Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό με τις καρτέλες στο chrome με χάλασε και εμένα αλλά έχει ρύθμιση να γίνει όπως πριν.

Για θήκη τι κάνω? Δεν βρίσκω πουθενά από Ελλάδα καμία ιδέα?

Θα προτιμούσα notebook στυλ.

Edited by kmiglis

Αυτό με τις καρτέλες στο chrome με χάλασε και εμένα αλλά έχει ρύθμιση να γίνει όπως πριν.

Για θήκη τι κάνω? Δεν βρίσκω πουθενά από Ελλάδα καμία ιδέα?

Θα προτιμούσα notebook στυλ.

εδω ειδες φιλε μου?

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

τι λειπει κατα τη γνωμη σας απτην lollipop που ειχε η kit kat?

μου φαινεται λιγο φλατ κ generic η ειναι ιδεα μου?θελω να πω,εχει το ιδιο επιπεδο "καστομιας" απο τη sony οπως ειχε κ η kit kat?

εχει τo live wallpaper της sony?

αν ξενερωσω κ θελω να το κανω rollback γινεται ευκολα?

Παίδες εδώ ( Αρτέμιδα ) ακόμα ενημερωμένο με δείχνει στο Pc companion... Κατεβασμένο προχθές και ενημερωμένο το τελευταίο.. Είναι δυνατόν? Πως γίνεται αν παίζει κάτι τέτοιο? Τι φάση, δεν έχουν φτάσει τα φορτηγά με τα γλειφιτζούρια σε όλη την επικράτεια? Τελείωσαν αυτά που είχαν παραγγείλει και περιμένουν νέα παραλαβή? Δε μπορώ να καταλάβω... Με τις IP πηγαίνουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Εγώ δεν έχω βρει την αυτοματη φωτεινότητα που είχε στην κιτ κατ. Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι θέμα συνηθειας..θεωρω ότι με τον καιρό θα συνηθίσουμε. .

Θετικο επίσης ότι στο power button όπως ειπώθηκε και σε προηγούμενο ποστ ότι προστέθηκε και η επιλογη της επανεκκινησης

Εγώ δεν έχω βρει την αυτοματη φωτεινότητα που είχε στην κιτ κατ. Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι θέμα συνηθειας..θεωρω ότι με τον καιρό θα συνηθίσουμε. .

Θετικο επίσης ότι στο power button όπως ειπώθηκε και σε προηγούμενο ποστ ότι προστέθηκε και η επιλογη της επανεκκινησης

Settings/Display/Adaptive brightness

Αυτός είναι ο διακόπτης της αυτόματης φωτεινότητας.

Επίσης στο power button προστέθηκε η δυνατότητα για screen record πέρα από το screen capture που ήδη υπήρχε. :)

Σίγουρα δεν λείπει κάτι σε σχέση με ΚΚ. ;)

Settings/Display/Adaptive brightness

Αυτός είναι ο διακόπτης της αυτόματης φωτεινότητας.

Επίσης στο power button προστέθηκε η δυνατότητα για screen record πέρα από το screen capture που ήδη υπήρχε. :)

Σίγουρα δεν λείπει κάτι σε σχέση με ΚΚ. ;)

Ναι έχεις δίκιο ... αν και εγώ δεν το διατύπωσα σωστά, εννοούσα στον πινακα ειδοποιήσεων στις γρήγορες ρυθμίσεις εκεί που βγάζει την μπάρα ρύθμισης της φωτεινότητας δεν υπάρχει το κουτάκι για να το τσεκάρεις όπως παλιά αλλά πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις για να το κάνεις. ..

Τελικα, πως θα το κανουμε root? Δεν μπορω να δουλεψω αλλιως...

Χρειαζομαι το backup μου απο το titanium pro.

Μου ειναι ακρως απαραιτητο.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Τελικα, πως θα το κανουμε root? Δεν μπορω να δουλεψω αλλιως...

Χρειαζομαι το backup μου απο το titanium pro.

Μου ειναι ακρως απαραιτητο.

Δεν γίνεται root. Βασικά ψάξε να δεις στο xda αν βγήκε μέθοδος για root αν και το αποκλείω από τόσο νωρίς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικά μου λείπει η ρύθμιση ήχου από την μπάρα γρήγορης εκκίνησης. Σαν εικόνα όντως για τα δικά μου γούστα, δείχνει πιο flat πιο απλό σαν λειτουργικό αυτά όλα όμως είναι θέμα συνήθειας και προσωπικού γούστου.

Το σημαντικό είναι όμως ότι μέχρι στιγμής δείχνει απροβλημάτιστη.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Προσωπικά μου λείπει η ρύθμιση ήχου από την μπάρα γρήγορης εκκίνησης. Σαν εικόνα όντως για τα δικά μου γούστα, δείχνει πιο flat πιο απλό σαν λειτουργικό αυτά όλα όμως είναι θέμα συνήθειας και προσωπικού γούστου.

Το σημαντικό είναι όμως ότι μέχρι στιγμής δείχνει απροβλημάτιστη.

Η ρύθμιση υπάρχει αλλά όχι ενσωματωμένη στο notification bar.

Εμφανίζεται ωστόσο στο ίδιο μέρος της οθόνης με περισσότερες επιλογές και προγραμματισμό της περιόδου σίγασης κλπ, απλά θα πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο της έντασης για να εμφανιστεί. Ακόμα και στην lock screen.

Μου αρέσει περισσότερο και αποσυμφορίζει την notification bar. ;)

Πέρασα το γλειφιτζούρι και όλα όμορφα και ωραία:):)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπέρα σε όλους. Καλος σας βρήκα. Πριν ένα μήνα περίπου πήρα και εγώ το z ultra. Το κινητό είναι απίστευτο και πάρα το μέγεθος του πανέμορφο. Πέρασα και lollipop εχθές και όλα καλά. Όμως πριν λίγο με βρήκε η γκαντεμιά. Είχα το κινητό στο μπουφάν στην εσωτερική τσέπη όταν ήμουν για καφέ. Όπως πήγα να φύγω και σήκωσα το μπουφάν άκουσα έναν ήχο. Σταμάτησε η καρδιά μου ο εγκέφαλος το αίμα πάγωσε.... Θρίλερ η κατάσταση.... Γυρίζω και βλέπω το κινητό κάτω με την οθόνη προς το έδαφος. Πήρα κουράγιο και το σήκωσα. Δεν έπαθε κάτι απλά στην οθόνη έχει τώρα κάποιες μικρές χαρακιές σαν να το έτριψες με καρφίτσα. Δεν φαίνονται αλλά στο λευκό πχ σε site η εικόνες που έχουν λευκό, οι χαρακιές κάνουν μπαμ.... Με χαλάει πολύ αυτό. Διάβασα αρκετά εδώ στο θέμα και βρήκα κάποιες θήκες. Η ερώτηση είναι όμως το γυαλί αυτό στην οθόνη αλλάζει; δεν είχα κάποια ζελατίνα επάνω. Το κινητό το πήρα από eshop αν το στείλω το αλλάζουν; γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα;;;; δεν ξέρω αν κάνω σωστά που ρωτάω σε αυτό το θέμα η αν έπρεπε κάπου αλλού, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο..

Ευχαριστώ..

Καλησπέρα σε όλους. Καλος σας βρήκα. Πριν ένα μήνα περίπου πήρα και εγώ το z ultra. Το κινητό είναι απίστευτο και πάρα το μέγεθος του πανέμορφο. Πέρασα και lollipop εχθές και όλα καλά. Όμως πριν λίγο με βρήκε η γκαντεμιά. Είχα το κινητό στο μπουφάν στην εσωτερική τσέπη όταν ήμουν για καφέ. Όπως πήγα να φύγω και σήκωσα το μπουφάν άκουσα έναν ήχο. Σταμάτησε η καρδιά μου ο εγκέφαλος το αίμα πάγωσε.... Θρίλερ η κατάσταση.... Γυρίζω και βλέπω το κινητό κάτω με την οθόνη προς το έδαφος. Πήρα κουράγιο και το σήκωσα. Δεν έπαθε κάτι απλά στην οθόνη έχει τώρα κάποιες μικρές χαρακιές σαν να το έτριψες με καρφίτσα. Δεν φαίνονται αλλά στο λευκό πχ σε site η εικόνες που έχουν λευκό, οι χαρακιές κάνουν μπαμ.... Με χαλάει πολύ αυτό. Διάβασα αρκετά εδώ στο θέμα και βρήκα κάποιες θήκες. Η ερώτηση είναι όμως το γυαλί αυτό στην οθόνη αλλάζει; δεν είχα κάποια ζελατίνα επάνω. Το κινητό το πήρα από eshop αν το στείλω το αλλάζουν; γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό το θέμα;;;; δεν ξέρω αν κάνω σωστά που ρωτάω σε αυτό το θέμα η αν έπρεπε κάπου αλλού, αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο..

Ευχαριστώ..

Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας:) το θηριο μας φοραει εργοστασιακες μεμβρανες μπροστα οπου ειναι και το λογοτυπο και πισω, λοιπον θα πρεπει να ριξεις μια ματια στις σελιδες του νηματος οπου καποια παιδια το αφαιρεσαν και εκει θα δεις εαν η ζημια εχει φτασει και στο γυαλι, μετα περνας screen protector η tempered glass και τελειωνεις. εγγυηση δεν υπαρχει για τετοιες φθορες και το κοστος αλλαγης ειναι υψηλο για την οθονη, προχωρα σε αυτα τα βηματα και παρε και μια θηκη απο σκτρουτζ και θα εισαι κομπλε;)

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας:) το θηριο μας φοραει εργοστασιακες μεμβρανες μπροστα οπου ειναι και το λογοτυπο και πισω, λοιπον θα πρεπει να ριξεις μια ματια στις σελιδες του νηματος οπου καποια παιδια το αφαιρεσαν και εκει θα δεις εαν η ζημια εχει φτασει και στο γυαλι, μετα περνας screen protector η tempered glass και τελειωνεις. εγγυηση δεν υπαρχει για τετοιες φθορες και το κοστος αλλαγης ειναι υψηλο για την οθονη, προχωρα σε αυτα τα βηματα και παρε και μια θηκη απο σκτρουτζ και θα εισαι κομπλε;)

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση. Διάβασα στο φόρουμ, από τι κατάλαβα έχει δικό του προστατευτικό το οποίο βγαίνει μαζί με το λογότυπο. Μπορώ να βρω από κάπου το ίδιο η αναγκαστικά θα είναι χωρίς λογότυπο μετά.; αν το στείλω το αλλάζουν η θα φάω άκυρο; για θήκες Οκ βρήκα από σκρουτζ όπως είπες.... Ευχαριστώ και πάλι..

Για το γνήσιο εργοστασιακο φιλμ στις προηγούμενες σελίδες έχει γίνει αναφορά και υπάρχει και λινκ για παραγγελία :) πάντως κατά την αφαίρεση φρόντισε να βάλεις έστω και προσωρινά κάποιο screen protector ώστε να αποφύγεις περαιτέρω προβλήματα, για την τοποθέτηση θέλει λίγο προσοχή , στο επίσημο σέρβις δεν υπάρχει λόγος να το πας για τέτοια θέματα :) ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :happy:

hqdefault.jpg

Παιδιά μόλις το έβαλα το lollipop και εγώ!!

Αντέ τώρα πάλι από την αρχή να το φέρω στα μέτρα μου!!

Πάντως ένα χαζό μου το έκανε όταν πήγε να αναβαθμίσει μόνο του την εφαρμογή της σονυ μουσικής και κόλλησε το notification bar έδειχνε μια ώρα ότι το έκανε εγκατάσταση και δεν τελείωνε! Τέλος πάντων έκανα μία επανεκκίνηση κ όλα καλά!

Έχω μια δύο απορίες αλλά δεν θέλω να σας ζαλισμένος τώρα φαντάζομαι όλοι θα το δουλεύετε!

Για το γνήσιο εργοστασιακο φιλμ στις προηγούμενες σελίδες έχει γίνει αναφορά και υπάρχει και λινκ για παραγγελία :) πάντως κατά την αφαίρεση φρόντισε να βάλεις έστω και προσωρινά κάποιο screen protector ώστε να αποφύγεις περαιτέρω προβλήματα, για την τοποθέτηση θέλει λίγο προσοχή , στο επίσημο σέρβις δεν υπάρχει λόγος να το πας για τέτοια θέματα :) ότι χρειαστείς εδώ είμαστε :happy:

Ευχαριστώ πολύ για τς απαντήσεις φίλε. Να σε καλά... Κάτι τελευταίο. Βρήκα αυτό το βίντεο στο YouTube , αυτη είναι η εργοστασιακή μεμβράνη που έχει; όπως το βγάζει ο τύπος; ρωτάω για να μην κάνω λάθος..

Στο κιτκατ είχα μια λειτουργία που μόλις ήμουν κοντά στη δουλειά μου άνοιγε το wifi μόνο του και συνδέεται. Μόλις έφευγα έκλεινε πάλι μόνο του. Στο γλυφιτζουρι υπάρχει?

καλημερα στην παρεα..........

Εχω την εντυπωση ρε παιδια οτι δωσανε μεγαλυτερο φωτισμο στην οθονη η μου φενετε?????????

Σαν πολυ φωτεινη μου κανει.................το εχω στα 4/10 κ ειναι λες και το εχω στο παλιο 6/10(αν βαλουμε κλιμακα 1-10)

Επισης στην 4.4 ειχε μια επιλογη για την αρχικη οθονη που μεγαλωνε τα εικονιδια,μεσα απο τις ρυθμησεις αρχικης οθονης!!

Βρηκατε κατι τετοιο??????? Τα οικονιδια ετσι οπως ειναι τωρα μου φαινοντε πολυ μικρα ρε γμτ:wacko:

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra