mandragorin Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) ΕΓΩ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ XIAOMI REDMI NOTE2 KI EKANA THN KΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited September 15, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Γειά σας παιδιά εγώ το ρίσκαρα και αγόρασα το elephone p7000 και είμαι πολύ ικανοποιημένος, μετά από δύο χρόνια που είχα το lenovo και είναι ακόμα άψογο μετά από πολλές ρομ που του έχω περάσει!!! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS206 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Και το δικό μου άρχισε να τα φτύνει με το σήμα!!!Και στις 2 κάρτες νεκρώνει !!Κρίμα στα 2 χρόνια!!!Τελικά όλα τα καινούργια τα κάνουν για 2 χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Και το δικό μου άρχισε να τα φτύνει με το σήμα!!!Και στις 2 κάρτες νεκρώνει !!Κρίμα στα 2 χρόνια!!!Τελικά όλα τα καινούργια τα κάνουν για 2 χρόνια... εγώ πάντως το έχω κοντά στα 2μιση χρονιά και δεν έχει κανένα πρόβλημα..εαν είχε κάποιος λύση για ενοποίηση της μνήμης θα το κρατούσα άλλα 2. Μου την έχει δώσει που δεν μπορεί να πάρει άλλες εφαρμογές. Θέλω να το αλλάξω με ένα κινητό που να είναι πλήρες (απο κινα εννοείται)άλλα δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι ακόμη.(όλα θα έχουν ένα κουσούρι) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Με ποια έκδοση το έχεις; η καλύτερη για μένα είναι του minidell αλλά χρειάζεται κάποιες τροποποιήσεις όπως αλλαγή της ονομασίας της μνήμης δηλαδή εκεί που που είναι το 0 βάζεις το 1 και αντίστροφα υπάρχει μέσα στις προηγούμενες σελίδες το πως γίνεται, μετά κάνεις χωρίζεις την κάρτα μνήμης σε 3Giga το καλύτερο μέγεθος είναι αυτό για την 4G εσωτερική μνήμη που έχει και είσαι κομπλέ για πάνω από 200 εφαρμογές εγκατάσταση τσεκαρισμένο από εμένα!!!!! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 με ποια εφαρμογή διαχωρίζεις την μνημη? τέλος πάντων έβαλα πάλι την ρομ του Ιταλού και έκανα το κολπάκι του Ρώσου. πλέον έχω αρκετό χώρο για εφαρμογές,με το sygic είχα θέμα(έβλεπε την μνήμη γεμάτη για να κατεβάσει χάρτες) το έλυσα βάζοντας τα αρχεία χειροκίνητα. (κάθομαι με το s750 μέχρι να βρω ένα κινητό να τα έχει όλα :)) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakosnest2 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 κολυκοθια αδιαβροχο παντως. πηρε νερο το καλοκαιρι απο τα κουμπια της φωνης. και αναπαυθηκε εν ειρηνη πριν μερικες μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 το έχω πλύνει στην βρύση αρκετές φόρες,και 2 φορές το έβαλα στην θάλασσα δεν παρουσίασε τίποτα. βέβαια δεν είναι για ακραίες καταστάσεις γιατί θα είχε και άλλη κατασκευή. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpionsl Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΕΣ S750 LENOVO ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ EIMAI ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited April 28, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Καλησπερα και Καλη Ανασταση να εχουμε :) Εγω φιλε μου ενα Α 660 που ειχα (ακομη το εχω και δουλευει) το ειχα στειλει εδω, http://www.wap5.gr/ (κοστος τοτε 15€ + μετ.ρικα) Τωρα δεν ξερω, εξυπηρετηση φοβερη. Επισης απ'οτι εμαθα (πολυ αργοτερα) κανει σερβις σε κινητα και το μελος gerstavros2 Κανε του μια ερωτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Νεα rom του Ιταλου.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538724 Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλημέρα την έχει περάσει κάποιος να δούμε πως είναι; Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημέρα την έχει περάσει κάποιος να δούμε πως είναι; Όπως η παλιά οπτικά αρκετά σταθερή. Είναι Android 4.2.2 Jellybean. Πλέον κατάφερα πέρασα το Hearthstone που δεν μπορούσα να το περάσω με καμμία άλλη Rom. Αρνητικό είναι ένα bug στην ανοικτή ακρόαση αλλά μπορεί να φταίει και το ότι άνοιξα το κινητάκι για να το αλλάξω το digitizer. Το κινήτο το χω σαν δεύτερο, μου έχει επιζήσει από χτύπημα πέτρας μεγάλης σε γήπεδο προστατεύοντας μου τον αριστερό ..... οικογενειάρχη.... Πλέον έχει συναισθηματική αξία. Ή συγκεκριμένη Rom βρίσκεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538724 Βέβαια το messenger sms της Google εμένα με έβγαζε σφάλμα και δεν δούλευε, έτσι αναγκαστικά και έβαλα το tetra sms. Στο ανωτέρω link θα βρείς και πώς φαίνεται το μενού του κινητού. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Όπως η παλιά οπτικά αρκετά σταθερή. Είναι Android 4.2.2 Jellybean. Πλέον κατάφερα πέρασα το Hearthstone που δεν μπορούσα να το περάσω με καμμία άλλη Rom. Αρνητικό είναι ένα bug στην ανοικτή ακρόαση αλλά μπορεί να φταίει και το ότι άνοιξα το κινητάκι για να το αλλάξω το digitizer. Το κινήτο το χω σαν δεύτερο, μου έχει επιζήσει από χτύπημα πέτρας μεγάλης σε γήπεδο προστατεύοντας μου τον αριστερό ..... οικογενειάρχη.... Πλέον έχει συναισθηματική αξία. Ή συγκεκριμένη Rom βρίσκεται εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538724 Βέβαια το messenger sms της Google εμένα με έβγαζε σφάλμα και δεν δούλευε, έτσι αναγκαστικά και έβαλα το tetra sms. Στο ανωτέρω link θα βρείς και πώς φαίνεται το μενού του κινητού. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σου!!!Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα και ειδικά στην κάμερα του! !! Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexisGolnas Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλημερα παιδια. Μια ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν το Instagram σε αυτη τη συσκευη, και ειδικοτερα το Instagram Stories. Οταν ανεβαζετε μια φωτογραφια στο story σας, εχετε παρατηρησει και εσεις μερικα μαυρα κουτακια στο κατω μερος της εικονας; Και επισης οταν ανεβαζετε βιντεο, laggαρει καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvikas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Παιδιά επειδή σήμερα του άλλαξα το δεύτερο digitizer ξέρει κανείς αν πουλάν κανένα tempered glass, όχι film, για να μην σκάω δεκαευρουλάκια? Βασικά αν η ίδια οθόνη σε μεγέθη υπάρχει σε άλλο Lenovo ποιο διαδομένο από το δικό μας; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyrisk Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Όλες οι νεότερες εφαρμογές ζητούν Android 4.4 και ανω..γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τέτοια Rom για το s750 ? ?Γιατί από ότι βλέπω μόνο αυτή είναι η μοναδική που υπάρχει 4.2.2 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts