Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φανταζομαι δλδ να μην ηταν ανοικτο το wifi & data !!!

http://s8.postimg.org/4pna9hhht/Screenshot_2013_12_02_10_04_02.jpg

Με ποσες ωρες οθονης εισαι εκει?

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν κανονικη χρηση..οθονη δεν προλαβα να δω γτ το φορτισα

Παιδες γεια σας . Παρελαβα κι εγω πριν λιγο απο Digivire , ολα καλα . Στις πληροφοριες λογισμικου μου γραφει D80210a-EUR-XX και το κουτι απ εξω και πανω απο το white γραφει SEA . Που μπορω να δω συμφωνα με τα αρχικα ποιας χωρας ειναι ?
ΓΙΑΝΝΗΣ

Περίεργο..Αυτή η έκδοση είναι Ευρωπαϊκό firmware..Κάνε ότι λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2484476 και πεςμας τι firmware σου βγάζει..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παιδες γεια σας . Παρελαβα κι εγω πριν λιγο απο Digivire , ολα καλα . Στις πληροφοριες λογισμικου μου γραφει D80210a-EUR-XX και το κουτι απ εξω και πανω απο το white γραφει SEA . Που μπορω να δω συμφωνα με τα αρχικα ποιας χωρας ειναι ?

Σου έχουν περάσει την ευρωπαϊκή, τους το έχουμε πει αρκετοί από εμάς (ειδικά από Ελλάδα που γνωριζόμαστε κιόλας) και το κάνουν από μόνοι τους μάλλον....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Περίεργο..Αυτή η έκδοση είναι Ευρωπαϊκό firmware..Κάνε ότι λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2484476 και πεςμας τι firmware σου βγάζει..

Το εκανα αλλα βγαζει κατι Κινεζικα . Απο τα αρχικα δεν μπορω να βρω ποιας χωρας ειναι ?

Το SEA μαλλον Σιγκαπουρη ειναι.

Edited by potokis
ΓΙΑΝΝΗΣ

Το εκανα αλλα βγαζει κατι Κινεζικα . Απο τα αρχικα δεν μπορω να βρω ποιας χωρας ειναι ?

To έχουμε ξαναγράψει και εδώ και στην Διαθεσιμότητα, SEA=South East Asia

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καταρχήν στο κουτί πάνω από εκεί που λέει το χρώμα της συσκευής
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καταρχήν στο κουτί πάνω από εκεί που λέει το χρώμα της συσκευής

Οκ εμένα λέει MAL είναι Μαλαισία? Η Μάλτα?

Κάπου είχε μπει ένας Οδηγός για να δεις από που είναι firmware που φοράς εδώ στο νήμα κάνε ένα κόπο να το βρεις
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Κάπου είχε μπει ένας Οδηγός για να δεις από που είναι firmware που φοράς εδώ στο νήμα κάνε ένα κόπο να το βρεις

Οκ καλώς ευχαριστώ!

καλημερα παιδια!

γνωστος φιλου μου εχει το g2 16gb απο σκρουτζομαγαζο και θελει να το δωσει για τους δικους του λογους...

λεει οτι εχει ευρωπαικη ρομ και υποθετω οτι ειναι αυτο με την T-mobile. νομιζω οτι το κινητο το εχει κανα μηνα και κατι.

αξιζει να το παρω εγω : πρωτον αν μου το αφησει 370-380ευρω και δευτερον αν οσοι εχετε απο σκρουτζομαγαζα ειστε ενταξει με την εγγυηση της lg?

ειναι κατι αλλο που θα 'πρεπε να δω στο κινητο πριν αποφασισω να το παρω?

ευχαριστω!

ποια η γνωμη σας παιδια? σας ξαναρωταω για να μη το δωσει σε κανεναν αλλο μεχρι να αποφασισω...

Ποιά να είναι η γνώμη μας; όπου και να διαβάσεις καλά λόγια ακούς για το κινητο και στην καλυτερη το βρίσκεις 420 κι εσύ ακόμα το σκέφτεσαι με 380 που στο αφήνει;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Και εμενα t mobie ειναι και σημερα που μιλησα με lg η εγγυηση καλυπτεται κανονικα για επισκευη εκτος της αντικαταστασης της συσκευης.η γνωμη μου ειναι να το παρεις.
salonika city :thanks:

Ποιά να είναι η γνώμη μας; όπου και να διαβάσεις καλά λόγια ακούς για το κινητο και στην καλυτερη το βρίσκεις 420 κι εσύ ακόμα το σκέφτεσαι με 380 που στο αφήνει;

για το σκρουτζομαγαζο ειμαι σκεφτικος λιγο...

Όλος ο κόσμος από κει ψωνίζει πλέον. Εφόσον σου δώσει απόδειξη αγοράς με ιμει δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Από πιο μαγαζί είναι αγορασμένο;

- Oneplus 12

Όλος ο κόσμος από κει ψωνίζει πλέον. Εφόσον σου δώσει απόδειξη αγοράς με ιμει δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Από πιο μαγαζί είναι αγορασμένο;

δηλαδη πανω στην αποδειξη θα πρεπει να εχει κ το imei της συσκευης? στη συσκευη το imei φενεται στις ρυθμισεις->πληροφοριες ή κατι τετιο? για να το ανοιξω εκεινη τη στιγμη να δω αν ειναι ο ιδιος imei (εφοσον αναγραφεται κ στην αποδειξη)

απο kaizer μου ειπε...

Ναι φαίνεται όπως είπες και το κατάστημα που αναφέρεις είναι από τα πλέον αξιόπιστα. Άντε κλειστο :P

- Oneplus 12

http://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/

Αλλο ενα δειγμα της φοβερης μπαταριας του κινητου!Αυτη η συσκευη ειναι φοβερη!Να πω πως ειχα κλειστο 3g/wifi/συγχρονισμους.Απο temple run 2 ειναι η ωρα οθονης σε φωτεινοτητα 25% σταθερα καθως και 5 λεπτα browsing μεσω wifi!

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

Παιδιά προσπάθησα να δω κάποια video-flash στο κινητό αλλά και να στριμάρω αγώνες αλλά δεν τα κατάφερε ούτε με το μανίσιο explorer, ούτε με chrome. Χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Παιδιά προσπάθησα να δω κάποια video-flash στο κινητό αλλά και να στριμάρω αγώνες αλλά δεν τα κατάφερε ούτε με το μανίσιο explorer, ούτε με chrome. Χρειάζεται να κατεβάσω κάποιο άλλο πρόγραμμα;

κατεβαζεις απο εδώ τον flash player και τον εγκαθιστας στο κινητο σου. ανοιγεις τον μαμα browser πας στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς τα πρόσθετα. ο chrome δεν υποστηριζει flash

- Oneplus 12

Εμενα λέει MAL και δεν το βρίσκω στην λίστα!!

Αλλο ενα δειγμα της φοβερης μπαταριας του κινητου!Αυτη η συσκευη ειναι φοβερη!Να πω πως ειχα κλειστο 3g/wifi/συγχρονισμους.Απο temple run 2 ειναι η ωρα οθονης σε φωτεινοτητα 25% σταθερα καθως και 5 λεπτα browsing μεσω wifi![/quote

Εμένα πάντως έχει υψηλά ποσοστά στο Google services... Μάλλον γι αυτό δεν έχω τόση καλή αναμονή