δωσε feedback σχετικα με την εκδοση σου και για το τι αλλαξε ? 16αρι απο Amazon.de με την κλασική EUR-XX Δέν την έχω κάνει ακόμα, ''γελάω'' με αυτό το μοναδικό που γράφει στις βελτιώσεις. Βασικά έλεγα να δοκιμάσει κανένας άλλος πρώτα :p [ATTACH]38635[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Την έκανα Αυτή την αναβάθμιση έχω Επίσης κινητό από γερμανικό Αμαζόν..σίγουρα βελτιώθηκε το auto focus..Κάτι άλλο Δεν παρατήρησα..D80210e _eurxx η έκδοση Edited December 16, 2013 by doctor-gio Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 ενταξει ενταξει δεν είναι και ετσι, και το s4 mini εκτος μεγέθους συγκρινεται σε πολλα με το g2 είναι και αυτό πολύ καλο τηλεφωνακι για τα κυβικα του. Παιδιά, για να έχουμε μια αίσθηση του μέτρου, μιλάμε για δύο κινητά που διαφέρουν σχεδόν σε κάθε κατηγορία χαρακτηριστικών: οθόνη και ανάλυση, πυρήνες και χρονισμό, μνήμη και storage, μέγεθος και ευχρηστία, σχεδίαση και υλικά, κάμερες και features....πραγματικά δεν υπάρχει ούτε ένα χαρακτηριστικό που να πεις ότι κάπου είναι κοντά (πλην του γεγονότος ότι είναι και τα δύο touch smartphones με LTE υποστήριξη). Ακόμα και με το S4 (που είναι σε άλλη κλάση από το Mini), το G2 είναι σχεδόν παντού καλύτερο... Όπως είπα, είχα πιο πριν 2Χ και GNex (που είναι και τα δύο λίγο ή πολύ κοντινά στο Mini) και σε σχέση με αυτά το G2 φαίνεται super duper ultra hyper κινητάρα....:cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Καλησπέρα Παιδιά! Παρέλαβα σήμερα την συσκευη από το πρόγραμμα ανταλλαγής εχω 5αρι Μήλο! Μέχρι στιγμής έχω Πολύ καλές εντυπώσεις θα επανέλθω σε λίγες μέρες θα κάνω και μια μικρή σύγκριση.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδια εχω το 32αρι που ειχε rom του Χονγκ Κονγκ και εβαλα ευρωπαικη και το ρουταρα , εχω βαλει και custom recovery, θα μου ερθει αραγε τωρα η ενημερωση που ανεφεραν τα παιδια παραπανω; Αν μου ερθει (λεμε τωρα) θα πρεπει μαλλον να ξαναβαλω stock recovery και μετα να την περασω; Ή λογο root δε θα μου ερθει καν :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Παιδια εχω το 32αρι που ειχε rom του Χονγκ Κονγκ και εβαλα ευρωπαικη και το ρουταρα , εχω βαλει και custom recovery, θα μου ερθει αραγε τωρα η ενημερωση που ανεφεραν τα παιδια παραπανω; Αν μου ερθει (λεμε τωρα) θα πρεπει μαλλον να ξαναβαλω stock recovery και μετα να την περασω; Ή λογο root δε θα μου ερθει καν :worry: Το εχω γραψει το ξανα γραφω και θα το γραφω συνέχεια... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ CUSTOM RECOVERY !!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ.... Διαβαστε λοιπον στον οδηγο πως θα κλεισετε το ΟΤΑ update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliotsamon Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μετά από αλλαγή από d8021a-262-01 σε d8021a-eur-01 βλέπω ακόμα το 262 όπως και άλλοι στο φόρουμ. Το t-mobile logo έφυγε και έχω διαπιστώσει κάποιες ακόμα αλλαγές σε σχέση με την t-mobile rom.Η κρίσιμη ερώτηση είναι αν δουλεύουν τα updates και αν χάνω την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Το εχω γραψει το ξανα γραφω και θα το γραφω συνέχεια... ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ CUSTOM RECOVERY !!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ.... Διαβαστε λοιπον στον οδηγο πως θα κλεισετε το ΟΤΑ update... Ναι φιλε μου το εχω διαβασει αυτο που εγραψες! Γι' αυτο λεω να "γυρισω" σε stock recovery" και μετα να κανω αποπειρα! Εχω γνωση του τι θα συμβει αν την κανω ετσι. Απλα ρωταω αν υπαρχει περιπτωση να μου ερθει ετσι οπως εχω "φτιαγμενο" το τηλεφωνο τωρα ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 λογικα με στοκ Recovery και Root το update θα ερθει. το θεμα ειναι οτι αν με titanium εχουμε παγωσει εφαρμογές συστήματος η εχουμε τροποποιήσει εφαρμογες συστήματος βλέπε framework ,τοτε μαλλον δεν θα ερθει ota Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 λογικα με στοκ Recovery και Root το update θα ερθει. το θεμα ειναι οτι αν με titanium εχουμε παγωσει εφαρμογές συστήματος η εχουμε τροποποιήσει εφαρμογες συστήματος βλέπε framework ,τοτε μαλλον δεν θα ερθει ota Ή θα κατεβει και θα κανει fail στο installation Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Μετά από αλλαγή από d8021a-262-01 σε d8021a-eur-01 βλέπω ακόμα το 262 όπως και άλλοι στο φόρουμ. Το t-mobile logo έφυγε και έχω διαπιστώσει κάποιες ακόμα αλλαγές σε σχέση με την t-mobile rom.Η κρίσιμη ερώτηση είναι αν δουλεύουν τα updates και αν χάνω την εγγύηση. Νομιζω δεν ειναι και τοσο κρισιμη...γιατι μπορεις να την κανεις με το που θα βγει,χωρις αναμονη, με τον ιδιο τροπο! Αν χρειαστεις εγγυηση περνας την t-mobile που ειχε και το πας. Δεν καταλαβαινω ποιος θα κατσει να περιμενει την ota αναβαθμιση,αν ξερει να φλασαρει μονος του μια ρομ οπως εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 (edited) Ναι φιλε μου το εχω διαβασει αυτο που εγραψες! Γι' αυτο λεω να "γυρισω" σε stock recovery" και μετα να κανω αποπειρα! Εχω γνωση του τι θα συμβει αν την κανω ετσι. Απλα ρωταω αν υπαρχει περιπτωση να μου ερθει ετσι οπως εχω "φτιαγμενο" το τηλεφωνο τωρα ή οχι; Πανω σε αυτο υπαρχει ασαφεια καθως σε αλλους ερχεται ΟΤΑ και περναει κανονικα και σε αλλους ερχεται και τους λεει οτι ειναι root και δεν περναει σε update... επειδη μαλιστα εδω μεσα δεν υπαρχει αναλογο feedback καθως τωρα ξεκινανε οι ΟΤΑ στις συσκευες μας... για αυτο με βλεπεις να χτυπιεμαι... Το καλυτερο απο ολα ειναι κοβεις το ΟΤΑ δια παντως σβηνοντας τα αντιστοιχα apk/odex, και με το που δεις oτι δοθηκε σοβαρη αναβαθμιση FW (μεσω feedback χρηστων που το περασαν) το περνας ολοκληρο μεσω flashtool.. Λυση πιο ασφαλής δεν υπαρχει... οσο για root ειναι λογικο οτι το χανεις όπως καιτ ο recovery καθε φορα που κανεις κατι τετοιο.... Edited December 16, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Έκανα την Αναβάθμιση, η LG δείχνει να παίρνει στα σοβαρά το μάρκετινγκ. Μπήκε αυτόματα καινούρια οθόνη στις αρχικές με βιντεάκια υψηλής ποιότητας για τα προταιρήματα της συσκευής! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Τελικά το mobile14 το χει χωρίς το logo ? για δείτε στον τίτλο του προϊόντος τι γράφει " LG G2 (D802) 16GB (Black ή White) no loGo! " http://www.mobile14.gr/index.php?route=product/product&product_id=323 Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. December 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2013 Έκανα την Αναβάθμιση, η LG δείχνει να παίρνει στα σοβαρά το μάρκετινγκ. Μπήκε αυτόματα καινούρια οθόνη στις αρχικές με βιντεάκια υψηλής ποιότητας για τα προταιρήματα της συσκευής! Αν εννοείς το συνημμένο είσαι σίγουρος ότι μπήκε με την αναβάθμιση; Γιατί εγώ δεν την έχω κάνει ακόμα και την έχω ήδη αυτή την οθόνη. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 γεια χαρα παιδες!πολυ συντομα θα μπω και γω στην παρεα σας καθως αυριο δινω το g και λογικα απο τεταρτη θα εχω το g2:Dτο κινητο δηλαδη ειναι οσο απροβληματιστο ηταν και το g;ενω η εκτιμιση μου για την lg ειχε ανεβει σημαντικα μετα την εμπειρια του g,η ξενερα που εφαγα με το gpad λογω ελλατωματικων παρτιδων(το γυρισα δυο φορες πισω και τελικα κατεληξα σε note 8) με κρατησε λιγακι πισω:(και κατι αλλο, διαβασα οτι στα περισσοτερα μαγαζια του skroutz,doa ακους αλλα αμα χρειαστεις τελικα σου κανουν το κινεζο και σε στελνουν αντιπροσωπια.σκεφτομαι για καιζερσοπ η phonegallery,απο το δευτερο δεν εχω παρει ποτε και θελω γνωμες αν καποιος γνωριζει.και κατι τελευταιο,τα t mob εχουν μονο το logo στην εκκινηση και τιποτα αλλο;αυτα ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Αν εννοείς το συνημμένο είσαι σίγουρος ότι μπήκε με την αναβάθμιση; Γιατί εγώ δεν την έχω κάνει ακόμα και την έχω ήδη αυτή την οθόνη. Ναι αυτή λέω. Εγώ τώρα την πρόσεξα που μπήκε σφήνα στο στημένο, μάλλον στην αρχή την είχα στείλει με πολύ συνοπτικές διαδικασίες! :p Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στην κάμερα αλλά γενικά το βλέπω πιο αεράτο. Κάτι καλό έχουνε κάνει αλλά δεν ξέρω τι. Edited December 17, 2013 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παντως ρε παιδες προερχομενος απο Iphone 5 και γενικα ΙΟs τα τελευταια χρονια, ενω το κινητο ειναι αρκετα γρηγορο, στις περισσοτερες εφαρμογες - παιχνιδια , υπαρχουν καποια μικρο κολληματα που φυσικα δεν υπαρχουν στο ios. πχ youtube εχει σπασιματα στην κινηση, banana kong ψιλο λαγκ, temple run 2 (high graphics) το ιδιο, jet pack joyride ομοιως κτλ. Φυσικα δεν ειναι τιποτα τοσο σπουδαια αλλα δυστιχως δεν εχει την ομαλοτητα του ΙΟς. Επειδη δεν εχω δουλεψει αρκετα αλλα android φανταζομαι ετσι θα ειναι σε ολα, και οχι μονο στο δικο μας που θεωρητικα ειναι το κορυφαιο. Αν φτιαξουν και την καμερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) Παντως ρε παιδες προερχομενος απο Iphone 5 και γενικα ΙΟs τα τελευταια χρονια, ενω το κινητο ειναι αρκετα γρηγορο, στις περισσοτερες εφαρμογες - παιχνιδια , υπαρχουν καποια μικρο κολληματα που φυσικα δεν υπαρχουν στο ios. πχ youtube εχει σπασιματα στην κινηση, banana kong ψιλο λαγκ, temple run 2 (high graphics) το ιδιο, jet pack joyride ομοιως κτλ. Φυσικα δεν ειναι τιποτα τοσο σπουδαια αλλα δυστιχως δεν εχει την ομαλοτητα του ΙΟς. Επειδη δεν εχω δουλεψει αρκετα αλλα android φανταζομαι ετσι θα ειναι σε ολα, και οχι μονο στο δικο μας που θεωρητικα ειναι το κορυφαιο. Αν φτιαξουν και την καμερα.... φιλε μου καλημερα! προερχομενος κ εγω απο 5αρι απεκτησα την συσκευη χθες (προγραμμα ανταλλαγης lg) μπορω να σου πω αν και νωρις οτι η συσκευη ειναι 2 σκαλοπατια πανω απο το 5αρι...θα γραφω αναλυτικο review σε μια εβδομαδα.... * και επισης δεν μπορω να καταλαβω που εχει προβλημα η καμερα ? δεν ξερω αν παιζει ρολο που η δικια μου ειναι ελληνικη συσκευη θεμα με το focus δεν εχω..και σε σχεση με το 5αρι πολυ καθαροτερες βγαζω....προς το παρον.... Edited December 17, 2013 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts