angeln20 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μπορεί κανείς να τσεκάρει τις ταχυτητες 4g ? Κάποιο speedtest? Επισης το κινητό υποστηρίζει VoLTE σωστά? Ευχαριστώ Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) ξέρει κανείς πως τσεκάρουμε τη χώρα προέλευσης του κινητού? για πια ευρωπαική χώρα δηλαδή προορίζεται το τηλέφωνο (όχι που κατασκευάστηκε) πάνω στο κουτί λέει NEU white πήρα την lg τηλέφωνο αλλά το μόνο που μου είπε είναι ότι κατασκευάστηκε κορέα, και ότι είναι Ευρωπαικό (πιο πολύ από περιέργεια ρωτάω) επίσης μου είπαν ότι τα 32άρια δεν θα έρθουν Ελλάδα μάλλον ποτέ (απορώ κιόλας γιατί) Edited November 6, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 επίσης μου είπαν ότι τα 32άρια δεν θα έρθουν Ελλάδα μάλλον ποτέ (απορώ κιόλας γιατί) το γιατί ξέρουμε.......δυστυχώς......... Ελλάδα πλέον στους οίκους αξιολόγησις στα χαρτιά και γενικός έχει αλλάξει την κατάσταση από αναπτυγμένη χώρα σε χώρα υπό ανάπτυξη........ μάλιστα μας είχαν βάλει ποιο κάτω από βουλγαρια κλπ (και δίκαια μάλιστα) και πες μου ποιος σωστά σκεπτόμενος κατασκευαστής θα στείλει την "ακριβή" συσκευή του σε χώρα τρίτου κόσμου? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 αν καποιος εχει κορεατικη firmware υπαρχει καποιος οδηγος για το πως φλασαρουμε σε ευρωπαϊκή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 το γιατί ξέρουμε.......δυστυχώς......... Ελλάδα πλέον στους οίκους αξιολόγησις στα χαρτιά και γενικός έχει αλλάξει την κατάσταση από αναπτυγμένη χώρα σε χώρα υπό ανάπτυξη........ μάλιστα μας είχαν βάλει ποιο κάτω από βουλγαρια κλπ (και δίκαια μάλιστα) και πες μου ποιος σωστά σκεπτόμενος κατασκευαστής θα στείλει την "ακριβή" συσκευή του σε χώρα τρίτου κόσμου? ;) Οπως τα λες εώς ενα βαθμο,αλλα απο την αλλη η LG αποδεικνύεται πολυ λίγη σαν εταιρία οταν οι ανταγωνιστές φέρνουν παραπάνω παραλλαγές των συσκευών τους και οπως εχω ξαναπεί μετά να μην απορεί γιατί η Samsung πουλάει 10 φορές δικαιολογημένα πάνω απο αυτήν. Λες και ο άλλος που μπορεί να σκάσει 600 ευρω απο τα Πλαίσιο και σια θα κολλήσει στα 50-70 ευρω που θα έκανε η 32αρα έκδοση.:wacko: Καλα κρασιά στους "ειδήμονες" στελέχη της εταιρίας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 το γιατί ξέρουμε.......δυστυχώς......... Ελλάδα πλέον στους οίκους αξιολόγησις στα χαρτιά και γενικός έχει αλλάξει την κατάσταση από αναπτυγμένη χώρα σε χώρα υπό ανάπτυξη........ μάλιστα μας είχαν βάλει ποιο κάτω από βουλγαρια κλπ (και δίκαια μάλιστα) και πες μου ποιος σωστά σκεπτόμενος κατασκευαστής θα στείλει την "ακριβή" συσκευή του σε χώρα τρίτου κόσμου? ;) Νομίζω ότι δεν αποφασίζει η LG τι θα στείλει στην Ελλάδα αλλά η LG Hellas αποφασίζει τι θα εισάγει. Αν η LG Hellas ζητούσε και 32άρια θα τα είχε... Δεν παίζει ρόλο σε τι κατάσταση είναι η κάθε χώρα. Απλά η LG Hellas μάλλον φοβήθηκε ότι με ένα 50-70αρι παραπάνω το 32άρι δεν θα πουλούσε. Λάθος της βέβαια γιατί θεωρώ ότι θα χάσει πολλές πωλήσεις... αν καποιος εχει κορεατικη firmware υπαρχει καποιος οδηγος για το πως φλασαρουμε σε ευρωπαϊκή ? έχεις το F320S/L? Νομίζω δεν γίνεται αυτό που ζητάς... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 έχεις το F320S/L? Νομίζω δεν γίνεται αυτό που ζητάς... αν με το F320S/L εννοεις την αλλη εκδοση του τηλεφωνου με τη μικροτερη μπαταρια οχι. Απλα το software version μου λεει D80210b-HKG-XX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Νομίζω ότι δεν αποφασίζει η LG τι θα στείλει στην Ελλάδα αλλά η LG Hellas αποφασίζει τι θα εισάγει. Αν η LG Hellas ζητούσε και 32άρια θα τα είχε... Δεν παίζει ρόλο σε τι κατάσταση είναι η κάθε χώρα. Απλά η LG Hellas μάλλον φοβήθηκε ότι με ένα 50-70αρι παραπάνω το 32άρι δεν θα πουλούσε. Λάθος της βέβαια γιατί θεωρώ ότι θα χάσει πολλές πωλήσεις... απλός βασίστηκαν σε αυτή την έρευνα λογικά, λένε οκ πλέον είναι τριτοκοσμική χώρα εισαγωγή του ακριβού μοντέλου να μας κάνει ζημιά ....... και δεν το έκαναν εισαγωγή απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeLS Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εγω έχω αυτή από τον Ιούνιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B5RPJ44/ref=oh_details_o02_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Ευχαριστώ πολύ , θα την παραγγείλει αύριο ο αδερφός μου από ebay στα ~22 ευρώ με άφιξη σε 1 εβδομάδα! :D Παράθεση Phone : Lenovo Vibe P1 M Stock Tabs : MLS iQTab Atlas 7'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Screen δεν φοράω εδώ και χρόνο στις συσκευές. Φυσικά η δουλειά μου δεν εμπεριέχει κινδύνους και δυσάρεστες εκπλήξεις (πχ οικοδομή, εργοτάξιο κτλ) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ την αίσθηση touch που αφήνουν τα screen protectors. Ενημέρωσε πάντως :thumbup: Την έβαλα στην συσκευη,απλα την ακουμπάμε πάνω στη συσκευη πισω το ενα κομμάτι και αντιστοιχα τα κομμάτια για πάνω- κάτω,αριστερα-δεξιά στα πλάγια και τα κολλάμε απλα. Εχει εξιςου για την κάμερα,volume/power button. Το βασικό πρόβλημα ειναι στις γωνιές που υπάρχει η καμπύλη οπως είπες,αλλα μεσα απο το site της Skinomi υπάρχει video όπου αναφέρει ότι μπορεις να χρησιμοποιήσεις σεσουάρ με ζεστό αέρα ετσι ώστε να μαλακώνει και μετά λίγο με το νύχι και το δάχτυλο το πιέζεις να έρθει σε απόλυτη αρμονία με την επιφάνεια και κολλάει μετά όμορφα και αρμονικά χωρίς κατι να εξεχει.:) Απλα τα κομμάτια περιμετρικα της συσκευης θέλει εξιςου λίγο προσοχή να συμπέσουν ομοιομορφα που σε εμένα έμεινε ενα απειροελάχιστο μέρος κενό στα δεξιά της συσκευης πάνω-κάτω,δηλαδη 99% το πέτυχα οπως ακριβώς πρεπει. Το 1% ειναι μεσα στα πλαίσια της στατιστικής και δεν τρέχει και τίποτα.:p Εχει πολυ όμορφη υφή στο χέρι και σίγουρα ξεχνάς θέματα με γρατζουνιές,δαχτυλίες κλπ και το βασικό δεν προσθέτει καν βάρος και όγκο και ξεχνάς τη θήκη. Μαζί με την συσκευασία εχει και screen protector το οποίο και δεν χρησιμοποίησα διοτι ήδη έβαλα αλλη crystar clear. Σίγουρα θα πάρω και για το tablet όπου θα βγάλει η εταιρία εξιςου,διοτι μου άρεσε το αποτέλεσμα. Αυτα. Αν θες θα σου ανεβάσω φωτο αυριο με το φως της ημέρας,να φαίνεται πιο φυσικό απο ότι με τεχνητό φως τωρα που σκοτεινιασε. Edited November 6, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Την έβαλα στην συσκευη,απλα την ακουμπάμε πάνω στη συσκευη πισω το ενα κομμάτι και αντιστοιχα τα κομμάτια για πάνω- κάτω,αριστερα-δεξιά στα πλάγια και τα κολλάμε απλα. Εχει εξιςου για την κάμερα,volume/power button. Το βασικό πρόβλημα ειναι στις γωνιές που υπάρχει η καμπύλη οπως είπες,αλλα μεσα απο το site της Skinomi υπάρχει video όπου αναφέρει ότι μπορεις να χρησιμοποιήσεις σεσουάρ με ζεστό αέρα ετσι ώστε να μαλακώνει και μετά λίγο με το νύχι και το δάχτυλο το πιέζεις να έρθει σε απόλυτη αρμονία με την επιφάνεια και κολλάει μετά όμορφα και αρμονικά χωρίς κατι να εξεχει.:) Απλα τα κομμάτια περιμετρικα της συσκευης θέλει εξιςου λίγο προσοχή να συμπέσουν ομοιομορφα που σε εμένα έμεινε ενα απειροελάχιστο μέρος κενό στα δεξιά της συσκευης πάνω-κάτω,δηλαδη 99% το πέτυχα οπως ακριβώς πρεπει. Το 1% ειναι μεσα στα πλαίσια της στατιστικής και δεν τρέχει και τίποτα.:p Εχει πολυ όμορφη υφή στο χέρι και σίγουρα ξεχνάς θέματα με γρατζουνιές,δαχτυλίες κλπ και το βασικό δεν προσθέτει καν βάρος και όγκο και ξεχνάς τη θήκη. Μαζί με την συσκευασία εχει και screen protector το οποίο και δεν χρησιμοποίησα διοτι ήδη έβαλα αλλη crystar clear. Σίγουρα θα πάρω και για το tablet όπου θα βγάλει η εταιρία εξιςου,διοτι μου άρεσε το αποτέλεσμα. Αυτα. Αν θες θα σου ανεβάσω φωτο αυριο με το φως της ημέρας,να φαίνεται πιο φυσικό απο ότι με τεχνητό φως τωρα που σκοτεινιασε. Ωραίος!! Αν δεν βαριέσαι και δεν είναι κόπος βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε το αποτέλεσμα.. Εδώ που μένω έχει κάτι πάγκους που πας και σου βάζουν ζελατίνες με τον ίδιο τρόπο οπότε το σκέφτομαι. Από την άλλη παίζει να μην έχουν για LG G2 αφού δεν είναι εμπορικό. Για Galaxy και iPhone έχουν ακόμα και φωτογραφία επιλογής σου να κάνουν θήκη/ζελατίνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Από πέσιμο......θα υπάρξει προστασία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Τώρα που το έδωσα να πω 2 λόγια και εγώ. Εντελώς πρόχειρα και σκόρπια. Κατ αρχήν να πω ότι έχω αλλάξει σχεδόν όλα τα καλά κινητά αλλά σα βάση ήμουν με τα νότε για 2 χρόνια. Λοιπόν από εκεί θα ξεκινήσω. Το G2 είναι το μόνο κινητό που μου έδωσε αυτή τη σιγουριά στην αυτονομία, ότι δηλαδή δε θα σκέφτομαι αν θα μείνω από μπαταρία μέσα στη μέρα. Και αυτό για μένα είναι τεράστιο συν και μεγάλο επίτευγμα της LG. Απλά τολμώ να πω ότι η μπαταρία του είναι επιπέδου note!!!! Από ομορφιά δε θα το σχολιάσω, για μένα το άσπρο 32άρι που είχα ήταν κούκλα. ... Το 2πλο ταπ για ξύπνημα είναι στα συν λόγω και της έλειψεις κεντρικού hard button στυλ Samsung. Δεν έπιανε όλες τις φορές 100% επιτυχία αλλά γενικά είναι στα συν του και ωραίο future. Τα πίσω κουμπιά θέλουν τη συνήθεια τους. Από ποιότητα δεν έχει την αίσθηση του γυαλιού των nexus4 ή xperia Z κ.α. αλλά είναι 1 χαρά και σε σωστό βάρος. Το μενού της LG αν και έχει 1 καρτουνιστικη αίσθηση είναι καλά δουλεμένο και σε ορισμένα σημεία πιο καλό και απ της Samsung. Το launcher το κράτησα λίγες ώρες κ μετά κλασσικά έβαλα τον αγαπημένο μου nova prime,αλλά μπορώ να πω ότι είναι πιο καλό απ το πολύ μέτριο TW της Samsung. Lag έχει βεβαίως αλλά μόνο αν το ζορίσεις άσχημα και όχι σε απλές καθημερινές εργασίες, και βεβαίως βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με το S4 που είχα και ειδικά με το μαμά TW σκάλωνε άσχημα ειδικά αν το ζόριζες.. Ο 800αρις snap είναι άλλη κλάση αλλά και το μενού και η rom της LG πιο καλο δουλεμένο απ του S4. Για την οθόνη δε θα πω τίποτα. Απλά όποιος το έχει ή το έχει δει θα καταλαβαίνει. Χρώματα(όχι βέβαια το Black των amoled), ποιότητα όλα. Και για έξω ουδέν πρόβλημα, καμία σχέση με note 2 ή χειρότερα με το τραγικό S3. Με τα νέα S4, note 3 μικρή η διαφορά έξω, όπως και με το mega βεβαίως. Να πω και 2 ναι μεν αλλά. .. Η κάμερα. Όταν εστιάσει οι φωτογραφίες που βγάζει είναι στο πάνω ράφι μιλώντας πάντα για κινητά, και αυτό το κάνει άψογα έξω μέρα και όταν έχει φως. Επιπέδου S4, προσωπικά δε το περίμενα απ την LG και μπράβο της. Το θέμα είναι όταν δεν έχει πολύ φως και κυρίως στα εσωτερικά που έχει θέμα εστίασης. Και όταν κουνας το κινητό δεξιά αριστερά θαμπώνει το viewfinder της οθόνης κάτι που με γύρισε πίσω σε άλλα χρόνια. Όταν καταφέρει να κάνει focus όλα καλά αλλά το θέμα υπάρχει. Για ζωηρά παιδιά που είχε ρωτήσει φίλος παλαιότερα ούτε λόγος για βραδυνές εσωτερικού χώρου. Οι περισσότερες θα βγουν θαμπες. Εκτός από αυτό το μείον κατά τα άλλα είναι κορυφή η κάμερα. Το ακουστικό και η ποιότητα κλήσης απ την άλλη με μπέρδεψαν. Οι 5 στους 10 είχαν θέμα στο πως με άκουγαν, παρ ότι το είχα σε 2G με full σήμα. Με τα galaxy mega, s4(κανονικό και mini), note,Nokia1020 και κυρίως το LG nexus4)είχα καλύτερα αποτελέσματα και σαφώς πιο αξιόπιστες κλήσεις. Τελειώνοντας να πω ότι τόσο καλό αποτέλεσμα απ την LG δε το περίμενα. Ξενοιαζεις από μπαταρία, είναι όμορφο, δυνατό, αλαγκάριστο για Android και σαφώς προτιμότερο απ το S4. Καλό αυτό για τον ανταγωνισμό και για μας, και καιρός να ξυπνήσει και η Samsung που την είδε Apple ξαφνικά. Και για όσους με ρωτήσουν γιατί το έδωσα αφού μου άρεσε τόσο να πω ότι δυστυχώς ήταν. .. μικρό για τις ανάγκες μου αυτή την εποχή. Μικρό όχι σε δυνατότητες ή αξία αλλά καθαρά σε μέγεθος. Μιας και τα χρησιμοποιώ και για browsing εκτός από κλήσεις θέλω κάτι πιο μεγάλο αυτό το καιρό μέχρι να το πάρω απόφαση να συνηθίσω τα ταμπλετς! :) Και 1 φωτογραφία με το mega που το έχω βολευτεί αυτό το καιρό. ΣΣ Η ελευθερία του και τα μη κλειδώματα(aka Samsung knox κ.α.)είναι στα πολύ θετικά για μένα. http://img.tapatalk.com/d/13/11/07/5ude7u2u.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/11/07/7ema5y8a.jpg Edited November 6, 2013 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Καλοριζικα τα g2 σας παιδια.... Τελικα μαλλον θα παω και εγω για αγορα αλλα το θελω ασπρο και στα σκρουτζομαγαζα δεν μπορω να το βρω! Ξερεις κανεις που θα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectar Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Καλησπέρα, επειδή βρίσκω κυρίως branded της voda, μπορώ να αλλάξω ρομ μόλις το πάρω και να βάλω την κανονική ελληνική? Edited November 6, 2013 by nectar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εχει περάσει κανείς το igo primo στο G2 μας; Και ποιά έκδοση; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 βρε παιδιά μια ερώτηση γιατί θα τρελαθώ. Προσπαθώ να περάσω mp3 από το σκληρό στο τηλέφωνο και μπορούν να αντιγραφούν παντού έκτος από το music folder !!! Πως γίνεται αυτό ? Δοκίμασα να διαγράψω το φάκελο και να τον ξαναφτιαξω αδύνατον ! Δεν δέχεται mp3 !!! Αν τα βάλω στο φάκελο downloads παίζουν κανονικά !!! Τι κουλό είναι αυτό μπορείτε να μου εξηγήσετε ? Το τηλέφωνο το έχω κάνει root btw. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 βρε παιδιά μια ερώτηση γιατί θα τρελαθώ. Προσπαθώ να περάσω mp3 από το σκληρό στο τηλέφωνο και μπορούν να αντιγραφούν παντού έκτος από το music folder !!! Πως γίνεται αυτό ? Δοκίμασα να διαγράψω το φάκελο και να τον ξαναφτιαξω αδύνατον ! Δεν δέχεται mp3 !!! Αν τα βάλω στο φάκελο downloads παίζουν κανονικά !!! Τι κουλό είναι αυτό μπορείτε να μου εξηγήσετε ? Το τηλέφωνο το έχω κάνει root btw. Ευχαριστώ για κάποιο παράξενο λόγο ξεκόλλησε τώρα και οι αντιγραφές γίνονται κανονικά ! Ανωμαλίες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 σημερα ενα saturn στην γερμανια εκανε μια ασύλληπτη προσφορα, και εδινε το G2 με 369 ευρω (!>!>>!>). Πρεπει να έπεσε ξύλο μεταξύ των επισκεπτών για το ποιος θα το πρωτοπάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Επίσης το κινητό το πήρα και εγώ από τον digivire από το ebay (32gb black). Έκανε μια βδομάδα να έρθει, ήρθε σφραγισμένο, με Ρομ από Hong Kong άλλα την άλλαξα χειροκίνητα σε ευρωπαϊκη. Απόδειξη αγορας δεν μου είχε βάλει μεσα και τον έκραξα απειλώντας να το στείλω πίσω και να με αποζημιώσει , τελικά μου την έστειλε με pdf και μου έκανε refund και 10 λίρες για αυτή του την "Απροσεξία". Κατά τα αλλα εημένος. Σε mail μου είχε απαντήσει ότι στελνει το ευρωπαϊκό μοντελο , ότι να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα;; Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει βιντεοκλήση; Υπάρχει επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Καλημέρα;; Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει βιντεοκλήση; Υπάρχει επιλογή; Όχι. Δεν κάνει βιντεοκλήσεις με δίκτυο κινητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Ωραίος!! Αν δεν βαριέσαι και δεν είναι κόπος βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε το αποτέλεσμα.. Εδώ που μένω έχει κάτι πάγκους που πας και σου βάζουν ζελατίνες με τον ίδιο τρόπο οπότε το σκέφτομαι. Από την άλλη παίζει να μην έχουν για LG G2 αφού δεν είναι εμπορικό. Για Galaxy και iPhone έχουν ακόμα και φωτογραφία επιλογής σου να κάνουν θήκη/ζελατίνα :) http://img594.imageshack.us/img594/825/tkz5.jpg http://img34.imageshack.us/img34/7559/fdpx.jpg http://img812.imageshack.us/img812/7864/kxiz.jpg http://img21.imageshack.us/img21/8711/kswf.jpg http://img96.imageshack.us/img96/4855/jqgh.jpg Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση όμως πεσίματος έχει καθόλου προστασία; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagar Δημ. November 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2013 Χθες παρέλαβα το άσπρο 32gb lg g2 που αγόρασα από το Digivire την Πέμπτη το απόγευμα. Ο χρόνος παράδοσης αν αναλογιστεί κανείς ότι το έστειλαν Δευτέρα και το Παρέλαβα Τετάρτη μεσημέρι είναι ικανοποιητικός. Αγόρασα μέσω paypal και δεν είχα κάποιο θέμα εκεί , ούτε κ στην συσκευασία που ήταν σφραγισμένη.Ακόμα και οι άνθρωποι ήταν πολύ ευγενικοί κ η μέθοδος αποστολής τους ήταν η tnt express courier κ μέχρι εκεί όλα καλά. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό και ακόμα το μαθαίνω αν κ από την αρχή βλέπω αυτό που λένε όλοι για την μπαταρία από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα του έχω πιεί το αίμα κ είναι στο 41%.. Θέλω την προσοχή όλων σε ένα θέμα πολύ σημαντικό, η συσκευασία δεν είχε μέσα απόδειξη!!!!!!!! Τους μίλησα και μου είπαν ότι κ στο άλλο παλικάρι που το παρήγγειλε μέσω ebay ότι το ξέχασαν ότι το σύστημα τους έχει χαλάσει κ έπρεπε να μου είχε έρθει αυτοματοποιημένη απόδειξη στο μαιλ μου..Όλα αυτά σε live chat και η αλήθεια είναι ότι είναι ευγενικοί...Τους ζήτησα λοιπόν απόδειξη κ μου έστειλαν ένα χαρτί που δεν γράφει πάνω ούτε επωνυμία εταιρείας ούτε ιμει συσκευής ούτε τίποτα..Τύπωσαν ένα χαρτί από ένα υπολογιστή κ μου το πέταξαν έτσι. Ζήτησα να γραφτεί το ΙΜΕΙ και με το ζόρι το έγραψαν, ούτε πάλι επωνυμία εταιρείας..Έχω παραγγείλει από expansys αρκετές φορές και στέλνουν απόδειξη κανονικά με ιμει πάνω με στοιχεία εταιρείας. Μετά από μια ώρα στο τσατ απόδειξη όπως την ήθελα δεν μου έστειλαν μου έλεγαν μπούρδες, ότι είναι στην αγορά από το 2006 ότι έτσι λειτουργούν πλέον στην Ευρώπη κ απόδειξη είναι τα μαιλ τους!!!!!Λες και το expansys είναι στην Ουγκάντα που στέλνει κανονικά!!!! Αν πάθει κάτι επιμένει αυτός ότι στέλνουν τντ το μαζεύει και το πάνε οι ίδιοι στην lg και στο φτιάχνουν κ το στέλνουν πίσω. Κάποιος πιο έμπειρος στις αγορές από Ευρώπη να μας πει τι γίνεται; Όποιος πάρει από εκεί (469 το πήρα 479 έχει τώρα) πιστεύω ότι θα ήθελε να ξέρει για αυτό κ έγραψα το κείμενο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts