ταξιδιωτης22 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μία ερώτηση. Ποια τα προβλήματά του κινητού? Και δεύτερον.αν πάρω 32gb καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 κατεβαζεις απο εδώ τον flash player και τον εγκαθιστας στο κινητο σου. ανοιγεις τον μαμα browser πας στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς τα πρόσθετα. ο chrome δεν υποστηριζει flash Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μία ερώτηση. Ποια τα προβλήματά του κινητού? Και δεύτερον.αν πάρω 32gb καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία? Είναι δύο ερωτήσεις :p Πρακτικά κανένα, και μάλλον (99%) όχι Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Ρε παιδια...οτι και να κανω στο an tu tu πανω απο 30700 δεν μου βγαζει...τι γινετε αρεγε? Eπισης επειδη εχανα κλησης (μου εβγαζε σχετικα τακτικα εκτος δικτυου) εκανα hard reset την συσκευη. Αποτελεσμα πλεον να εχει διορθωθει το προβλημα νομιζω τελειως(εχει εδω και δυο μερες να βγει εκτος δικυτου..απο τοτε δηλαδη που εκανα hard reset)..αλλα πλεον η μπαταρια να μου κραταει σχετικα λιγοτερο. Edited December 2, 2013 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ναι εχεις δικαιο το 32 που μιλησα μαζι τους σημερα δεν το καλυπτουν εφοσον δεν γινεται εισαγωγη απο την επισημη αντιπροσωπια Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Σημερα κληρωθηκα στο προγραμμα ανταλλαγης της LG. Οπωτε αυριο αποκτω και εγω το G2 και δινω το HTC ONE που εχω μεχρι τωρα. Για να δουμε !!!! Αξιζει το G2 ? Απο το HTC ONE δεν εχω κανενα παραπονο. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 θα σε εντυπωσιάσει η μπαταρία του και η κάμερα στα τοπία σε σχέση με το One Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό έχει ραδιόφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εχει φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 εχει ραδιοφωνο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ποια η γνωμη σας παιδια? σας ξαναρωταω για να μη το δωσει σε κανεναν αλλο μεχρι να αποφασισω... Μη χανεις χρονο,ορμα. Και'γω t mobile απο σκρουτζομαγαζο πηρα..Νομιζω δεν χρειαζεται καν να αλλαξεις ρομ,εγω το εκανα για ψυχολογικους λογους και να δω τη διαδικασια (περιεργια) Το αγχος μου ηταν η εγγυηση επειδη ειναι branded αλλα διαβεβαιωσαν το φιλο μας bacardi απο lg hellas οτι το καλυπτουν κανονικα.Αν το βαλει αγγελια εφυγε σε μια ωρα,μην αργεις. Επισης να πω οτι προχτες εβγαλα 60 ωρες αναμονη και 6 ωρες οθονη,ενω σημερα 24 ωρες αναμονη με 7 ωρες οθονη και ειμαι στο 10%.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Λοιπον οταν ειμουν στο 80-90% απενεργοποιησα καποια widgets εβαλα τον boat browser και ειδου τα αποτελεσματα. Αν ειδατε στο προηγουμενο post μου με Στατιστικά. Εβγαλα 5 ωρες και 22 λεπτα με υπολοιπο 5% μπαταρια. Η χρηση που εκανα τώρα ηταν μονο browsing και ελαφρα βιντεο στο viral pro. Επισης εκανα greenify τις πιο πολλες εφαρμογες μου αφησα live wallpaper(christmas moon paid version απλά δεν υπάρχει.... ) και elixir widget και έτρεχα παραλληλα batterystats gsam kai wakelock detector Το βράδυ. Το ειχα σε flight mode Edited December 2, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 τσαμπα ανησυχουσες.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Και αυτα τα screen Ανεβαζω Edit: 5% κοντα 7μιση ωρες. Με μειωμενη φωτεινοτητα (20-30% έπαιζα χωρίς αυτόματη φωτεινότητα) και χρηση ιντερνετ με μόνο boat browser χωρίς games. επίσης πλήρωσα για να έχω το greenify με τις πειραματικές λειτουργίες, όμως δυστυχώς αυτό που λέει ότι ξυπνάει τα προγράμματα που λειτουργούν με ειδοποιήσεις cloud δεν ισχύει..... (δουλεύω το viber και δυστυχώς αν το πρόγραμμα είναι greenified δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις. αν κάποιος άλλος έχει διαφορετική εμπειρία ας ενημερώσει) Edited December 2, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Πώς γίνεται να μην έχετε καθόλου Google services? Εμένα είναι η δεύτερη η πρώτο μαζί με την οθόνη... Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Πώς γίνεται να μην έχετε καθόλου Google services? Εμένα είναι η δεύτερη η πρώτο μαζί με την οθόνη... τα έχω απενεργοποιήσει. όλο προβλήματα είναι. το μόνο που μου χρειάστηκαν είναι για το πρόγραμμα youtube που τελικά κατέβασα το viral pro και έχω το κεφάλι μου ήσυχο..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εχω παρατηρήσει οτι σε κατάσταση idle καταναλώνει 1% μπαταρία ανα ωρα περίπου πολύ δεν ειναι? (ολα κλείστα wifi κτλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Μετα απο 3 μερες που το εχω ομολογω πως η αυτονομια του ειναι λιγο καλυτερη απο note 2(το ειχα πριν παρω το G2). Δεν το περιμενα να πω την αληθεια... Φυσικα μιλαω παντα για στοκ και τα 2,χωρις κερνελς και custom roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Λοιπον οταν ειμουν στο 80-90% απενεργοποιησα καποια widgets εβαλα τον boat browser και ειδου τα αποτελεσματα. Αν ειδατε στο προηγουμενο post μου με Στατιστικά. Εβγαλα 5 ωρες και 22 λεπτα με υπολοιπο 5% μπαταρια. Η χρηση που εκανα τώρα ηταν μονο browsing και ελαφρα βιντεο στο viral pro. Επισης εκανα greenify τις πιο πολλες εφαρμογες μου αφησα live wallpaper(christmas moon paid version απλά δεν υπάρχει.... ) και elixir widget και έτρεχα παραλληλα batterystats gsam kai wakelock detector Το βράδυ. Το ειχα σε flight mode τι ειναι το greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εχω παρατηρήσει οτι σε κατάσταση idle καταναλώνει 1% μπαταρία ανα ωρα περίπου πολύ δεν ειναι? (ολα κλείστα wifi κτλπ) ναι ειναι πολυ φιλε μου. για τσεκαρε μηπως κατι τραβαει και δεν το εχεις παρει χαμπαρι Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 τι ειναι το greenify? φιλε μου το greenify ειναι μια εφαρμογη που αν καποια εφαρμη σου τρεχει απο πισω και σου τρωει την μπαταρια ενω δεν το χρησιμοποιείς απλα θα την κανει να μην σου τρωει την μπαταρια οταν δεν το χρησιμοποιεις εκείνη την στιγμη!!!ειναι πολυ καλυ εφαρμογη:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ας μου θυμίσει κάποιος φίλος πως τραβάμε screenshot. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ας μου θυμίσει κάποιος φίλος πως τραβάμε screenshot. :) Power button και volume down ξεχασιαρη. ... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ας μου θυμίσει κάποιος φίλος πως τραβάμε screenshot. :) Πατας ταυτοχρονα power button και το πληκτρο για να χαμηλωνεις την ενταση....νομιζω οτι μπορεις και απο το quick memo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Σας ευχαριστώ παιδιά :D Με είπατε ξεχασιάρη και όντως παραλίγο να το ξεχάσω. Παίδες, τι κινητάρα είναι αυτή??? :lol: Επειδή προέρχομαι από iphone 5-------> αγκαλιά με το φορτιστή 2-3 φορές την ημέρα, τώρα πλέον βγαίνω το πρωί από το σπίτι με full 100% αφού όλο το βράδυ που κοιμάμαι αυτό δεν χάνει ούτε 1% και γυρίζω το βράδυ άνετος και ωραίος. Priceless... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts