trusted Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Εχει λυσει κανεις το θεμα του proximity sensor που δε λειτουργει στην 4.4.4 ; Ειναι hardware προβλημα μηπως; Κατα τις κλησεις σβηνει η οθονη και δεν ξαναναβει. Υπάρχει κάποια διαδικασία αν την βρω θα κάνω post δεν είναι hardware. ----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει λυσει κανεις το θεμα του proximity sensor που δε λειτουργει στην 4.4.4 ; Ειναι hardware προβλημα μηπως; Κατα τις κλησεις σβηνει η οθονη και δεν ξαναναβει. Εδώ είναι http:// https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z-Ultra/Proximity-sensor-issue-resolved/td-p/375499 ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης εμένα δεν έκανε περιστροφή η οθόνη του κινητού έκανα απεγκατασταση κάποια σκουπίδια που είχα μέσα και έφτιαξε. Στο 99% είναι από εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δυστυχως,στην κιτ κατ δεν υπαρχει επιλογη καλιμπραρισμα του proximity απο το service menu και δεν μπορω να το κανω. Προκειται για πολυ διαδεδομενο προβλημα χωρις να εχει βρεθει λυση απο ο,τι εχω διαβασει μεχρι τωρα. Αναφερεται οτι εγινε μετα την αναβαθμιση σε κιτ κατ,για αυτο ρωταω τους συμφορουμιτες αν το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα,αλλιως ειναι πιθανως βλαβη του κινητου μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trusted Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δυστυχως,στην κιτ κατ δεν υπαρχει επιλογη καλιμπραρισμα του proximity απο το service menu και δεν μπορω να το κανω. Προκειται για πολυ διαδεδομενο προβλημα χωρις να εχει βρεθει λυση απο ο,τι εχω διαβασει μεχρι τωρα. Αναφερεται οτι εγινε μετα την αναβαθμιση σε κιτ κατ,για αυτο ρωταω τους συμφορουμιτες αν το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα,αλλιως ειναι πιθανως βλαβη του κινητου μου. Αν είσαι στην εγγύηση ας βγάλει άκρη η αντιπροσωπία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Παιδιά προσωπικά δεν έχω θέμα με τον αισθητήρα εγγύτητας αλλά επειδή και πιο παλιά και ένα άλλο παιδί είχε θέμα με τον αισθητήρα ήταν από την μεμβράνη προστασίας τελικά. Κοιτάξτε καλά αν η μεμβράνη που έχετε βάλει καλύπτει τον αισθητήρα, αν ναί βγάλτε και ξαναβάλτε το. Κοιτάξτε κάποια εφαρμογή αν σας κάνει θέμα (δηλαδή να σχετίζεται με τον αισθητήρα, π.χ αν θέλετε να ανοίγει την οθόνη από εκεί). Επίσης αν έχετε κάποια bluetooth συσκευή ταυτόχρονα συνδεμένη με Ultra. Επειδή μου έκανε εντύπωση ότι και τα άλλα παιδιά έχουν θέμα με τον Αισ. Εγγ. το δοκίμασα πριν από λίγο και παρατήρησα ότι αν έχω το bluetooth πληκτρολόγιο συνδεμένο με το ultra απενεργοποιεί τον αισθητήρα και ας έχω το κιν. κολλημένο στο πρόσωπο μου. Το ίδιο και με το hands free bluetooth το οποίο όμως είναι λογικό ( σου λέει ο κατασκευαστής, ότι εφόσον έχεις στο αφτί σου το Hf η οθόνη πρέπει να είναι ανοιχτή μήπως και θέλεις κάτι να δεις ή να ψάξεις, αν όχι το κλείνεις χειροκίνητα). Τέλος να πω ότι αν δεν υπάρχει κάποια συσκευή συνδεμένη (bluetooth συσκευή εννοώ εκτός από ποντίκι, με το ποντίκι ταυτόχρονα συνδεμένο λειτουργεί κανονικά ) στο εργαλείο μας δεν υπάρχει θέμα, απεναντίας λειτουργεί υποδειγματικά, πλησιάζεις στο πρόσωπο σβήνει η οθόνη και με το που το απομακρύνω λίγα εκατοστά από το πρόσωπο κατευθείαν ανοίγει η οθόνη. Αν και το θηρίο το δουλεύω με b-h-f οπότε λίγο με απασχολεί, πάντως καλά κάνατε και το αναφέρατε αν και πιστεύω ότι είναι η πρώτη εκδοχή. Καλό βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Εχει λυσει κανεις το θεμα του proximity sensor που δε λειτουργει στην 4.4.4 ; Ειναι hardware προβλημα μηπως; Κατα τις κλησεις σβηνει η οθονη και δεν ξαναναβει. Σε εμένα o αισθητήρας ήταν χαλασμένος από το κουτί του και το πήγα στο σέρβις που έγινε αλλαγη της μητρικής πλακέτας υπό την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι hardware προβλημα,γιατι παρουσιαζει περιεργη συμπεριφορα. Τσεκαροντας τον αισθητηρα με διαφορα apps,δινει τιμη 0,δηλ οτι ειναι μονιμως καλυμμενος. Αν φυσηξω στον αισθητηρα(ναι,καλα διαβασατε) ενεργοποιειται και δινει τιμη 5 π.χ. Επισης αν φυσηξω εκει στη δισρκεια της κλησης αναβει η οθονη κανονικα. Μου φαινεται για θεμα καλιμπραρισματος,αλλα δεν εχω γνωσεις ειδικου για να πω σιγουρα. Το software θεμα το υποψιαστηκα γιατι γινεται χαμος στο διαδικτυο μ αυτο το ζητημα και μαλιστα και σε αλλα xperia της σειρας Z. Σχεδον ολοι αναφερουν οτι αυτο εγινε με την 4.4.4 . Οσοι μπορεσαν να το γυρισουν σε jelly bean (μιλαμε για 2013 εποχη) το καλιμπραρανε σε αυτην και ισιωσε. Το εχω παρει μεταχειρισμενο και δυστυχως δεν πρεπει να εχω την αποδειξη οποτε δεν παιζει σερβις. Θα μεινω με το προβλημα με την ελπιδα να φτιαξει με τη lollipop. Αλλιως δεν πειραζει,το εχω σα δευτερο σε λειτουργια πτησης κυριως ετσι και αλλιως. Επισης με πατημα του power button δυο φορες κατα τη διαρκεια της κλησης η οθονη αναβει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Το εχω παρει μεταχειρισμενο και δυστυχως δεν πρεπει να εχω την αποδειξη οποτε δεν παιζει σερβις. Θα μεινω με το προβλημα με την ελπιδα να φτιαξει με τη lollipop. Εφόσον το κινητό έχει αγοραστεί από Ελλάδα / Ευρώπη κι έχει δύο χρόνια εγγύηση, λογικά θα πρέπει να καλύπτεται με το S/N του και μόνο, αφού έχει κυκλοφορήσει λιγότερο από δύο χρόνια. Για κάνε ένα τηλέφωνο στη Sony... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εφόσον το κινητό έχει αγοραστεί από Ελλάδα / Ευρώπη κι έχει δύο χρόνια εγγύηση, λογικά θα πρέπει να καλύπτεται με το S/N του και μόνο, αφού έχει κυκλοφορήσει λιγότερο από δύο χρόνια. Για κάνε ένα τηλέφωνο στη Sony... Νομίζω πως το πρόβλημα τους θα είναι πως για την επισκευή χρειάζονται το IMEI (πάνω σε απόδειξη) έστω και με e-mail για να αποδεικνύεται η αγορά (και δεν είναι κλεμμένο). Ας το δοκιμάσει πάντως :) χαμένος δεν βγαίνει Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Που είσαι το Lollipop οεοοοο Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Που είσαι το Lollipop οεοοοο Βγαίνει για z3 και z3 compact στις βαλτικες Χώρες... http://www.gsmarena.com/sony_pushes_android_50_lollipop_for_xperia_z3_z3_compact-news-11564.php Οπότε στον επόμενο μήνα θα το έχουμε και μείς? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Βγαίνει για z3 και z3 compact στις βαλτικες Χώρες... http://www.gsmarena.com/sony_pushes_android_50_lollipop_for_xperia_z3_z3_compact-news-11564.php Οπότε στον επόμενο μήνα θα το έχουμε και μείς? Καλημέρες, με πρόλαβες theodwroz :) Στα "ξαδέρφια" πήγε η αναβάθμιση οπότε περιμένουμε κι εμείς. Ο λόγος της βιασύνης ποιος έιναι; αφού ακόμα έχει προβληματάκια. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Μα άλλοι τρέχουν το 5.1 και εμείς ακόμα είμαστε στο 4.4.4 σε τηλέφωνο που ακόμη και σήμερα πωλείται κανονικότατα μέσω του δικτύου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Μα άλλοι τρέχουν το 5.1 και εμείς ακόμα είμαστε στο 4.4.4 σε τηλέφωνο που ακόμη και σήμερα πωλείται κανονικότατα μέσω του δικτύου Πόσοι τρέχουν Lollipop --> εδώ Σύμφωνα με το παρακάτω σύντομα θα "βρέχει" γλειφιτζούρια μάλλον σύντομα όπως έγραψα και πριν :) Sony Xperia Z Ultra GPE - available now Xperia Z3 - due mid-March - all things Xperia Z3 update related Xperia Z3 Compact - due mid-March - all things Xperia Z3 Compact update related Xperia Z3 Tablet Compact - due mid-March Xperia Z Ultra - due mid-March Xperia Z1 - due mid-late March - all things Xperia Z1 update related Xperia Z2 - due mid-March - all things Xperia Z2 update related Xperia Z2 Tablet - due mid-March Xperia ZL - due late-March Xperia ZR - due late-March Xperia Z1S - due late-March Xperia Z3v - due late-March Πηγή Μακάρι να πάει καλά και να μην έχουμε θέματα. Edited March 17, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλημέρες, με πρόλαβες theodwroz :) Στα "ξαδέρφια" πήγε η αναβάθμιση οπότε περιμένουμε κι εμείς. Ο λόγος της βιασύνης ποιος έιναι; αφού ακόμα έχει προβληματάκια. Όπως το είπες. Καλύτερα να μην βιαζόμαστε και να πάρουμε μία απροβλημάτιστη έκδοση. Τις περισσότερες φορές οι νέες αναβαθμίσεις χαντακώνουν τις μπαταρίες. Και μην ξεχνάτε, όταν έρθει η ώρα, κάντε clean install..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπερα στην παρέα. Όταν λες clean install τι εννοείς?? Εγω παντος που ειμαι ακομα στην αρχη με το θηρίο μας ακομα δεν τρελενομαι για το γλειφιτζούρι. Οταν ερθεο η ωρα όμως να το βαλουμε τα αρχεια κ οι εφαρμογες πρέπει να μπουν όλα απο την αρχη?? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια πως μπορω να παρω ενα μπακ απ στην καρτα σιμ?? Το ψαχνω κ δεν μπορώ να το βρω!! Απο την αλλη η σονυ εχει μια εφαρμογη η σονυ για να βρίσκεις την συσκευή σου αν κλαπει η χαθεί! Την εχει δοκιμασει κανεις??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα και το weather underground για τον καιρο και τρελα κατασταση! Απλά δεν εχει ομορφο wwighets! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλησπερα στην παρέα. Όταν λες clean install τι εννοείς?? Εγω παντος που ειμαι ακομα στην αρχη με το θηρίο μας ακομα δεν τρελενομαι για το γλειφιτζούρι. Οταν ερθεο η ωρα όμως να το βαλουμε τα αρχεια κ οι εφαρμογες πρέπει να μπουν όλα απο την αρχη?? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια πως μπορω να παρω ενα μπακ απ στην καρτα σιμ?? Το ψαχνω κ δεν μπορώ να το βρω!! Απο την αλλη η σονυ εχει μια εφαρμογη η σονυ για να βρίσκεις την συσκευή σου αν κλαπει η χαθεί! Την εχει δοκιμασει κανεις??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εβαλα και το weather underground για τον καιρο και τρελα κατασταση! Απλά δεν εχει ομορφο wwighets! Αν μπορώ να απαντήσω εγώ, μάλλον εννοεί πως κάνουμε επαναφορά του τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πρίν την αναβάθμιση. Η εφαρμογή που γράφεις είναι παρόμοια με της Google τη διαχείριση συσκευής Android. Αν χαθεί το τηλέφωνο, απομακρυσμένα, σβήνεις τα πάντα απο μέσα. Για τη sim το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να τα μεταφέρεις στο τηλέφωνο (και μετά κάνεις οτι θες). Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Φιλε faji θεωρητικά πάντα, ο σωστός τρόπος για καθαρή εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης, είναι να περνάς μέσω PC Companion ή μέσω SUS παλαιότερα, την νέα έκδοση όχι από πάνω αλλά με το να σβήσει την παλιά και να περάσει την καινούρια κάνοντας τη συσκευή σαν να βγήκε μόλις από το κουτί. Δεν επηρεάζει την mSD αλλά καλό θα ήταν να την καθαρίσει κάποιος από φακέλους και να αφήσει μέσα μόνο το multimedia υλικό του ώστε οι εφαρμογές που θα περάσει από την αρχή να φτιάξουν φακέλους και λοιπά και να μην μπλεχτούν με τους παλιούς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δεν έχεις αδικο. Αλλα πως το κανουμε αυτο?? Εγω που ειμαι κοντα στην σονυ σέρβις Θεσσαλονίκης να τους ρωτησω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Δεν έχεις αδικο. Αλλα πως το κανουμε αυτο?? Εγω που ειμαι κοντα στην σονυ σέρβις Θεσσαλονίκης να τους ρωτησω?? Κατεβάζεις στον υπολογιστή το PC Companion. Είτε googleαρεις είτε συνδέεις το κινητό στο PC και σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα. Μετά απλά το τρέχεις και ακολουθίες τα εύκολα βήματα για αναβάθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Καλημέρες, αν θέλει κανείς να πειραματιστεί ας δεί . Περιμένω εντυπώσεις ;) Άκυρο, δεν υπάρχει τίποτα ακόμα διαθέσιμο για το 6833. Edited March 18, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trusted Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=DyGVDc1Wtmw&t=75 Στο 1:18 δείχνει ότι θα μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Κατεβάζεις στον υπολογιστή το PC Companion. Είτε googleαρεις είτε συνδέεις το κινητό στο PC και σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα. Μετά απλά το τρέχεις και ακολουθίες τα εύκολα βήματα για αναβάθμιση. Κατεβάζεις Καλησπερα εαν εννοείς το προγραματακι που μπενει στο pc μολις το συνδεσης με τον υπολογιστή(pc companion)αν ναι,αυτο το εχω βαλει! Κ εχω κανει κ εναν ωραιο συγχρονισμο με το δυκτιο μου το wifi οποτε για σας κακαλώδια!! Με το pc companion θα κανει την καθαρη αναβαθμηση(συνδεδεμένο με καλωδιο φυσικά) ?? Κκαι θα ειναι σαν να το βγάζεις απο το κουτι?? Μακαρι γιατι εγω που μολις το πηρα και ακομα δεν του εχω βαλει πολλα θα το ηθελα αυτο!! Βασικα ρε παιδια παλι εχω τρελαθει με θηρίο μας!! Κατεβασα το τορρεντ απ κ το εβαλα το βραδυ να κατεβαζει ταινίες την ωρα που το ψορτιζα!! Το πρωι ξυπνησα! Φουλ το κινητό απο μπαταρια κ με τις ταινιες ετοιμες να της πεταξω στον υπολογιστή(χωρις καλώδιο φυσικα)να τις δουμε! Το μονο κακο ειναι οτι τις αποθηκευσε πρωτα στο κινητό κ οχι στην sd!! Γίνεται ρε παιδια σε αυτο το απ να αποθηκευεις κατευθείαν στην sd?? Το εχει δουλέψει κανενας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Φιλε faji θεωρητικά πάντα, ο σωστός τρόπος για καθαρή εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης, είναι να περνάς μέσω PC Companion ή μέσω SUS παλαιότερα, την νέα έκδοση όχι από πάνω αλλά με το να σβήσει την παλιά και να περάσει την καινούρια κάνοντας τη συσκευή σαν να βγήκε μόλις από το κουτί. Δεν επηρεάζει την mSD αλλά καλό θα ήταν να την καθαρίσει κάποιος από φακέλους και να αφήσει μέσα μόνο το multimedia υλικό του ώστε οι εφαρμογές που θα περάσει από την αρχή να φτιάξουν φακέλους και λοιπά και να μην μπλεχτούν με τους παλιούς. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) mSD εννοείς την κάρτα μνήμης (Mass storage device) προφανώς :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Κατεβάζεις Καλησπερα εαν εννοείς το προγραματακι που μπενει στο pc μολις το συνδεσης με τον υπολογιστή(pc companion)αν ναι,αυτο το εχω βαλει! Κ εχω κανει κ εναν ωραιο συγχρονισμο με το δυκτιο μου το wifi οποτε για σας κακαλώδια!! Με το pc companion θα κανει την καθαρη αναβαθμηση(συνδεδεμένο με καλωδιο φυσικά) ?? Κκαι θα ειναι σαν να το βγάζεις απο το κουτι?? Μακαρι γιατι εγω που μολις το πηρα και ακομα δεν του εχω βαλει πολλα θα το ηθελα αυτο!! Ακριβώς. :) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες :) mSD εννοείς την κάρτα μνήμης (Mass storage device) προφανώς :) Ναι, εννοώ την microSD η οποία δεν επηρεάζεται με την αναβάθμιση αλλά εγώ συνηθίζω να της κάνω ένα φορμάτ κάθε φορά που κάνω μια μεγάλη αναβάθμιση όπως αυτή. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 @konstantinoslp: δεν είναι κακή ιδέα. Ευχαριστώ :) [GUIDE] Xperia Z Ultra battery & charging care Αν θέλει κανείς να ρίξει μια ματιά :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts