Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας πως γίνετε σε έμενα να έχει έρθει από εxθες το πρωί η αναβάθμιση και σε φίλο μου που είναι στον ίδιο παροχο στην ιδια περιοχή να μην έχει έρθει,,, ούτε μέσω update center ούτε με το pc companion.. cosmote όλα αυτά

Καλησπέρα σας πως γίνετε σε έμενα να έχει έρθει από εxθες το πρωί η αναβάθμιση και σε φίλο μου που είναι στον ίδιο παροχο στην ιδια περιοχή να μην έχει έρθει,,, ούτε μέσω update center ούτε με το pc companion.. cosmote όλα αυτά

Δεν είναι θέμα παρόχου, είναι θέμα ποιας περιοχής είναι η συσκευή. Π.χ. το δικό μου είναι με γερμανική rom και την πήρε, της αδερφής μου είναι ελληνική και δεν την έχει λάβει ακόμη. Προφανώς ο φίλος σου το αγόρασε από κάποιο skroutzομάγαζο, δηλ. είναι συσκευή παραεισαγωγής, ενώ η δική σου πολύ πιθανόν να είναι Ελληνική. Στην Ελλάδα δεν την έχει διαθέσει ακόμη η Sony. Γίνεται σταδιακά η διανομή. Υπομονή λίγες ημέρες.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

λοιπον,εκανα την αναβαθμιση,αλλα μπορω να πω οτι τοχω μετανιωσει ηδη.πλεον η οθονη δειχνει σα να μικρυνε,κ εχει αυτο το "αγχωτικο" στριμωγμα του Ζ2 κ M2 κλπ.δηλαδη πιο μεγαλα εικονιδια widget πχ αυτο με τις φωτογραφιες,ενω μεσα στο μενου μια απτα ιδια ολα ενα κλικ μεγαλυτερα.

με δυο λογια εχει χαθει αυτη η λεπτη ιδιαιτεροτητα στο μενου του γενικα που του εδινε αυτο το παραπανω,εναν αερα.δε ξερω αν ειμαι αντιληπτος,νιωθω σα να κραταω απλα ενα ακομα τηλεφωνο κ εξεταζω σοβαρα να κανω rollback στην 4.4.4 κ οπως φαινοταν πριν το update.

οποιος αντιλαμβανεται τι λεω μη κανει update θα το μετανιωσει.αν θελει lollipop ας παρει ενα samsung.

λοιπον,εκανα την αναβαθμιση,αλλα μπορω να πω οτι τοχω μετανιωσει ηδη.πλεον η οθονη δειχνει σα να μικρυνε,κ εχει αυτο το "αγχωτικο" στριμωγμα του Ζ2 κ M2 κλπ.δηλαδη πιο μεγαλα εικονιδια widget πχ αυτο με τις φωτογραφιες,ενω μεσα στο μενου μια απτα ιδια ολα ενα κλικ μεγαλυτερα.

με δυο λογια εχει χαθει αυτη η λεπτη ιδιαιτεροτητα στο μενου του γενικα που του εδινε αυτο το παραπανω,εναν αερα.δε ξερω αν ειμαι αντιληπτος,νιωθω σα να κραταω απλα ενα ακομα τηλεφωνο κ εξεταζω σοβαρα να κανω rollback στην 4.4.4 κ οπως φαινοταν πριν το update.

οποιος αντιλαμβανεται τι λεω μη κανει update θα το μετανιωσει.αν θελει lollipop ας παρει ενα samsung.

Με άλλον Launcher δοκίμασες;

Δοκίμασε και θα δεις... :)

Εγώ πάντως δεν έχω αντίστοιχη αίσθηση.

Καλημέρα παιδιά :) με nova launcher και nox icon pack, πιστεύω ότι το μάρκετ έχει πολύ αξιόλογες επιλογές ως προς την διαμόρφωση της συσκευής, στα υπόλοιπα της lollipop προσωπικά μου άρεσαν οι προσθήκες που έγιναν στο θηρίο :happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

σαιφιξ καλημερα...........

Και εγω αυτο ανεφερα ποιο πριν για το μεγεθος των οικονιδιων!!

Στην 4.4 ειχε μια επιλογη στις ρυθμησεις οθονης που διαλεγες το μεγεθος 6χ6 ή 8χ8 κ αν εβαζες το 6χ6 σου μεγαλωνε τα οικονιδια αλλα μυκρινε τον χωρο φυσικα!! Αυτο λες??????

Εμενα μου αρεζε που μεγαλωναν τα οικονιδια στο 6χ6 γιατι ετσι ερχοτανε σε ποιο tablet φαση!!

Ασε που δεν εψαχνα με την δαχτυλαρα μου να σημαδευω να πετυχω τα οικονιδια!!

Υπαρχει ρε παιδια τροπος να το αλαξουμε?????

Τα launcher το κανουν αυτο?? Και να σας πω τωρα οτι δεν ξερω τι ειναι τα launcher θα με πηστεψετε:p

Καλημέρα παιδιά :) με nova launcher και nox icon pack, πιστεύω ότι το μάρκετ έχει πολύ αξιόλογες επιλογές ως προς την διαμόρφωση της συσκευής, στα υπόλοιπα της lollipop προσωπικά μου άρεσαν οι προσθήκες που έγιναν στο θηρίο :happy:

Καλημέρα στη παρέα, προσωπικά περιμένω για root και να μου πείτε παιδιά τι λέει από απόδοση η rom (ειδικά στο multitasking).

Όσο για παραμετροποίηση όπως λέει και ο φίλος Arxontas71 στο Ui το φέρνεις στα μέτρα σου εφόσον το υπάρχων δεν σ'αρέσει (παρεμπιπτόντως ωραίααα ταπετσαρία:p).

Όποιος ενδιαφέρεται για Root βρήκα αυτό αλλά θέλει ξεκλείδωτο τον Bootloader.

Υπαρχει ρε παιδια τροπος να το αλαξουμε?????

Τα launcher το κανουν αυτο?? Και να σας πω τωρα οτι δεν ξερω τι ειναι τα launcher θα με πηστεψετε:p

Δες εδώ

Edited by Ellhn_1

Καλημέρα.. Ellhn¬_1 το είδα και εγώ αυτό στο XDA προχθές αλλά θέλει ξεκλείδωτο τον Bootloader.. θα βγάλουν και με πιο εύκολο τρόπο τα μαμούνια υπομονή.

Καλημέρα.. Ellhn¬_1 το είδα και εγώ αυτό στο XDA προχθές αλλά θέλει ξεκλείδωτο τον Bootloader.. θα βγάλουν και με πιο εύκολο τρόπο τα μαμούνια υπομονή.

Καλημέρα φίλε ennio. Έτσι είναι (και χάνεις και την εγγύηση) αλλά θέλει και dual recovery και επίσης το xposed αν το έχεις εγκατεστημένο με τον τρόπο που είδες και 'συ έχει θέμα αναφέρουν τα παιδιά και μετά την επαννεκίνηση τους κάνει bootloop. Άρα άκυρο και το xposed. Υπομονή μέχρι να βρεθεί καλύτερος τρόπος και όχι αυτή η χακιά για όποιον τον ενδιαφέρει το xposed φυσικά.

Και με αυτή την εφαρμογή που μου την πρότειναν τα παιδιά από εδώ μέσα , όπου φεύγουν ( κρυβεται ) εντελώς το home button και τα υπολοιπα γίνεται το θηριο σούπερ! !!

"GMD Full Screen Immersive Mode"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.immersive

Απ' ότι είδα στο XperiFirm η Vodafone έχει δώσει το γλειφιτζούρι και στην Ελλάδα! Διευκρινίζω, αφορά τις branded Vodafone συσκευές και όχι αυτούς που έχουν κάρτα sim της Vodafone. Μην αρχίσουμε τις υστερίες.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Μετα την αναβαθμιση σε Λολιποπ εχει κανεις πρόβλημα με τα emails στην στανταρ εφαρμογή mail να μην κατεβαινουν από τον σερβερ;
Take five..

Καλησπέρα στην παρέα :) γειά σου Αλέξανδρε γίγαντα :D όλα βαινουν καλώς με την λολιποπ, τα email κανένα θέμα και ότι άλλο είχα στην 4.4, επίσης χθες έβλεπα το ultra stamina και για μια κατάσταση που ξεμενεις χρήσιμο.

Υ.Σ. Μπορεί το νήμα μας να μην έχει 300 ή 500 σελίδες αλλά έχει ποιότητα και μεράκι για τους κατόχους του θηριου :happy::happy:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Τι είναι ο launcher;

Ο Launcher αν δουλεύεις windows είναι η αντίστοιχη επιφάνεια εργασίας(desktop) σε αυτό μπορείς να τοποθετήσεις όλων των ειδών συντομεύσεις που κάνουν την ζωή σου εύκολη!

Επίσης δεν χρειάζεται να μείνεις με αυτόν που είναι εγκατεστημένος από την αρχή, μπορείς πανεύκολα να τον αλλάξεις με κάτι άλλο των γούστων σου(βλ. Market)

Πηγή: Ορολογία του Android :)

Edited by faji
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλησπέρα στην παρέα :) γειά σου Αλέξανδρε γίγαντα :D όλα βαινουν καλώς με την λολιποπ, τα email κανένα θέμα και ότι άλλο είχα στην 4.4, επίσης χθες έβλεπα το ultra stamina και για μια κατάσταση που ξεμενεις χρήσιμο.

Υ.Σ. Μπορεί το νήμα μας να μην έχει 300 ή 500 σελίδες αλλά έχει ποιότητα και μεράκι για τους κατόχους του θηριου :happy::happy:

Καλήσπέρα Βαγγέλλη άαααρχοντα (πρέπει να κανονίσουμε συνάντηση:D), συμφώνω σε ότι λες αλλά τι να την κάνεις την ποσότητα(500+ σελ.) αν δε υπάρχει ποιότητα; Καλό βράδυ στη παρέα !!!

στα μηνύματα έχουμε πλέον 160 χαρακτήρες! (;)

Αν μπορεί να το ελέγξει κάποιος ακόμα :)

Παίδες καλησπέρα. Κάτι περίεργο! Υποτίθεται ότι μεταφέρουμε κάποιες εφαρμογές στην κάρτα σιμ.......... Έχω το rr3 κάνω την μεταφορά στην σιμ,ανοίγω το file commander,βλέπω ότι έχει ανοίξει φάκελο για την εφαρμογή μέσα στο φάκελο του android ΑΛΛΑ άδειος!!!???? Πάω στις ρυθμίσεις αποθηκευτικος χώρος, τίποτα στην αλλαγή μνήμης στην συσκευή μου!!! Τα ίδια όπως κ πριν!! Τι γίνετε δε παιδιά??

Παίδες καλησπέρα. Κάτι περίεργο! Υποτίθεται ότι μεταφέρουμε κάποιες εφαρμογές στην κάρτα σιμ.......... Έχω το rr3 κάνω την μεταφορά στην σιμ,ανοίγω το file commander,βλέπω ότι έχει ανοίξει φάκελο για την εφαρμογή μέσα στο φάκελο του android ΑΛΛΑ άδειος!!!???? Πάω στις ρυθμίσεις αποθηκευτικος χώρος, τίποτα στην αλλαγή μνήμης στην συσκευή μου!!! Τα ίδια όπως κ πριν!! Τι γίνετε δε παιδιά??

Εμένα μια χαρά φαίνεται να το έκανε :)

Ναι στα μηνύματα έχουμε όντως 160 χαρακτήρες.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Faji μάλλον δεν με κατάλαβες.........αυτό μου το δείχνει και σε μένα ότι έχει κάνει την μεταφορά! Για πάνε ένα βήμα πίσω κ έλεγξε την μνήμη σου στην μπάρα επάνω!! Με αυτήν την εφαρμογή βέβαια δύσκολο να το καταλάβεις έτσι κ μάλλον θα πρέπει να δεις το file commander σου! Το rr3 έχει φίλε έχει 1G σε μνήμη!! Οπότε καταλαβαίνεις κάνει μπαμ ότι δεν έχει κάνει μεταφορά!! Μέχρι κ επανεκκίνηση έκανα αλλά τίποτα

Μέχρι στιγμής έχω setάρει το κλασικό gmail και ένα Exchange (της δουλειάς) και όλα υπέροχα.

Καλησπέρα φίλε μου. Με το Exchange της δουλειάς σου, δουλέυουν κανονικά οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος;

Ο λογαριασμός σου Exchange απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή, όταν το σετάρεις;

Προσπαθώ να καταλάβω αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ με τον Exchange λογαριασμό μου (δεν εμφανιζει καμία ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος) οφείλετε σε πρόβλημα κατά την αναβάθμιση ή αν κάτι φταίει με τον Server της δουλειάς μου.

Ευχαριστώ!

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Καλησπέρα φίλε μου. Με το Exchange της δουλειάς σου, δουλέυουν κανονικά οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος;

Ο λογαριασμός σου Exchange απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή, όταν το σετάρεις;

Προσπαθώ να καταλάβω αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ με τον Exchange λογαριασμό μου (δεν εμφανιζει καμία ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος) οφείλετε σε πρόβλημα κατά την αναβάθμιση ή αν κάτι φταίει με τον Server της δουλειάς μου.

Ευχαριστώ!

Ειδοποιήσεις κανονικά.

Ναι, απαιτεί δικαιώματα διαχειριστή.

Συνήθως οι ειδοποιήσεις σε κοινή θέα (lockscreen) μπορεί να έχουν να κάνουν και με κάποιο policy υποθέτω.

Στην δική μου περίπτωση είναι πχ υποχρεωτικό να έχω κωδικό κλειδώματος οθόνης για να μου επιτραπεί να το σετάρω.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Μετά από ένα χρόνο χωρίς το θηρίο χθες το ξαναπήρα μεταχειρισμένο. Επειδή έχω χάσει προφανώς πολλά επεισόδια και δεν μπόρεσα με μια πρώτη ανάγνωση να βρω κάτι στο θέμα, θέλω να επιβεβαιώσω κάτι. Το κινητό είναι Cosmote branded, με εφαρμογές της Cosmote, οθόνη boot της Cosmote κτλ. Για να το κάνω unbranded με generic ελληνική rom από όσο καταλαβάινω δεν χρειάζεται unlock ο bootloader και δεν επηρεάζει την εγγύηση σωστά? Και η διαδικασία είναι να κατεβάσω την rom μέσω xperifirm και να το περάσω μέσω flashtool? Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω, όπως κίνδυνος brick κτλ?

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην κούρασα.

Samsung Galaxy Note 9

Παιδιά έλεος με την καθυστέρηση της αναβάθμισης στο Ελλάντα... Αρχίζω και αγχώνομαι ότι έσπασε η κα...τα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra