kistos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 +1@kistos τι αρχικα έχει πανω το κουτι σου απο το eglobal? Τι εννοείς αρχικά; LG-D802 είναι η ονομασία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 πανω στο κουτι σου εχει μια πλευρα που αναφραφει το Imei και το Sn. κατω γράφει το χρωμα του κινητου και εχει 3 κεφαλαια αρχικα! τι γραφουν; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ναι διαθέτει Corning Gorilla Glass 2 ;-) http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/lg/LG-G2 ωραια ευχαριστω πολυ..κατι τελευταιο..αξιζει τον κοπο να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 πανω στο κουτι σου εχει μια πλευρα που αναφραφει το Imei και το Sn. κατω γράφει το χρωμα του κινητου και εχει 3 κεφαλαια αρχικα! τι γραφουν; HKG γράφει πάνω από το black/white. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ρωτάω ξανά και αν γνωρίζεις.... ποιοι είναι οι κωδικοί για τις ρομ ( ευρωπαϊκος + κινεζικος ) και ποιοι οι κωδικοί αντιστοιχα για την συσκευή Ο κωδικός της συσκευής ουσιαστικά είναι ο κωδικός της Rom που φοράει, μια και το μοντέλο κατά τα άλλα είναι το ίδιο (D802). Δεν υπάρχει μόνο μία ευρωπαϊκή και μία ασιατική, αλλά διάφορες. Σε μία από τις προηγούμενες σελίδες έβαλε κάποιος ένα link με όλες τις rom που κυκλοφορούν παγκόσμια, εκεί θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 HKG γράφει πάνω από το black/white. οποτε δεν ειναι ευρωπαικο φιλος ειναι ασιατικο..Hong Kong(HKG) Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ωραια ευχαριστω πολυ..κατι τελευταιο..αξιζει τον κοπο να το παρω? Με 1000...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ερώτηση: Ξέρει κανείς που να τις έχει δοκιμάσει τι διαφορές έχει (αν έχει) η Europe Open rom με την ελληνική; Ή μήπως είναι ολόιδιες; Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 οποτε δεν ειναι ευρωπαικο φιλος ειναι ασιατικο..Hong Kong(HKG) ΕΔω βλεπεται την χωρα προελευσεις http://g2-lg.com/official-stock-lg-g2-lg-d802-firmware-rom/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 οκ ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Ο κωδικός της συσκευής ουσιαστικά είναι ο κωδικός της Rom που φοράει, μια και το μοντέλο κατά τα άλλα είναι το ίδιο (D802). Δεν υπάρχει μόνο μία ευρωπαϊκή και μία ασιατική, αλλά διάφορες. Σε μία από τις προηγούμενες σελίδες έβαλε κάποιος ένα link με όλες τις rom που κυκλοφορούν παγκόσμια, εκεί θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις. Thanks, αν μπορείς να βρεις και το ποστ που τα αναφέρει θα το εκτιμουσα δεόντως μιας και εγώ δεν καταφερα να το βρω :( edit σε πρόλαβαν :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Παιδια φιλος πηρε το g2 απο το king box, ειναι γερμανικο και του βγαζει welcome message της t-mob (μονο αυτο ομως και τιποτα αλλο) αρα το τηλεφωνο ειναι branded....(?) που μπορει να παει να δει, στα specs/menu του τηλεφωνου, οτι ειναι οντως branded ... γιατι θελει να το επιστρεψει και στο μαγαζι του λενε οτι ειναι unbranded:mad: Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 αφου του εμφανιζει το logo branded ειναι φιλε Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μπορει καποιος που εχει αγορασει το καθαρα ελληνικο, οχι απο σκρουτζομαγαζο αλλα απο καποιο μεγαλο μαγαζι να μας πει την εκδοση λογισμικου που φοραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 αφου του εμφανιζει το logo branded ειναι φιλε Το ξερω κι εγω και ο φιλος μου...το θεμα ειναι οτι το μαγαζι λεει οτι δεν ειναι και απλα εχει μονο το welcome message και επισης λεει οτι του το ειπαν απο την αντιπροσωπεια ετσι. Για αυτο και ρωταω αν μπορουμε καπου να το δουμε για να μην λεει παρλαπιπες ο πωλητης και να τον κολλησουμε στον τοιχο και να δεχθει την επιστροφη του κινητου. Ο μονος τροπος που ξερω ειναι να κατεβασει το antutu οπου στα specs στο κελι brand σου γραφει t-mobile Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το ξερω κι εγω και ο φιλος μου...το θεμα ειναι οτι το μαγαζι λεει οτι δεν ειναι και απλα εχει μονο το welcome message και επισης λεει οτι του το ειπαν απο την αντιπροσωπεια ετσι. Για αυτο και ρωταω αν μπορουμε καπου να το δουμε για να μην λεει παρλαπιπες ο πωλητης και να τον κολλησουμε στον τοιχο και να δεχθει την επιστροφη του κινητου. Ο μονος τροπος που ξερω ειναι να κατεβασει το antutu οπου στα specs στο κελι brand σου γραφει t-mobile Για την ακρίβεια το logo είναι το animation στο boot, μπορεί όντως να έχει αλλαχτεί η ROM αλλά όχι το animation..αυτό όμως είναι εξαιρετικά απίθανο, καθώς θέλει χεράτη επέμβαση στο κινητό. Και ναι όντως, μόνο μέσω του info των διαφόρων Antutu, Trickster κλπ μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες (ή από το hidden service menu). Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Λοιπόν....επικοινώνησα μέσω chat με το eglobal για το 32αρι 1η ερώτηση μου : μπορείτε να μου πείτε ποια ρομ έχει το τηλ ? Απάντηση as we source from trusted and genuine suppliers worldwide, your phone will may come in the same settings as the sourced country. However, we will ensure that it will be so that it is ready for use in UK 2η ερώτηση η εγγύηση είναι μόνο μέσω του καταστηματός σας ή και μέσω της επίσημης αντιπροσωπειας της LG Απάντηση Only eGlobal will cover it :) 3η ερώτηση το κουτί της συσκευασίας τι αρχικά αναφέρει, μήπως HKG Απάντηση We are based in Hong Kong and deliver our orders directly from our warehouse located in Hong Kong Με λίγα λόγια, δελεαστική η τιμή του, αλλά κατά την γνώμη μου μεγάλο ρίσκο η αγορά του τελικά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Μου έκανε όμως εντύπωση η αμεσότητα των απαντήσεων , καθώς και ότι μου έστειλαν με email όλη την επικοινωνία μας !!! ( τσάμπα το copy-paste Μου :) ) Edited November 27, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Το ξερω κι εγω και ο φιλος μου...το θεμα ειναι οτι το μαγαζι λεει οτι δεν ειναι και απλα εχει μονο το welcome message και επισης λεει οτι του το ειπαν απο την αντιπροσωπεια ετσι. Για αυτο και ρωταω αν μπορουμε καπου να το δουμε για να μην λεει παρλαπιπες ο πωλητης και να τον κολλησουμε στον τοιχο και να δεχθει την επιστροφη του κινητου. Ο μονος τροπος που ξερω ειναι να κατεβασει το antutu οπου στα specs στο κελι brand σου γραφει t-mobile κανε μια δοκιμη. γραψε στον dialer 3845#*802# και στο μενου που θα σου βγαλει πατα settings-->version info. εγω προσωπικα δεν μπορω να το δω γιατι κρασαρει το μενου αυτο μολις πατησω το version info και δεν προλαβαινω να το δω.. edit: @taliban καλυτερα αυτα τα ποστ να τα ποσταρουμε στο διαθεσιμοτητα και αγορα της συσκευης γιατι ακριβως τα ιδια ρωτανε και εκει Edited November 27, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μολις θα ρωταγα πως μπαινουμε στο hidden menu....θα το δοκιμασουμε. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 κανε μια δοκιμη. γραψε στον dialer 3845#*802# και στο μενου που θα σου βγαλει πατα settings-->version info. εγω προσωπικα δεν μπορω να το δω γιατι κρασαρει το μενου αυτο μολις πατησω το version info και δεν προλαβαινω να το δω.. edit: @taliban καλυτερα αυτα τα ποστ να τα ποσταρουμε στο διαθεσιμοτητα και αγορα της συσκευης γιατι ακριβως τα ιδια ρωτανε και εκει ουπς....έχεις δίκιο.....:O ας επιληφθεί του θέματος κάποιος mod :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Γιατί έχει γίνει πάλι ολόκληρο θέμα το firmware βρε παιδιά;;; Όσοι το έχετε πάρει απο τον chaki chan θα έπρεπε να περιμένετε κάτι εκτός...open europe... Κατέβαστε με αυτόν τον τρόπο για να την έχετε backup, και περάστε open europe στη συνέχεια... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μπορει καποιος που εχει αγορασει το καθαρα ελληνικο, οχι απο σκρουτζομαγαζο αλλα απο καποιο μεγαλο μαγαζι να μας πει την εκδοση λογισμικου που φοραει. D80210a-EUR-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) κανε μια δοκιμη. γραψε στον dialer 3845#*802# και στο μενου που θα σου βγαλει πατα settings-->version info. εγω προσωπικα δεν μπορω να το δω γιατι κρασαρει το μενου αυτο μολις πατησω το version info και δεν προλαβαινω να το δω.. edit: @taliban καλυτερα αυτα τα ποστ να τα ποσταρουμε στο διαθεσιμοτητα και αγορα της συσκευης γιατι ακριβως τα ιδια ρωτανε και εκει Λοιπον οι πληροφοριες που εχει το menu ειναι sw version info -- D80210a pou8ena 3psifios kwdikos styl EUR sub sw version -- 00 ap app version -- d80210a. kai kati noumera (10 psifia) pou8ena 3psifios kwdikos styl EUR baseband version -- ena 20psifios kwdikos kernel version hw version -- rev 1.0 factory version -- LGD 802AT-00-V10a-262-01-SEP-07-2013 speed bin -- 2.3ghz Υπαρχει κανενα application που να δινει πληροφοριες για το brand? Edited November 27, 2013 by idemis Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 D80210a-EUR-XX να'σαι καλα φιλε μου :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsiKotsi Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Λοιπον οι πληροφοριες που εχει το menu ειναι sw version info -- D80210a pou8ena 3psifios kwdikos styl EUR sub sw version -- 00 ap app version -- d80210a. kai kati noumera (10 psifia) pou8ena 3psifios kwdikos styl EUR baseband version -- ena 20psifios kwdikos kernel version hw version -- rev 1.0 factory version -- LGD 802AT-00-V10a-262-01-SEP-07-2013 speed bin -- 2.3ghz Υπαρχει κανενα application που να δινει πληροφοριες? μολις τσεκαρα το δικο μου που ειναι κινεζος και του περασα ελληνικη ρομ, ειναι σε ολα ιδια με τη μονη διαφορα στο factory version υπαρχει eur xx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts