xiou Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Για μπείτε στο pc companion… και ρίξτε μια ματια ποτε δεν ξέρεις .. εγώ έχω την 14.5.Α.0.270.. και στάνταρ θερμοκρασίες όταν το θηρίο ξεκουράζετε. Μόλις έκανα έλεγχο στο pc companion αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι άλλο. .. αναμένουμε. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 (edited) μαλλον root δεν γινεται καπως ευκολα το 6833 ξερουμε περιπου ποτε θα βγει κανενας ποιο απλος τροπος να γινει root? σας ευχαριστω πολυ παιδια Edited May 29, 2015 by kosgreece Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Αμαν ρε συ faji ξέχασα να σε ρωτήσω! Δοκίμασες την να κάνεις την μεταφορα του rr3 να δεις τι γίνετε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 (edited) Κώστα καλημέρα έχω την εντυπώση ότι όταν κατεβάζεις το αρχείο σε μορφή apk,, και το κανεις εγκατάσταση από τον F.. manager σε αφήνει μετά να το πας στην sd card.. .. το δε Google play. εκτος ελαχίστων app.. Όλα τα άλλα δεν τα αφήνει για μετεγκατάσταση στην sd cart.. για τσέκαρε το Edited May 30, 2015 by ennio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Σήμερα κατάλαβα τι είναι το ghost touch που έλεγε ο Alexandros2666 πριν μερικές μέρες. Ανοιξα το κινητό , από κατάσταση αναμονής, και πατιόταν μόνες τους οι εφαρμογές σαν τρελές. Μου έβγαλε 20 φορές στην αρχική οθόνη μία εφαρμογή. Όπως είχα πει, στην αντικατάσταση της συσκευής έχασα το screen protector. Περιμένοντας το καινούργιο που παρήγγειλα, άφησα απάνω στη συσκευή την εργοστασιακή ζελατίνα. Μόλις την έβγαλα όλα Ο.Κ. Σταμάτησε να το κάνει αμέσως. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το επηρεάζει το screen protector και το κάνει αυτό. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα :) φίλε michailgm μια εξήγηση που πιστεύω είναι να μαζεύει από τις δαχτυλιες στην οθόνη και να το βλέπει σαν πάτημα και να κάνει τα τρελά του :blink: γιαυτό και τα παιδιά που αφαίρεσαν το εργοστασιακο φιλμ το γυαλί ήταν πολύ ευαίσθητο στο να λερωνει και ήθελε συνέχεια καθαρισμα, πάντα έχω μαζί μου ένα πανακι για να έχω την οθόνη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση :happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgm Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Τι να πω ρε φίλε Arxonta μπορεί να φταίει αυτό. Τώρα το' χω σε θήκη τύπου φάκελο και είναι μια χαρά. Περιμένω tempered glass μπρος πίσω γιατί δεν πολυγουστάρω τις θήκες γενικά. Ίσως όμως βάλω μόνο το μπρος τελικά γιατί διάβασα ότι το τηλέφωνο γλυστράει επικύνδυνα με το tempered glass. Δεν αντέχω άλλες συγκινήσεις. Παράθεση Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Καλημέρα Να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον έχω θολώσει, Πώς το κάνω αθόρυβο ? Υπάρχει πουθενά η συντόμευση? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Καλημέρα Να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον έχω θολώσει, Πώς το κάνω αθόρυβο ? Υπάρχει πουθενά η συντόμευση? Καλημέρες, μόνο απο τα κουμπιά αλλάζει η ένταση. Edited June 2, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Μάλιστα, τι να πω... Σ' ευχαριστώ πάντως Με βλέπω για απλικέσιο από γκουγκλομάγαζο Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Καλησπέρα στην παρέα. Ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω ασύρματη σύνδεση με το pc μου!! Δοκίμασα τα παντα αλλα τίποτα! Το βάζω να κανει ασύρματη σύνδεση και μου λεει δεν ειναι δυνατή! Εχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Στις Ρυθμίσεις του φορητού Wifi hotspot είναι όλα σωστά; Password; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μάλλον δεν το είπα εγω σωστά!! Εννοώ την σύνδεση με το pc που κανεις μέσω τού wifi για μεταφορα αρχείων κ δεδομένων χωρίς καλώδιο! Προσπάθησα ξανά και ξανά αλλά τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Μάλλον δεν το είπα εγω σωστά!! Εννοώ την σύνδεση με το pc που κανεις μέσω τού wifi για μεταφορα αρχείων κ δεδομένων χωρίς καλώδιο! Προσπάθησα ξανά και ξανά αλλά τίποτα! Χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για την μεταφορά αρχείων προς και από τον υπολογιστή? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το send anywhere (https://send-anywhere.com/) και στο κινητό και στο pc. Θα σου λύσει τα χέρια σε ότι αφορά τη μεταφορά αρχείων από και προς το κινητό. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saifix Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 ισχυει..ουτε μενα δουλευει πια..κολλαει το πισι στο setup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Δοκιμαστε το shareit της lenovo , εχει εφαρμογη στο play για το τηλεφωνο Και για το pc. Edited June 4, 2015 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλημέρες, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά αν είναι και οι δύο συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο τότε γίνεται η μεταφορά (θεωρητικά μιλώντας). Έχω καταφέρει στο παρελθόν με τον ES αντίστοιχη κίνηση. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για την μεταφορά αρχείων προς και από τον υπολογιστή? Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το send anywhere (https://send-anywhere.com/) και στο κινητό και στο pc. Θα σου λύσει τα χέρια σε ότι αφορά τη μεταφορά αρχείων από και προς το κινητό. Εγώ δεν ψάχτηκα παραπέρα με το αν συνδέεται η δεν συνδέεται για την Wifi μεταφορά, κατέβασα το Send anywhere όπως μας παρότρυνε ο φίλος strivakos.και στο pc και στο θηρίο και όλα είναι πολύ παραπάνω από κόμπλε.. του δίνεις το κωδικό που σου ζητά και όλα ανεβαίνουν σε χρόνο μηδέν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmiglis Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Που εναι η αναβαθμηση οεοοοο? 6833 αγορασμενο πριν 2 μηνες απο birdphone. Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Σήμερα μου ήρθε μια αναβάθμιση, την έκανα on air χωρίς να κάνω προηγουμένως επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, στις οδηγίες έλεγε ότι δεν πρόκειται με την αναβάθμιση να χαθούν προσωπικά δεδομένα ή ρυθμίσεις της συσκευής. Η διαφορά η οποία μετά την αναβάθμιση γίνεται αμέσως αντιληπτή είναι ότι τα εικονίδια της αρχικής οθόνης μεγάλωσαν αισθητά, το ίδιο και οι φάκελοι που τυχόν να έχετε δημιουργήσει, όπως επίσης και τα εικονίδια των εφαρμογών όταν μπείτε εκεί . Αυτά προς το παρόν, εάν στη συνέχεια εντοπίσω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Που εναι η αναβαθμηση οεοοοο? 6833 αγορασμενο πριν 2 μηνες απο birdphone. Cosmote. και το δικο μου 2 εβδομαδων....!! Καλησπέρες, κάποιοι φίλοι πήγαν στη Sony και τους πέρασε την αναβάθμιση. Εγώ πάλι την πέρασα απο το δικό μου Η/Υ (την 14.5.A.0.270 που είναι αναβάθμιση της Lollipop και όχι την Lollipop 14.5.A.0.242). Απο τον Ιούλιο ξεκινάει και άλλη αναβάθμιση σε 5.1. Edited June 5, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρες, κάποιοι φίλοι πήγαν στη Sony και τους πέρασε την αναβάθμιση. Εγώ πάλι την πέρασα απο το δικό μου Η/Υ (την 14.5.A.0.270 που είναι αναβάθμιση της Lollipop και όχι την Lollipop 14.5.A.0.242). Απο τον Ιούλιο ξεκινάει και άλλη αναβάθμιση σε 5.1. Φιλε μου μπορείς να μου στείλεις με pm to link της εκδοσης που κατεβασες; Δεν μπορώ να την βρω να την κάνω εγω εγκατασταση Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παω χθες βράδυ να περασω την 270 με pc.comp, κ ενω εχω το τηλ συνδεδεμένο κ το βλέπει κανονικά περνω κ backup, μόλις κατεβαίνει η αναβάθμιση κ πάει να την περάσει βγάζει μήνυμα ότι το τη,λέφωνο έχει τροποποιημενο λογισμικό κ δεν την περνάει. Error 2003. Γιατί το βγάζει αυτό ?κάποτε το είχα ρουτ κ ειχα ξεκλείδωτο bootloader αλλά πέρασα lollipop me flashtool.το pc.comp το βλέπει κανονικά το τηλέφωνο όμως. Καμία βοήθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Αν δεν κάνω λάθος φταίει το UB που είχες κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Αν δεν κάνω λάθος φταίει το UB που είχες κάνει. Λες ?? Κ τι πρέπει να κάνω ? Να τον κλειδώσω πάλι ? Είναι εύκολο αυτό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts