vwbestakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Χάνει τους δορυφόρους για καμιά 10αριά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται. Είναι πρόβλημα της συσκευής, ευελπιστώ softwarικό. Ίσως δεν έχει ευαισθησία καλή. Πιστεύω θα είναι θέμα Software καθαρά. Κανείς το Handcent SMS που να δοκίμασε και να έχει το αντίστοιχο πρόβλημα ;;; Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Χάνει τους δορυφόρους για καμιά 10αριά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται. Είναι πρόβλημα της συσκευής, ευελπιστώ softwarικό. Ακομα και με τα data ενεργοποιημενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το Handcent SMS ;; Όταν πάω να σβήσω τα μηνύματα κρασάρει και με πετάει από την εφαρμογή. Επειδή το χρησιμοποιώ χρόνια σε άλλες συσκευές που είχα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Μόλις έσβησα μήνυμα στο Handcent SMS χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μόλις έσβησα μήνυμα στο Handcent SMS χωρίς πρόβλημα. Τι να φταίει άραγε χμμμ. Όλα σε μένα συμβαίνουν τι να πω:what: Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Τα 60 ειναι "χειρότερα" γιατί το βιτρατε ειναι 20kbps στα 1080/60 η 30.Λογικο στα 30 να ειναι πιο καλό.Αν ηταν 40 που θα επρεπε,δε θα σας έφτανε ο χώρος ούτε για ζήτω...Μονο με μοντ πάει παραπάνω για όποιον νομίζει ότι δεν εχει πρόβλημά χώρου.. Edited November 24, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Τι να φταίει άραγε χμμμ. Όλα σε μένα συμβαίνουν τι να πω:what: κανε εκκαθάριση δεδομένον της εφαρμογης απο της ρύθμισης εφαρμογων!!και θα εισαι οκ πιστεύω;)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 ξέρει κανένας στον stock browser πως μπορούμε να κρίψουμε την μπαρα διεύθυνσης? επίσης υπάρχει κάποιο mod στον chrome για full screen? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Πως μπορώ να στέλνω SMS στα ελληνικά που να έχουν μέγεθος 160 χαρακτήρες το ενα και όχι 60; Επίσης να πληροφορήσω το forum για την άθλια υποστήριξη της εταιρείας που εχει το tomtom στην Ελλάδα. Το αγορασα έναντι 50 ευρώ πριν 8 μήνες για το iPhone που είχα τότε. Όταν τους ζήτησα δωρεάν αντίγραφο για τη νεα μου συσκευή android, στέλνοντας τους εννοείται απόδειξη αγοράς κλπ, μου είπαν δε γίνεται κ έπρεπε να αγοράσω iPhone για να μπορώ να κρατησω την εφαρμογή χωρίς να την ξαναπληρωσω. Αυτο για μένα είναι απαράδεκτο κ έλλειψη σεβασμού απέναντι στον πελάτη. Edited November 24, 2013 by farenight Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Βαλε ενα 3rd party SMS app. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Βαλε ενα 3rd party SMS app. Έχεις να προτείνεις κάποιο, καθότι noobας στο android; Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Go sms, handcent sms. Όμως με τον μαμά μια χαρά δουλεύει,γιατί να βάλεις ξεχωριστή εφαρμογή; Με την ασιατική rom χρεώνε δεύτερο SMS μετά τους 60 χαρακτήρες. Με την ευρωπαϊκή δε δοκίμασα ακόμα είναι η αλήθεια. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Με την ασιατική rom χρεώνε δεύτερο SMS μετά τους 60 χαρακτήρες. Με την ευρωπαϊκή δε δοκίμασα ακόμα είναι η αλήθεια. δεν νομίζω να είναι θέμα ρομ,κάποια ρύθμιση σου έχει ξεφυγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 δεν νομίζω να είναι θέμα ρομ,κάποια ρύθμιση σου έχει ξεφυγει Το έφτιαξα, thanks! Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 ξέρει κανένας στον stock browser πως μπορούμε να κρίψουμε την μπαρα διεύθυνσης? επίσης υπάρχει κάποιο mod στον chrome για full screen? φιλε μου δεν ξερω να σου απαντήσω !!αλλα εγω δοκιμασα σχεδον ολους τους browser που υπάρχουν στο μαρκετ και ο μονος που παιζει παρα πολυ καλα ειναι ο οπερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) φιλε μου δεν ξερω να σου απαντήσω !!αλλα εγω δοκιμασα σχεδον ολους τους browser που υπάρχουν στο μαρκετ και ο μονος που παιζει παρα πολυ καλα ειναι ο οπερα:) o opera είναι πολύ περιορισμένος σε επιλογές..... δεν έχει ούτε full screen και δεν ξέρω αν έχει και υποστήριξη flash.... για μένα ο chrome είναι καλύτερος από ταχύτητα, και αν είχε απόκρυψη της ριμάδας status bar θα τον προτιμούσα ακόμα και χωρίς υποστήριξη flash (κυρίως γιατί δουλεύω chrome στο desktop και κανει συγχρονισμό) αλλά overall πάλι καταλήγω στον boat, με gestures, υποστήριξη πραγματικής full screen,εργαλειοθήκη/tabs customizable με ένα απλό swype...flash support.... Edited November 24, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 o opera είναι πολύ περιορισμένος σε επιλογές..... δεν έχει ούτε full screen και δεν ξέρω αν έχει και υποστήριξη flash.... για μένα ο chrome είναι καλύτερος και από ταχύτητα και αν είχε απόκρυψη της ριμάδας status bar θα τον προτιμούσα ακόμα και χωρίς υποστήριξη flash (κυρίως γιατί δουλεύω chrome στο desktop και κανει συγχρονισμό) αλλά overall πάλι καταλήγω στον boat, με gestures, υποστήριξη full screen,εργαλειοθήκη/tabs με ένα απλό swype.../flash Και φουλ σκριν εχει και φλας, τουλαχιστον ο παλιος που χρησιμοποιω. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Και φουλ σκριν εχει και φλας, τουλαχιστον ο παλιος που χρησιμοποιω. τον opera browser για android λέω εγώ, τον έχει στο playstore. μπορεί να έχεις κάποια άλλη έκδοση όπερα πχ classic? (δεν έχω δοκιμάσει άλλους). πάντως έχω ακούσει και από άλλα παιδιά καλά λόγια για τον opera που δένει καλά πάνω στο lg g2. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 τον opera browser για android λέω εγώ, τον έχει στο playstore. μπορεί να έχεις κάποια άλλη έκδοση όπερα πχ classic? (δεν έχω δοκιμάσει άλλους). πάντως έχω ακούσει και από άλλα παιδιά καλά λόγια για τον opera που δένει καλά πάνω στο lg g2. Εχω δουλεψει τον Opera mobile 12.1.4 σε καποια κινητα. Αψογος! Πρεπει να τον βρεις ομως. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Εχω δουλεψει τον Opera mobile 12.1.4 σε καποια κινητα. Αψογος! Πρεπει να τον βρεις ομως. εμένα γράφει opera 18.0.1290 νομίζω το full screen τους είναι το ίδιο με το chrome. δηλαδή αφήνουν και τα 2 την status bar, και κρίβουν μόνο την μπαρα διευθύνσεων στο scrolling.... σε αντίθεση με boat που έχει επιλογή απόκρυψης status bar Edited November 24, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Στο S4 που είχα το ημερολόγιο του (s-planer) συγχόνιζε με το Facebook..Στο G2 δεν γίνεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 εμένα γράφει opera 18.0.1290 νομίζω το full screen τους είναι το ίδιο με το chrome. δηλαδή αφήνουν και τα 2 την status bar, και κρίβουν μόνο την μπαρα διευθύνσεων στο scrolling.... σε αντίθεση με boat που έχει επιλογή απόκρυψης status bar Ο παλιος που λεω εχει επιλογη να κριβει και την status bar. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Καπως ετσι πηγα για υπνο χτες. Μονο wifi, sync on, κανα 20' κλησεις, 15' youtube, πολυ browsing fb κλπ. 24ωρες και κατι ψηλα το κινητο ανοιχτο. Σημερα δοκιμασα τον τροπο του gsir στην φορτιση βλεποντας και το elixir παραλληλα. Απο τις 01:30 που το εβγαλα απο την μπριζα μεχρι κ τωρα 6 ωρεςμετα, καρφωμενο στο 100%. Sot εχω 28 λεπτα!!! Απιστευτο! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Υπεροχο το κινητο...το καλοσκεφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 o opera είναι πολύ περιορισμένος σε επιλογές..... δεν έχει ούτε full screen και δεν ξέρω αν έχει και υποστήριξη flash.... για μένα ο chrome είναι καλύτερος από ταχύτητα, και αν είχε απόκρυψη της ριμάδας status bar θα τον προτιμούσα ακόμα και χωρίς υποστήριξη flash (κυρίως γιατί δουλεύω chrome στο desktop και κανει συγχρονισμό) αλλά overall πάλι καταλήγω στον boat, με gestures, υποστήριξη πραγματικής full screen,εργαλειοθήκη/tabs customizable με ένα απλό swype...flash support.... Φίλε μου και εγώ τον boat χρησιμοποιούσα πάντα!!!! Αλλά για κάποιο λόγω δεν κάθεται καλά στο g2 Αλλά ο όπερα έχει κάτσει πάρα πολύ καλά και όχι ο classic!! Αν έχει κάποιος τον παλιό όπερα με φλας ας μου το δώσει να το δοκιμάσω!!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaitsef87 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι αλλα εμενα η μπαταρια μου κραταει μια μερα αλλα πες ασχολουμαι...αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πεφτει πολυ και ενω ειναι στην αναμονη!! Το δευτερο ειναι, υπαρχει τροπος να εχω αλλο ηχο ειδοποιησης για τα μειλ κι αλλο για μηνυματα ή δεν γινεται με τον στοκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts