Jump to content

Windows XP: Service Pack 2

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ ξέρω ένα ρητό...αν δουλεύει μια χαρά δεν το πειράζεις.έχω ακούσει από ένα σορό κόσμο που με το που βάλαν τα sp2 τρέχουν και δεν φτανούν από τα προβλήματα που τους βγαίνουν στην επιφάνεια...και όλα αυτά γιατί? Επειδή είναι καινούριο και μας τρώει να το βάλουμε? :confused:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ ξέρω ένα ρητό...αν δουλεύει μια χαρά δεν το πειράζεις.έχω ακούσει από ένα σορό κόσμο που με το που βάλαν τα sp2 τρέχουν και δεν φτανούν από τα προβλήματα που τους βγαίνουν στην επιφάνεια...και όλα αυτά γιατί? Επειδή είναι καινούριο και μας τρώει να το βάλουμε? :confused:

Για αυτό θα το βάλουμε...; :confused:

Είναι security patch και μάλιστα συγκεντρωτικό! :!:

Εγώ πάντως με το SP2 δουλεύω μια χαρά... :shifty: :rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

τώρα να πω τι είναι.....? βάζεις κάτι όταν προσφέρει πιο πολλά όχι προσφέρουμε 5 και παίρνουμε πίσω 10... τέλος πάντων,όσο για security...προτιμώ τα extra programs :)

Τώρα μην ανοίξουμε θέμα για το ποσο καλά είναι τα win...απλά είναι το επικρατέστερο και έτσι είναι αναγκαίο.

Κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του χρόνου θα υποχρεωθείς να το βάλεις, η Microsoft θα απαγορέψει την πρόσβαση στο Windows Update σε όσους δεν έχουν SP2, ίσως από τον άλλο μήνα, οπότε μπορείς να προγραμματίσεις μια καθαρή εγκατάσταση με ενσωματωμένο SP2 και θα δουλέψεις μια χαρά.

e μην μου λες τέτοια τώρα....ελπίζω να την γλιτώσω για όσο πιο πολύ μπορώ ίσως και συνεχεια γιατί δεν τα συνηθίζω τα updates και ποτε δεν είχα προβλήματα. αν βρω πρόβλημα τότε βλέπουμε.

EDIT: (by the way αν και είναι άσχετο οποιος έχει hotmail και θέλει να του πω εκα κολπάκι για μεγαλύτερο inbox ας στείλει pm.)

Δεν μπορω να καταλαβω, τι προβληματα σας δημιουργησε το SP2?

Αν το βαλετε, με καθαρη εγκατασταση, απευθειας με το λειτουργικο δεν παθαινετε τιποτα.

Εγω που το εχω περασει μαλιστα και μονο του σε 2-3 υπολογιστες, παλι δεν συναντισα προβλημα.

να σου πω εγώ γιατί viper,γιατί δεν μπορούν όλοι να κάνουν format κάθε φορα που βγάζει την ...η microsoft..και όταν ο άλλος έχει τα pc και δουλεύει δε θα τα διαλύσει όλα για τις χαζομάρες τις..ας μάθουν επιτέλους να φιάχνουν κάτι τις προκοπης και όχι να μας βγαίνει η ψυχή κάθε φορα.χωρια που εγώ θέλω να μου δουλεύουν όλα τα programs που έχω και όχι να είμαι με την ψυχή στο στόμα,τι λίστα είναι αυτή που έβγαλε....φαντάσου τα πιο παλιά που δεν τεστάρανε.έτσι όπως το πάει θα θέλουμε 2 λειτουργικά ένα να τρέχει τα πιο παλιά και ένα τα καινούρια..ήδη με τα χρ έχασα ένα σορό Games που δεν τρέχουν, e ποσα να χάσω πια..τι να πεις....με βλέπω να σταματάω τα updates χαλαρά. Όλο και κάποιο τρόπο θα βρω για να προστατευτώ από την γραβιέρα λειτουργικό.. :lol:

EDIT:έχω φίλο που έχει net cafe έβαλε τα sp2 και του έχει φύγει η μαγκιά καταριέται την ώρα και την στιγμή,τι να του πω να κάνει σε όλα τα pc format? πως το βλέπεις γίνετε?

Δεν μπορω να καταλαβω, τι προβληματα σας δημιουργησε το SP2?

Αν το βαλετε, με καθαρη εγκατασταση, απευθειας με το λειτουργικο δεν παθαινετε τιποτα.

Εγω που το εχω περασει μαλιστα και μονο του σε 2-3 υπολογιστες, παλι δεν συναντισα προβλημα.

Δεν ισχύει για όλα τα configuration αυτό. Επίσης λόγω του DEP (Data Execution Prevention) δεν μπορούν να εγκατασταθούν ορισμένα προγράμματα (απενεργοποιήται βέβαια, αλλά ως που να το βρω.... πολλά καντήλια).

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Φιλε arfi-gorgona, το SP2 κοντευει χρονο σχεδον που βγηκε. Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει καποιο προγραμμα που δεν τρεχει με αυτο.

Δεν σε πιεσε κανεις να το βαλεις. Κλεινει πολλες τρυπες, θα μου πεις, ανοιξε αλλες τοσες. Καλως ή κακως, ετσι ειναι. Οταν συνεχεια βγαινουν ιοι, θα πρεπει να βγαινουν και patch για να ειμαστε καλυμενοι.

Αν δεν το εβγαζε η Microsoft, ξερεις τι βρισιδι θα ακουγε απο ολους τους χρηστες Windows?

• 2 months later...

kalimera paidia! epeidi sigoura tha to exete anaferei stis selides tis prohgoumenes,alla epeidi eimai sti douleia kai den mporo na xasomerao, tha ithela na mou peite pou mporo na vro sti microsoft drivers gia usb2.0?

ekana format to pc mou kai exw mia motherboard msi alla den exei mesa drivers gia usb2.0 .mia mikri voitheia paidia!

kalimera paidia! epeidi sigoura tha to exete anaferei stis selides tis prohgoumenes,alla epeidi eimai sti douleia kai den mporo na xasomerao, tha ithela na mou peite pou mporo na vro sti microsoft drivers gia usb2.0?

ekana format to pc mou kai exw mia motherboard msi alla den exei mesa drivers gia usb2.0 .mia mikri voitheia paidia!

Για να βάλεις drivers για USB 2.0 στα WinXP θα πρέπει να έχεις βάλει ήδη το SP1 ή το SP2. Πάντως δεν νομίζω να μην έχει η MSI drivers για USB 2.0... :rolleyes:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

παιδες γεια χαρα

ειπα να δοκιμασω χθες ενα window update και με εκπληξη ειδα οτι αλλαξε η μορφη και λεει οτι τωρα αν εχουμε αντιγραφα κλπ τα ανακαλυπτει και -μαλλον καλο ειναι να μην το κανουμε οι μη κατεχοντες-τα νομιμα εννοω-

Ειναι ετσι παιδια η δεν τοχω πιασει καλα το θεμα ??

οποτε τερμα τα διφραγκα

παιδες γεια χαρα

ειπα να δοκιμασω χθες ενα window update και με εκπληξη ειδα οτι αλλαξε η μορφη και λεει οτι τωρα αν εχουμε αντιγραφα κλπ τα ανακαλυπτει και -μαλλον καλο ειναι να μην το κανουμε οι μη κατεχοντες-τα νομιμα εννοω-

Ειναι ετσι παιδια η δεν τοχω πιασει καλα το θεμα ??

οποτε τερμα τα διφραγκα

Έτσι είναι! Κατεβάζει ένα ActiveX στοιχείο πολύ άμεσα... Όλη η διαδικασία κρατάει 1 λεπτό και είναι πανεύκολο! Εγώ έκανα επικύρωση και συνέχισα κανονικότατα το Windows Update!:D

Έτσι είναι! Κατεβάζει ένα ActiveX στοιχείο πολύ άμεσα... Όλη η διαδικασία κρατάει 1 λεπτό και είναι πανεύκολο! Εγώ έκανα επικύρωση και συνέχισα κανονικότατα το Windows Update!:D

Με νόμιμα windows ή όχι;

Πάντα κατέβαζε το ActiveX για Windows update.

Και στα Win2000 και στα WinXP.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Πάντα κατέβαζε το ActiveX για Windows update.

Και στα Win2000 και στα WinXP.

Πρόκειτε όμως για διαφορετικό ActiveX! Είναι το "Επικύρωση για αυθεντικά προϊόντα Windows" ή κάπως έτσι... Δεν είναι το ίδιο ActiveX!!:)

Δηλαδή, κατεβάζει το ActiveX που πρόκειτε για το Windows Update Installer (που επικοινωνεί με το server για να δει πια είναι τα Updates που λείπουν στο υπολογιστή) και αμέσως μετά ένα άλλο που είναι για την επικύρωση...;) Αυτά.....

Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο windows update, τις οποίες συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57064

Για να μην ανοίγω νέο θέμα (επειδή ήδη κλειδώθηκε κάποιο), υπάρχει περίπτωση να βγεί (ή ήδη σχεδιάζετε) το Windows XP Service Pack 3??:wacko: :confused:

σιγουρα θα βγει καποιο service pack πριν η σχετικα αμεσως μετα την κυκλοφορια του Vista, τοσο κοπο εκανε η MS να πεισει τους πελατες της να αλλαξουν σε XP απο 98/ΝΤ4 , το να τους αφησει ετσι "ξεκρεμαστους" δεν ειναι η καλυτερη πολιτικη
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

σιγουρα θα βγει καποιο service pack πριν η σχετικα αμεσως μετα την κυκλοφορια του Vista, τοσο κοπο εκανε η MS να πεισει τους πελατες της να αλλαξουν σε XP απο 98/ΝΤ4 , το να τους αφησει ετσι "ξεκρεμαστους" δεν ειναι η καλυτερη πολιτικη

Εκτός του ότι η ms δεν έχει πει τίποτα για νέο sp, δεν μένει αρκετός καιρός ακόμα για τα νέα windows. Λογικά, την άνοιξη του 2006 θα έχουμε νέο λειτουργικό (οι περισσότεροι). Για ποιό λόγο να βγάλουν νέο service pack, λίγους μήνες πριν;