leongr18 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ευχαριστω πολυ παιδια μολις τα καταφερα κ εγω επιτυχως να το κανω.και το εψαχνα τοσο καιρο :p:p Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καταρχην κατεβαζεις το αρχει το κανεις unzip στον υπολογιστη.οταν το κανεις ανοιγεις τον φακελο και εχει ακομα εναν μεσα ζιπαρισμενο,τον κανεις και αυτον unzip.συνδεεις το κινητο με τον υλογιστη και επιλεγεις συνδεση με usb στο κινητο.μετα αντιγραφεις τον φακελο που εκανες unzip στην καρτα μνημης και το ξεσυνδεεις απο το pc. Πας στην διαχειριση αρχειων και επιλεγεις τα αντιγραφα ασφαλειας.εκει μετα επιλεγεις απο καρτα μνημης και θα σου βγαλει μια επιλογη,την τσεκαρεις και τα κανει ολα μονο του.μπορει να χρειστει μετα να κανεις επανεκκινηση το κινητο και θα δεις το βελακι να εμφανιζεται στην κατω μπαρα.ευκολο ειναι. ξέρεις που κολλάω στο ότι σε αυτό το αρχείο όλα λέγονται huawei backup ωραία πάω να τα κάνω copy paste στην κάρτα και μου βγάζει και εκεί έναν φάκελο που λέγεται huawei backup τι κάνω εκεί???φυσικά με αυτό χάνω την εγγύηση η άμα θέλω το σβήνω και ξανά έχω εγγύηση??? Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπέρα ομάδα. Εχθές πέρασα την B120CN (ήμουν από τους τυχερούς που δεν μπρικαρε η συσκευή) μαζί με TWRP, HYD52VROM V5 και με τον παρελκόμενο green kernel. Κατ' αρχάς να πω για όποιον ενδιαφέρεται έχει τρομερή διαφορά σε μπαταρία, βγάζει μισή μέρα παραπάνω τουλάχιστον με την ίδια χρήση. Δεν υπάρχει πάντως μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα (κάπου 2.000 παραπάνω στο antutu) και έχει αρκετά bugs, όπως η κάμερα π δεν λειτουργεί με το σκαιπ ή η αλλαγή θεμάτων online. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 οκ το εκανα και τωρα εχασα την εγγυηση??? Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Οχι φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostmangr Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Οχι φυσικα. τι αλλο υπαρχει που μπορουμε να κανουμε σε αυτο το κινητο??? Παράθεση Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmastak Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Leakαρε η 4.4 KitKat με Emotion UI 2.3 ΒΕΤΑ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2418399&page=27) Τα παλικάρια αναφέρουν ότι η ROM είναι multiregional δηλαδή μπαίνει και στο China και στο Unicom μοντέλο του P6. Ωστώσο δεν υπάρχουν Gapps και ψάχνουν τρόπο να τις φλασάρουν. Όποιος έχει όρεξη να το δοκιμάσει (κάποιος που κατέχει το άθλημα ασφαλούς flashing προφανώς) και να μας πει τις εντυπώσεις του. Επίσημη έκδοση κατά μέσα Φλεβάρη το κόβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Μακρία από την leaked 4.4 τουλάχιστον εγώ. Δεν αξίζει το ρίσκο. Το μόνο καλό είναι ότι η 4.4 θα έρθει σύντομα. Υπομονή μέχρι τότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Παιδες απορια. Στην εφαρμογη της μουσικης της HUAWEI εχω κανει λιστα αναπαραγωγης με τα τραγουδια μου αλλα δεν μπορω να τα βαλω με την σειρα που θελω. Μπαινουν αλφαβητθικα απο μονα τους. Στην εφαρμογη της google στην λιστα γινεται αυτο κανονικα. Καμια ιδεα κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Παιδες απορια. Στην εφαρμογη της μουσικης της HUAWEI εχω κανει λιστα αναπαραγωγης με τα τραγουδια μου αλλα δεν μπορω να τα βαλω με την σειρα που θελω. Μπαινουν αλφαβητθικα απο μονα τους. Στην εφαρμογη της google στην λιστα γινεται αυτο κανονικα. Καμια ιδεα κανεις?? Να σου πω την αλήθεια δεν με συγκίνησε από την αρχή to music player οπότε το άφησα στην άκρη και αγόρασα κάτι καλύτερο που να δείχνει και τα τραγούδια από το tube mate. Αυτό έχω να σου πω μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Να σου πω την αλήθεια δεν με συγκίνησε από την αρχή to music player οπότε το άφησα στην άκρη και αγόρασα κάτι καλύτερο που να δείχνει και τα τραγούδια από το tube mate. Αυτό έχω να σου πω μόνο Απλα με ειχε βολεψει στην αρχη αλλα αν δεν μπορω να βαλω την μουσικη μου στην σειρα που θελω μου ειναι αχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλησπέρα ομάδα. Εχθές πέρασα την B120CN (ήμουν από τους τυχερούς που δεν μπρικαρε η συσκευή) μαζί με TWRP, HYD52VROM V5 και με τον παρελκόμενο green kernel. Κατ' αρχάς να πω για όποιον ενδιαφέρεται έχει τρομερή διαφορά σε μπαταρία, βγάζει μισή μέρα παραπάνω τουλάχιστον με την ίδια χρήση. Δεν υπάρχει πάντως μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα (κάπου 2.000 παραπάνω στο antutu) και έχει αρκετά bugs, όπως η κάμερα π δεν λειτουργεί με το σκαιπ ή η αλλαγή θεμάτων online. Ενδιαφέρον εγώ βέβαια έχω eu έκδοση θα κάνει για μένα έχω B125. Τι εννοείς με το Skype; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλα με ειχε βολεψει στην αρχη αλλα αν δεν μπορω να βαλω την μουσικη μου στην σειρα που θελω μου ειναι αχρηστο. Με το δίκιο σου εγώ αν ενδιαφέρεσαι την έχει και δοκιμαστική πήρα : Power rab πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εχει κανεις προβλημα με το bluetooth στηβ b125?το ανοιγει οποτε θελει σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εχει κανεις προβλημα με το bluetooth στηβ b125?το ανοιγει οποτε θελει σε μενα. Όχι όχι κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω αν λες για τον χρόνο μεταφοράς;; τότε ναι είναι αργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitpanos Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Οχι για την μεταφορα,ενεργοποιειται απο μονο του καποιες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baglan Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) πεδες παρακαλο πολυ , σε βοηθεια . εχω λιωει τα φορουμς, δεν μπορω να καταληξο σε ενα απο τα εξης 3 1. huawei p6 2. htc desire 500 3. samsung ace το 1. δεν εχει g4 to 2. δεν εχει ελληνικο μενυ το 3. εχει οθονη tft gerno pros to huawei p6, δεν ειναι το θεμα χρημα. Edited January 30, 2014 by baglan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ενδιαφέρον εγώ βέβαια έχω eu έκδοση θα κάνει για μένα έχω B125. Τι εννοείς με το Skype; Δεν μπορώ να κάνω την κάμερα να δουλέψει με το skype (βιντεοκλήσεις δηλαδή). Καμία από τις 2 κάμερες δεν λειτουργεί με το skype, ενώ φωτός βγάζουν κανονικά. Σήμερα βγήκε η κιτκατ σε custom HYD52V rom... Οπότε περίμενε λίγο ακόμα, μήπως και βγει και για Β125 Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 πεδες παρακαλο πολυ , σε βοηθεια . εχω λιωει τα φορουμς, δεν μπορω να καταληξο σε ενα απο τα εξης 3 1. huawei p6 2. htc desire 500 3. samsung ace το 1. δεν εχει g4 to 2. δεν εχει ελληνικο μενυ το 3. εχει οθονη tft gerno pros to huawei p6, δεν ειναι το θεμα χρημα. Desire 500 και Αce??? :ninja: Kαι το σκέφτεσαι? Απορώ πάντως που βάζεις στην ίδια κατηγορία αυτά τα 2 κινητά με το Huawei Ascend P6.... Nα έλεγες κάνα Moto G ή L9 II που είναι αξιόλογα και πιο φθηνά κάτι θα γινόταν... Αλλά με αυτά τα 2 πάρτο χωρίς 2η σκέψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimispa Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Η εφαρμογή που μου έκανε την διαφορά εγγυημένα είναι :2x battery θα δεις διαφορά νομίζω ακόμα και στο δικό σου! Τελικά η μπαταρία είναι μια χαρά. Ενώ στην αρχή παραπονιόμουν , μετά από λίγες φορτίσεις όλα είναι καλά. Πλέον κρατάει 2 μέρες άνετα με τη δικιά μου χρήση. Μεγάλη διαφορά είδα με το 2x battery. George σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή σου :) Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το DU Battery Saver. Επίσης νομίζω ότι η φόρτιση κρατάει περισσότερο όταν γίνεται από τη μπρίζα σε σχέση με τη usb , αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τελικά η μπαταρία είναι μια χαρά. Ενώ στην αρχή παραπονιόμουν , μετά από λίγες φορτίσεις όλα είναι καλά. Πλέον κρατάει 2 μέρες άνετα με τη δικιά μου χρήση. Μεγάλη διαφορά είδα με το 2x battery. George σ'ευχαριστώ για τη συμβουλή σου :) Σκέφτομαι να δοκιμάσω και το DU Battery Saver. Επίσης νομίζω ότι η φόρτιση κρατάει περισσότερο όταν γίνεται από τη μπρίζα σε σχέση με τη usb , αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου. Τίποτα φίλε μου χαίρομαι να δίνουμε ο ένας τον άλλον γιατί δεν την προλαβαινουμε τεχνολογία! Ναι και αν το προσέξεις συγκεκριμένα με τον φορτιστή του κάνει καλύτερη δουλειά και από άλλους παρόμοιους! Τα ξανα λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μιας κ μιλαμε για μπαταρια.... για ριξτε μια ματια στο δικο μου. Με προσπαθεια να το χρησιμοποιησω οσο λιγοτερο μπορω κρατησε 5 ημερες, με 6-7 τηλεφωνα, χρηση wifi για πολυ λιγο κ αμεσως κλεισιμο κ οχι πολλα πολλα γενικα, το ανοιγα πολυ λιγο για να δω ποσο θα μου κρατησει η μπαταρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksadel Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παντως το power button το βλέπω λιγο ετοιμοροπο. Δεν το βλέπω για πολυ και ψαχνω app για να ανοιγοκλεινω το κιν. Εχει κανεις καμιά ιδεα; οσα δοκιμασα τρωνε αρκετη μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν λεω ανοιγοκλεινω εννοω την οθονη οχι ολο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παντως το power button το βλέπω λιγο ετοιμοροπο. Δεν το βλέπω για πολυ και ψαχνω app για να ανοιγοκλεινω το κιν. Εχει κανεις καμιά ιδεα; οσα δοκιμασα τρωνε αρκετη μπαταρία. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν λεω ανοιγοκλεινω εννοω την οθονη οχι ολο το κινητο Δοκίμασε το Power Toggles που έχει διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Εχει συναντησει καποιος προβλημα με το viber; Εκανα εγκατασταση σε καινουρια συσκευη αλλα κωδικος δεν ηρθε ποτε για ενεργοποιηση και εχει περασει και το 24ωρο που λεει οτι χρειαζεται. Οποιος μπορει ας βοηθησει. Edited February 1, 2014 by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά έχω κάνει δώρο το κινητό. Σήμερα με πήρε η κοπέλα τηλ και μου είπε ότι δεν ανοίγει. Κρατήσε πατημένο το power button και δεν έγινε τίποτα. Μάλλον δεν φορτίζει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts