Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με γειές!

Μπορεις και να περασεις την 125 που νομιζω ειναι official internation , κατι τετοιο τελος παντων.

ΑΠο θηκες να πω την αμαρτια μου, μου αρέσει αυτη που είχε στη συσκευασία :D

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περασε κανεις την B132 να μας πει εντυπωσεις;

Μετά από μία εβδομάδα που την έχω, ξαναγυρίζω πίσω στην Β125. Η μπαταρία έχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι idle. Τη νύχτα όταν κοιμάμαι το βάζω σε Flight Mode για εξοικονόμηση μπαταρίας. Με την Β125 έπεφτε κατά 3 - 4% το πολύ ενώ με την Β132 ξεπέρασε το 10%.

Δεν κάνω βαριά χρήση μόνο FB, Mails ειδησεογραφικές εφαρμογές άντε και καμιά φωτογραφία. Με την Β132 ίσως να είχα πιο γρήγορη εκκίνηση των εφαρμογών, σίγουρα καλύτερο κλείδωμα GPS (ισχύουν κανονικότατα όλα αυτα) αλλά το battery life για μένα είναι το πιο σημαντικό. All Hail B125. Όταν βγει το Android 5.0 Baklawa μπορεί να μας δώσουν κανένα Kitkat να διορθώσουν πιο σημαντικά πράγματα.

xaxaxaxa ontos paidia den vlepw na pernoume kit kat eleos !!emena prepei na ekapse mitrikki meta apo b132 se b120 telos oute lampakia oute tipota nekro na dw pws tha mou to feroun kai an to pianei i eggiisi..vasika gnwrizei kapoion an peirazei i allagi rom apo episimo ??

To παρακάτω link περιεχει επίσημα link απο την μαμά η custom ?

http://dl-uk.huaweinews.com/index.php?dir=Roms/Ascend-P6/

Απο ότι κατάλαβα απο φιλους στο forum η 125 είναι η καλυτερη απο αποψη μπαταρίας έως τώρα

ευχαριστώ

Εγώ λέω να βγει η επίσημη πριν κρίνουμε. Btw, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω φορτιστή της Huawei? Είχα κάνει μετακόμιση και δυστυχώς τον έχασα
Proud HTC User!

Εγώ λέω να βγει η επίσημη πριν κρίνουμε. Btw, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω φορτιστή της Huawei? Είχα κάνει μετακόμιση και δυστυχώς τον έχασα

Θέλεις απαραίτητα τον ίδιο; Εγω το φορτίζω πχ με το φορτιστή του Nexus 7 και ολα καλά....

παιδια πως μπορω να βαλω ολεσ η εφαρμογες και τα παιχνιδια να γινονται εγκατασταση στην εξωτερικη μνημη γιατι και ο φακελος obb και data ειναι στην εσωτερικη

θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που έχετε το κινητό αυτό.

1) κολλάει γενικά ? ξέρω πως είναι 4cpu αλλα δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή φοβάμαι λίγο την Huawei σε αυτό το κομμάτι ..

2) η κάμερα για φωτογραφίες είναι καλή το πρωί ?, το βραδυ σε καφετερια πχ με flash τραβάει ικανοποιητικές φωτογραφίες ? (δεν με ενδιαφέρει το video).

3) η οθόνη είναι καλή ? βλέπεις στον ήλιο ? να διαβάσεις ένα μήνυμα έστω ? η όπως το galaxy s3 ?

4) βγάζει μια μέρα η μπαταρία του ? με ανοιχτά δεδομένα συνεχεια ?.

5)το GPS δουλεύει καλά ? λόγο επεξεργαστή ρωτάω .. αν και έχω σχεδόν πάντα data ανοιχτά ..

6) παιχνίδια μπορείς να παίξεις σχετικά βαριά ? αν και δεν με πολύ ενδιαφέρει θα ήθελα να μπορώ να παίξω που και που κανένα Modern Combat 4 :D

sory για το μεγάλο post :happy:

θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που έχετε το κινητό αυτό.

1) κολλάει γενικά ? ξέρω πως είναι 4cpu αλλα δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή φοβάμαι λίγο την Huawei σε αυτό το κομμάτι ..

2) η κάμερα για φωτογραφίες είναι καλή το πρωί ?, το βραδυ σε καφετερια πχ με flash τραβάει ικανοποιητικές φωτογραφίες ? (δεν με ενδιαφέρει το video).

3) η οθόνη είναι καλή ? βλέπεις στον ήλιο ? να διαβάσεις ένα μήνυμα έστω ? η όπως το galaxy s3 ?

4) βγάζει μια μέρα η μπαταρία του ? με ανοιχτά δεδομένα συνεχεια ?.

5)το GPS δουλεύει καλά ? λόγο επεξεργαστή ρωτάω .. αν και έχω σχεδόν πάντα data ανοιχτά ..

6) παιχνίδια μπορείς να παίξεις σχετικά βαριά ? αν και δεν με πολύ ενδιαφέρει θα ήθελα να μπορώ να παίξω που και που κανένα Modern Combat 4 :D

sory για το μεγάλο post :happy:

1) Παίζει ρόλο το κατά πόσο η τάδε εφαρμογή είναι optimized για τον Silicon. Αν δεν είναι θα έχεις lags. Εγώ έχω πέσει σε εφαρμογές που δεν μου λαγκάρουν. Άλλοι πάλι όχι. Πάντως όσο αφορά stock launcher και σκρολάρισμα στις home screens , όχι δεν λαγκάρει εκεί.

2) Το πρωί είναι καλές. Σε εσωτερικό χώρο βράδυ, τη θεωρώ αρκετά καλή στα πολύ κοντινά ( αν τραβήξεις πχ το ποτήρι του καφέ σου ) και κακή στις πιο μακρινές λήψεις ( πολύς θόρυβος ).

3) Η οθόνη μαζί με το design είναι τα 2 ατού αυτού του κινητού. Δεν είναι super amoled για να έχεις θέμα στο φως.

4) Δεν έχω ανοιχτά δεδομένα συνέχεια οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω. Αμφιβάλλω πάντως.

5) Το GPS δουλεύει καλά αν έχεις ανοιχτά δεδομένα κι αν έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή fastergps του Dominik Schürmann , η οποία εφαρμογή ουσιαστικά αντικαθιστά το μαμίσιο gps.conf με ένα άλλο που επικοινωνεί καλύτερα με τον ΝΤP Server.

6) δεν είναι θέμα βαριού ή ελαφρού παιχνιδιού. Σε ένα βαρύ μπορεί να σου τρέξει αλαγκάριστα ( πχ το stock "riptide" ) και σε ένα πανάλαφρο να σου λαγκάρει και να τρελαθείς. Για το modern combat ας σου απαντήσει όποιος παίζει το συγκεκριμένο.

Nομίζω πως για σένα , ιδανικό κινητό είναι το Nexus 5 στα 297 ευρώ και όχι το P6. Θα χάσεις σε design σίγουρα αλλά θα κερδίσεις σε όλους τους άλλους τομείς :)

Edited by ipred

1) Παίζει ρόλο το κατά πόσο η τάδε εφαρμογή είναι optimized για τον Silicon. Αν δεν είναι θα έχεις lags. Εγώ έχω πέσει σε εφαρμογές που δεν μου λαγκάρουν. Άλλοι πάλι όχι. Πάντως όσο αφορά stock launcher και σκρολάρισμα στις home screens , όχι δεν λαγκάρει εκεί.

εννοείς πως η περισσότερες κολλάνε ? :\

δηλαδή 5/10 έχουν lag ? ..

και μια ακόμα ερώτηση στο browser πως τα πάει κολλάει εκεί ?

Εγω το εχω απλα κατεβασμενο και σπανια το παιζω αλλα ποτε δεν μου εχει κολλησει.αλλα επισης και αλλα βαρια παιχνιδια.Μονο στο θορ ψιλοκολαγε.Αλλα δεν το λιωνω κιολας κανενα 10λεπτο για την βαρεμαρα,ισως μετα να αρχισει να κολλαει δεν ξερω.Επισης στους 4 αυτους μηνες που εχω το κινητο δεν μου εχει κολλησει ποτε.ουτε γενικα ψιλοκολληματακια οπως πολλοι λενε.Δεν ξερω ισως ημουν και τυχερος :p:p:p
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Κι εμένα δε κολλάει καθόλου το κινητό. Βρίσκω λίγο υπερβολικό να λέμε ότι λαγκάρει. Γενικότερα θα έλεγα ότι δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα σα κινητό και αξίζει μέχρι δεκάρας τα χρήματά του.

Βγάλανε επίσημη έκδοση kitkat για Κίνα

http://huaweinews.com/2014/03/ascend-p6-b506-kitkat-firmware/

Ελπίζω να βγεί γρήγορα και για μας :)

Αν και δεν εχω θέματα με την beta ψήνομαι να δοκιμάσω την Κινεζική επίσημη. Από ότι λενε τα σχόλια στο xda είναι super smooth...

Ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα η international έκδοση. Πάντως κάποιοι αναφέρουν ότι δεν έχασαν τις google apps με την κινέζικη. Περίεργο. Αν το πουν και άλλοι τότε θα περάσω την κινέζικη με κανονικό update. Χαίρομαι που όλοι αναφέρουν καλύτερο smoothness και μπαταρία και το μόνο αρνητικό που έχω διαβάσει μόνο από έναν χρήστη στο xda είναι η πτώση σήματος ( μόνο αυτός βέβαια έχει αναφέρει κάτι τέτοιο ).

Να ρωτήσω τι θέμα υπάρχει αν περάσουμε την 506?

Δεν θα έχουμε ελληνικό πληκτρολόγιο? (το menu δεν με νοιάζει)

edit:Tην πέρασα.οκ αλλά θελω να γυρισω στην 125 και μου εμφανιζει ένα FAIL.

Καμμιά ιδέα ?

Edited by dvamv

Aκολουθησα τις οδηγίες για την Κινεζικη αλλά δεν εγκαθίσταται με τίποτα, παραλίγο να γίνει μπρίκι... Επαναφέρω σε Β132 και βλέπουμε... Moto G σου έρχομαι.... :lol: Edited by GMF80

Για όσους φιλους βάλουν την 506 και θελουν να γυρισουν πίσω

Τρεχουμε πρώτα το παρακάτω

http://dl.vmall.com/c01l4l4a2y#

και μετά περνάμε όποια θέλουμε σε 4.2.2

Προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσετε αν βάλετε την κινέζικη kitkat : 1) Αδυναμία επαναφοράς επαφών και ημερολογίου μέσω συγχρονισμού , 2) κινέζικα γράμματα που και που στις εισερχόμενες κλήσεις, 3) πτώση δύναμης σήματος κατά δύο μπάρες . Αυτά είναι τα κυριότερα που έχω διαβάσει στο xda. Προτείνω να μην περάσετε την κινέζικη εκτός αν θεωρείτε ασήμαντα τα παραπάνω.

Επανέφερα μετά από κόπο τελικά σε Β132. H Omnirom απλά επιβεβαίωσε την άποψη μου για τις custom rom, για μένα μακριά. Μπορεί να έχουν καλύτερη απόδοση και να σου προσφέρουν πολλές δυνατότητες αλλά κάπου θα υπάρχει πάντα κάποιο πρόβλημα. Και bug μου εμφάνισε και φυσικά δεν είχε μέσα το Huawei Backup και δεν μπορούσα να επαναφέρω τα δεδομένα και τις εφαρμογές μου...

Αφού μου έφαγε μια ημέρα να παλευω να το ξεμπρικάρω, ρυθμίσω, επαναφέρω θα παραμείνω σε 4.2.2 μέχρι να έρθει η επίσημη international kitkat. Παραλίγω να το σουτάρω και να πάρω το Moto G που γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό... Είχα πει στον εαυτό μου να μην μπλέκω με ροοταρίσματα, αλχημείες κλπ αλλά πάλι έκανα το λάθος, είχα χρόνο βέβαια χθες επειδή ήμουν άρρωστος και δεν βγήκα απο το σπίτι αλλά και πάλι, δεν αξίζει τον κόπο. Ο άγραφος κανόνας με τα κινητά είναι αν όλα λειτουργούν ΟΚ μην το πειράζεις....

Edited by GMF80

Προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσετε αν βάλετε την κινέζικη kitkat : 1) Αδυναμία επαναφοράς επαφών και ημερολογίου μέσω συγχρονισμού , 2) κινέζικα γράμματα που και που στις εισερχόμενες κλήσεις, 3) πτώση δύναμης σήματος κατά δύο μπάρες . Αυτά είναι τα κυριότερα που έχω διαβάσει στο xda. Προτείνω να μην περάσετε την κινέζικη εκτός αν θεωρείτε ασήμαντα τα παραπάνω.

Για τις επαφες, μαλλον θα χρειαστει να περασετε χειροκινητα το GoogleContactsSyncAdapter (αυτο εκανα και εγω στην κινεζικη εκδοση που ερχεται χωρις GAPPS). Για το ημερολογιο, διαβασα οτι με κατεβασμα του Calendar της Google απο το Play Store, λυνεται το προβλημα.

Στο δικο μου (China Telecom, dual sim) δεν εχει ερθει ακομα τιποτα για Kit Kat.

Μέσα σε όλη τη δυσφορία της καθυστέρησης της international kitkat διάβασα κάτι τώρα που με χαροποίησε πάρα πολύ :

Στην kitkat το πληκτρολόγιο είναι το Swype της Nuance μετά από deal που έγινε μεταξύ Huawei και Nuance ! :shock:

Ποιος να μου το έλεγε ότι η αγαπημένη μου εφαρμογή θα είναι stock στο κινητό μου !:dance:

http://www.nuance.com/company/news-room/press-releases/Nuance-and-Huawei-Swype-Keyboard.doc

• The title was changed to Huawei Ascend P6