Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν πατας το εικονίδιο του στοκ εννοείται ότι με τον στοκ θα μπαίνεις. Αφαιρεσε το εικονίδιο και βαλε το εικονίδιο του dialer που εγκατέστησες....

ΑΠό πού προκύπτει βρε παιδιά ότι πατώ το εικονίδιο του στοκ; Νομίζω ότι είναι σαφές αυτό που περιγράφω αλλά το επαναλαμβάνω.

Ως γνωστόν, στο android, όταν εκτελείς μια λειτουργία, π.χ ανοίγεις μια εικόνα, στέλνεις ένα email ή παίρνεις ένα τηλέφωνο κλπ κλπ, το λειτουργικό σου προτείνει διάφορους τρόπου (προγράμματα) να το κάνεις και μάλιστα από κάτω έχει και τα δύο πλήκτρα: πάντα - μόνο μια φορά, όπου προφανώς επιλέγοντας το "πάντα" μπορείς να ορίσεις την ενέργεια ως default.

Στο P6 και όσον αφορά τον dialer, δηλαδή τις ενέργειες κλήσης, το λειτουργικό δε δέχεται στις διαθέσιμες ενέργειες κανέναν dialer εκτός από τον στοκ και το skype. Αν δεν είχα εμπειρία από άλλες συσκευές και εκδόσεις, θα έλεγα ότι ίσως έτσι είναι, όμως δεν είναι.

Στο P6 όσες εφαρμογές dialer και να βάλω, πάντα το android θα μου προτείνει τη στοκ ή το skype μόνο, από τις οποίες μπορώ να διαλέξω και τη default αν θέλω. Αυτό που σας είπα πιο πάνω είναι ότι ακόμη και αν ανοίξεις τις άλλες εφαρμογές απευθείας μόνες τους, όχι δηλαδή μέσω ενέργειας κλήσης που έτσι κι αλλιώς δε γίνεται, και πας να καλέσεις από εκεί μέσα, τότε θα δεις ότι ακόμη και έτσι, η εφαρμογή σου σε φτύνει και ανοίγει τη στοκ.

Στο AMOI N828 π.χ που έχω, τόσο στην 4.1 όσο και στην 4.3 δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο Samsung S2 κανένα πρόβλημα, και στο Sony Xperia Ray με 2.3, όλα καλά.

Κάτι παίζει με το P6.

Μπορεί κάποιος να το δει στο δικό του;

Να ξέρετε ότι έκανα μέχρι και uninstall τη στοκ εφαρμογή να δω τι θα βρει να κάνει το τηλέφωνο σε μια κλήση, αλλά μην το δοκιμάσετε...

Το επιβεβαιωνω κ γω, εχω βαλει αλλον dialer αλλα το μαμα επιμενει να εμφανιζεται. Αφου οταν κλεινω τον dialer που χρησιμοποιω βλεπω οτι απο πισω κλεινει κ ο μαμα.

Παιδιά από εγγύηση τι γίνεται με το εν λόγω κινητό; Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;
Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Δοκιμασε το GO Keyboard, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard

αυτο χρησιμοποιω κ το εχω βολευτει...

ποιο πληκτρολογιο ταιριαζει με αυτο του iphone 4?θυμαμαι εγραφα πολυ γρηγορα

το κατεβασα αλλα δεν μου βγαζει ελληνικα...εννοω για το iphone keyboard...γραφει στα αγγλικα-καποια βοήθεια?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

• Administrators
το κατεβασα αλλα δεν μου βγαζει ελληνικα...εννοω για το iphone keyboard...γραφει στα αγγλικα-καποια βοήθεια?

Πρέπει να βάλεις και αυτό.

Modpic.gif

Για εναν χρηστη κινητου,,που θελει να βγαζει καλες φωτο,,δε θελω τελειες,,να ειναι γρηγορο στο ιντερνετ,να ειναι αξιοπιστο,χωρις αλλαγες ρομ ,ρουτ κ αλλα,,,να εχει καλη μπαταρια...να εχει καλο wifi,να δουλευει το ιντερνετ με τα δεδομενα,,,κανει το p6 βρε παιδια;;

Ποια τα πλεονεκτηματα κ ποια τα μεινοκτηματα του,,,,σαν μανησιο κινητο,,οχι πειραγμενο....

Το κινητο που εχω τωρα ειναι το sony xperia neo v.

• Administrators
αφου εχω ελληνικα πρεπει να βαλω και αυτο για να δουλεψεi το iphone keyboard?

Μιλούσα για το GO Keyboard. Το συγκεκριμένο δεν το έχω δουλέψει και από τη στιγμή που δεν είναι και από τα πιο δημοφιλή, θα σου συνιστούσα αυτό που προτάθηκε παραπάνω. Ωστόσο για τα πληκτρολόγια συζητάμε εδώ όπου μπορείς να λύσεις τις περισσότερες απορίες σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930

Modpic.gif

Για εναν χρηστη κινητου,,που θελει να βγαζει καλες φωτο,,δε θελω τελειες,,να ειναι γρηγορο στο ιντερνετ,να ειναι αξιοπιστο,χωρις αλλαγες ρομ ,ρουτ κ αλλα,,,να εχει καλη μπαταρια...να εχει καλο wifi,να δουλευει το ιντερνετ με τα δεδομενα,,,κανει το p6 βρε παιδια;;

Ποια τα πλεονεκτηματα κ ποια τα μεινοκτηματα του,,,,σαν μανησιο κινητο,,οχι πειραγμενο....

Το κινητο που εχω τωρα ειναι το sony xperia neo v.

> Oι φωτογραφίες είναι πολύ καλές.

> To wifι σε μένα δεν έχει κάνει καμία αποσύνδεση.Σε άλλους έχει κάνει αλλά φορούσαν άλλη firmware.

> Το θεωρώ αξιόπιστο από την άποψη ότι δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του. (παγώματα,σβησίματα )

> Το "καλή μπαταρία" είναι σχετικό πράγμα ( τι χρήση κάνεις, με ποιο κινητό το συγκρίνεις ) και δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Το αρνητικό για μένα στο P6 είναι ότι δεν με ικανοποιεί απόλυτα το smoothness του , ούτε με external launchers. Στο προηγούμενό μου κινητό ρόλαραν πιο smooth κάποιες εφαρμογές.

Edited by ipred

Eναι ιδέα μου ή όταν χρησιμοποιείς ένα theme που αποτελεί συνδυασμό από άλλα (πχ lockscreen από ένα, εικονίδια από κάποιο άλλο κλπ) το emotion ψιλολαγκάρει ενώ όταν χρησιμοποιείς ένα theme μόνο δεν έχει θέμα. Ίσως παίζει ρόλο ότι τα online themes της Huaweι τα έχω στην SD card?

Όχι, εγώ δεν έχω θέμα με αυτό αν εννοείς lag στο σκρολάρισμα στις homescreens. Αν αλλάξεις scrolling εφέ ( πχ κύλινδρο, το καλύτερο για μένα ), πάλι έχεις θέμα;

Παίζει να φταίει η SD που εχω. Τα αντέγραψα στην εσωτερική μνήμη και προς το παρών δεν έχω θέμα...

Παιδιά από εγγύηση τι γίνεται με το εν λόγω κινητό; Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;

Καμιά απάντηση;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Εχω καλά νέα!! :)

http://huaweinews.com/2014/01/ascend-p6-emotionui-2-3/

@ karlosamos :

HUAWEI TECHNOLOGIES SA

Εμπόριο Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού - Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι

Λεωφόρος Κηφισίας 274, Χαλάνδρι, 15232, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο: 2106838339

Το service αναλαμβάνει η Arvato (Ισως η εταιρία με τις περισσότερες καταγγελίες πελατών στο ενεργητικό της!!)

Επίσης να ενημερώσω ότι βγήκε έκδοση της HYD52ROM για κατόχους firmware B125 !

Να ξέρετε ότι : No Insecure Kernel (Bootloader Locked)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2570602

Edited by GKako

Για όσους ενοχλούνται με το όχι ομαλό scroll στη stock εφαρμογή "Συλλογή" ας δοκιμάσουν την εφαρμογή "Gallery ICS" που σε μένα σκρολάρει πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε εφαρμογή συλλογής φωτό.

Γεια σας παιδια! Μια ερωτηση στους ειδικους! .Εχω καταλαβει οτι εχω μπροστινο φωτακι το οποιο οταν τελειωνει η μπαταρια αναβοσβηνει με κοκκινο χρωμα .Η ερωτηση ειναι η εξης ειναι εφικτο το φωτακι να χτυπαει αν εχω καποια αναπαντητη η καποιο μηνυμα κλπ .Ευχαριστω!

Δεν είναι μόνο για την μπαταρία. Ειναι και για αναπαντητες και μηνύματα..

Δεν είναι μόνο για την μπαταρία. Ειναι και για αναπαντητες και μηνύματα..

και γιατι δεν το βλεπω? λες να ετυχε σε εμενα? ειχα αναπαντητες και μηνυματα αυτες τις μερες οποτε σιγουρα θα το ειχα προσεξει :)

και σε μενα λειτουργει κανονικοτατα απο οταν το πηρα σε αναπαντητες και μνατα.με ενα γρηγορο ομως ψαξιμο βρηκα αυτο που ειχε ιδιο με σενα προβλημα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2423434

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Έκανα copy το SystemUI.apk στο PC μου, το άνοιξα με το 7zip και βρήκα που βρίσκεται το γκρι background των soft keys. Είναι στο res/drawable-xdpi και λέγεται navigation_bar_background.png. Μπορώ να φτιάξω μία διάφανη και να αντικαταστήσω την γκρι αλλά φοβάμαι μήπως κάνω καμιά ζημιά και δεν μπουτάρει ο launcher. Δεν ξέρω δλδ αν μου πετάξει κάνενα "not signed" το apk.

Θα δοκιμάσω να παίξω με τις εικόνες της stock εφαρμογής του καιρού που και να μη λειτουργήσει δεν θα πάθω καμιά ζημιά.

Πέτυχε με τον καιρό ! Άλλαξα για δοκιμή τη φωτό της ηλιοφάνειας :

http://s7.postimg.org/529jdjqtj/Screenshot_2014_01_09_19_39_43.jpg

Με τρώει το χέρι μου να πειράξω και το systemui.apk...κανένας με οικονομική κατάσταση τέτοια ώστε να και να του μπρικάρει το κινητό να μην τον νοιάζει υπάρχει ; :-p

Edited by ipred

• The title was changed to Huawei Ascend P6