jukarima Δημοσιεύτηκε July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2013 Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει καποιος βρει μια εταιρια που να αλλαζει το digitizer μονο του Galaxy s3 (οχι και το LCD,και ναι ξερω οτι αυτα τα 2 πανε πακετο κανονικα) Βρηκα λοιπον αυτην εδω την εταιρια www.netpoint-sa.gr και μου ειπαν για 40 ευρω τζαμακι και digitizer.Γνωριζετε λοιπον καμια αλλη εταιρια; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Εμένα μου ράισε το τζάμι στο S3. Έκανα την παραγγελία του από εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B33GT6M/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Tο παρέλαβα σήμερα και πριν λίγο γύρισα από την netpoint. Μου το τοποθέτησαν με 20 ευρώ μέσα σε 30 λεπτά(περίμενα εκεί) και το τηλέφωνο έγινε πάλι σαν καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Εμένα μου ράισε το τζάμι στο S3. Έκανα την παραγγελία του από εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B33GT6M/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Tο παρέλαβα σήμερα και πριν λίγο γύρισα από την netpoint. Μου το τοποθέτησαν με 20 ευρώ μέσα σε 30 λεπτά(περίμενα εκεί) και το τηλέφωνο έγινε πάλι σαν καινούριο. Είναι και αυτό Gorilla Glass ? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Τι να σου πω...Δεν ξέρω. Υποτίθεται ότι είναι Samsung άρα είναι. Όχι βέβαια ότι σημαίνει τίποτα σπουδαίο το Gorilla Glass αφού τις τριχίτσες του τις είχε από την σκόνη,αλλά λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukarima Δημ. July 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Ευχαριστω,ηθελα να ξερω αν κανουν αλλαγη του front glass,τηλεφωνησα να ρωτησω ποιος ειναι ο κατασκευαστης απο το τζαμακι και μου ειπαν οτι ειναι απο Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Πρόβλημα με το νέο κρύσταλλο. Η οθόνη κολλάει. Συγκεκριμένα,έχω επιλέξει να αφήνει αποτύπωμα σε κάθε άγγιγμα.Αυτή η λευκή λοιπόν κουκίδα,κολλάει και αναβοσβύνει συνέχεια και ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι να βγάλεις την μπαταρία.Τηλεφώνησα στην netpoiont και μου είπαν να το ξαναπάω για έλεγχο.Αυτό που πρόσεξα στο σακουλάκι του ανταλλακτικού είναι ένα αυτοκόλλητο που αναφέρει ότι η οθόνη έχει και στις 2 πλευρές προστατευτικό αυτοκόλλητο.Ελπίζω το πρόβλημα να οφείλεται στην πιθανότητα ο τεχνικός να ξέχασε να το αφαιρέσει.Δύσκολο βέβαια,αλλά τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 ξέρει κανείς εάν αλλάζει μεμονομένα το ασημί πλαστικό που είναι γύρω απο τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Όχι.πάει όλο μαζί με οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Και ποιο είναι το κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Κατάφερα και πήγα σήμερα λιγο πριν κλείσει η netpoint το κινητό.Τους το άφησα να το τσεκάρουν και θα με ειδοποιήσουν. Υ.Γ. Για το φίλο που ρώτησε. Η τιμή αλλαγής του τζαμιού μαζί με την οθόνη στο εξουσιοδοτημένο service της Samsung είναι 130 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Κατάφερα και πήγα σήμερα λιγο πριν κλείσει η netpoint το κινητό.Τους το άφησα να το τσεκάρουν και θα με ειδοποιήσουν. Υ.Γ. Για το φίλο που ρώτησε. Η τιμή αλλαγής του τζαμιού μαζί με την οθόνη στο εξουσιοδοτημένο service της Samsung είναι 130 ευρώ. Φίλε μου τελικά τι έγινε με το τζαμάκι ???? στο φτιάξανε ??? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Εχεις δίκιο,άργησα να απαντήσω.Δεν ξέρω αν τελικά φταίει η τοποθέτηση ή το τζάμι,αλλά το τηλέφωνο όπως το ξαναπήγα,έτσι το πήρα. Αν με ρωτάτε,δεν θα ξανάμπαινα σε αυτή τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosra Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 (edited) μ επεσε κατω το κιν κ δν δουλευει η αφη..επισης η φωτηνοτητα εχει μειωθει παρα πολυ...τι ακριβος θελει αλλαγη ολοκληρη η οθονη η το τζαμακι μονο ? κ ποσο θα μ κοστισει :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited August 29, 2013 by Superuser Γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 μ επεσε κατω το κιν κ δν δουλευει η αφη..επισης η φωτηνοτητα εχει μειωθει παρα πολυ...τι ακριβος θελει αλλαγη ολοκληρη η οθονη η το τζαμακι μονο ? κ ποσο θα μ κοστισει πάνε πακέτο αυτά τα δυο αν βρεις στο ebay κάνα φτηνό πακέτο καλός αν όχι 130 ευρώ πρέπει να ζητάει η samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webfan70 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 και γώ είχα πρόβλημα με την τζαμάκι της οθόνης του s3 μου στο service της samsung μου λέγαν οτι δεν αλλάζει... τους έγραψα... το πήγα για επισκεύη στη netpoint στο Πειραιά και το τηλεφωνό μου ειναι super, η αλλαγή οθόνης σε service samsung στοιχίζει 180 euro... δεν ειναι πεταμένα λεφτά... η netpoint ειναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα (είχα ψάξει παντού) που αλλάζει digitizer σε gallaxy!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 και γώ είχα πρόβλημα με την τζαμάκι της οθόνης του s3 μου στο service της samsung μου λέγαν οτι δεν αλλάζει... τους έγραψα... το πήγα για επισκεύη στη netpoint στο Πειραιά και το τηλεφωνό μου ειναι super, η αλλαγή οθόνης σε service samsung στοιχίζει 180 euro... δεν ειναι πεταμένα λεφτά... η netpoint ειναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα (είχα ψάξει παντού) που αλλάζει digitizer σε gallaxy!!! Εντάξει φίλε.Είπαμε να κάνεις διαφήμιση,αλλα όχι τόσο ξεκάρφωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webfan70 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εγω την αλήθεια λέω. Και βέβαιώς με στοιχεία!!!! οχι να χαλάει το τζαμάκι και να πρεπει να σου αλλάζουν την οθόνη (συγνώμη που είπα την άποψη μου και που δεν είμαι πρόβατο να κάνω οτι μου λένε οι "ειδικοί" από τα service) αλλώστε στο youtube αν κανεις search galaxy s3 digitizer replacement θα δείς οτι για κάποιον που ξέρει ειναι σχετικά απλό... όσο για τη διαφήμιση που είπες θα το ξαναπώ ΝΑΙ μου το επισκευασαν με επιτυχία στη Netpoint. Αλλώστε είναι θεμιτό να διαφημίζεις κάποιον που σου έκανε καλό... Η δυσφήμιση ειναι κακό πράμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Εγω την αλήθεια λέω. Και βέβαιώς με στοιχεία!!!! οχι να χαλάει το τζαμάκι και να πρεπει να σου αλλάζουν την οθόνη (συγνώμη που είπα την άποψη μου και που δεν είμαι πρόβατο να κάνω οτι μου λένε οι "ειδικοί" από τα service) αλλώστε στο youtube αν κανεις search galaxy s3 digitizer replacement θα δείς οτι για κάποιον που ξέρει ειναι σχετικά απλό... όσο για τη διαφήμιση που είπες θα το ξαναπώ ΝΑΙ μου το επισκευασαν με επιτυχία στη Netpoint. Αλλώστε είναι θεμιτό να διαφημίζεις κάποιον που σου έκανε καλό... Η δυσφήμιση ειναι κακό πράμα... Τα οποία δεν μας δίνεις. Π.χ.απο που αγόρασες το τζαμάκι. Πόσο το αγόρασες. Πόσο σου πήραν για επισκευή από την netpoint. Και δεν φτάνει αυτό,που μπήκες εδώ να κάνεις διαφήμιση όπως στο insomnia,δλδ με το πρώτο σου μνμ δήθεν ευχαριστείς την netpoiont,ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ όλους όσους επισκευάζουν τα τηλέφωνά τους στα επίσημα service. Ενημερωτικά να σου πω πως ότι πουλιεται στο amazon και στο ebay,ΔΕΝ ειναι κατασκευές της Samsung,γι΄αυτό και το δικό μου δεν "κόλλησε" καλά.Αυτή τη δικαιολογία τουλάχιστον μου είπαν στην netpoint,όταν τους ξαναπήγα το S3 μετά την "επισκευή" του από αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Εγω την αλήθεια λέω. Και βέβαιώς με στοιχεία!!!! οχι να χαλάει το τζαμάκι και να πρεπει να σου αλλάζουν την οθόνη (συγνώμη που είπα την άποψη μου και που δεν είμαι πρόβατο να κάνω οτι μου λένε οι "ειδικοί" από τα service) αλλώστε στο youtube αν κανεις search galaxy s3 digitizer replacement θα δείς οτι για κάποιον που ξέρει ειναι σχετικά απλό... όσο για τη διαφήμιση που είπες θα το ξαναπώ ΝΑΙ μου το επισκευασαν με επιτυχία στη Netpoint. Αλλώστε είναι θεμιτό να διαφημίζεις κάποιον που σου έκανε καλό... Η δυσφήμιση ειναι κακό πράμα... Πολύ ενθουσιασμενο σε βλέπω... Μήπως σε πλήρωσαν κιόλας για να στο φτιάξουν; Αααα και σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση ότι η δυσφήμιση ειναι κακό πράμα... Φαντάζομαι για ακαδημαικους λόγους το έγραψες.... Edited September 18, 2013 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webfan70 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δηλαδή οταν σπάει το τζαμάκι θα πρέπει να αλλάζουμε οθόνη... άλλος που θα μου τη πεί??? κάποιος αλλος που θα με κατηγορίσει, οτι τα παίρνω... εδώ λοιπόν είναι το πρώτο post στην Ελλάδα που αναφέρει για την ύπαρξη του digitizer ( μήπως η άλλη άποψη και η ελευθερία στην έκφραση ενοχλεί....) http://www.insomnia.gr/topic/488694-samsung-galaxy-s3-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BC%CE%B9-front-glass-digitizer-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Και στο δίπλα φόρουμ σε καταλάβανε... Τώρα όσον αναφορά την αντικατασταση ξέρω πολύ καλά πως γίνεται.. Έχω κάνει ο ίδιος σε Motorola DEFY.... Και ναι αυτά που πουλάνε στο ebay καμιά σχέση με τα αυθεντικά δεν έχουν. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 180 ευρώ μόνο;;;; πεστο ρε φίλε! Και να το σπάσω μόνος μου τώρα μου έρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ODY07 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Και στο δίπλα φόρουμ σε καταλάβανε... Τώρα όσον αναφορά την αντικατασταση ξέρω πολύ καλά πως γίνεται.. Έχω κάνει ο ίδιος σε Motorola DEFY.... Και ναι αυτά που πουλάνε στο ebay καμιά σχέση με τα αυθεντικά δεν έχουν. Ωραία μήπως μπορείτε να μου πείτε απο πού μπορούμε να αγωράσουμε αυθαιντικό τζαμακί ??? Παράθεση Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webfan70 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εγώ έβαλα απο amazon αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B008DC8N5G/ref=redir_mdp_mobile?psc=1&redirect=true&ref_=oh_details_o01_s01_i01 Και δεν έχω κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukarima Δημ. September 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Webfan70=webradiofun Δηλαδη εκανες πολυ κοπο να σκεφτεις καινουργιο ονομα. και να μαντεψω...ο wolfwoof που λεει ουι του εφτιαξαν υο κινητο (ο οποιος επισης εχει ενα ποστ,τυχαιο;δε νομιζω) εισαι εσυ. http://www.insomnia.gr/topic/488694-samsung-galaxy-s3-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BC%CE%B9-front-glass-digitizer-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7/ Μετα απο πολύ παξιμο διαβασα πως αυτα που πουλιουνται(τα περισσοτερα) στο ebay,amazon ΕΙΝΑΙ αυθεντικα(δηλαδη ο κατασκευαστης ειναι η σαμμη) αλλα ΔΕΝ ειναι Gorilla glass,γιαυτο η τοσο χαμηλη τιμη. Οποιος θελει gorilla glass βαζει το πακετο με 190 ευρω Edited September 20, 2013 by jukarima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts