Docman Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καποιος που χρησιμοποιει OTG μπορει να μου πει αν δουλευουν τα στικακια ή οι sd cards με ntfs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Και καποιες ακομα φωτο που δεν χωρουσαν.... Δεν πειραζει σε κατι αυτο το μενου,θες οπωσδηποτε να το απενεργοποιησεις? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Πριν κανα 6μηνο ειχα το Huawei x5 pro στο οποιο με βοηθεια από το φορουμ εδώ εμπαινα στο "bios" και εκανα backup ολοκληρο το λογισμικο όπως ηταν εκεινη την ωρα μαζι με τις εφαρμογες κλπ και αυτό αποθηκευοταν σε ένα φακελο τον οποιο τον εβαζα στο pc, και με τον ιδιο τροπο μπορουσα να επαναφερω το κινητο σε αυτή την κατασταση οτιδήποτε και να παθει. Γινεται αυτό στο κινητο μας ρε παιδια? και αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος η μπορει να μου πει καποιος αναλυτικα? Ευχαριστω!! κανενας να μου πει αν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 κανενας να μου πει αν γινεται? ναι,γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δεν πειραζει σε κατι αυτο το μενου,θες οπωσδηποτε να το απενεργοποιησεις? Οπως είδες το διακοπτακι το έχω στο off μην μπει ο διαόλος μεσα μου και πειραξω τίποτα....ε ελα να μην είναι εκει, αφου ήταν και κρυφο αλλιως θα ήταν φανερο Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ναι,γίνεται ναι αλλα πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ναι αλλα πως? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 πρώτα root μετά custom recovery αφού τελειώσεις και μπεις σε recovery κάνεις nandroid backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλησπερα.Ηρθα και εγω στην παρεα σας πλεον σαν κατοχος LG G2 απο το πρωι.Ενταξει αν και το εχω λιγες ωρες μπορω να πω ειναι 1 ισως και 2 επιπεδα καλυτερο του S4 που ειχα.Η συσκευη μου ειναι HKG του εκανα και ενα update και πηγε στην D80210C-HKG-XX απλα δεν εχει επιλογη στα δικτυα απο οτι εχω διαβασει το LTE 4G.Πως μπαινω στο Hidden Menu για να το ενεργοποιω χειροκινητα;Αν μπορεις καποιος ας μου απαντηση,Ξερω εχει υποθει παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλησπερα.Ηρθα και εγω στην παρεα σας πλεον σαν κατοχος LG G2 απο το πρωι.Ενταξει αν και το εχω λιγες ωρες μπορω να πω ειναι 1 ισως και 2 επιπεδα καλυτερο του S4 που ειχα.Η συσκευη μου ειναι HKG του εκανα και ενα update και πηγε στην D80210C-HKG-XX απλα δεν εχει επιλογη στα δικτυα απο οτι εχω διαβασει το LTE 4G.Πως μπαινω στο Hidden Menu για να το ενεργοποιω χειροκινητα;Αν μπορεις καποιος ας μου απαντηση,Ξερω εχει υποθει παλι. Πρέπει να περάσεις την ευρωπαϊκή rom για να ενεργοποιήσεις το 4G! Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Καλησπερα.Ηρθα και εγω στην παρεα σας πλεον σαν κατοχος LG G2 απο το πρωι.Ενταξει αν και το εχω λιγες ωρες μπορω να πω ειναι 1 ισως και 2 επιπεδα καλυτερο του S4 που ειχα.Η συσκευη μου ειναι HKG του εκανα και ενα update και πηγε στην D80210C-HKG-XX απλα δεν εχει επιλογη στα δικτυα απο οτι εχω διαβασει το LTE 4G.Πως μπαινω στο Hidden Menu για να το ενεργοποιω χειροκινητα;Αν μπορεις καποιος ας μου απαντηση,Ξερω εχει υποθει παλι. Στον dialer γραψε 3845#*802# και επέλεξε lte only Edit: ακριβως οτι λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494803 Edited December 13, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Πρέπει να περάσεις την ευρωπαϊκή rom για να ενεργοποιήσεις το 4G! Ευχαριστω.Το ξερω αυτο αλλα ποιος ο λογος αν δεν χρησιμοποιεις το 4G,ασε που απο οτι εχω καταλαβει η open europe δεν εχει παρει ακομα update. Στον dialer γραψε 3845#*802# και επέλεξε lte only Ευχαριστω.Πατησα LTE Only αλλα μου λεει Modem Settings κσι LTE Data Test.Τι παταω; Edited December 13, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Στον dialer γραψε 3845#*802# και επέλεξε lte only Edit: ακριβως οτι λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494803 εγώ έχω γερμανικό t-mobile και μπήκα στο μενού και όταν πατάω LTE Only πετάει popup "not supported". γιατί; 3G μπαίνει κανονικά, στις ρυθμίσεις έχω αυτόματο GSM/WCDMA/LTE, αλλά όλο Η γράφει στο εικονίδιο. 4G δεν έχω δει ποτέ. γιατί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Γιατί η Ρομ σου είναι ευρωπαϊκή και lte enabled Ευχαριστω.Πατησα LTE Only αλλα μου λεει Modem Settings κσι LTE Data Test.Τι παταω; Τσεκαρε στο ποστ που σου απάντησα εκανα edit Edited December 13, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Γιατί η Ρομ σου είναι ευρωπαϊκή και lte enabled α, οκ. sorry, κι εγώ 2 μέρες είμαι κάτοχος και όσο να ναι κάποιες απορίες γεννιούνται! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Γιατί η Ρομ σου είναι ευρωπαϊκή και lte enabled Τσεκαρε στο ποστ που σου απάντησα εκανα edit Ευχαριστω το εκανα κομπλε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Στον dialer γραψε 3845#*802# και επέλεξε lte only Edit: ακριβως οτι λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494803 Δηλαδή αν το κάνω θα μου εμφανιστεί η επιλογή για 4G χωρίς να εχω την ευρωπαική μέσα; edit: sorry που τα θελω αναλυτικα αλλα είμαι στοκος απο αυτα Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Θα μπορεσεις να συνδέθεις με 4g αλλά αν μετα αποσυνδεθεις θα πρέπει να κανείς την ίδια διαδικασία. Γι αυτό λέμε πως μονο αν χρησιμοποιείς συνέχεια 4g στην καθημερινότητα σου αξίζει να φλασαρεις ευρωπαϊκή ρομ βαν έχεις ασιατική.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) Θα μπορεσεις να συνδέθεις με 4g αλλά αν μετα αποσυνδεθεις θα πρέπει να κανείς την ίδια διαδικασία. Γι αυτό λέμε πως μονο αν χρησιμοποιείς συνέχεια 4g στην καθημερινότητα σου αξίζει να φλασαρεις ευρωπαϊκή ρομ βαν έχεις ασιατική.. Α ωραία είναι προσωρινή επιλογή καλό αυτό! edit: Ο file explorer "μαμα" μου φάνηκε καλώς, που έρχομαι πρώτη φορά σε επαφή με android, να βάλω κάποιον αλλο προτείνεται όπως es file explorer;;; Edited December 13, 2013 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Εχει ενεργοποιησει κανεις το 4G σε Vodafone CU? Ειτε στειλω μηνυμα ειτε παρω στο 1250 μου λεει πως δεν μπορει να ενεργοποιηθει και πρεπει να απευθυνθω σε καποιο καταστημα Vodafone ή κατι τετοιο. ΥΓ: Στο G2 εχω απο μαμα το LTE στις επιλογες των ρυθμισεων μιας και ειναι ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μπορειτε να ενεργοποιησετε το 4G με περισσοτερες επιλογες και μεσα απο το: *#*#4636#*#* και μετα phone information. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Καλημερα παιδια.Μπορει να μου πει καποιος ποσο OUTPUT βγαζει ο φορτιστης του G2;Γιατι στην συσκευασια μου ειχαν βαλει Αγγλικου τυπου συν τον ανταπτορα για την πριζα που εχουμε εμεις.Οταν φορτιζει ο LED της συσκευης αναβοσβηνει κοκκινο αλλα σε αργη κινηση; Edited December 14, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλημερα παιδια.Μπορει να μου πει καποιος ποσο OUTPUT βγαζει ο φορτιστης του G2;Γιατι στην συσκευασια μου ειχαν βαλει Αγγλικου τυπου συν τον ανταπτορα για την πριζα που εχουμε εμεις.Οταν φορτιζει ο LED της συσκευης αναβοσβηνει κοκκινο αλλα σε αργη κινηση; δικός σου.... απο G2 ελληνικης αντιπροσωπειας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 δικός σου.... απο G2 ελληνικης αντιπροσωπειας... Ευχαριστω.Μου λυθηκε η απορια τελικα ιδιο εχω.Ααε που με εντυπωσιασε εκανε μολις 1ωρα και 48λεπτα με το ρολοι απο 1% εως 100% παρα πολυ καλα για 3000mah μπαταρια.Ενω με τον φορτιστη του S4 που υποτιθεται ειναι 2.0Α ο φορτιστης και 2600mah η μπαταρια εκανε ενα 20 λεπτο παραπανω να φορτιση οταν το ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 δωστης αλλα 40' για πληρη φορτιση, ασχετως αν εχει γραψει 100% Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ευχαριστω.Μου λυθηκε η απορια τελικα ιδιο εχω.Ααε που με εντυπωσιασε εκανε μολις 1ωρα και 48λεπτα με το ρολοι απο 1% εως 100% παρα πολυ καλα για 3000mah μπαταρια.Ενω με τον φορτιστη του S4 που υποτιθεται ειναι 2.0Α ο φορτιστης και 2600mah η μπαταρια εκανε ενα 20 λεπτο παραπανω να φορτιση οταν το ειχα. δικός σου.... απο G2 ελληνικης αντιπροσωπειας... Καλημερα παιδια.Μπορει να μου πει καποιος ποσο OUTPUT βγαζει ο φορτιστης του G2;Γιατι στην συσκευασια μου ειχαν βαλει Αγγλικου τυπου συν τον ανταπτορα για την πριζα που εχουμε εμεις.Οταν φορτιζει ο LED της συσκευης αναβοσβηνει κοκκινο αλλα σε αργη κινηση; δωστης αλλα 40' για πληρη φορτιση, ασχετως αν εχει γραψει 100% Την αφησα ειδη επιτηδες ενα 15 λετπο παραπανω.Αλλα για ποιο λογο να την αφησω ενα 40 λεπτο παραπανω ειναι η πρωτη φορτιση που εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts