Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαρτάται απο την παρούσα... :)

Πάντως, βολεύομαι ακόμη και με το 5c μου, εκτός απο το note 3...

Βλέπεις, μου αρέσουν τα κινητά σε όλα τα μεγέθη.

(ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα, καθώς αστειεύομαι)

Καλημέρα :)

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλησπερα στο νήμα :):) είδα στο ινσομνια sbh52 μεταχειρισμενο στα 45ευρω, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά :)

Καλημέρες! Είχα επικοινωνήσει με τον συγκεκριμένο πριν αποφασίσω να το πάρω τελικά καινούριο. Είναι σε καλή κατάσταση (αν ζητήσετε στέλνει photo) και μιας και είναι αρκετό καιρό στο ράφι ίσως να μπορείτε να το παζαρέψετε κιόλας για κάτι λιγότερο. Ακόμα και μεταχειρισμένο αξίζει. Ειδικά όσοι έχετε θέμα με τη φορητότητα του θηρίου ή απλά είστε αρκετές ώρες πεζοί - στο δρόμο κλπ. Δείχνει τις τελευταίες κλήσεις και παίρνει επεκτάσεις (μέσω ειδικών εφαρμογών) για να διαβαζετε μηνύματα, e-mail και να δείχνει και τις αναπάντητες. Ακούστε τον άρχοντα εγώ βρήκα την υγειά μου με το εργαλείο!

Παερπιπτόντως τα θηρία τα πουλάνε με το κιλό στς αγγελίες του insomnia :D

edit: Μόλις παρατήρησα ότι ενώ στις πληροφορίες τηλεφώνου μου βγάζει το μοντέλο C6833, στο PC-companion μου το αναγνωρίζει ως c6806. Γιατί αυτό άραγε;

Edited by rad

Καλημέρες! Είχα επικοινωνήσει με τον συγκεκριμένο πριν αποφασίσω να το πάρω τελικά καινούριο. Είναι σε καλή κατάσταση (αν ζητήσετε στέλνει photo) και μιας και είναι αρκετό καιρό στο ράφι ίσως να μπορείτε να το παζαρέψετε κιόλας για κάτι λιγότερο. Ακόμα και μεταχειρισμένο αξίζει. Ειδικά όσοι έχετε θέμα με τη φορητότητα του θηρίου ή απλά είστε αρκετές ώρες πεζοί - στο δρόμο κλπ. Δείχνει τις τελευταίες κλήσεις και παίρνει επεκτάσεις (μέσω ειδικών εφαρμογών) για να διαβαζετε μηνύματα, e-mail και να δείχνει και τις αναπάντητες. Ακούστε τον άρχοντα εγώ βρήκα την υγειά μου με το εργαλείο!

Παερπιπτόντως τα θηρία τα πουλάνε με το κιλό στς αγγελίες του insomnia :D

edit: Μόλις παρατήρησα ότι ενώ στις πληροφορίες τηλεφώνου μου βγάζει το μοντέλο C6833, στο PC-companion μου το αναγνωρίζει ως c6806. Γιατί αυτό άραγε;

Sony Xperia Z Ultra. Also known as Sony Xperia Z Ultra HSPA+ C6802, Sony Xperia Z Ultra LTE C6806, Sony Xperia Z Ultra LTE C6833

GSM Arena

Ουσιαστική διαφορά δεν ξέρω να υπάρχει

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Sony Xperia Z Ultra. Also known as Sony Xperia Z Ultra HSPA+ C6802, Sony Xperia Z Ultra LTE C6806, Sony Xperia Z Ultra LTE C6833

GSM Arena

Ουσιαστική διαφορά δεν ξέρω να υπάρχει

Ναι έχω υπόψιν μου τις εκδόσεις. Διαφορές υπάρχουν στα δίκτυα LTE που υποστηρίζει το κάθε μοντέλο. Ουσιαστικό αυτό δε γνωρίζω αν είναι για τη χώρα μας. Απλά με παραξένεψε ότι στα settings δείχνει διαφορετικη έκδοση απο το PC companion.

Καλησπερα,

Τι ρυθμισεις εχετε βαλει σε ισορροπια Λευκου?

Το 0-0-0 ειναι αρκετα κιτρινωπο.

Εγω το εχω στο 0-0-130

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλησπερα,

Τι ρυθμισεις εχετε βαλει σε ισορροπια Λευκου?

Το 0-0-0 ειναι αρκετα κιτρινωπο.

Εγω το εχω στο 0-0-130

Εγώ σε 0-0-40, γιατί π[αραπάνω αρχίζει και μπλε-δίζει...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

Μια μικρή βοήθεια απο τους ειδικούς: πρόσφατα βοήθησα να εγκαταστήσει ένας φίλος τη cyanogenmod 12 στο ultra του, ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό απο το xda developers: http://forum.xda-developers.com/xperia-z-ultra/general/guide-everything-root-4-4-4-t2938098

Μετά απο μερικές αναβαθμίσεις (ουσιαστικά εγκαθιστούσε το καινούργιο nightly), σήμερα -και μετά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης nightly μέσω ΟΤΑ- το κινητο δεν ολοκληρώνει το boot. Εμφανίζονται μηνύματα λάθους (δεν μπορεί να φορτώσει το UI, εάν θυμάμαι σωστά) και τελικα μόνη επιλογή είναι η επανεκκίνηση, που δυστυχώς οδηγεί στο ίδιο σημείο. Αύριο θα προσπαθήσω να το επαναφέρω και θα ήθελα τη γνώμη σας:

Ποια ειναι η καλύτερη στρατηγική; σκεφτομουν μέσω flashtools να εγκαταστησω μια επίσημη ROM και μετά να ξαναρχίσω απο την αρχή. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επαναφέρω και το ΤΑ data; Υπάρχει μήπως πιο εύκολη οδός;

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!

Εγώ σε 0-0-40, γιατί π[αραπάνω αρχίζει και μπλε-δίζει...

Εγώ τα έχω 31-30-54 κ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα!

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ τα έχω 31-30-54 κ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα!

Είστε ώραίοι! Δεν είχα παίξει με τη ρύθμιση αυτή. Κράτησα τη δική σου johny, αρκετά απαλή.

να σαι καλα φιλε μου!!!φενεται πολυ ωραιο με την συγκεκριμενη ρυθμιση!! :)

Άσχετο, αλλά σιγά σιγά μας προετοιμάζει η Sony για την lollipop. Ήδη το Walkman αναβαθμίστηκε στο δικό μου και έχει πλέον material look...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

Καλημέρα σε όλους :) έγραψα ένα ωραιότατο κείμενο για το ultra, όχι μεγάλο αλλά μια κατάθεση εμπειριών για μενα, δυστυχώς μόλις πήγα να το ποσταρω μου ζήτησε login εκ νέου και χάθηκε ότι έγραψα :mad: δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και όχι μόνο σε μένα, όταν το φτιάξετε πάρτε με τηλέφωνο να ξαναγράψω....Γειά σας και να προσέχετε τα θηρία σας:D

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημέρα σε όλους :) έγραψα ένα ωραιότατο κείμενο για το ultra, όχι μεγάλο αλλά μια κατάθεση εμπειριών για μενα, δυστυχώς μόλις πήγα να το ποσταρω μου ζήτησε login εκ νέου και χάθηκε ότι έγραψα :mad: δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και όχι μόνο σε μένα, όταν το φτιάξετε πάρτε με τηλέφωνο να ξαναγράψω....Γειά σας και να προσέχετε τα θηρία σας:D

Καλημέρα. Νομίζω παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισες, θα ήταν πολύ βοηθητικό να έχουμε τμ άποψη σου.

Καλος ο συνδυασμος ΖU και 52. Ομως σκεφτειτε οτι βαζετε μια εξτρα εννοια στο μυαλο σας. Να φορτιζετε και αλλη συσκευη. Εκτος του οτι επειδη ειναι συνδεδεμενο με ΒΤ συνεχδια καταναλωνει μπαταρια αρκετη το ΖU, στο 52 δεν ειναι και τρομερη η αυτονομια του..

Παντως υπαρχει εφαρμογη που σε ειδοποιει για τα παντα στην οθονιτσα του 52 και γινεται πραγματικα πολυ καλο εργαλειο.. Τελικα εγω δεν μπορεσα να συνηθισω το μεγεθος.. Ισως στις 5, 9 με μαζεμενα μπεζελς να παλευοταν καλυτερα..

Παρολα αυτα ειναι κοσμημα! Οπως ολα τα Sony της Ζ σειρας. Κριμα για την εταιρια που τα παει τοσο ασχημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλος ο συνδυασμος ΖU και 52. Ομως σκεφτειτε οτι βαζετε μια εξτρα εννοια στο μυαλο σας. Να φορτιζετε και αλλη συσκευη. Εκτος του οτι επειδη ειναι συνδεδεμενο με ΒΤ συνεχδια καταναλωνει μπαταρια αρκετη το ΖU, στο 52 δεν ειναι και τρομερη η αυτονομια του..

Παντως υπαρχει εφαρμογη που σε ειδοποιει για τα παντα στην οθονιτσα του 52 και γινεται πραγματικα πολυ καλο εργαλειο.. Τελικα εγω δεν μπορεσα να συνηθισω το μεγεθος.. Ισως στις 5, 9 με μαζεμενα μπεζελς να παλευοταν καλυτερα..

Παρολα αυτα ειναι κοσμημα! Οπως ολα τα Sony της Ζ σειρας. Κριμα για την εταιρια που τα παει τοσο ασχημα.

Προσωπικά μου κρατάει 1μιση μέρα το sbh52 με κλήσεις(αρκετες) και ράδιο. Χωρίς ράδιο γύρω στις 2 μέρες. Βέβαια είναι φρέσκο ακόμα(1+ μήνας).

ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 64 GB ΚΑΡΤΑ sd ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑ .. ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ..

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

ΤΟ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 64 GB ΚΑΡΤΑ sd ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑ .. ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ..

Για το Z ultra εννοείς σωστά ?

Όντως κάποιο τρόπο έχουμε να μεταφέρουμε στην κάρτα χωρίς root?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Z ULTRA μιλαω .. ΚΑι δν θελω να το κανω ρουτ γτχανω την εγγυηση

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

Εγώ όλα τα games κ τις.εφαρμογές τις έχω στην sd με την βοήθεια του Folder mount αλλά είμαι root.

φιλε μ σχετικα με το ροοτ .. Θελω να κανω . αλλα 1 δν ξερω τον τροπο κ 2 φοβαμαι μην δημιουργησω προβλημα στην συσκευη . εσυ τι λες :)

φιλε μ σχετικα με το ροοτ .. Θελω να κανω . αλλα 1 δν ξερω τον τροπο κ 2 φοβαμαι μην δημιουργησω προβλημα στην συσκευη . εσυ τι λες :)

προβλημα γιατι να δημιουργησεις?δεν υπαρχει κανενα θεμα αμα διαβασεις καλα αυτα που γραφει εδω

διαβασε το Link που εβαλα πιο πανω.στα αγγλικα τα λεει ολα!

ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ .. ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ εχει ?

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra