Jump to content

smyrosnik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by smyrosnik

  1. Καλημέρα , έχεις κανείς VoLTE επιλογή στις ρυθμίσεις σε branded rom εξωτερικού; Σίγουρα η unbranded δεν έχει.
  2. Όχι είναι αρκετά σφικτά. Επειδή το χρησιμοποιώ και στη δουλειά και το βάζω και το βγάζω αρκετά συχνά από την τσέπη δεν έχω καταλάβει να ανοίγουν καθόλου. Βέβαια η χρήση θα δείξει αν αντέξει έτσι.
  3. Καλησπέρα, ο συνδυασμός θήκης και screen protector που χρησιμοποιώ είναι ο εξής: 1) Ultimate Shield http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-white-tempered-glass-screen-protector/ και 2) I-Jelly by Goospery http://gr.mobilefun.com/58460-mercury-goospery-ijelly-samsung-galaxy-s7-gel-case-metallic-blue.htm "][/url] +Δεν υπάρχει καμία διαφορά στη χρωματική απόδοση. + Αρκετά καλή προστασία + H θήκη δεν "σπρώχνει" το screen protector ώστε να ξεκολάει - Η θήκη γλιστράει ελαφρώς, αλλά όχι σε σημείο που να είσαι αβέβαιος για το grip - To full screen protector αν και πιάνει όλη την πρόσοψη καμία φορά δεν ακούει καλά στο touch κάτω αριστερά και δεξιά (ίσως δεν το έβαλα σωστά). Με πίεση επανέρχεται το σωστό touch response. Κατά τα άλλα αρκετά ευχαριστημένος, σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες. Μια spigen tough (ή rugged) armor θα είναι το επόμενο case..
  4. Σε EUR rom δεν έχει βγάλει ακόμα Update (τουλάχιστον σε εμένα) Τελευταίο security 1 Aυγούστου (ΒPH6)
  5. Πέρασα την ελληνική rom και στο Phone Info τώρα έχει τα εξής: Firmware CSC - Active CSC Code: EUR CSC Country: SEGR - GR
  6. Από το Phone gallery. Ρουμανίας πρέπει να είναι το δικό μου.
  7. Έτσι το πήρα με την αγορά. Δεν έχω πειράξει τίποτα στο κινητό. Υποψιάζομαι ότι έχει ανοιχτεί το κινητό. Αν και η ταινία ασφαλείας ήταν οκ και δεν είδα και σημάδια χρήσης πάνω στο κινητό.
  8. Καλησπέρα. Περνώντας την εφαρμογή Phone Info για να δω περισσότερες λεπτομέρειες για το κινητό παρατήρησα τα εξής: http://i.imgur.com/9ABU8DH.png http://i.imgur.com/bLlXXMv.png?1 Δεν πρέπει στα πεδία με CSC να αναφέρει κάτι ;
  9. Καλησπέρα νέος κάτοχος και εγώ του S7 και έχω την εξής απορία. Ο δείκτης της μπαταρίας στο 46% και στις ειδοποιήσεις αναφέρει 3+ ώρες για πλήρη φόρτιση!? Θέλει κάποια επιλογή για ενεργοποίηση του Adaptive charge; Η φόρτιση γίνεται με το φορτιστή του. UPDATE: Είχα απενεργοποιήσει τη σχετική λειτουργία από το μενού:lol:
  10. To qemu.hw.mainkeys=1 κατάφερε κανείς να το περάσει στο build.prop στην 4.4.2 ; Σε στοκ 4.4.2 δεν μπορώ να κάνω edit, παρόλο που την έχω ροοτάρει.
  11. Καλησπέρα, κάποιος που έχει περάσει την 4.4.2 (stock όχι custom) έχει καταφέρει να περάσει αυτή τη γραμμή στο build.prop; qemu.hw.mainkeys=1 Mε την 4.2.2 και τον root explorer γινόταν εύκολα η προσθήκη της γραμμής. Τώρα με την 4.4.2 δεν γίνεται. (Η rom είναι η stock 4.4.2 ρουταρισμένη και με recovery)
  12. Το double tap to wake λειτουργεί σε διαφορετικό launcher εκτός από το stock; Δοκίμασα σε Holo και Themer και δεν υποστηρίζουν.
  13. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι τύπους ringtone υποστηρίζει το G2; Πέρασα στο φάκελο ringtones Mp3 αλλά και ogg και όταν πάω να το σετάρω ως ήχο κλήσης μου λέει ο τύπος δεν υποστηρίζεται. Ούτε ο player το αναπαράγει.
  14. Στο notification bar ξέρει κανείς πως εμφανίζουμε το δείκτη της μπαταρίας με ποσοστό; Edit: Με λίγο ψαξιμο το βρήκα.
×
×
  • Create New...