Jump to content

AlexisGolnas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About AlexisGolnas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

AlexisGolnas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. AlexisGolnas

    Lenovo s750

    Καλημερα παιδια. Μια ερωτηση για οσους χρησιμοποιουν το Instagram σε αυτη τη συσκευη, και ειδικοτερα το Instagram Stories. Οταν ανεβαζετε μια φωτογραφια στο story σας, εχετε παρατηρησει και εσεις μερικα μαυρα κουτακια στο κατω μερος της εικονας; Και επισης οταν ανεβαζετε βιντεο, laggαρει καθολου;
  2. Καλημέρα παιδιά Εχω το εξης προβλημα, και επειδη δεν εχω παρακολουθησει τις προηγουμενες σελιδες, συγγνωμη αν εχει αναφερθει. Οταν κλειδωνει το κινητο μου, μολις το ξεκλειδωνω 7 στις 10 εχει αποσυνδεθει απο wifi και συνδεετε μολις το ξεκλειδωσω με αποτελεσμα να ερχονται μετα οποιαδηποτε notification. Εχω επιλεξει και την επιλογη να μενει ΠΑΝΤΑ συνδεδεμενο αλλα δεν συμβαινει αυτο. Και δεν εχει να κανει με το δικο μου router αλλα το παρατηρω και σε αλλα routers.
  3. Εμενα συμβαινει κυριως στην 2η sim. Ειναι η σιμ που εχω για τα τηλεφωνα και τα sms. Εχω θεμα με μερικα sms καθως μου ερχονται αρκετες ωρες μετα. Σε λιγο καιρο θα την βαλω ως 1η σιμ μηπως δω διαφορα.
  4. Δεν ξερω, εχω βαλει το chomps κατω, αλλα οταν ερχεται sms βγαζει pop window με το μηνυμα για γρηγορη απαντηση.
  5. Εγω χρησιμοποιω το chompSMS και τους μετραει αντιστροφα. Αν το εγκαταστησεις πανε πρωτα 'Ρυθμισεις > SMS & MMS Settings και βαλε check στο Compact sms messages.
  6. Παιδες με το οριο χαρακτηρων στα μηνυματα (στα Ελληνικα) μπορουμε να κανουμε κατι για να μεγαλωσει;
  7. Να στε καλα παιδια, το καταφερα και εγω :D Οποτε παιδια το secureit το κανω Freeze? Η θα χω θεμα παλι αν το σβησω;
  8. Περιμενουμε τις οδηγιες :)
  9. Γυρω στις 15-17 ωρες αναλογα την χρηση. Δυνατοτερη απο αλλα κινητα των 500+ ευρω.
  10. Κατεβασε αυτα που χρησιμοποιησε απτο Description και δοκιμασε να κανεις το ιδιο. Το οτι η μπαταρια δεν βγαινει στο s850 λετε να επιρεαζει την διαδικασια;
  11. Θα τα ταχυδρομισουμε στον Mic_T να μας τα φτιαξει :lol:
  12. Ακολουθησα τον οδηγο για backup της rom, αλλα στην αρχη οταν παταω ROOT μου εμφανιζει το εξης: --->>> Connect to device <<<--- ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible! - Install busybox --- ERROR : file adbd not install Το θεμα ειναι οτι με το root checker βλεπω οτι ειναι root το τηλεφωνο ενω στο MTKdroidTools το βγαζει με κιτρινο χρωμα.
  13. Αποφασισα να ακολουθησω τον οδηγο σου. Εγκατεστησα τους drivers και μολις πατησα ROOT μου εβγαλε το παρακατω και σταματησε: --->>> Connect to device <<<--- ATTENTION! Requests for confirmation on the device screen are possible! - Install busybox --- ERROR : file adbd not install ! Τι κανω απο δω κ περα;
  14. Αν και καταφερα να κανω το secureit ως system app, η εικονα με το πρασινο android παραμενει... οποτε θα δοκιμασω καποια στιγμη μπας κ καταφερω να περασω αλλη rom.
×
×
  • Create New...