Jump to content

vagar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagar

  1. Καλημέρα παιδιά δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά με 1300 σελίδες είναι δύσκολο να βρω τι γίνεται.Από χθες το le max 2 που έχω δεν ανοίγει με το power button.Προς το παρόν το ανοίγω με το fingerprint αλλά αν μείνω από μπαταρία δεν θα ανοίξει ποτέ ξανά.Να αγοράσω από Κίνα άλλο power butoon ή αν κάποιος ξέρει μαγαζί στην Ελλάδα που μπορεί να έχει ή παίζει να είναι και θέμα software/hardware . Τα κουμπιά voulume down και up δουλεύουν κανονικά.
  2. Που μπορώ να δω παιδιά αν έχει Hong Kong Firmware το κινητό μου;
  3. Χθες παρέλαβα το άσπρο 32gb lg g2 που αγόρασα από το Digivire την Πέμπτη το απόγευμα. Ο χρόνος παράδοσης αν αναλογιστεί κανείς ότι το έστειλαν Δευτέρα και το Παρέλαβα Τετάρτη μεσημέρι είναι ικανοποιητικός. Αγόρασα μέσω paypal και δεν είχα κάποιο θέμα εκεί , ούτε κ στην συσκευασία που ήταν σφραγισμένη.Ακόμα και οι άνθρωποι ήταν πολύ ευγενικοί κ η μέθοδος αποστολής τους ήταν η tnt express courier κ μέχρι εκεί όλα καλά. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό και ακόμα το μαθαίνω αν κ από την αρχή βλέπω αυτό που λένε όλοι για την μπαταρία από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα του έχω πιεί το αίμα κ είναι στο 41%.. Θέλω την προσοχή όλων σε ένα θέμα πολύ σημαντικό, η συσκευασία δεν είχε μέσα απόδειξη!!!!!!!! Τους μίλησα και μου είπαν ότι κ στο άλλο παλικάρι που το παρήγγειλε μέσω ebay ότι το ξέχασαν ότι το σύστημα τους έχει χαλάσει κ έπρεπε να μου είχε έρθει αυτοματοποιημένη απόδειξη στο μαιλ μου..Όλα αυτά σε live chat και η αλήθεια είναι ότι είναι ευγενικοί...Τους ζήτησα λοιπόν απόδειξη κ μου έστειλαν ένα χαρτί που δεν γράφει πάνω ούτε επωνυμία εταιρείας ούτε ιμει συσκευής ούτε τίποτα..Τύπωσαν ένα χαρτί από ένα υπολογιστή κ μου το πέταξαν έτσι. Ζήτησα να γραφτεί το ΙΜΕΙ και με το ζόρι το έγραψαν, ούτε πάλι επωνυμία εταιρείας..Έχω παραγγείλει από expansys αρκετές φορές και στέλνουν απόδειξη κανονικά με ιμει πάνω με στοιχεία εταιρείας. Μετά από μια ώρα στο τσατ απόδειξη όπως την ήθελα δεν μου έστειλαν μου έλεγαν μπούρδες, ότι είναι στην αγορά από το 2006 ότι έτσι λειτουργούν πλέον στην Ευρώπη κ απόδειξη είναι τα μαιλ τους!!!!!Λες και το expansys είναι στην Ουγκάντα που στέλνει κανονικά!!!! Αν πάθει κάτι επιμένει αυτός ότι στέλνουν τντ το μαζεύει και το πάνε οι ίδιοι στην lg και στο φτιάχνουν κ το στέλνουν πίσω. Κάποιος πιο έμπειρος στις αγορές από Ευρώπη να μας πει τι γίνεται; Όποιος πάρει από εκεί (469 το πήρα 479 έχει τώρα) πιστεύω ότι θα ήθελε να ξέρει για αυτό κ έγραψα το κείμενο αυτό...
  4. Είσαι ήρωας που πλήρωσες 599 ενω στα σκρουτζαδικα έχει φτάσει 470 φίλε μου!!
  5. Μπορούν τα παιδιά που αγόρασαν την έκδοση των 32gb από ebay να μας πουν: - πόσο καιρό έκαναν για να το παραλάβουν και αν τελικά απέφυγαν τα έξοδα του τελωνείου... -Το κουτί ήταν σφραγισμένο; -είχε κάποια στοιχειώδη απόδειξη μέσα έστω για να έχουμε κάτι να δείξουμε αν χρειαστεί να το πουλήσουμε σε άλλον ανεξάρτητα από το αν δεν ισχύει για εγγύηση -Λειτουργεί το Lte; -Έχει Ελληνικό μενού το κινητό; -Παρατήρησαν κάποιο πρόβλημα σε σε σχέση με τις version που έχουν έρθει Ελλάδα συγκρίνοντας το με κινητό g2 που πιθανώς πήρε κάποιος φίλος τους από Ελλάδα.. Εγώ αν πάρω αυτές τις τελευταίες απαντήσεις θα το παραγγείλω από τον πωλητή στο e-bay, του έστειλα και μαιλ και απάντησε γρήγορα... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις παιδιά!!!
  6. Από που το πήρες το 32ρι κ πόσο αν επιτρέπεται φίλε μου;
  7. Αναλυτική παρουσιάση της συσκευής στο http://www.modaco.com/page/news/_/android/android-reviews/acer-gallant-duo-review-r734!!!!! Εκεί λύνονται όλες οι απορίες σας παιδιά και με φώτο !!!
  8. Το κινητό σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις ότι γουστάρεις με τις sim και για να γίνω πιο κατανοητός: -Μπορείς σε κάθε κλήση να σε ρωτάει από ποίο νούμερο θα καλέσεις (ότι γράφω σε αυτό και παρκάτω το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα) -Μπορείς να καταχωρήσεις μόνο μια sim να καλείς ή να στέλεις μηνύματα ή την μια για κλήσεις και την άλλη για μηνύματα ή το αντίστροφο ή την ίδια και για τα δύο... -Μπορείς να πας στο μενού και να διαλέξεις ποιά νούμερα θες να καλέις με την μια sim και ποιά από την άλλη και να μην χρειάζεται κάθε φορά να διαλέγεις.. -Οταν είσαι στο ιντερνετ με τη την μια κάρτα μπορείς κανονικά να δεχθείς κλήση και να σου στείλουν μήνυμα κανονικά. Τέλος το θέμα των Ελληνικών στα μηνύματα έχει λυθεί με εφαρμογές που έχουν Ελληνικό πληκτρολόγιο κ τ9 κομπλέ , όσον αφορά το μενού που κακά τα ψέμματα μόνο για τις ρυθμίσεις μιλάμε και όχι για τίποτα άλλο γιατί λίγο σημασία έχει αν τα μηνύματα τα βγάζει messages και όχι μηνύματα θα λυθεί με τα custom firmware που βγάζουν τώρα τα σαϊνια που ήδη έχουν κάνει root το τηλ. απλά θέλει κάποιες μέρες υπομονή...
  9. Μετά από τόσες μέρες που το έχω στην κατοχή μου μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο για την ταχύτητα του ιντερνετ, όσο και για την ακουστική του και την ποιότητα κατασκεύης..Το λευκό μη το φοβηθείτε το έχω τόσο καιρό χωρίς θήκη και είναι μια χαρά... Εγώ πλήρωσα με πιστωτική πάντως για κάποιον φίλο που ρώτησε... Βιντεοκλήση δεν υποστηρίζει για να απαντήσω σε μια ερώτηση που είδα... Μην το φοβηθείτε νομίζω στα λεφτά του και με τέτοια εύκολη λειτουργία δίκαρτου είναι τρομερό.. Ένα ακόμα καλό που διαπίστωσα είναι ότι ενώ σε άλλα κινητά παίζει η μια κάρτα μονο 3g και για να παίξει η άλλη πρέπει να τις αλλάξεις θέσεις εδώ με το πάτημα ενός κουμπιού διαλέγεις ποιά κάρτα θέλεις να παίζει 3g ανεξάρτητα από το αν την έχεις καταχωρήσει πρώτη ή δεύτερη... Μέχρι χθες το είχα δεύτερο κινητό και είχα σαν πρώτο ενα 3gs iphone αλλά τώρα το έκανα πρώτο μιας και είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο άνετο στη χρήση .. Από ότι είδα το έχει αγοράσει πολύ κόσμος και ήδη το έχουν κάνει root και κάποιοι και overclocking, μένει να βγάλουν και κάποια firmware και τέλος.. Θα γίνει χαμός ....Νομίζω αν του περάσω και καινούργιο firmware δεν θα το αλλάζω με τίποτα...Αν κάποιος έχει άλλη απορία ευχαρίστως να βοηθήσω αν μπορώ:)
  10. Αν δεν παίζεις όλή μέρα με wifi-bluetooth και έχεις την φωτείνοτητα στο αυτόματο και όχι στο τέρμα και με κανονική χρήση τηλεφώνου περίπου μιαμιση μέρα αλλιώς μια μέρα όπως και το iphone που εχω..
  11. Παίζουμε με τις λέξεις μου φαίνεται:p..Το τηλέφωνο την ώρα που μιλάω στο cosmote και με καλούν στο wind που ειναι στην ιδια συσκευη χτυπαει κανονικα και μου δινει την γραμμη και αν θελω το σηκωνω..απο εκει και περα ας το ονομασει ο καθενας οπως θελει!!!!! Άρα είναι είναι dual active!!!! Εντωμεταξυ γραψαμε το ιδιο πραγμα απλα εσυ εκανες αναλυση παραπανω ως προς το οτι εχει δυο κεραιες!!!!
  12. κάνεις λάθος φίλε μου το τηλ είναι Dual-SIM Active και οι δυο κάρτες πάιζουν ταυτόχρονα και όταν μιλάς στην μια σιμ κάρτα και σε καλούν στην δεύτερη χτυπάει κανονικά ..και για ένα φίλο που ρώτησε ποια είναι η διαφορά : -Τα Dual-SIM Standby (DSS) απαιτούν από το χρήστη να διαλέξει ποια από τις 2 SIM θα χρησιμοποιεί για να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις. Έτσι όταν μιλάει, η άλλη γραμμή στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. -Από την άλλη τα Dual-SIM Active (DSA) επιτρέπουν και στις δύο κάρτες SIM να είναι παράλληλα ενεργοποιημένες και να δέχονται τηλεφωνήματα την ίδια στιγμή. Έτσι είναι ουσιαστικά σαν να έχεις δύο τηλέφωνα. Το τηλ μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλό, το μοναδικό του θέμα είναι ότι δεν έχει μενου στα Ελληνικά που δεν με ενοχλεί τοσο αλλά πιστεύω θα το φτιάξουν σύντομα...Βρήκα και Ελληνικο τ9 πληκτρολόγιο και είναι μια χαρά..Το φλας δουλευει μια χαρά στις βραδινές φώτο οπότε όλα κομπλέ :)
  13. Τα ακουστικά είναι hands free ...Την εφαρμογή την έβαλα και υποτίθεται οτί αλλάζει το μενου στα Ελληνικά αλλά επί της ουσίας αλλάζει μόνο κάποια εικονίδια και τίποτα παραπάνω...Ας πούμε οι ρυθμίσεις εξακολουθούν να εμφανίζονται ως settings και μέσα όταν μπεις είναι πάλι στα Αγγλικά!!!
  14. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο γίνεται πιό λεπτομερής για να μπορέστε όσοι θέλετε να το αγοράσετε να κρίνετε αν αξίζει να το πάρετε ή όχι...Το κινητό το παρήγγειλα από expansys Τρίτη ξημερώματα 179,99 και μαζί με τα μεταφορικά πήγε 196 ευρώ..Τετάρτη μεσημέρι μου ζήτησαν φωτοτυπία διπλώματος και την μπροστινή πλεύρα της ταυτότητας και Πέμπτη πρωί ήταν Ελλάδα με dhl!!!!!!!!!! Το κουτί απέξω είναι εντυπωσιακό αλλά μέσα δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο και τα ακουστικά που έχει η συσκευασία (αν και εγώ το δικό μου το πήρα σε άσπρο χρώμα είναι μαύρα) είναι πλαστικά και δεύτερης ποιότητας. Το τηλέφωνο είναι εντυπωσιακό σαν πρώτη εικόνα, αρκετά λεπτό αν και λόγω οθόνης λίγο πιο βαρύ..Η τοποθέτηση των δύο καρτών είναι εύκολη το ίδιο και της micro sd..Φορτίζει πολύ γρήγορα αν και ο φορτιστής έχει λίγο κοντό καλώδιο μιας και είναι στα πρότυπα του iphone με αποσπώμενο καλώδιο usb. Από εκεί και πέρα στο ζουμί, έχει πολύ καλή αφή και όλες οι εφαρμογές τρέχουν πολύ γρήγορα..Σε πλοήγηση είναι μια χαρά και παίζει και videakia μέσα από σελίδες!! Το μοναδικό ελάτωμα που βρήκα στο μενού είναι εκτός του ότι είναι στα Αγγλικά και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ελληνικών ότι δεν σε αφήνει να βάλεις τα εικονίδια στην σειρά που θέλεις (εκτός αν δεν έχω βρει πως γίνεται). Βέβαια σε αφήνει να κάνεις συντομέυσεις στην εξωτερική σελίδα και μπορείς να έχεις άμεσα διαθέσιμες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά..Το άνοιγμα wifi-bluettoth-gps γίνετα εύκολα από την εξωτερική οθόνη....Το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα είναι ένα θέμα γιατί γίνεται με το κουμπί που ανοιγεί και το έχουν βάλει στο πίσω μέρος του κινητόύ διπλα ακριβώς στην κάμερα και δεν είναι τόσο βολικό..Φωτογραφίες που τράβηξα μέρα είναι μια χαρά ,έχει και autofocus, δεν δοκίμασα να τραβήξω με φλας ακόμα... Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει αλλά μπαίνει πολύ εύκολα μέσω android market και παίζει μια χαρά απλά δεν έχει τ9 στα Ελληνικά (τουλάχιστον στην εφαρμογή που κατέβασα εγώ).. Η μπαταρία του δεν κρατάει πάρα πολύ, δεν έχω σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη μιας και τις πρώτες ημέρες έπαιζα αρκετά αλλά υπολογίζω στην μια μέρα με φυσιολογική χρήση... Στις κλήσεις είναι εύχρηστο και έχει και καλή ακουστική και σου δίνει τη δυνατότητα κάθε φορά που καλείς ένα νούμερο να διαλέγεις κάρτα σιμ που θα πάρεις ή να πας από τις ρυθμίσεις και να διαλέξεις απευθείας ποιά νούμερα να καλέι από την σιμ1 και ποιά από την σιμ2.. Χτυπάει πολύ δυνατά δεν θα έχετε πρόβλημα με τον ήχο και τα μηνύματα είναι μια χαρά... Σε γενικές είμαι πολύ ευχαριστημένος τώρα αν κάποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι πολύ ευχαρίστως να απάντησω ..Ελπίζω να σας βοήθησα..
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟ Ν85 ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ 399 ΕΥΡΩ!!!ΔΟΚΙΜΑΣΑ 3-4 ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΖΟΓΟ... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΦΩΝΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΤΕΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ..ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΑ.. ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ..ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? :!:Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες.:!:
  16. san times aksizei ton kopo les na ta paro apo edo?
  17. Xronia Polla se olous!!!! Paidia eimai Romi kai vrika to N85 399 apo 480 pou exei stin Ellada kai to E66 317 apo 380 pou exei stin athina.To thema einai oti akouo polla kai den ksero poio na paro telika....Epeidi an exo problimata den ksero an tha me kalipitei h nokia stin ellada..opoios mporei na voitisei legontas mou an exei simantika problimata ena ek ton duo h an tou aresei kapoio apo ta duo perissotero mipos epitelous katalikso kapou...euxaristo kales giortes se olous!!!
×
×
  • Create New...