Jump to content

Lenovo s750

basdel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα! Παιδια κατεβαζω τα αρχεια της original rom του S750 αλλα οταν μπαινω απο το flashtool και παταω να διαλεξω το αρχειο scatter δεν μπορω να το βρω πουθενα! :mad:
Lenovo S750 !

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω περάσει την ρομ του Ανδρέα από xda και είναι πραγματικά πολύ καλή!

βελτιωνετε καθολου η καμερα?

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

βελτιωνετε καθολου η καμερα?

Εγω δεν ειδα καποια διαφορα στην ποιοτητα..Ασε που στις επιλογες η μεγαλυτερη αναλυση που μπορεις να επιλεξεις ειναι 6 megapixel....αν καποιος ξερει πως να περασουμε το ideafriend στη ρομ του ιταλου ας μας πει,....

Εγω δεν ειδα καποια διαφορα στην ποιοτητα..Ασε που στις επιλογες η μεγαλυτερη αναλυση που μπορεις να επιλεξεις ειναι 6 megapixel....αν καποιος ξερει πως να περασουμε το ideafriend στη ρομ του ιταλου ας μας πει,....

Αυτη με την οποια ερχεται το τηλ, η τριτη απο needrom δηλαδη, ειναι καλυτερη...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg

Παίδες συγγνώμη, ήθελα να ρωτήσω για το GPS του τηλεφώνου...

Διάβασα ότι είναι αρκετά αδύναμο, αργεί να κλειδώσει και με τίποτα αν υπάρχει εμπόδιο (σκεπή αυτοκινήτου, εντός σπιτιού κτλ)...ισχύει κάτι τέτοιο;

Πόσο αποτελεσματικό είναι τελικά το GPS;

Επίσης προβληματιζόμουν αν αξίζει να πληρώσω τα παραπάνω χρήματα για κινητό ΙΡ67...είναι ένα καπέλο 50-70$ πρακτικά σε σχέση με κινητά ίδιων και καλύτερων προδιαγραφών.

Η εμπειρία σας συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα τί λέει;

Επίσης με ανησυχεί λίγο η σχετικά μικρή μπαταρία του...πόσο κρατάει με απαιτητική χρήση; Υπάρχει δυνατότητα αγοράς άλλης με μεγαλύτερη χωρητικότητα;

Ευχαριστώ

Το gps μετα την ενεργοποίηση του epo απο την εφαρμογή mobile uncle tools βρίσκει ακαριαία σημα και δεν εχει κανένα προβλημα.για εμένα δεν ξέρω ποσο στεγανό ειναι αλλα το έβρεξα με ποτήρι νερό,το χρησιμοποιώ στην βροχή και ολα καλα ,αλλα για το μέλλον δεν ξέρω ποσο θα κρατήσει η αντοχή της αδιαβροχοποίησης.για την μπαταρία ,οπως ολα τα κινητά μου τα τελευταία 4 χρονια κάθε βράδυ το βάζω στην φόρτιση και εκείνη την ώρα ειναι κοντα στο 35-50% και δεν το θεωρώ προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Το gps μετα την ενεργοποίηση του epo απο την εφαρμογή mobile uncle tools βρίσκει ακαριαία σημα και δεν εχει κανένα προβλημα.για εμένα δεν ξέρω ποσο στεγανό ειναι αλλα το έβρεξα με ποτήρι νερό,το χρησιμοποιώ στην βροχή και ολα καλα ,αλλα για το μέλλον δεν ξέρω ποσο θα κρατήσει η αντοχή της αδιαβροχοποίησης.για την μπαταρία ,οπως ολα τα κινητά μου τα τελευταία 4 χρονια κάθε βράδυ το βάζω στην φόρτιση και εκείνη την ώρα ειναι κοντα στο 35-50% και δεν το θεωρώ προβλημα.

ευχαριστώ για την απάντησή σου...

Ως κινητό για πιο "ενεργητικούς" τύπους πάντως, θα ήταν πολύ βολικότερο αν είχε πιο ισχυρή μπαταρία, τουλάχιστον 2500mAh...

σχετικα με την μπαταρια εμεινα εκπληκτος την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα αρκετη δουλεια και το χρησιμοποιησα μονο σαν τηλεφωνο και λιγο σαν φωτογραφικη-ελαχιστο wi-fi.

Tο εβγαλα απο τον φορτιστη δευτερα το πρωι και την πεμπτη το βραδι ειχε ακομη ενα μικρο ποσοστο :).

το προηγουμενο android αν και με μικροτερη οθονη με την ιδια χρηση, με δυσκολια εφτανε τις 3 μερες.

βασικα οπως το δουλευω με παει με αρκετη χρηση 2 μερες και ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

σχετικα με την μπαταρια εμεινα εκπληκτος την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα αρκετη δουλεια και το χρησιμοποιησα μονο σαν τηλεφωνο και λιγο σαν φωτογραφικη-ελαχιστο wi-fi.

Tο εβγαλα απο τον φορτιστη δευτερα το πρωι και την πεμπτη το βραδι ειχε ακομη ενα μικρο ποσοστο :).

το προηγουμενο android αν και με μικροτερη οθονη με την ιδια χρηση, με δυσκολια εφτανε τις 3 μερες.

βασικα οπως το δουλευω με παει με αρκετη χρηση 2 μερες και ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο.

Αποδεκτή καθόλα αυτονομία θα έλεγα...

Edited by navi55

Έμεινες έκπληκτος για 3 μέρες δηλαδή αν βάλω φώτο από το δικο μου που κοντεύω την 10η μέρα αφόρτιστο τί θα κάνεις.

Έμεινες έκπληκτος για 3 μέρες δηλαδή αν βάλω φώτο από το δικο μου που κοντεύω την 10η μέρα αφόρτιστο τί θα κάνεις.

φιλε μου απο δευτερα μεχρι πεμπτη λεω 4 μερες και ειχε και μπαταρια οταν το εβαλα να φορτισει (κοντα στο 25-30%) αν θυμαμε καλα.

και με το κινητο μιλουσα και εκανα και 2-3 πραματα οχι να μην μιλαω καθολου.

με την μαμα ρομ απο minideal.

με την ρομ του ιταλου δεν ξερω εαν κραταει περισσοτερο.

Στο δικό μου παρατήρησα δυο φορές να μου κάνει επανεκκίνηση χωρις Bluetooth και με την σιμ1 wind σιμ2 vodafone,και σε μιας φίλης παλι χωρις Bluetooth της εχει κάνει τα ιδια (επανεκκίνηση και pin οχι ολόκληρο το λειτουργικό )με κάρτες wind και cosmote αντίστοιχα.ρομ εχουμε του etotalk.εμενα συνολικά τους τελευταίους 4μηνες 4-5 φορές εχει πέσει στην αντίληψη μου αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Καλησπέρα

Είδα ότι έχει βγάλει νέα ROM .

Σκέφτομαι να την περάσω . Η μοναδική μου σκέψη είναι ότι ίσως ότι χρειαστώ να το στείσω ξανά από την αρχή :(.

Φιλικά

Unlock All Mobile Phones , Modem .

Repair Boot HTC , Samsung , LG ...

Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα .

Info msn : e-gsmshop@hotmail.com

Που το ειδες;

Εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2538724

Last version - andrea_d86-lenovos750-4.2.2-140121.zip

Unlock All Mobile Phones , Modem .

Repair Boot HTC , Samsung , LG ...

Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα .

Info msn : e-gsmshop@hotmail.com

Καλησπέρα

Είδα ότι έχει βγάλει νέα ROM .

Σκέφτομαι να την περάσω . Η μοναδική μου σκέψη είναι ότι ίσως ότι χρειαστώ να το στείσω ξανά από την αρχή :(.

Φιλικά

Αν έχεις βάλει κάποια προηγούμενη (andrea_d86-lenovos750-4.2.2) δεν χάνεις τίποτα, απλά κάνεις "install zip" from sd card και μόνο αυτό, δεν κάνεις "wipe data/factory reset" και είσαι όπως πρίν αλλά με τη νέα έκδοση...

Εγώ έβαλα και το MOD που έχει από κάτω (Lenovo-S750_data-repart-to-2.5GB.zip), έκανα πρώτα backup γιατί χάνονται όλα, μετά το πέρασα όπως λέει στις οδηγίες, μετά restore και τέλος την τελευταία ROM χωρίς να κάνω πάλι "wipe data/factory reset" και τώρα έχω την νέα ROM με 2,5 GB χώρο για εφαρμογές!!!

Έξαρτάται τι θες...θες OTG απλά για να το έχεις ή πραγματικά το χρειάζεσαι??? Για εμένα δεν ήταν και τόσο απαραίτητο οπότε δεν το σκεύτηκα και πολύ!!!

Έξαρτάται τι θες...θες OTG απλά για να το έχεις ή πραγματικά το χρειάζεσαι??? Για εμένα δεν ήταν και τόσο απαραίτητο οπότε δεν το σκεύτηκα και πολύ!!!

Αφενός για τα λεφτά του νομίζω θα έπρεπε να έχει...αφετέρου, αν μια λειτουργία δεν υπάρχει, βολεύεσαι αλλιώς, αν υπάρχει σε βοηθάει πολύ...πχ σε ταξίδι με πλοίο, φορτώνεις το στικάκι με ταινίες και τις παίζεις από εκεί, δεν χρειάζεται να τις μεταφέρεις στο κινητό...θέλεις να μεταφέρεις αρχεία από το mp3 player στο κινητό; είναι πανεύκολο...σου ήρθε mail και θες να εκτυπώσεις ένα κείμενο; Μπορείς να συνδέσεις το κινητό στον εκτυπωτή κι από εκεί κατευθείαν...σου αδειάζει μια άλλη συσκευή ή το τηλέφωνο ενός φίλου; το συνδέεις στο δικό σου και παίρνει μια ανάσα...

Γενικά είναι τρομερά χρήσιμο...σίγουρα όχι σε καθημερινή βάση, αλλά είναι...

Άρχισα προσωπικά να κοιτάζω κιντά με 6589 γύρω στα $160, λέω ας βάλω άλλα 60 να πάρω ΙΡ67...τώρα βρίσκω κινητό με 6582 στα 129$, οπότε να δώσω άλλα 100$ και να μην έχω και OTG, με ξενερώνει...

καλημέρα. Είμαι στο δίλημα να διαλέξω κινέζικο κινητό και καταλήγω στη λενόβο κυρίως για ψυχολογικούς λόγους λόγω επωνυμίας. η χρήση του είναι συμβατική θα ελεγα: 45 λεπτα μ.ο ομιλία τη μέρα, ίντερνετ κ μαιλ αρκετά και αραιά καμιά φωτο . είμαι μεταξύ του s750 k p780 . Λειτουργικά μου φαίνονται τα ίδια για μένα αλλα τα + του πρώτου είναι η αντοχή και οι μικρές διαστάσεις (άσχετο με χαλάει απίστευτα αυτή η πορτοκαλί γραμμή γύρω... βγαίνει σε άλλο χρώμα ή παρακάμπτεται?) ενώ στα + του p780 η μπαταρία αλλά όχι το ανοικονόμητο μέγεθος( 15 πόντους ..τεράστιο για τσέπη). τείνω στο s750 αλλά θέλω να μου πείτε το χρόνο που κρατάει η μπαταρία και ψάχνω αξιόπιστο site μιας και οι διαφορές είναι μικρές, (minideal, to2c,geekbuying,ecotalk?) Eπεσα και πάνω στα Χριστούγεννά τους γμτ

ευχαριστω για την υπομονη και την κατανόηση της ασχετοσύνης μου

Yπάρχει τροπος να δουλέψει σαν remote control. Το θέλω για μια καμερα της kodak την sport. Θα με βολέψει στη βάρκα.:)