Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλημέρα,

είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S3 και επειδή με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ η Samsung με τις βλακείες της λέω να αλλάξω κινητό. Έχω δει πολλά reviews και comparisons και πήγα και στο Πλαίσιο να δω μερικά από κοντά και με βλέπω να καταλήγω στο LG G2. απλά έχω κάποιες ερωτήσεις και θέλω αν μπορεί κάποιος κάτοχος να μου τις λύσει:

1) έχει καθόλου lags ή bugs; γιατί ακόμη και η 4.1.2 του S3 που θεωρείται "σταθερή" έχει τα χάλια της τα μαύρα. γενικά θέλω το κινητό που θα πάρω να πετάει από θέμα λογισμικού.

2) δεν είχα ποτέ LG και θέλω να ξέρω αν με τα updates αργεί η LG.

3) στο 16Gb, πόσα Gb πραγματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις; (αν είναι να πάρω το 32 Gb)

4) ο ήχος από τα ακουστικά (στη μουσική κυρίως) πώς είναι; είναι αρκετά δυνατός και καθαρός; και αν παίξεις με το equalizer, δημιουργεί εύκολα παραμόρφωση του ήχου; (είμαι μανιακός με τον ήχο, γι αυτό ρωτάω)

5) πόση ώρα περίπου κάνει να φορτίσει με τον δικό του φορτιστή πχ από 10% σε 100%;

6) θα το πάρω από skroutz. πρέπει να ρωτήσω κάτι πριν το πάρω; πχ χώρα προέλευσης κλπ;

Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για το τεράστιο post, απλά καταλαβαίνετε ότι είναι μεγάλη απόφαση και μόνο από κάποιον κάτοχο μπορείς πραγματικά να μάθεις τα αρνητικά του κινητού (στα reviews τα ψιλοκρύβουν...)

1) Απο τη στιγμη που πηρα το G2 ξεχασα τι σημαινουν αυτες οι δυο λεξεις. :P

2) Τον Ιανουαριο πιθανοτατα θα παρει την 4.4 συμφωνα με link που εδωσε συμφορουμιτης πριν μερικες σελιδες

3)Εχει 10,6 GB σε εμενα συγκεκριμενα.Υπαρχει και το usb otg βεβαια για περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο

4) Τα ακουστικα που εχει το δικο μου δεν <καθονται> καλα στο αυτι . Ο ηχος τους δεν ειναι φοβερος αλλα με εναν καλο music player κατι γινεται.

5) Φορτιζει σε λιγο λιγοτερο απο 2 ωρες

6) Εγω εχω παρει το κινητο απο vnp και σημερα θα παρω τηλ. στην LG Hellas να μαθω αν ειναι οντως Αγγλικο οπως μου ειπαν.Φροντισε να ειναι οπωσδηποτε απο Ευρωπη το κινητο για να μην εχεις θεμα με την εγγυηση!

Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock

Tabs : MLS iQTab Atlas 7''

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες εχει δοκιμάσει κάποιος otg απο s3 s4 note ii ;;

Παίζει κανονικά;;

αυτό που έχω εγω ήταν για SIII,S4 και πάει λέγοντας,μια χαρά δουλεύει στο G2 πάντως :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Τραγικο να κυκλοφορει στην Ευρωπη χωρις υποδοχη sd καρτας. Να μην μιλησω για το "non-removable battery" Οταν στο Αμερικα, η AT&T εχει κυκλοφορησει LG G2 με δυο ηχεια και removable battery εκδοχη.

αυτό που έχω εγω ήταν για SIII,S4 και πάει λέγοντας,μια χαρά δουλεύει στο G2 πάντως :)

+1 και από εμένα...

Τραγικο να κυκλοφορει στην Ευρωπη χωρις υποδοχη sd καρτας. Να μην μιλησω για το "non-removable battery" Οταν στο Αμερικα, η AT&T εχει κυκλοφορησει LG G2 με δυο ηχεια και removable battery εκδοχη.

Τραγικό ειναι που δεν κυκλοφόρησε 32αρι επίσημα και εδώ μιας και δεν εχει micro sd.

Όσον αφορα τη μπαταρια εφόσον το κρατήσεις το κινητο πάνω απο 1.5-2 χρόνια πας στην αντιπρόσωπια και τους ζητάς να σου βάλουν καινούργια εφόσον δεις ότι εχει μειωθεί η απόδοση της..;)

Ετσι κι αλλιως η αυτονομία του ειναι κορυφαία στην κατηγορία του απο τον ανταγωνισμο και δεν χρειάζεται να μπαίνεις στο τρύπακι άνοιξε-κλείσε καπάκι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το double tap to wake λειτουργεί σε διαφορετικό launcher εκτός από το stock; Δοκίμασα σε Holo και Themer και δεν υποστηρίζουν.
Sony Ericsson NEO V 4.1.1 rooted

Το double tap to wake λειτουργεί σε διαφορετικό launcher εκτός από το stock; Δοκίμασα σε Holo και Themer και δεν υποστηρίζουν.

Λειτουργει σε nova αν πατησεις στο status bar

technoholic maniac reviewer

παιδιά καλημέρα,

είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S3 και επειδή με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ η Samsung με τις βλακείες της λέω να αλλάξω κινητό. Έχω δει πολλά reviews και comparisons και πήγα και στο Πλαίσιο να δω μερικά από κοντά και με βλέπω να καταλήγω στο LG G2. απλά έχω κάποιες ερωτήσεις και θέλω αν μπορεί κάποιος κάτοχος να μου τις λύσει:

1) έχει καθόλου lags ή bugs; γιατί ακόμη και η 4.1.2 του S3 που θεωρείται "σταθερή" έχει τα χάλια της τα μαύρα. γενικά θέλω το κινητό που θα πάρω να πετάει από θέμα λογισμικού.

2) δεν είχα ποτέ LG και θέλω να ξέρω αν με τα updates αργεί η LG.

3) στο 16Gb, πόσα Gb πραγματικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις; (αν είναι να πάρω το 32 Gb)

4) ο ήχος από τα ακουστικά (στη μουσική κυρίως) πώς είναι; είναι αρκετά δυνατός και καθαρός; και αν παίξεις με το equalizer, δημιουργεί εύκολα παραμόρφωση του ήχου; (είμαι μανιακός με τον ήχο, γι αυτό ρωτάω)

5) πόση ώρα περίπου κάνει να φορτίσει με τον δικό του φορτιστή πχ από 10% σε 100%;

6) θα το πάρω από skroutz. πρέπει να ρωτήσω κάτι πριν το πάρω; πχ χώρα προέλευσης κλπ;

Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη για το τεράστιο post, απλά καταλαβαίνετε ότι είναι μεγάλη απόφαση και μόνο από κάποιον κάτοχο μπορείς πραγματικά να μάθεις τα αρνητικά του κινητού (στα reviews τα ψιλοκρύβουν...)

To S3 είχα και εγώ μέχρι πρότεινος.

Δέν έχω χρόνο να σου απαντήσω αναλυτικά.

Πάρε το G2 να δείς ''φώς''....

@JamesMoore δεν υπάρχει κινητο που να μπορει να συναγωνιστει το g2 αυτη τη στιγμη. μονο το One θα μπορουσε αν ειχε τη καμερα του και τη μπαταρία του, στο λεω σαν κατοχος και των δυο

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σας. τώρα μένει να βρω από πού να το αγοράσω. θα ρωτήσω στο θέμα διαθεσιμότητας του G2, αλλά όποιος θέλει να με βοηθήσει και με αυτό, μπορεί να μου στείλει pm.

με σκλαβώνετε! :)

@JamesMoore δεν υπάρχει κινητο που να μπορει να συναγωνιστει το g2 αυτη τη στιγμη. μονο το One θα μπορουσε αν ειχε τη καμερα του και τη μπαταρία του, στο λεω σαν κατοχος και των δυο

Κάτοχος και εγώ ενός HTC One Black πήρα και περιμένω το LG G2. Εκτος απο καμερα και μπαταριά , μήπως και απο ήχο δεν ειναι πίσω το G2?

ναι και απο ηχο αλλα όλα τα κινητα ειναι κατωτερα του One οσως αφορα τον ηχο.

Μου ήρθε η θηκη της Nilkin http://www.ebay.com/itm/290992644663?var=590166634260&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649, αλλα οχι σε ασπρο σε γκρι(εκανα λαθος στη παραγγελια). οσοι σκέφτονται να την παρουν να ξερουν οτι θα ξενοιασουν και απο Screen protector, αυτο που εχει μεσα ειναι αψογο και δεν καλυπτει και τους αισθητηρες

Edited by gsir

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

κάθεται Καλά στο κινητό η Θήκη;

από ποιότητα τι λέει;

γενικά την προτείνεις;

ειναι σκληρη θηκη καταρχας και οχι μαλακη. καθεται αψογα στο κινητο οπως βλέπεις και στον συνδεσμο που εβαλα. ναι την προτεινο, αφηνει και ενα μικρο νυχακι μπροστα και ετσι μπορεις να ακουμπησεις το κινητο με την οθονη κατω χωρις να ακουμπαει

- Oneplus 12

Πόσο καιρό έκανε να έρθει;

Τελική τιμή με αποστολή Πόσο βγήκε;

Την παράγγειλα σήμερα κι εγώ, η τελική τιμή βγήκε στα €6,89.

Edited by farenight
Iphone 7 plus 32GB

Παιδιά μήπως θα έπρεπε να ανοίξει ένα καινούργιο θέμα με τα αξεσουάρ της συσκευής?

Πόσο καιρό έκανε να έρθει;

Τελική τιμή με αποστολή Πόσο βγήκε;

η παραγγελία έγινε 10/11 και μου ηρθε σημερα σπιτι αγορα απο το λινκ που εβαλα πανω. 8,88 δολαρια τελικη τιμη. απο κει πηρα και θηκη για το one και εκανε το ιδιο γρηγορα. @fareneight κι εγω απο 128sunflowers την πηρα εκανα λαθος στο λινκ. μολις το διορθωσα

Edited by gsir

- Oneplus 12

Αφου με μιατασανε την εμφανιση και το κτυπησα,ευτυχως παρα πολυ λιγο,ματιασα και την γρηγορη φορτιση που ειχε...δεν ξερω τη φλασια εχει φαει τωρα αλλα φορτιζει πολυ αργα...οκ δεν το ειχα κουμπωσει καλα στην αρχη,το usb στον ανταπτωρα, αλλα και απο εκει και περα παει με ρυθμους χελωνας:mad:.Βεβαια εδω βρεχει καταραχτοδως,ειχα μια διακοπη ρευματος και φοβαμαι μηπως επαθε τιποτα ο φορτιστης...:mad:

Ενημερωση...

Δεν ξερω τι φλασια εφαγε αλλα μολις το φορτισα σπιτι τωρα,πριν ηταν στη δουλεια και φορτισα απο το 25% στο τερμα σε μιαμιση ωρα...ολα νορμαλ δηλαδη...τι να πω δεν ξερω...το ειχα κανει και ενα restart απο χθες...

Ενημερωση...

Δεν ξερω τι φλασια εφαγε αλλα μολις το φορτισα σπιτι τωρα,πριν ηταν στη δουλεια και φορτισα απο το 25% στο τερμα σε μιαμιση ωρα...ολα νορμαλ δηλαδη...τι να πω δεν ξερω...το ειχα κανει και ενα restart απο χθες...

Μήπως ήταν ελαττωματική η πρίζα και δεν έδινε το σωστό ρεύμα;

Iphone 7 plus 32GB

Μήπως ήταν ελαττωματική η πρίζα και δεν έδινε το σωστό ρεύμα;

Ειχε πολυ χαλια καιρο και ειχα προσεξει οτι στην αρχη δεν ειχα κουμπωσει καλα το usb στον ανταπτωρα..βεβαια μετα το ειδα και το κουμπωσα..ομως δεν αλλαξε κατι.

Ειχε πολυ χαλια καιρο και ειχα προσεξει οτι στην αρχη δεν ειχα κουμπωσει καλα το usb στον ανταπτωρα..βεβαια μετα το ειδα και το κουμπωσα..ομως δεν αλλαξε κατι.

Μήπως είχε πέσει καμιά φάση στον πίνακα και δεν το πήρες είδηση?

Μήπως είχε πέσει καμιά φάση στον πίνακα και δεν το πήρες είδηση?

Δεν ημουν σπιτι...στη δουλεια το φορτιζα..δεν εχω ιδεα τι μπορει να προκαλεσαι το πολυ αργο φορτισμα...

Καλησπέρα σε όλους! Επιτέλους είμαι κάτοχος κι εγώ ενός LG G2 32 GB και πραγματικά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος! Άψογη και τρομερά γρήγορη συσκευή με εκπληκτική οθόνη. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι ότι δεν μου "κάθισαν" καλά τα ακουστικά που έρχονται με τη συσκευή. Έχει πάρει κανείς αυτή τη θήκη http://www.ebay.com/itm/D802-2-NEW-Nillkin-Fresh-PU-Leather-Skin-Flip-Case-Cover-For-LG-G2-/271297807271?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3f2a9c03a7; Την περιμένω λογικά από την επόμενη βδομάδα και σκέφτομαι να πάρω καμία ακόμη, όπως αυτή που πρότεινε ο φίλος σε προηγούμενα ποστ.