GeorgeLS Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Κάνω αναβάθμιση τωρα,οταν τελείωση βλέπουμε...γιατι είμαι και με custom.Ελπίζω να μην βρω πρόβλημα. Ελπιζω η 4.4 να ειναι καλη και οχι σαν την 4.3 του s3! Να ενημερωσεις για τις αλλαγες που θα εχει η νεα εκδοση καθως και για την αποδοση του κινητου! (Αν και εχεις την Κορεατικη ενω οι περισσοτεροι την international) Edited November 29, 2013 by GeorgeLS Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 στο hidden menu μου βγαζει αυτα ενω στις ρυθμισεις---> πληροφοριες λογισμικου μου βγαζει..... D80210a-262-01 ή εχει πεσει φλασαρισμα ή ειναι branded χωρις να ειναι:X:lol::wacko: οπως και να εχει παντως ηταν ενδιαφερον να βρουμε τι παιζει Τελικα βρεθηκε ακρη.....μεσω του cpu z Στην κατηγορια System στο κελι Brand γραφει... LG-D802(g2_tmo_com) Nα δουμε τωρα αν το kingbox.com θα δεχτει επιστροφη γιατι του ειπαν οτι ειναι unbranded Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Και τι θα τους πεις το cpu z μου βγάζει αυτό;θα το δεχτούν; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 to cpu z ειναι το κερασακι της τουρτας...μην ξεχνας οτι εχει και το welcome message...βεβαια κι εγω πιστευω οτι δεν θα αποφευχθει η ενταση λογω διαστασης αποψεων...αλλα θα δουμε να ρωτησω κατι σχετικο.....επειδη με φλασαρισματα δεν υπαρχει εμπειρια...υπαρχει κανεις που θα μπορουσε να διεκπεραιωσει την μεταβαση σε open europe αν παραστει αναγκη? Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Να και τα πρώτα screens από το κορεάτικο G2 (η σελίδα είναι στα Κορεάτικα επίσης φαντάζομαι). Μάλλον είναι η beta αλλά την ιδέα την παίρνουμε ;) http://www.zpsjbbs.com/thread-6172-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 και σε εμενα το ιδιο βγαζει στο cpu z LG-D802(g2_tmo_com) τι παιζει ρε παιδια γιατι σε εμενα που τους ρωτησα στο μαγαζι που το πηρα μου ειπαν οτι δεν ειναι branded. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Από που το πήρες mpacardi? @idemis είναι πανεύκολη διαδικασία.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 και σε εμενα το ιδιο βγαζει στο cpu z LG-D802(g2_tmo_com) τι παιζει ρε παιδια γιατι σε εμενα που τους ρωτησα στο μαγαζι που το πηρα μου ειπαν οτι δεν ειναι branded. μαλλον ισχυει και σε σενα η...υπογραφη σου :( Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 απο skroutz δεν ξερω αν πρεπει να πω το καταστημα.αλλα τι παιζει τωρα με το τηλεφωνο την εφαγα δηλαδη Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) γιατί την εφαγες;;;;δε σας πουλησαν μαιμου συσκευη ρε παιδια branded σας πουλησαν. φλασαρετε την ευρωπαικη unbranded ρομ δεν επεσε η ζαχαρη στο νερο! Edited November 29, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 απο skroutz δεν ξερω αν πρεπει να πω το καταστημα.αλλα τι παιζει τωρα με το τηλεφωνο την εφαγα δηλαδη Εγγυηση εχεις κανονικα αφου ειναι Γερμανικο.Το μονο θεμα που ισως να εχεις ειναι αν καποια στιγμη θες να το πουλησεις, ισως να εχεις πιο χαμηλη τιμη μεταπωλησης.Αυτο μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 παιδια ξερει κανεις κανενα καλο προγραμμα για την καμερα με ξεχωριστό focus & exposure? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) ναι ενταξει αλλα μου την δινει που στο καταστημα επεμεναν οτι δεν ειναι branded .και οταν μου ειρθε το τηλεφωνο ουτε ταινιες ασφαλειας ειχε ουτε ζελατινα περιτιλιγμα οταν το ανοιξα μπροστα στον κουριερ και πατησαμε και ενα καυγα μαζι του οταν του ειπα οτι δεν παραλαμβανω Edited November 29, 2013 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 απ ότι καταλαβα τα σκρουτζομαγαζα αντιλαμβανονται το unbranded σαν unlocked οτι δηλαδη το τηλεφωνο λειτουργει με οποιαδηποτε σιμ και οχι καποιου συγκεκριμενου παροχου γι αυτο και επιμενουν οταν τους λες οτι ειναι branded.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 ναι αυτο ακριβως λενε και επιμενουν και δεν μπορεις να βρεις ακρη μαζι τους. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Εδω ειμαι κ εγω. Πλαισιο speaking! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 παντως δεν τρεχει τιποτα παιδια που ειναι Branded το τηλεφωνο. κι αυτο με τη μικροτερη μεταπωλητικη αξια επισης δεν ισχυει για μενα. εφοσον το κινητο που δινεις ειναι ενταξει και εχει εγγυηση τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Πολυ σωστος φιλε μου! Ας χαρουμε τα κινητα μας! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 :lol::lol::cool:ωραιοςςςςςςςς αυτο ακριβως Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Παιδιά μου ήρθε και μενα από το eglobaldigital... Όλα καλά απίθανη η οθόνη!! Μου ήρθε με 80% μπαταρία τι προτείνετε να την κατεβάσω γύρω στο 20 και μετά φόρτιση? Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ναι αστην να κατέβει και μετά! Καλοδουλευτο! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Ναι αστην να κατέβει και μετά! Καλοδουλευτο! Οκ ευχαριστω πολύ! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλοριζικα!!! Να τα χαρείτε!!!!παλεύω με το πρόγραμμα ανταλλαγής της lg.....Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 απ ότι καταλαβα τα σκρουτζομαγαζα αντιλαμβανονται το unbranded σαν unlocked οτι δηλαδη το τηλεφωνο λειτουργει με οποιαδηποτε σιμ και οχι καποιου συγκεκριμενου παροχου γι αυτο και επιμενουν οταν τους λες οτι ειναι branded.. δεν νομίζω,σχεδόν όλα αναφέρουν οτι είναι t-mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά και σε μένα συμβαίνει το ίδιο, branded t-mobile γερμανίας, όμως εγώ δεν έχω καθόλου 3g, πάιζει να είναι πρόβλημα της κάρτας που μου την έκοψαν στη wind επειδή δεν είχαν Micro-sim? Επίσης μήπως είναι μόνο το boot animation που έχει αλλάξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts