kalodiakias Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Εγώ που το πέρασα την κινεζικη εκδοση σου λέω πως για να την βάλεις θα κατεβάσεις το zip αρχείο θα το περάσεις στην κάρτα SD σαν dload θα κλείσεις το τηλ φυσικά θα κάνεις αντίγραφα ασφαλείας και με τα τρία κουμπιά το ανοίγεις μέχρι να διαβάσει την νέα έκδοση. Μετά όλα καλά αρκετές έως πολλές διάφορες. Ελπίζω να βοηθησα μου λεει οτι δεν υπαρχει αρχειο update στην sd...γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Aγοράζεις αν δεν έχεις ήδη ένα card reader για την εξωτερική σου κάρτα, βάζεις την κάρτα στο reader, το συνδέεις στο pc σου, περνάς στην κάρτα σε ένα φάκελο dload την unicom B706, βάζεις την κάρτα πίσω στο κινητό σου, πατάς τα 3 πλήκτρα του κινητού για να μπεις σε stock recovery και κάνεις update από την external sd card. Αφού βάλεις την unicom Β706, ακολουθείς τα βήματα που έχω αναφέρει λίγα posts πιο πριν. ipred εσυ τι μου προτεινεις να βαλω στο κινητο...b520 η b708 (στην οποια ειμαι τωρα b708)...και αμα μπορεις να μου πεις πως κανω εγκατασταση το νεο κερνελ που βγηκε για το κινητο...και αν αξιζει να το κανω...ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genuie Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω το κινητό εδώ και 1 χρόνο και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.. Η τελευταία έκδοση που έβαλα και έχω ακόμα είναι η B520.. Έχω όμως ένα τεράστιο πρόβλημα,συνεχείς αποσυνδέσεις του wifi.. Δηλαδή αν μπω σε χώρο με wifi το οποίο είναι αποθηκευμένο στο κινητό μου,δεν συνδέεται αυτόματα.. Και να συνδεθεί μετά από λίγο αποσυνδέεται με αποτέλεσμα να πρέπει να το κλείσω(το wifi) και να το ξανανοίξω χωρίς πάλι να κρατάει οπότε πάλι τα ίδια.. Έχω παρατηρήσει ότι αν είναι στην φόρτιση μένει περισσότερη ώρα συνδεδεμένο.. Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Υ.Γ.: Επίσης επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ,από άποψη αναβάθμισης υπάρχει κάτι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexanderCool Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Σκεπτομαι να το αγορασω. Μονο 3 ερωτησεις: Το notificatoin led το βλεπεις ευκολα; Στο xperia t που εχω τωρα πρεπει να εισαι κοντα και απο πανω για να το δεις Η οθονη ποιοτηκα πως ειναι; Στο p1 quad xl που ειχα ειχα παρατηρησει οτι η γραμματοσειρα λογο της οθονης φαινοταν παχια. Σε ποιο καταστημα μπορω να το δω απο κοντα; 1. πολυ καλό το notification led 2. επίσης πολύ καλή η οθόνη 3. δυστυχώς δεν υπάρχει σε πολλά καταστήματα πια το κινητό. Σε 2 υπαρχει στο σκρουτζ αλλά η τιμή είναι πολύ υψηλή κατα τη γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Σε 2 σκρουτζαδικα υπάρχει σε ροζ κ σε τιμή που παίρνεις το P7 το οποίο έχει ανέβει και 20 ευρώ σε 10 μέρες απο τοτε που το πήρα εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 θα μου δωσει καποιος καμια βοηθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genuie Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 θα μου δωσει καποιος καμια βοηθεια??? Και εγώ παρόμοιες απορίες έχω,αν μπορεί κάποιος να μας πει τι είναι καλύτερο για το κινητό αυτήν την στιγμή και πως να το κάνουμε.. Όπως και μια απάντηση στο πρόβλημα μου(δείτε λίγο πιο πάνω).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 ipred εσυ τι μου προτεινεις να βαλω στο κινητο...b520 η b708 (στην οποια ειμαι τωρα b708)...και αμα μπορεις να μου πεις πως κανω εγκατασταση το νεο κερνελ που βγηκε για το κινητο...και αν αξιζει να το κανω...ευχαριστω :) Για το kernel, σου απάντησε ένας φίλος κάποια posts πιο πριν. Δεν τον έχω βάλει οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω στο αν χρειάζεται να ξεζιπάρεις το αρχείο ή όχι. Φαντάζομαι πως αν μετά το ξεζιπάρισμα στον υπολογιστή σου δίνει διάφορους φακέλους και όχι μόνο ένα update.app τότε δεν θα πρέπει να το ξεζιπάρεις. Όσο για το τι προτείνω, προσωπικά δεν προτείνω ποτέ πειραματικές unofficial εκδόσεις. Οι καλύτερες εκδόσεις για το κινητό όσο αφορά το smoothness θεωρώ ότι είναι οι jellybean εκδόσεις ( από τις Β11Χ ως τις Β13Χ ) ενώ όσο αφορά το UI και το gps , οι Β5ΧΧ. Όσο για τη μπαταρία, όλες το ίδιο είναι. Με την customized international Β708 δεν είδα καμία βελτίωση σε απόδοση ή μπαταρία σε σχέση με την Β520. Μόνο το UI άλλαξε σε lolipop μορφή. Υπήρξε κάτι που με εκνεύρισε ( δεν θυμάμαι πλέον τι ήταν αυτό ) κι έτσι γύρισα ύστερα από πολύ κόπο στην Β520. Aυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genuie Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Για το προβληματάκι που έχω με το wifi υπάρχει κάποια λύση,γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ ipred για τις υποδείξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Για το προβληματάκι που έχω με το wifi υπάρχει κάποια λύση,γνωρίζει κανείς; Ρυθμίσεις -> Πατάς Wifi -> Πατάς τις δύο τελίτσες κάτω δεξιά γωνία -> Ρυθμίσεις για προχωρημ.-> Να παραμ,ενεργ.το Wifi στην αναστ.-> Διάλεξε "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο". Αν είναι ήδη τσεκαρισμένη αυτή η επιλογή, διάλεξε "πάντα". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Για το kernel, σου απάντησε ένας φίλος κάποια posts πιο πριν. Δεν τον έχω βάλει οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω στο αν χρειάζεται να ξεζιπάρεις το αρχείο ή όχι. Φαντάζομαι πως αν μετά το ξεζιπάρισμα στον υπολογιστή σου δίνει διάφορους φακέλους και όχι μόνο ένα update.app τότε δεν θα πρέπει να το ξεζιπάρεις. Όσο για το τι προτείνω, προσωπικά δεν προτείνω ποτέ πειραματικές unofficial εκδόσεις. Οι καλύτερες εκδόσεις για το κινητό όσο αφορά το smoothness θεωρώ ότι είναι οι jellybean εκδόσεις ( από τις Β11Χ ως τις Β13Χ ) ενώ όσο αφορά το UI και το gps , οι Β5ΧΧ. Όσο για τη μπαταρία, όλες το ίδιο είναι. Με την customized international Β708 δεν είδα καμία βελτίωση σε απόδοση ή μπαταρία σε σχέση με την Β520. Μόνο το UI άλλαξε σε lolipop μορφή. Υπήρξε κάτι που με εκνεύρισε ( δεν θυμάμαι πλέον τι ήταν αυτό ) κι έτσι γύρισα ύστερα από πολύ κόπο στην Β520. Aυτά. Οταν το κανω εγκτασταση το κερνελ....κλεινοντας το κινητο και πατωντας και τα τρια κουμπια μου λεει σφαλμα δεν υπαρχει αρχειο update.app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Οταν το κανω εγκτασταση το κερνελ....κλεινοντας το κινητο και πατωντας και τα τρια κουμπια μου λεει σφαλμα δεν υπαρχει αρχειο update.app Φίλε μου πραγματικά δεν μπορώ να σου πω κάτι περισσότερο. Φαντάζομαι θα θέλει unlocked booloader οπότε ας σου απαντήσει όποιος το έχει ξεκλείδωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Για το kernel, σου απάντησε ένας φίλος κάποια posts πιο πριν. Δεν τον έχω βάλει οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω στο αν χρειάζεται να ξεζιπάρεις το αρχείο ή όχι. Φαντάζομαι πως αν μετά το ξεζιπάρισμα στον υπολογιστή σου δίνει διάφορους φακέλους και όχι μόνο ένα update.app τότε δεν θα πρέπει να το ξεζιπάρεις. Όσο για το τι προτείνω, προσωπικά δεν προτείνω ποτέ πειραματικές unofficial εκδόσεις. Οι καλύτερες εκδόσεις για το κινητό όσο αφορά το smoothness θεωρώ ότι είναι οι jellybean εκδόσεις ( από τις Β11Χ ως τις Β13Χ ) ενώ όσο αφορά το UI και το gps , οι Β5ΧΧ. Όσο για τη μπαταρία, όλες το ίδιο είναι. Με την customized international Β708 δεν είδα καμία βελτίωση σε απόδοση ή μπαταρία σε σχέση με την Β520. Μόνο το UI άλλαξε σε lolipop μορφή. Υπήρξε κάτι που με εκνεύρισε ( δεν θυμάμαι πλέον τι ήταν αυτό ) κι έτσι γύρισα ύστερα από πολύ κόπο στην Β520. Aυτά. πως μπορω να παω πισω στην β132 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Πήγαινε στο post 2131:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genuie Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ρυθμίσεις -> Πατάς Wifi -> Πατάς τις δύο τελίτσες κάτω δεξιά γωνία -> Ρυθμίσεις για προχωρημ.-> Να παραμ,ενεργ.το Wifi στην αναστ.-> Διάλεξε "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο". Αν είναι ήδη τσεκαρισμένη αυτή η επιλογή, διάλεξε "πάντα". :) Δυστυχώς συνεχίζει το ίδιο..(Ήταν στο "μόνο όταν είναι συνδεδεμένο",το έβαλα στο "πάντα").Δεν πειράζει,θα κάνω καμιά αλλαγή rom έτσι κι αλλιώς,οπότε αν συνεχίζει και μετά την "ανανέωση" βλέπουμε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ξέρει κανείς ποιό πληκτρολόγιο έχει ως επιλογή τα ελληνικά όταν το "γυρίζεις" σε αλφαριθμητικό;; Το έχει ένας φίλος και δεν ξέρω να βοηθήσω. :( Να προσθέσω ότι όταν το γυρίζει στο αλφαριθμητικό πηγαινει μόνο του στα αγγλικά, ακόμη και είναι επιλεγμένο- γυρισμένο στα ελληνικά. Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Το κινητό το είχα κάνει δώρο πριν ένα χρόνο. Τότε είχα περάσει την Β125. Προτείνετε κάποια πιο φρέσκια rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Παιδιά τον ένα έστω και custom Rom Δεν είναι σε update app allaσε πολλούς φακέλους με τι μορφή να το περάσω για να αναγνωρίσει την εγκατάσταση αυτής ; ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ πως το update το βάζω σε φάκελο diload τα άλλα τα πετάω απλά μέσα στην sd?σημαντικό για μένα θέλω βοήθεια ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενώ το έχω κάνει και rootτο κινητό μου για νέα πράγματα έχω μείνει πίσω εξαιτίας του παραπάνω προβλήματος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπέρα..έχω την Β520 έκδοση και αντιμετωπίζω πρόβλημα στις εφαρμογές Viber & Facebook. Μου εμφανίζονται πιξελιασμένα και το fb σα να χω κάνει ελαφρως ζουμ! Έχω διαγράψει και εγκατέστησα ξανά τις συγκεκριμένες εφαρμογές χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποια ενεργεια που μπορώ να κάνω χωρίς να μπλεχτώ με ρουταρισματα κλπ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 kαλησπερα ξερεις καποιος συναδελφος πως μπορω να ρουταρω αυτο το κινητο, ωστε να μπορεσω να του μοντάρω το GPS?? Eυχαριστω Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 kαλησπερα ξερει καποιος συναδελφος πως μπορω να ρουταρω αυτο το κινητο, ωστε να μπορεσω να του μοντάρω το GPS??Eυχαριστω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5474084#post5474084 :) Άσχετο : Λόγω προβλήματος του τελευταίου update του Swype από το google play στο κινητό μας, τις τελευταίες μέρες γράφω με την την έκδοση που έρχεται by default με την B520. Λειτουργεί μια χαρά χωρίς lag ( άντε λίγο όταν είμαι στο internet ) και το μόνο πολύ μικρό κακό είναι ότι δεν έχει dedicated ξεχωριστό πλήκτρο για το χαμογελάκι ( έχει το enter στη θέση του ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ευχαριστω να εισαι καλα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Παιδια υπαρχουν ανταλακτικα για το κινητο μας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 http://www.aliexpress.com/w/wholesale-huawei-ascend-p6-parts.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Παιδια επεσε το κινητο απο υψος και ανοιξε το μεταλλο απο επανω και δεν δουλευουν καμερες και φλας επισης..... Καποιανιδεα για επισκευη;;;; Πιθανο κοστος;;;;; ψαχνω ατομο να το επισκευασει οποιος ενδιαφερεται/γνωριζει ας στειλει ΠΜ Edited February 22, 2015 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts