Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχ.. και το skin του αμα λαχει! :p

Να σε ρωτησω (εσενα ή οποιον αλλον ξερει) αυτο το wake που μου ξυπναει τη συσκευη 800 φορες τελικα εχει να κανει με τον παροχο; θυμαμαι το ειχα ξηλωσει στο Ζ με 4.3 και ειναι ενα πολυ συνηθες προβλημα.

Απλα δεν ξερω αν τελικα κανει να το ξηλωσουμε μηπως επηρεαζει πουθενα.

Δεν έχω ιδέα τι service είναι αυτό που αναφέρεις και αν τρέχει στο παρασκήνιο, είτε πότε τρέχει στο παρασκήνιο.... Λογικά service είναι...

1) Ποιότητα διαδραστικότητας δεν ξέρω τι είναι και πως το εννοείς, αλλά π.χ. να μην μου πετάει διαφημίσεις το youtube app το θεωρώ βελτίωση. Επίσης κακόβουλες εφαρμογές με περίεργα calls σε διευθύνσεις ad networks κόβονται. Επίσης διαφημίσεις σε apps κόβονται. Έμμεσα αποτελέσματα; Λιγότερα data για κατέβασμα -> λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας.

Επίσης δεν καταλαβαίνω τι είναι το "κάτι διαφορετικό" για σένα. Άλλο ένα πρόβλημα της καθημερινότητάς μου (mobile ads) εξαφανίστηκε. Για μένα είναι αρκετά διαφορετικό.

2) Παρακαλώ μην πετάς έτσι ότι το titanium backup δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από την χ-ψ εφαρμογή. Είναι εξ ορισμού λάθος. Μια γρήγορη ματιά που έκανα σε ένα backup μιας εφαρμογής από το software της sony δε βλέπω να μου δίνει την δυνατότητα να στείλω την εφαρμογή όπως είναι σε άλλη συσκευή (όχι sony φυσικά). Μην τρελαθούμε, απλά πράγματα, έβαλα νέο κωδικό στο authenticator στο sony και θέλω να ενημερωθεί και η εφαρμογή στο δεύτερο samsung μου. Klein mein. Backup>email>restore.

(Και σου αναφέρω αυτή τη λειτουργία του titanium γιατί αυτή μου ήρθε γρήγορα στο μυαλό. Μην με βάλεις να αρχίσω να το σκαλίζω, βαριέμαι.)

3) Και πάλι δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Το wakelock detector δεν ανοιγοκλείνει την οθόνη, αλλά καταγράφει απλώς τα wakelocks του συστήματος.

Αν μια εφαρμογή έχει κάποιο πρόβλημα βλέπεις ποια σου εξαφάνισε την μπαταρία χωρίς λόγο.

Αυτό συμβαίνει σε όλο το οικοσύστημα του Android δε πα να χτυπιέσαι και να πάρεις και Android από την ίδια την Apple. Φταίνε οι εφαρμογές και δε μπορείς να κάνεις κάτι σαν απλός χρήστης. Απλώς reboot/kill το app αν ξέρεις ποιο είναι.

4)Το greenify δεν το ανέφερα για την ram ( lol ) αλλά για τις "κακές" εφαρμογές που θα βρω να τρέχουν άσκοπα χωρίς λόγο και να τρώνε wakelocks τρώγοντας μπαταρία (με τη βοήθεια του wakelock detector από πάνω). Αυτό απλά θα τις κάνει hibernate και θα τρέχουν μόνο όταν τις ανοίξω. Χτυπητό παράδειγμα το foursquare που δεν θέλω να τρέχει πάντα στο background αλλά μόνο όταν το ανοίξω (για ένα διάστημα άνοιγε από μόνο του και έτρεχε στο background τρώγοντας μπαταρία. Δεν ξέρω αν το έφτιαξαν, αλλά δεν με νοιάζει πια, έχω το greenify χεχε)

5) Το αντιπαρέρχομαι και δεν σχολιάζω καν. Προφανώς: α) είσαι light user, και β) δεν κατανόησες τι λέω και τι έχει αλλάξει στην 4.4 σχετικά με τα διαφορετικά permission.

Κάπου εδώ βρίσκεται η περίφημη "κόκκινη" γραμμή του τι είναι πειραματισμός και τι δεν είναι.

Για μένα πειραματισμός π.χ. θα μπορούσε να είναι να αλλάξεις σημαντικά ένα αρχείο συστήματος με αποτέλεσμα να μην bootάρει η συσκευή, και στο καπάκι να προσπαθείς να το επαναφέρεις.

Για σένα είναι οποιαδήποτε παρέμβαση που δεν εγκρίνεται από την εταιρία φαντάζομαι.:rolleyes:

Εγώ δεν θεωρώ πειραματισμό και ακραία ενέργεια hacking να μπλοκάρω μερικές εκατομμύρια διευθύνσεις που καθυστερούν το browsing μου για παράδειγμα. Ή να μπορώ να πάρω αντίγραφα ασφαλείας, να τα σώσω αλλού (με 2 κλικ) και να τα κάνω restore χωρίς να έχω sony συσκευή. Ή να μπορώ να δω και να μπλοκάρω ποια εφαρμογή κακό-λειτουργεί ώστε να μου βγάλει το τηλέφωνο τη μέρα. Ή να μπορώ να έχω ΕΓΩ το δικαίωμα στην ΔΙΚΗ μου συσκευή να επιλέξω αν οι εφαρμογές μου θέλω ή δεν θέλω να γράφουν στην εξωτερική SD (στην τελική μπορεί να μην είναι θέμα έχω/δεν έχω χώρο αλλά για το μαμώτο).

Άμα ήθελα τέτοια restrictions θα μπορούσα να είχα πάρει iDevice και πάλι εκείνες έχουν τουλάχιστον cloud backups και optimised apps.

Αυτά και καλό βράδυ :)

Sorry για το πανωσέντονο. Έβγαλε κρύο αυτές τις μέρες :p

Σου απαντώ συνοπτικά :p :

1)Τα apps με τις διαφημίσεις είναι αναγκαίο κακό από τη στιγμή που δεν αγοράζεις την premium app. Έστω και έτσι προτιμώ διαφημίσεις από το να έπρεπε να πληρώσω για κάθε εφαρμογή. Τώρα με το root εχεις τη λύση οπότε καλά κανεις και δινεις τελος σε διαφημισεις. Εμενα πάλι μου ειναι αδιάφορες και δεν μου χαλάνε την διαδραστικότητα. Εχω μαθει να ζω με αυτές...

2)Το titanium backup και το κάθε αντίστοιχο πρόγραμμα πράγματι έχει τη δυνατότητα που λες να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το backup σου σε άλλη συσκευή. Λόγω του brand loyalty η sony δεν επιτρεπει στην εφαρμογή της να κάνει κάτι τέτοιο παρα μονο αν έχεις αλλη συσκευη sony. Αυτό κάνει απο καταβολής η Apple, με τα iPhone, iPod Touch & iPad η Apple. Παίζει restore αλλα μονο σε δικές τις συσκευές. Η sony βεβαια επειδή δεν είναι βασιλικότερη του βασιλέως, τουλάχιστο, σου δίνει μια εφαρμογή για υπολογιστή αλλά και για android που μπορείς να κάνεις ομαλό transition απο iOS, σε συσκευές της. Αρα αν ηθελε να κανει την εφαρμογή της να παίρνει backup, που να μπορει να γινει restore σε καθε android θα το έκανε. Αλλά φίλε μου δεν ηθελε διότι αυτό είναι το ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΟ brand loyalty που προσπαθεί με το ζόρι να μας περάσει.... Τελικά υπό το πρίσμα ότι έχεις και δευτερη android συσκευη ομολογω ότι σου είναι απαραίτητο...

3)Ουδείς τέλειος. Όλα τα λειτουργικά χρήζουν βελτίωσης. Αλλά γιατί να κάνω εγώ τη βελτίωση και όχι η Google? Γιατί δηλαδή να πρέπει να ρουτάρω εγώ που είμαι π.χ. κομμώτρια, και να μην έχει φροντίσει η Google να μην συμβαίνει αυτό?

4)Εγώ το χαρακτηρίζω αλητεία εκ μέρους κάθε developer να τρέχει η εφαρμογή ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ στο παρασκήνιο! Μπορώ να το δικαιολογήσω μόνο στο π.χ. Viber, skype, what's up για ευνόειτους λόγους. Με τίποτα στο forsquare και σε προγράμματα διαφορετικής φύσεως από αυτά που ανέφερα...

5)Δεν είμαι light user. Επειδή είμαι πολύ Advanced user, πιστεύω εκ προϊοιμίου - και για να το πιστεύω έχω μπει στη διαδικασία να το δοκιμάσω το εξής: Καμμία φορητή συσκευή τύπου phone & tablet δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη διαδραστικότητα και τη φιλικότητα - ταχύτητα που μπορείς να κάνεις με ένα Mac Air (Το Mac Air είναι φορητή συσκευή). Για τις υπόλοιπες συσκευές δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ διότι είναι ντενεκέδες εκ του πρακτέου πλην laptops το πολύ 13" με Debian... (Αναφέρωμαι σε φορητές συσκευές). Απλά μην το σχολιάσεις αυτό γιατί θα ανοίξει μεγάλη κουβέντα off topic. Γι αυτό ακρβώς σιχάθηκα να κάνω jailbreak και καθε φορά που έβγαινε νεο iOS να παίζω τη γάτα με το ποντίκι και να πρέπει να κάνω νέο restore στη νέα αναβάθμιση κ.τ.λ. Είμαι πολύ μεγάλος και μπαρουτοκαπνισμένος με της μοντιφιές για να εξακολουθώ να παίζω αυτό το βαρετό πλέον για μένα παιχνίδι. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα το Z ultra λόγω της καθαρής ρομ και ίσως έκανα βλακεία που δεν το αγόρασα σε έκδοση Google.... (Αναβαθμίσεις άμα τη εμφανίση και πάρα πολύ ελαφρύ λειτουργικό χωρίς σαβουρολόγια τύπου TouchWiz (ο Θεός να φυλάει...:blink:)) Σχετικά με το αστείο restriction της Google (απαράδεκτη η Google) το να μην επιτρέπετε να γράφεις εφαρμογές στην SD στραβώνω και νευριάζω. Αλλά μετά από τόσα χρόνια user της Apple με iPhone 16 GB έχω μάθει να ζω με αυτή τη χωριτικότητα, άρα δεν χαλιέμαι καθόλου! Φυσικά, δεν ισχύει το ίδιο και στο Android, διότι ελάχιστες συσκεύες έχουν 16 GB RAM αρα η Google είναι απαράδεκτη και με τις αστειότητες της και επιτρέπει την Apple να κάνει το δικό της πάρτυ, παρόλο που πλέον εδώ και 1 χρόνο έχει χειρότερο λειτουργικό.... Το γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό της, ειλικρινά χρειάζεται ψυχανάλυσης....

Μαγκιά σου να γουστάρεις να ρουτάρεις και να περνάς ευχάριστα την ώρα σου με καστομιές. Εγώ το έκανα για πάρα πολλά χρόνια, αλλά πλέον με κούρασε και λόγω ηλικίας και λόγω ότι αν είχαμε τέτοιες συσκευές πριν 2 χρόνια (δε λέω 5, λέω 2) απορώ αν είχε βγει στην πιάτσα το ρουταρισμα....

Ας πούμε ότι θέλω να κάνω ρουτ στο Z ultra. Αν ξεκλειδώσω bootloader αναβαθμίσεις τέλος. Σωστά? (Δεν τα ξέρω και καλά γιατί με το Android δεν έχω ασχοληθεί). Εχω 4.4.2 κάπου διάβασα πατσάραν την τρύπα. Αρα θέλει να φλασαρω παλιό kernel και μετά να κάνω ροοτ? Ρε συ γιατί όλα αυτά πλεον μου φαίνονται ιστορίες για αγρίους? Τόσο μπάρμπας έχω γίνει? Γιατί γουστάρω να πάρω την original π.χ. 4.4.3 και να είμαι σε ολα ΟΚ?

Παλία να δεις κλάμα: Πέρναγα κάστομ ρομ σε windows mobile 5.0 & 6.0, 6.1 και είχα φάει κάτι ήττες και δεν δουλευαν τα gps και τα wi-fi και τέτοια δραματα σου μιλάω. Ο κάθε πικραμένος τώρα βγάζει ρομ. Ναι άλλα ποιες είναι οι καλές ρομ για το εκάστοτε τηλέφωνο? Τώρα θα μου πεις αλλο ρουτ και αλλο καστομ ρομ! ΟΚ συμφωνο ρουτ = ολα καλά, αρκει να ξερεις πως γινεται να μην σου γινει μπρικι. Αλλα ρε παλίκαρε με τις καστομ ρομ, αρχίζει και χανεται ο ελγχος. Ο καθε καρυδιας καρυδι φτιάχνει ρομ. Εδώ βλέπεις ότι σήκωσε η σονυ την 4.4.2 και κάποιοι έιχαν προβλημα με τον ήχο του ακουστικού και μετα σηκωσε πατς. Πως ειναι δυνατο,ν εγω να εμπιστευτω τα παιδια της κοινοτητας που κανουν το χομπυ τους? Η σονυ πληρωνει developers και παλι τρωει ηττες. Στους υπολογιστες (το γνωριζεις επειδη ασχολεισε) η πικρα απο τη χαρα είναι ενα debugging που για να γινει το μαμημενο τρως καψιμο....

Υ.Γ. Επειδή με έψησες για το ρουτ παρόλο που είμαι μπάρμπας: υπάρχει κανα βίντεο να δούμε πως γίνεται όλη η διαδικασία? Γιατί με λινκ απο εδω και λινκ απο εκει ακρη δεν βγαίνει και θα φαω κανα μπρικι και θα ψηνω Ελληνικο στη χόβολη.

Όπως βλεπεις και εγώ σημερα κρυωσα λογω καιρου και ειπα να σκεπαστο με το σεντονάκι μου....

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Facebook:https://www.facebook.com/MrTheoprofil

YouTube:http://www.youtube.com/user/MrTheoprofil

Pinterest:http://www.pinterest.com/theoprofil

Δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα για αυτον τον λογο και μονο εγω δεν το αλλαζω!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια αλλα για αυτον τον λογο και μονο εγω δεν το αλλαζω!

oh my buddha !

Πολυ καλα αποτελεσματα !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators
Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα το Z ultra λόγω της καθαρής ρομ και ίσως έκανα βλακεία που δεν το αγόρασα σε έκδοση Google.... .

Καθόλου βλακεία, βάζεις την Google play edition έκδοση που κυκλοφορεί και είσαι έτοιμος. Έτοιμη και rooted μιας και δεν είναι το ίδιο εύκολο να rootάρεις μια αμιγώς Google play edition συσκευή, όσο τη κλασσική συσκευή που έχεις στα χέρια σου. .

Modpic.gif

Καθόλου βλακεία, βάζεις την Google play edition έκδοση που κυκλοφορεί και είσαι έτοιμος. Έτοιμη και rooted μιας και δεν είναι το ίδιο εύκολο να rootάρεις μια αμιγώς Google play edition συσκευή, όσο τη κλασσική συσκευή που έχεις στα χέρια σου. .

Υπαρχει κανα λινκ με οδηγιες για το πως να το κανουμε αυτο γιατι δεν βρισκω κατι ξεκαθαρο-ευκολο.

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Υπαρχει κανα λινκ με οδηγιες για το πως να το κανουμε αυτο γιατι δεν βρισκω κατι ξεκαθαρο-ευκολο.

4.4.2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2608708

4.4.3: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2777617

για να μπούνε θέλουνε unlocked bootloader.

Κατ'εμε ρούταρε το απλά οπότε κρατάς και εγγύηση. Η google edition απο μόνη της δεν έχει να σου προσφέρει κάτι που να αξίζει να χάσεις την εγγύηση...

Έβαλα 4.4.3 google play edition rom και μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με αυτή της sony όντας μαθημένος σε nexus συσκευές! :cool:

Το μόνο που με προβληματίζει είναι να δω πόσο σταθερές θα είναι οι λειτουργίες που χρησιμοποιώ (bluetooth, wifi και καμιά φωτογραφία) :cool:

Απο μπαταρια πως τα παει?

Τρώει ζωή να χει :lol:

Είναι φαγανό. Τώρα συγκριτικά με χθες δε μπορώ να σου πω σίγουρα, θα το αφήσω μερικές μέρες γιατί περνάω με titanium, έχω ανοικτή την οθόνη και δεν θα είναι σωστά συμπεράσματα.

Πάντως το wakelock detector δείχνει μόνο ~15% wakelocks, που είναι άριστο κατ' εμέ. Πριν είχα καμιά 30αριά νομίζω.

Το αυτόματο brightness είναι ρυθμισμένο να φωτίζει πολύ, και έβαλα ένα app να το χαμηλώνει.

Πάντως την έχω καταβρεί με την ταχύτητα και που δουλεύουν (προς το παρόν) όλα όπως θα έπρεπε. Συνήθως οι custom vanilla roms έχουν προβλήματα με bluetooth/camera, αλλά αυτή που έβαλα είναι μαμά google οπότε ευελπιστώ.

Αυτες τις ασυμβατοτητες βλεπω και δεν περναω custom. Ειδικα απο τη στιγμη που παει ρολοι η Ultraρα χωρις ιδιαιτερο modding.

Στο θεμα του ηχου, κανενα modακι παιζει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα 4.4.3 google play edition rom και μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με αυτή της sony όντας μαθημένος σε nexus συσκευές! :cool:

Το μόνο που με προβληματίζει είναι να δω πόσο σταθερές θα είναι οι λειτουργίες που χρησιμοποιώ (bluetooth, wifi και καμιά φωτογραφία) :cool:

Ωραία αυτή την google edition την κατέβασα κ εγω..πως την περνάμε ?στα galaxy ήταν εύκολο. Εδω πως την φλασάρεις ?

Ωραία αυτή την google edition την κατέβασα κ εγω..πως την περνάμε ?στα galaxy ήταν εύκολο. Εδω πως την φλασάρεις ?

(σημείωση: βάλε στην κάρτα μνήμης από την αρχή τη rom που θες για να μην ψάχνεσαι αργότερα :p επίσης βάλε και τον kernel του doomlord φαίνεται καλός)

Εάν είσαι rooted με locked bootloader, όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να τον ξεκλειδώσεις για να περάσεις οποιαδήποτε μη-sony rom.

Κατ' αρχήν πρέπει να έχεις backup του TA partition που βρίσκονται τα μοναδικά κλειδιά για την συσκευή σου (και συνεπάγονται απ' ότι καταλαβαίνω την εγγύηση)

Για να κάνεις backup το TA partition δες το προηγούμενο μήνυμά μου για την διαδικασία root εδώ βήμα 4.

Για το unlock του bootloader:

1. Πας στο http://unlockbootloader.sonymobile.com/ και δίνεις το IMEI της συσκευής σου και περιμένεις email με τον κωδικό ξεκλειδώματος (απ' ότι γράφουν έρχεται γρήγορα). Το email φύλαξέ το.
  2. Ανοίγεις το flashtool και επιλέγεις BLU. Μετά σου λέει να συνδέσεις το κινητό σου σε flashmode. Αυτό το κάνεις έχοντας κλειστή τη συσκευή, κρατάς πατημένο το πλήκτρο μείωσης της έντασης και συνδέεις ταυτόχρονα τη συσκευή στον υπολογιστή.
  3. Στο καπάκι εμένα μου ζήτησε να συνδέσω τη συσκευή σε fastboot mode (πλήκτρο έντασης πάνω+σύνδεση όσο είναι κλειστό), και μόλις το έκανα μου ζήτησε τον κωδικό ξεκλειδώματος που είχα λάβει με email.

Από εκεί και πέρα όλα πήγαν καλά και ο bootloader ξεκλείδωσε.

Για να φλασάρεις το recovery (ξανά)

1. Κατεβάζεις το πρόγραμμα για Windows που βρίσκεται εδώ.
  2. Ανοίγεις το κινητό, μην ρυθμίσεις τίποτα αφού θα το ξανασβήσεις μετά. Απλά πήγαινε πάλι ρυθμίσεις>σχετικά με το τηλέφωνο και 7 tap στο build number για να ανοίξεις developer options και μετά πήγαινε και ενεργοποίησε το usb debugging.
  3. Τρέξε το πρόγραμμα που κατέβασες και ακολούθησε τις οδηγίες. Στο τέλος θα είσαι έτοιμος.

Για να μπείς στο recovery volume up όταν ανοίγει το κινητό.

Οι οδηγοί του xda προτείνουν να κάνεις ένα backup πριν συνεχίσεις.

Κάνε format system, data, cache, dalvik και κάνε install το zip που θες από το recovery.

Νομίζω τα έγραψα όλα, πάλι από μνήμης τα γράφω. Αν έχω κάνει κανένα λάθος πες μου. Αν κολλήσεις πουθενά εδώ είμαστε.

Edited by haris_led

:)Καλησπέρα Κωνσταντίνε και στην παρέα, το εν λόγω καλώδιο μαγνητικής φόρτισης που το βρίσκουμε;:rolleyes:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

:)Καλησπέρα Κωνσταντίνε και στην παρέα, το εν λόγω καλώδιο μαγνητικής φόρτισης που το βρίσκουμε;:rolleyes:

Ελα ντε..! Εμενα το χε μεσα. Εχω την εντυπωση δεν υπαρχει στο εμποριο το αυθεντικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:)Κωνσταντίνε ευχαριστώ, θα ρωτήσω στην αντιπροσωπία.

hqdefault.jpg

• Administrators
Αυτες τις ασυμβατοτητες βλεπω και δεν περναω custom. Ειδικα απο τη στιγμη που παει ρολοι η Ultraρα χωρις ιδιαιτερο modding.

Μα η Google Play Edition δεν είναι custom rom, είναι official rom για τη συγκεκριμένη συσκευή. Απλά port την έχουν κάνει για να μπαίνει στις international εκδόσεις (με επιλεκτικά και χρήσιμα πειράγματα) και μέχρι εκεί. Και προφανώς όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε να δουλεύουν.

Αυτό εδώ είναι μαζί με τη βάση. Βγάζεις το καλώδιο από τη βάση (αν θέλεις) και κουμπώνει πάνω στη μαγνητική θύρα. Δουλεύει και στα Z1, Z1 Compact & Z2.

Modpic.gif

Νομιζω ο Nikos_Mpl ελεγα για αυτον τον φορτιστη οτι δεν κανει καλες επαφες κ κουνιεται για πλακα το καλωδιο. Βεβαια αν το αφησεις στην ησυχια του να φορτιζει δεν νομιζω να χεις θεμα
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Νομιζω ο Nikos_Mpl ελεγα για αυτον τον φορτιστη οτι δεν κανει καλες επαφες κ κουνιεται για πλακα το καλωδιο. Βεβαια αν το αφησεις στην ησυχια του να φορτιζει δεν νομιζω να χεις θεμα

Αν θέλεις όταν φορτίζει η συσκευή, ταυτόχρονα να "παίζεις" μαζί της και να την κουνάς δεξιά - αριστερά, όχι δεν κάνει. Αν την έχεις όμως κάπου σταθερή είναι μια χαρά. Είναι κατανοητό και εύκολα αντιληπτό φαντάζομαι όταν η σύνδεση είναι μαγνητική. Κερδίζεις όμως πολλά από τη μη χρήση της usb θύρας (στεγανότητα, ζημιές, φθορές στο πλαίσιο, κτλ).

Modpic.gif

:)Καλημέρες σε όλους, athanaso77 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, η προσθήκη του αξεσουάρ

κρίνεται απαραίτητη:)

hqdefault.jpg

Ebay παιδιά τσάμπα!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά sony έχω z ultra ένα χρόνο πολύ καλό! Όπως και το z που ειχα..Στην LG Το service είναι το καλύτερο στην Ελλάδα!! H sony

Eλλαδα από TV μέχρι Smartphone είναι....

pit mykonos

Ebay παιδιά τσάμπα!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά sony έχω z ultra ένα χρόνο πολύ καλό! Όπως και το z που ειχα..Στην LG Το service είναι το καλύτερο στην Ελλάδα!! H sony

Eλλαδα από TV μέχρι Smartphone είναι....

Στο Ζ ultra έχω λιώσει στις ταινίες χωρίς κολλήματα και τα χρώματα που έχει είναι καθαρά όπως και οι υπόλοιπες λειτουργίες

Παρακαλω οποιος μπορει μια απαντηση γρηγορα.εχει που εκανα αρχικες ρυθμισεις η οθονη εγινε μαυρη δεν επανερχεται απο το ον οφ και εχει μπαταρια

Φιλε μου εκει που εκανα τις αρχικες ρυθμισεις αξαφνα μαυρισε η οθονη και δεν επανερχεται μηπως γνωριζεις τι πρεπει να κανω

Εγώ έχω το ίδιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που με κανει να θέλω να πετάξω για ακόμα μία φορά μία συσκευή android στα σκουπίδια (Την τέταρτη για την ακρίβεια). Είμαι φανατικός χρήστης iOS και γενικά προϊόντων apple και είπα για τελευταία φορά να δοκιμάσω την τύχη μου σε android με μία Hi - End συσκευή. .Εχω γράψει ότι η συσκευή είναι εκπληκτική, το λειτουργικό είναι καλύτερο εν γένη από το iOS αλλά με της εγγενείς αδυναμίες του (wakelocks, write permisions σε κάρτα μνήμης) αλλά η συσκευή μου τα χάλασε....

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Δεν μπορώ κατά τη διάρκεια της κλήσης να ανάψω την οθόνη του κινητού παρά μόνο με αλχημίες...

Πατάω το στρόγγυλο κουμπί on-off και δεν ανοίγει η οθόνη

Πατάω το volume - up και δεν ανοίγει η οθόνη

Πατάω το volume - down και κάποιες φορές μετά από lag 2 δευτερολέπτων ανοίγει η οθόνη αλλά όχι πάντα.

Αν έχω συνδεδεμένο το Bluetooth ακουστικό μου τότε δεν συμβαίνει το παραπάνω και μπορώ αν πατήσω το κουμπί on- off, να ανοίξω την οθόνη έτσι ώστε να μπορέσω π.χ. να διαβάσω στον συνομιλητή μου μία επαφή ενόσω μιλάω στο τηλέφωνο μαζί του.

Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι αστείο. Πάρα πολλές φορές, πολλοί από εμάς χρειαζόμαστε να πλοηγηθούμε στο τηλέφωνο μας , κατά τη διάρκεια μίας κλήσης. Αν δεν βρω λύση, ή δεν μου βρεις κάποιος καλός άνθρωπος λύση, τη Δευτέρα θα το σπάσω και δεν ξαναασχοληθώ με Android παει και τελειωσε. Εχω μπουχτίσει με ******** άπειρες φορές. Με το iPhone που έχει μία οθόνη της πλάκας (για αυτο αγόρασα ultra) ποτε δεν είχε σπάσει το νευρικό μου σύστημα τα τελευταία 6 χρόνια. Με τις Android "ποτε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κόλος του πονεί" ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ :cry:

Καλώ όλους εσάς τους καλούς ανθρώπους να με βοηθήσετε γιατί αν το σπάσω και αυτό θα καταντήσω να κυκλοφορώ με κανενα ΝΟΚΙΑ 10ετιας...

Έχω ενεργοποιημένο το Stamina mode και σκέφτομαι μηπως αυτός είναι ο λόγος. Αλλά γιατί με το Bluetooth συνδεδεμένο δουλευει κανονικά?

Επίσης άλλο κουλό:

Κάθε φορά ρυθμίζω την οθόνη σε τέρμα φωτεινότητα και τσεκάρω το check box στον αυτόματο mode. Δηλαδή να αυξομειώνεται η φωτεινότητα συμφωνα με τον αισθητήρα.... Ε! Κάθε φορά η οθόνη μου είναι σε τραγικά χαμηλή φωτεινότητα, και το sliding bar από τερμα που το είχα ρυθμισει , ρυθμίζετε από μόνο του σχεδόν στο 1/6 της διαδρομής του slider και το check box έχει ξετσεκαριστεί από μόνο του. Να υποθέσω ότι και για αυτό ευθήνεται το stamina mode?

Εχω original ρομ 4.4.2 χωρις root. Τι διάολο μπορεί να φταει? Μπορείς κανεις ρε παιδιά να με βοηθήσει? Ανοίγω το τηλέφωνο σε ηλιοφάνεια και δεν μπορώ να δω τίποτα. Ψάχνω να βρω σκιά για να τηλεφωνήσω. ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ για δεύτερη φορά σήμερα... :cry:

Περιμνω ρε guys βοήθεια.

Εμένα μου μυρίζει πρόβλημα αισθητήρα. Φοράω μεμβράνη προστασίας. Λέτε αυτή η μεμβράνη να επιρεάζει τον αισθητήρα? Αλλά η μεμβράνη είναι διάφανη ρε ****το... Τι να πω ? Εχω χαζέψει...

Εdit :Είδα και αυτό το βίντεο

στο καπάκι και απογοητεύτηκα 100%. Νομίζω ότι η συσκευή μου είναι για φούντο...

Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεθάψω το iPhone 3GS Νομίζω ότι πέταξα τα χρήματά μου στα σκουπίδια.

Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Edited by winmobileguru

Facebook:https://www.facebook.com/MrTheoprofil

YouTube:http://www.youtube.com/user/MrTheoprofil

Pinterest:http://www.pinterest.com/theoprofil

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra