Jump to content

MLS NAVIGATOR or DESTINATOR3

petrakish
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Aris3 (23 Σεπ. 2004 , 23:10)

Xrisiopoio to destinator3 stin thess kai diapistosa ena xontro lathos apo auta pou se vazoun se skepseis stin diadromi pou mou protine me evaze na stripso aristera stin Ag Sofias eno eimoun stin Egnatia..... otan to epsaksa ligo parapano eida oti to ekane kai se alla simeia tis Egnatias (stin egnatia apagorevontge oles oi aristeres strofes toulaxiston sto ipsos tis kamaras dia ropalou) kai tora den jero an einai provlima tis etaireias pou eftiaje xartes (den to nomizo an einai enas dromos simantikos stin thessaloniki einai i egnatia) h einai provlima tou destinator3 .Paratirise allos tetoio provlima stis aristeres strofes..?

Ίσως λάβαν υπόψην τους ότι είμαστε Έλληνες και ότι λίγο μας νοιάζει η απαγόρευση αυτή της Εγνατίας... :p

Πέρα από την πλάκα, κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και το θεωρώ αρκετά χοντρό λάθος το συγκεκριμένο. Απόδειξη ότι όλα αυτά τα βοηθήματα πρέπει να έχουν επικουρικό χαρακτήρα και πρέπει πάντα να κοιτάμε τα σήματα ανεξάρτητα τι μας λένε οι ψηφιακοί χάρτες. Ιδιαίτερα για την ώρα πού είναι σχετικά "ανώριμοι" για την Ελλάδα.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (23 Οκτ. 2004 , 01:00)

Απόδειξη ότι όλα αυτά τα βοηθήματα πρέπει να έχουν επικουρικό χαρακτήρα και πρέπει πάντα να κοιτάμε τα σήματα ανεξάρτητα τι μας λένε οι ψηφιακοί χάρτες. Ιδιαίτερα για την ώρα πού είναι σχετικά "ανώριμοι" για την Ελλάδα.

όπα όπα μισό λεπτό....

δεν νομίζω κανείς να είπε οτι βαζεις ζώνη ανάβεις μηχανή-pda-Destinator κλείνεις τα μάτια και προχωράς μέχρι να ακούσεις "στρίψτε δεξιά" ή αλλιώς στουκάρεις σε τοίχους ή πεζούς. Φυσικά και τα βοηθήματα αυτά έχουν επικουρικό χαρακτήρα. Προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια, έχω βρεί άπειρους συντομότερους δρόμους από αυτούς που χρησιμοποιούσα (δεν ήξερα οτι από παράδρομο της Αμφιθέας βγαίνεις στην παραλιακή προς Αθηνών Λαμίας μέσω Κηφισσου!!!). Το μόνο κακό με το μηχανάκι αυτό είναι δύσκολα μαθαίνεις ένα καινούργιο δρόμο όταν σε καθοδηγεί. Όσο για την εγνατία, αυτό δεν το ξέρω, και δεν έχω λόγω να μην σας πιστέψω οτι μπορεί να είναι χοντρή πατάτα. Τα μόνα παράπονα που έχω εγώ από το πρόγραμμα είναι κάποιες μικρές μονοδρομήσεις εδώ στα κατσάβραχα που μένω και που και να μην αλλάξουν δεν με πειράζει καθόλου. Ας είμαστε υπομονετικοί όμως....γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια να χαρτογραφηθεί το οδικό χάος της Ελλάδας...ας συγχωρήσουμε κάποια λάθη....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (23 Οκτ. 2004 , 00:30)

Molis shmera agorasa ego kai enas filos to MIO 168 me to Destinator3 apo to Germano ....

Exoume kai oi dyo problhma me to activation , eno exoume balei ola osa mas zhtaei kai mas leei sto telos oti ola einai Ok ..molis to gps pianei shma apo to doryforo, to programma maas leei oti to proion den einai dhlomeno kai an theloume na to dhlosoume ....

Molis baloume ta stoixeia apo thn arxh mas dhlonei oti einai hdh energopoihmeno , kai ftou k ap'thn arxh ....

Lete an ta petaksoume apo to mpalkoni na energopoiithoun sosta ????

An mporei kapoios na bohthisei ...oxi tipote allo , alla mesolabei kai sabatokyriako gamoto !!!

thanks ...

Ας βοηθήσει κάποιος! Τί συμβαίνει??... :wacko:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (23 Οκτ. 2004 , 00:30)

Molis shmera agorasa ego kai enas filos to MIO 168 me to Destinator3 apo to Germano ....

Exoume kai oi dyo problhma me to activation , eno exoume balei ola osa mas zhtaei kai mas leei sto telos oti ola einai Ok ..molis to gps pianei shma apo to doryforo, to programma maas leei oti to proion den einai dhlomeno kai an theloume na to dhlosoume ....

Molis baloume ta stoixeia apo thn arxh mas dhlonei oti einai hdh energopoihmeno , kai ftou k ap'thn arxh ....

Lete an ta petaksoume apo to mpalkoni na energopoiithoun sosta ????

An mporei kapoios na bohthisei ...oxi tipote allo , alla mesolabei kai sabatokyriako gamoto !!!

thanks ...

Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα που οφείλεται στην έκδοση που κυκλοφόρησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η έκδοση αυτή μπορούσε να δουλέψει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου χωρίς να δηλωθεί.

Ερώτηση: Την ενεργοποίηση την έκαναν στον Γερμανό ή την έκανες μόνος σου ;. Κατά την αρχική ενεργοποίηση ζήτησε κωδικό ;. Αν όχι έχεις την έκδοση των Ολυμπιακών Αγώνων και στην περίπτωση αυτή άφησέ μου με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου για να σου δώσω αναλυτικές οδηγίες

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (23 Οκτ. 2004 , 01:00)

Ίσως λάβαν υπόψην τους ότι είμαστε Έλληνες και ότι λίγο μας νοιάζει η απαγόρευση αυτή της Εγνατίας... :p

Πέρα από την πλάκα, κι εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι και το θεωρώ αρκετά χοντρό λάθος το συγκεκριμένο. Απόδειξη ότι όλα αυτά τα βοηθήματα πρέπει να έχουν επικουρικό χαρακτήρα και πρέπει πάντα να κοιτάμε τα σήματα ανεξάρτητα τι μας λένε οι ψηφιακοί χάρτες. Ιδιαίτερα για την ώρα πού είναι σχετικά "ανώριμοι" για την Ελλάδα.

Το bug αυτό το είχα επισημάνει νομίζω και τότε. Στην τελευταία έκδοση ορισμένα τμήματα δρόμου έχουν πολύ υψηλούς χρόνους καθυστερήσεων με αποτέλεσμα το Destinator να προσπαθεί πεισματικά να τους αποφύγει. Μπορούμε να σου δώσουμε την προηγούμενη έκδοση χαρτών (για την Θεσσαλονίκη δεν έχει μεγάλες διαφορές) που δεν παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα, διαφορετικά θα κάνεις λίγη υπομονή γιατί πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση στην οποία θα έχουν εκλείψει αυτά τα προβλήματα.

ΝΣ

Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα που οφείλεται στην έκδοση που κυκλοφόρησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η έκδοση αυτή μπορούσε να δουλέψει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου χωρίς να δηλωθεί.

Παρακαλώ δώσε τις οδηγίες από εδώ και όχι με PM, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα!

Επίσης, μια φωτογραφία με τα όρια του χάρτη Θεσσαλονίκης, θα ήταν ευπρόσδεκτη! :p

Ευχαριστώ! :alien:

Παιδιά έχει ακούσει κανείς πρόβλημα ασυμβατότητας του Destinator 3 με το Toshiba e800 όταν χρησιμοποιείς ένα BT GPS ?? Κάποιος έλεγε στο net οτι δεν μπορεί το Destinator 3 να βρει το GPS στο Toshiba e800 !!! Ισχύει κάτι τέτοιο ? Εχει κανείς δει ή χρησιμοποιήσει το Destinator 3 στο e800 με ΒΤ GPS ?? Πείτε μου οτι γνωρίζετε παρακαλώ.Thanks.

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

o gkp to dokimase ke pezi mia xara.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maximi01 (23 Οκτ. 2004 , 06:54)

.... γιατί πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα έκδοση ...

ΝΣ

ισχύει η αρχική εκτίμηση οτι θα ειναι έτοιμη στις 30 Οκτ...?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 (23 Οκτ. 2004 , 18:39)

θα έχει πολλά παραπάνω η καινούργια έκδοση?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kflynt2004 (23 Οκτ. 2004 , 12:33)

Παρακαλώ δώσε τις οδηγίες από εδώ και όχι με PM, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα!

Επίσης, μια φωτογραφία με τα όρια του χάρτη Θεσσαλονίκης, θα ήταν ευπρόσδεκτη! :p

Ευχαριστώ! :alien:

Οι οδηγίες είναι απλές. Πρέπει να γίνει hard reset, να εγκατασταθεί η προηγούμενη έκδοση λογισμικού (επικοινωνήστε μαζί μας για να σας την δώσουμε) και στην συνέχεια να αντικατασταθούν οι χάρτες με την τελευταία έκδοση. Ευτυχώς δεν έχουν μείνει σε κυκλοφορία πολλά λογισμικά αυτής της έκδοσης.

Προσπάθησα να ανεβάσω την εικόνα του χάρτη (jpeg) και δεν τα κατάφερα ! Δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την χρήση του myphone.gr. Μπορείς να με βοηθήσεις;

ΝΣ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 (23 Οκτ. 2004 , 18:39)

Σε μερικές ημέρες θα σας ενημερώσω πότε ακριβώς θα έχετε την νέα έκδοση. Τελικά προσανατολιζόμαστε, λόγω της καθυστέρησης, να κυκλοφορήσει μια και καλή η έκδοση που σχεδιάζαμε για τις αρχές Δεκεμβρίου αλλά να βγει νωρίτερα. Η έκδοση αυτή θα έχει εκτός από της διορθώσεις και ενημερώσεις, και μία ακόμη πόλη. Είναι σκόπιμο όμως στο διάστημα της επόμενης εβδομάδας, να μας στείλετε ότι αλλαγές ή λάθη έχετε παρατηρήσει στην πλοήγηση του Destinator με την βοήθεια του προγράμματος Bug Report στο site μας . Ευχαριστώ και πάλι όσους θα το κάνουν αλλά και όσους το έκαναν ήδη.

ΝΣ

Αισθανομαστε την αναγκη να ευχαριστισουμε δημοσια τον maximi01 για την αμεση και πολυτιμη βοηθεια που μας εδωσε σε σχεση με την ενεργοποιηση του Destinator3.

Ξερω βεβαια οτι κατ'αρχην δεν επρεπε να υπαρχει προβλημα ενεργοποιησης και οτι θα επρεπε να εχουν κανει ηδη κατι γι'αυτο , αλλα απο την αλλη ετσι βλεπεις και το περιφημο after sale service που ολες οι εταιρειες το εχουν σαν σημαια, συνηθως στα λογια ομως....και που στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως το γνωρισαμε εγω και ο φιλος μου ετσι οπως πραγματικα θα επρεπε να ειναι ....ΑΜΕΣΟ και πανω απ'ολα ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ κ ΦΙΛΙΚΗ αντιμετωπιση ....

Ως αναφορα το πακετο τωρα (mio 168 k destinator3) οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες .....Εχει βεβαια τα λαθακια του οπως ολες οι προσπαθειες στην βρεφικη τους ηλικια , αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι (NGI) εχουν παρει τη δουλεια τους στα σοβαρα και πιστευω οτι θα ειναι μια προσπαθεια που θα προχωρησει για το καλο ολων μας..

Ας στηριξουμε λοιπον αυτη την προσπαθεια ...

Ας κανουμε ολοι τις παρατηρησεις μας στην σελιδα που μας εστειλε ο maximi01 και πανω απ'ολα ας αγοραζουμε το προγραμμα απο εδω και οχι απο το εξωτερικο .....Αν πιεσουμε ολοι θα το περνουμε στην ιδια τιμη που το περνουμε απ'εξω ...

Ευχαριστω και παλι...και για να προλαβω κανεναν "κακοπροαιρετο" ΟΧΙ δεν εχουμε καμια σχεση με την εταιρια που διαθετει το προγραμμα στην Ελλαδα...απλα ειμαστε ευχαριστημενοι απο το προιον και απο την συμπεριφορα της κ θελαμε να το εκφρασουμε....

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (24 Οκτ. 2004 , 01:45)

α προσπαθεια που θα προχωρησει για το καλο ολων μας..

Ας στηριξουμε λοιπον αυτη την προσπαθεια ...

Ας κανουμε ολοι τις παρατηρησεις μας στην σελιδα που μας εστειλε ο maximi01 και πανω απ'ολα ας αγοραζουμε το προγραμμα απο εδω και οχι απο το εξωτερικο .....Αν πιεσουμε ολοι θα το περνουμε στην ιδια τιμη που το περνουμε απ'εξω ...

Δε νομίζω ότι αλλάζει τίποτα στο κέρδος της NGI το από που αγοράζουμε το προϊόν..

συμφωνω με τον kplr, δεδομένου οτι απ'ότι γνωρίζω την εκμεταλλευση του την εχει η Wackenhut Tech.... Παρ'όλα αυτά δεδομένου οτι δεν ειναι καθόλου κακό να στηρίζεις τις εταιρείες της χώρας σου (έστω και σαν έδρα) είμαι υπέρ του να πωλείται στην Ελλάδα, καθώς ετσι θα έχουμε και ανάλογη ή καλύτερη υποστήριξη. όμως, και εγώ ειμαι απο αυτους που το πηραν απο εξω, πρεπει να ομολογησουμε ολοι οτι η διάθεση του στην Ελλάδα σαν μεμονωμενο πακέτο αργησε πολυ.....

Κατ'αρχην το κερδος δεν ειναι το ιδιο αλλα δενειναι αυτο το σημαντικοτερο για εμας ως καταναλωτες ...

Εμας αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να καταλαβουν οι εταιρειες που εχουν τις εμπορικες δρατηριοτητες τους στην Ελλαδα οτι οι καιροι αλλαξαν και οτι υπαρχουν και οι αγορες μεσω internet ..και δεν μπορουν να πωλουν το ιδιο προιον σε υπερβολικα υψηλες τιμες σε σχεση με το εξωτερικο...

Συγκεκριμενα το destinator3 εχει στο εξωτερικο περιπου τα 150€ με τα εξοδα αποστολης αν δεν κανω λαθος....η εδω εταιρεια το δινει 248€..γιατι λοιπον να πληρωσω αυτη τη διαφορα για το ιδιο προιον???

Ας τους κανουμε λοιπον να καταλαβουνε οτι αν το πουλανε σε παρομοια με το εξωτερικο τιμη και αυτοι θα κερδισουν απο τις πωλησεις και απο τη αυξηση της εγκατεστημενης βασης του προγραμματος τους ...αλλα και εμεις που θα εχουμε στηριξει μια ελληνικη προσπαθεια αλλα και το προιον που εμεις οι ιδιοι χρησιμοποιουμε.

Αυτο βεβαια ισχυει για ολα τα προιοντα.....

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Μεμονομένο το Destinator εδώ κοστίζει 248 euros??????????????

:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος maximi01 (24 Οκτ. 2004 , 00:52)

Οι οδηγίες είναι απλές. Πρέπει να γίνει hard reset, να εγκατασταθεί η προηγούμενη έκδοση λογισμικού (επικοινωνήστε μαζί μας για να σας την δώσουμε) και στην συνέχεια να αντικατασταθούν οι χάρτες με την τελευταία έκδοση. Ευτυχώς δεν έχουν μείνει σε κυκλοφορία πολλά λογισμικά αυτής της έκδοσης.

Προσπάθησα να ανεβάσω την εικόνα του χάρτη (jpeg) και δεν τα κατάφερα ! Δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με την χρήση του myphone.gr. Μπορείς να με βοηθήσεις;

ΝΣ

Εγώ πάντως έλυσα το πρόβλημα σε ένα φίλο μου με ΜΙΟ με πολύ πιο απλό τρόπο(χωρίς hard reset κτλ): απλώς του έδωσα το DestDLL.dll από το πακέτο μου (που είναι αγορασμένο από το εξωτερικό) και το αντικατέστησε με το δικό του (αγορασμένο από τον Γερμανό με λήξη στις 30/9/2004) και όλα λειτούργησαν άψογα.

Είναι μάλιστα από τους άτυχους γιατί ενώ είχε ενεργοποιήσει κανονικά το πακέτο, χρειάστηκε να κάνει ταξίδι στην Αθήνα στις αρχές του μήνα και έμεινε χωρίς GPS !!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (23 Οκτ. 2004 , 00:29)

όπα όπα μισό λεπτό....

Όπα όπα... σε ελληνάδικο βρίσκεσαι; :confused:

Εννοείται ότι δεν πας με κλειστά μάτια ρε εγκέφαλε αλλά αν είναι να υπάρχει στροφή πιο πριν και να την χάσεις επειδή το PDA σου λέει πως πιο κάτω υπάρχει θεωρητικά μια καλύτερη τότε είναι σπαστικό και χρονοβόρο (ιδιαίτερα αν είσαι από άλλη πόλη!) και σκοτώνει την ίδια την ιδέα του ψηφιακού βοηθήματος.

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις το παραπάνω πρόβλημα της Εγνατίας αλλά αν δεν είσαι από Θεσσαλονίκη και θες να στρίψεις αριστερά πρέπει να πιάσεις δεξιά ώστε να κάνεις το τετράγωνο και να κατέβεις μετά από Αγία Σοφία. Αν όπως λέει το ηλίθιο το Destinator κάθεσαι αριστερά περιμένοντας μια αριστερόστροφη στροφή τότε θα φτάσεις στον Βαρδάρη χωρίς να το καταλάβεις.

Για Ιταλογιατρός (Homo Sapiens Italodoctoris) κάτι λέω, έτσι άλφα εκατόν-πενήντα-έξι; ;)

Αυτό το πρόβλημα με την Εγνατία είναι όντως πολύ μεγάλο.

Ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς πως η Εγνατία είναι ένας από τους 3-4 δρόμους που αποτελούν τον "κορμό" του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Πιστεύω πάντως πως το πρόβλημα θα λυθεί με τους νέους χάρτες της NGI, άρα καλό θα ήταν το θέμα να κλείσει εδώ! :)

Επίσης θέλω να πω, πως μετά από αρκετές μέρες "μελέτης" του θέματος navigation, παρήγγειλα τελικά το δικό μου σύστημα (HP2210, Falcom, Destinator, φορτιστές, βάση αυτοκινήτου) και συνειδητοποίησα, πως ούτε λίγο ούτε πολύ, κόστισε γύρω στα 700 euros... που είναι ουκ ολίγα! (couriers, προμήθειες για μεταφορές χρημάτων, φόροι...κλπ κλπ.) :confused:

Το βρίσκετε λογικό ή υπερβολικό? :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (24 Οκτ. 2004 , 11:39)

Όπα όπα... σε ελληνάδικο βρίσκεσαι; :confused:

ναι και σου βαράω παλαμάκια να χωρέψεις???? [ :confused: εις διπλούν !!!CONFUSED!!!]

Εννοείται ότι δεν πας με κλειστά μάτια ρε εγκέφαλε αλλά αν είναι να υπάρχει στροφή πιο πριν και να την χάσεις επειδή το PDA σου λέει πως πιο κάτω υπάρχει θεωρητικά μια καλύτερη τότε είναι σπαστικό και χρονοβόρο (ιδιαίτερα αν είσαι από άλλη πόλη!) και σκοτώνει την ίδια την ιδέα του ψηφιακού βοηθήματος.

έλα τώρα, "σκοτώνει" είναι λίγο υπερβολή...

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις το παραπάνω πρόβλημα της Εγνατίας αλλά αν δεν είσαι από Θεσσαλονίκη και θες να στρίψεις αριστερά πρέπει να πιάσεις δεξιά ώστε να κάνεις το τετράγωνο και να κατέβεις μετά από Αγία Σοφία. Αν όπως λέει το ηλίθιο το Destinator κάθεσαι αριστερά περιμένοντας μια αριστερόστροφη στροφή τότε θα φτάσεις στον Βαρδάρη χωρίς να το καταλάβεις.

όχι δεν είμαι από Θεσ/κη, δεν ξέρω την εγνατία και δεν έχω λόγω να μην πιστεψω οτι αυτο που λέτε ισχύει και είναι σοβαρό...

Για Ιταλογιατρός (Homo Sapiens Italodoctoris) κάτι λέω, έτσι άλφα εκατόν-πενήντα-έξι; ;)

δεν ξέρω που πάει αυτό [ :confused: :confused: είς τριπλούν, τετραπλούν κτλ κτλ... ]

αφού λες οτι λές κάτι, εγώ μαζί σου, δεν θα διαφωνήσω....

Παρακολουθώ το θέμα αυτο και έχω διαβάσει πλήρως όλες τις απαντήσεις. Πάραυτα έχω κάποιες σκέψεις που θα ήθελα την γνώμη σας.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα Ρ900 το οποίο προσπαθώ να πουλήσω για να αγοράσω το ΕΤΕΝ Ρ700 που θεωρώ καλύτερο από το QTEK 2020 καθώς έχει την CF και οπότε είναι επεκτάσιμο συν ότι είναι και φθηνότερο. (αν κάποιος έχει άλλη άποψη θα ήθελα να την ακούσω). Κατόπιν σκέφτομαι με το ΕΤΕΝ να πάρω και το GPS KIT που έχει η εταιρεία και βέβαια είναι σε CF, το οποίο θεωρώ πλεονέκτημα καθότι θα μπορώ να κάνω χρήση ενός bluetooth ακουστικού για τις κλήσεις μου χωρίς προβλήματα στην λειτουργία του GPS. Το Destinator 3 μπορώ να το αγοράσω από τον Καναδά με 160$ περίπου και να πάρω τις δωρεάν αναβαθμίσεις αν αυτό γίνει μέχρι το τέλος του έτους. Το συνολικό κόστος θα είναι 735€ για το Ρ700, 225€ για το GPS Kit, 135€ για το Destinator 3, οπότε συνολικά 1095€. Αν προσθέσω και το κόστος μιας SD θα ανέβει.

Γενικά λοιπόν τι μου συστήνετε να κάνω (θεωρώντας ότι το Ρ900 που έχω θα μπορέσω να το πουλήσω 500€ μαζί με μια 128ΜΒ μνήμη που έχω); Θεωρείται λογική την σκέψη μου? Τι μεγέθους SD θα πρέπει να πάρω; Τι θα πρέπει να προσέξω;Μήπως να πάρω το QTEK 9090, θα έχει CF?

Αν κάποιος θέλει το Ρ900 σας ενημερώνω ότι έχει εγγύηση μέχρι 5/2005 και είναι σε άριστη κατάσταση.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Ο Σοφότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι αυτός που σοφά χρησιμοποιεί την σοφία των άλλων!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (24 Οκτ. 2004 , 10:56)

έλα τώρα, "σκοτώνει" είναι λίγο υπερβολή....

Αν κοιτάς το navigator με πίστη ότι οι πληροφορίες που σου δίνει είναι σωστές και επιτρέπεται να στρίψεις στο συντριβάνι της Εγνατίας αριστερά τότε ναι θα καρφωθείς στο αντίθετο ρεύμα. Στην καλύτερη περίπτωση θα φας μια ωραία κλήση μιας που εκεί έχει συχνά τροχονόμους.

Όσο για τα υπόλοιπα μην κάνεις τον τρελό... :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Prof.Wizard (24 Οκτ. 2004 , 13:52)

Αν κοιτάς το navigator με πίστη ότι οι πληροφορίες που σου δίνει είναι σωστές και επιτρέπεται να στρίψεις στο συντριβάνι της Εγνατίας αριστερά τότε ναι θα καρφωθείς στο αντίθετο ρεύμα. Στην καλύτερη περίπτωση θα φας μια ωραία κλήση μιας που εκεί έχει συχνά τροχονόμους.

Όσο για τα υπόλοιπα μην κάνεις τον τρελό... :alien:

Από το startup-box του destinator, στο οποίο πατάς ΣΥΜΦΩΝΩ, κάθε φορά που θες να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα

"O οδηγός θεωρείται αποκλειστικά υπεύθυνός για την ασφαλή και συνετή οδήγηση του οχήματος. "

οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να κοιτάς το destinator με τόσο πίστη όπως λες και εσύ, τη στιγμη που σε προειδοποιεί το πρόγραμμα αφενός και αφετέρου την στιγμή που σαν εγκέφαλος ( όπως λές και εσυ ) γνωρίζεις οτι είναι πολύ πιθανόν κάποιες από τις μονοδρομήσεις να μην έχουν περαστεί ή στο κάτω κάτω να υπάρχουν μερικά (ελάχιστα κατά τη γνώμη μου) λάθη στο πρόγραμμα ή τους χάρτες (πράγμα σε ένα βαθμό κατανοητό και αναμενόμενο)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (24 Οκτ. 2004 , 02:27)

Συγκεκριμενα το destinator3 εχει στο εξωτερικο περιπου τα 150€ με τα εξοδα αποστολης αν δεν κανω λαθος....η εδω εταιρεια το δινει 248€..γιατι λοιπον να πληρωσω αυτη τη διαφορα για το ιδιο προιον???

Ας τους κανουμε λοιπον να καταλαβουνε οτι αν το πουλανε σε παρομοια με το εξωτερικο τιμη και αυτοι θα κερδισουν απο τις πωλησεις και απο τη αυξηση της εγκατεστημενης βασης του προγραμματος τους ...αλλα και εμεις που θα εχουμε στηριξει μια ελληνικη προσπαθεια αλλα και το προιον που εμεις οι ιδιοι χρησιμοποιουμε.

Αυτο βεβαια ισχυει για ολα τα προιοντα.....

Σωστά, τουλάχιστον τριπλάσια τιμή εδώ, αν λάβουμε υπόψιν και τον σοβαρό παράγοντα των μισθών! Αν εγώ πχ θέλω 5 μεροκάματα για τα 248 € που έχει εδώ, ο αμερικάνος με 1,5 μεροκάματο το έχει πάρει με τα 135 € που έχει εκεί...

Είμαι εκτός θέματος αλλά το κακό με τις τιμές έχει παραγίνει και έχω φτάσει να αγοράζω από εδώ μόνο τρόφιμα, τα άλλα από εξωτερικό από online shops. Τώρα το ποιος χάνει ας το δουν οι έμποροι.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...