Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά να ρωτήσω: παρατήρησα γύρω γύρω από το wallpaper υπάρχει 1χιλιοστό μαύρης γραμμής, δηλαδή οθόνης που δεν χρησιμοποιείται. σε σας το έχει αυτό? είναι πολύ μικρή η γραμμή
technoholic maniac reviewer

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά να ρωτήσω: παρατήρησα γύρω γύρω από το wallpaper υπάρχει 1χιλιοστό μαύρης γραμμής, δηλαδή οθόνης που δεν χρησιμοποιείται. σε σας το έχει αυτό? είναι πολύ μικρή η γραμμή

yeap.... ακριβως το ιδιο κανει ...

yeap.... ακριβως το ιδιο κανει ...

Να αυτο εννοοω γυρω γυρω εχει μαυρη γραμμή.... δεν ξέρω γιατί δεν το είχα προσέξει πιο πριν....

Να αυτο εννοοω γυρω γυρω εχει μαυρη γραμμή.... δεν ξέρω γιατί δεν το είχα προσέξει πιο πριν....

ναι το κανει και σε εμενα..

ναι το κανει και σε εμενα..

άκυρο είναι η lcd έτσι... στο φως με σβηστή οθόνη φαίνεται.....το γύρω γύρω μαύρο δεν είναι οθόνη ειναι black borders (γιατί το έκανε έτσι η lg?)

άκυρο είναι η lcd έτσι... στο φως με σβηστή οθόνη φαίνεται.....το γύρω γύρω μαύρο δεν είναι οθόνη ειναι black borders (γιατί το έκανε έτσι η lg?)

πολύ το ψαχνεις .... μια χαρουλα ειναι η οθονη... ισα ισα κατ' εμε χαριζει το black border...

Από αυτά που διαβάζω, δεν έχει διαφορά αν πάρεις branded ή unbranded συσκευή! Εξάλλου, αργά ή γρήγορα θα την ρουτάρεις! σωστά?

Ολοσωστα. Και να μη ρουταρεις πάλι σωστά

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Και στο g pad 8.3 ακριβως ετσι ειναι.

παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με το gmail μου. στην εφαρμογή gmail συγχρονίζει κανονικά. αλλά στην εφαρμογή email της συσκευής όταν πάω να προσθέσω το gmail μου βγάζει λάθος κωδικός! ενώ παλαιότερα δούλευε..... το έσβησα αλλά δεν ξαναμπαίνει.... :wacko: δεν θέλω να χρησιμοποιώ την εφαρμογή gmail αλλά το default email account της συσκευής.... Edited by hackfree

ρε μπας και παιζει τιποτα με την μαμα εφαρμογη; εγω το εχω βαλει κανονικα το gmail αλλα εχει τουλαχιστον 3 βδομαδες που το πέρασα..οταν παω να βαλω hol acoount και μένα τα ίδια μου λέει..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδια παρατηρησα οτι δε μου δουλευει το quick memo. παταω το κουμπι απο την μπαρα ειδοποιησεων εξαφανιζεται η μπαρα και γυρναει στην οθονη που ειμαι χωρις ομως να δουλευει το quick memo. σας εχει τυχει? τι να κανω? υπαρχει περιπτωση να φταιει το greenify? το ειχα βαλει και αυτο να το παγωνει αλλα τωρα που το εβγαλα απο τη λιστα παλι δε δουλευει...

Μήπως έχεις πειράξει τίποτα με το titanium; αν συρεις το δάχτυλο σου από κάτω προς τα πάνω στην οθόνη και από τις δυο επιλογες που εμφανιστούν επιλεξεις τη δεξιά παλι δε σου δουλεύει;

- Oneplus 12

Μήπως έχεις πειράξει τίποτα με το titanium; αν συρεις το δάχτυλο σου από κάτω προς τα πάνω στην οθόνη και από τις δυο επιλογες που εμφανιστούν επιλεξεις τη δεξιά παλι δε σου δουλεύει;

οχι δε δουλευει ουτε με το μενου που βγαινει απο κατω

με το titanium παγωσα καποιες εφαρμογες τις lg και εσβησα τα live wallpapers

δεν πειραξα τιποτα που να λεει quickmemo.

μπορω με καποιο τροπο να το επαναεγκαταστησω?

Μα δεν το απεγκατεστησες για το ξαναβαλεις..Αυτό που σου πα δουλεύει;αν όχι άρχισε να ξεπαγωνεις εφαρμογές απ το titanium:D

- Oneplus 12

Μα δεν το απεγκατεστησες για το ξαναβαλεις..Αυτό που σου πα δουλεύει;αν όχι άρχισε να ξεπαγωνεις εφαρμογές απ το titanium:D

αυτο που μου ειπες δε δουλευει, δοκιμασα καποιες να ξεπαγωσω και παλι τιποτα....

σε περιπτωση που εσβησα καποιο αρχειο που σχετιζεται με το quick memo τι κανω? πρεπει να περασω την ρομ απο την αρχη?

ξέρει κανείς που είναι η επιλογή να μην κάνει scroll το wallpaper στην homescreen?

αυτο που μου ειπες δε δουλευει, δοκιμασα καποιες να ξεπαγωσω και παλι τιποτα....

σε περιπτωση που εσβησα καποιο αρχειο που σχετιζεται με το quick memo τι κανω? πρεπει να περασω την ρομ απο την αρχη?

ναι εκτός κι αν κυκλοφορεί το apk του quickmemo στο xda αν και δεν νομιζω. το πρωτο που θα κανεις ειναι να ξεπαγωσεις οτι παγωσες με το titanium επανεκκινηση και βλέπεις..

ξέρει κανείς που είναι η επιλογή να μην κάνει scroll το wallpaper στην homescreen?

θα πατησεις αλλαγη wallpaper θα επιλεξεις αυτο που θες και θα σου βγαλει 2 επιλογες. στη μια δεν κανει scroll στην αλλη κανει

- Oneplus 12

μπορείς να ανεβάσεις ένα screeshot με την επιλογή γιατί δεν την βρίσκω?

παιδια παρατηρησα οτι δε μου δουλευει το quick memo. παταω το κουμπι απο την μπαρα ειδοποιησεων εξαφανιζεται η μπαρα και γυρναει στην οθονη που ειμαι χωρις ομως να δουλευει το quick memo. σας εχει τυχει? τι να κανω? υπαρχει περιπτωση να φταιει το greenify? το ειχα βαλει και αυτο να το παγωνει αλλα τωρα που το εβγαλα απο τη λιστα παλι δε δουλευει...

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει πριν λίγο καιρό στο optimus g. Το είχα κάνει greenify και μετά αν και το επανέφερα δεν δούλευε. Μπήκα στο φάκελο system/app, πήρα το apk του quickmemo και το έβαλα στην εσωτερική μνήμη. Μετά το διέγραψα από το system και το έκανα κανονικά εγκατάσταση από την εσωτερική μνήμη. Δεν θυμάμαι μόνο τι είχα κάνει με το αντίστοιχο αρχείο odex. Καλού κακού κράτα ένα αντίγραφο και από αυτό.

μπορείς να ανεβάσεις ένα screeshot με την επιλογή γιατί δεν την βρίσκω?

απ ότι είδα μόνο μέσα απο την εκθεση γινεται. δηλαδη να πας σε μια φωτογραφια-ταπετσαρια δικη σου και να πατησεις ορισμο σαν αρχικη οθονη..μετα εχει τη χαζομαρα οτι χανεται το transparency στη status bar

- Oneplus 12

απ ότι είδα μόνο μέσα απο την εκθεση γινεται. δηλαδη να πας σε μια φωτογραφια-ταπετσαρια δικη σου και να πατησεις ορισμο σαν αρχικη οθονη..μετα εχει τη χαζομαρα οτι χανεται το transparency στη status bar

θέλω να βάλω το wp clock2,ξέρω οτι γίνεται γιατί το είχα κάνει αλλά μετά από ενα reboot κάνει scroll σε όλες τις οθόνες

Την αφησα ειδη επιτηδες ενα 15 λετπο παραπανω.Αλλα για ποιο λογο να την αφησω ενα 40 λεπτο παραπανω ειναι η πρωτη φορτιση που εκανα.

απο το elixir widget σου δειχνει τα mah που απομενουν (αν το λεω σωστα) μεχρι να φορτισει πληρως.

Ξεκιναει με εναν αριθμο 1600+ αν θυμαμαι σωστα και οσο φορτιζει πεφτει.

Στο 100% ειναι περιπου στα 600-700 αν θυμαμαι σωστα.

Αν το αφησεις 40' επιπλεον παει στα 31-32 που ειναι και ουσιαστικα η καταναλωση της συσκευης οταν δεν φορτιζει.

Με αυτο τον τροπο κερδιζεις αρκετα λεπτα παραπανω σε sot και σε διαρκεια γενικοτερα.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

edit: Ο file explorer "μαμα" μου φάνηκε καλώς, που έρχομαι πρώτη φορά σε επαφή με android, να βάλω κάποιον αλλο προτείνεται όπως es file explorer;;;

Μια βοήθεια εδώ!

Καμένος μέχρι το μεδούλι!