vagelis_7 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Για τρίτη φορά λοιπόν: Ορίστε οδηγός για το Aparted από κινητο http://aparted.hol.es/APartedManual.pdf Oδηγός για το Mini tool partition από PC http://forum.xda-developers.com/wiki/SD_card_partitioning Και στα ελληνικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=358678 Με ξαναρώτησες για αυτό και σου είπα ότι πρέπει να κάνεις unmouted την κάρτα πριν ανοίξεις το aparted Unmounted κάνεις από τις ρυθμίσεις --> Αποθηκευτικός χώρος --> Αφαίρεση κάρτας SD Οκ ευχαριστω. Θα το δοκιμασω απο pc και θα ενημερωσω. Το εκανα και ολα οκ πετυχε αλλα καποιες εφαρμογες που ειναι πανω απο 1 gb δεν τις περναει στη καρτα μνημης ! Ξερει καποιος κατι για αυτο ; Edited November 29, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livtylerfan Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Mετά απο περίπου ένα μήνα , 10 φορτίσεις περίπου παρατηρώ μεγάλο στρώσιμο αντοχή στην μπαταρία. Ιδέα μου είνα ή το είδε και άλλος; Παράθεση >Αfternoon delight< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ετσι ειναι ολες οι μπαταριες επειτα απο 4-5 φορτισεις ''παιρνουν τα πανω τους'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 αν το παρω απο εδω?ξερει κανεισ γιατι το βλεπω φθηνο http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-S750-IP67-Quad-Core-Smartphone-MTK6589-Android-4-2-4-5-Inch-Gorilla-Glass-Screen/1484939354.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noyris307cc Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Γιατί κάθεστε και ψάχνεστε να αλλάξετε την εσωτερική sd με την μνήμη του τηλεφώνου. Τα πράγματα είναι απλά παίρνετε μια μεγαλούτσικη sd(π.χ 16gb) και την χωρίζεται σε partition(π.χ6gb για το τηλέφωνο και 10 για εσάς). Μετά με το Link2sd μεταφέρετε τις εφαρμογές. Τέλος Ακόμα και όταν καποια στιγμη βγει μια rom που δεν θα έχει αυτο το πρόβλημα πάλι θα έχετε μια επιπλέον επιλογή. Γεια σας και απο μενα Δεν ξερω αν κανω καποιο λαθος, κανω partition κανονικα αλλα το Link2sd μεταφερη στο data/sdext2 μονο τα apk. Μπορει καποιος να μου πει τι κανω λαθος? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 γιατι να το παρεις απο αμφιβολη πηγη και να μην το αγορασεις απο τα μαγαζια που εχουμε προαναφερει και να σου ερθει ετοιμο (ρουταρισμενο,χωρις κινεζικες βλακειες με τα ελληνικα του)και πανω απο ολα πιο σιγουρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsifet Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Γεια σας κι απο μένα. Ενώ μέχρι τώρα έγραφα κανονικά μηνύματα με 160 χαρακτήρες, απο χθες έχω κι εγώ το πρόβλημα των 70 χαρακτήρων. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 greek keyboard η greeklish.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 greek keyboard η greeklish.... Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Βάζεις το gravity box και απλά ενεργοποιείς το strip Unicode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefos00 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το παρέλαβα σήμερα. Δεν το έχω δουλέψει ακόμα γιατί το φορτίζω, αλήθεια πόσο να αφήσω στον φορτιστή για πρώτη φορά; Εμφανησιακά καλό, με μόνο πρόβλημα ότι το πλαϊνό κουμπί της έντασης "παίζει" και δεν ξέρω αν θα περνάει νερό από εκεί. Κατά τα άλλα έχει μόνο κινέζικο manual, μαύρη θήκη (μου αρέσει) και μία συσκευασία screen protection. Ότι νεότερο θα ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsifet Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα τα δοκιμάσω. Stefo εγώ πρώτη φόρτιση το άφησα ένα ολόκληρο βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Το βάζεις να φορτίσει, γεμίζει και το βγάζεις απο τη φόρτιση και το δουλεύεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 ναι συμφωνω κι'εγω το πολυ για πρωτη φορα να το αφησεις και μιση-μια ωρα απο την στιγμη που εχει φορτισει . Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Βάζεις το gravity box και απλά ενεργοποιείς το strip Unicode. αυτο που βρισκετε ακριβως?? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πρέπει να είσαι rooted και κατά προτίμηση με custom recovery. Θα το βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Βάζεις το gravity box και απλά ενεργοποιείς το strip Unicode. Μπορείς να γίνςις πιο συγκεκριμένος; Που είναι το "strip Unicode" στο "gravity box"; Στις τελευταίες εκδόσεις δεν υπάρχει... Edited December 5, 2013 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Gravitybox->Phone tweaks->Strip unicode->Strip all unicode characters Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Gravitybox->Phone tweaks->Strip unicode->Strip all unicode characters Αυτές οι επιλογές δεν υπάρχουν... Έχω το τελευταίο Gravitybox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Βάλε την 2.7.5. Λόγω προβλημάτων συμβατότητας με το kitkat έχουν προσωρινά γίνει disabled τα phone & messaging tweaks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) ok, ευχαριστώ. Έχω την 2.7.6. Ούτε με την 2.7.5 δουλεύει. Edited December 5, 2013 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phpscript Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 πως ακροβως κανουμε full backup την ρομ; εκανα με titaniun backup pro και με του τηλεφωνου το recovery backup user data ειμαι καλυμενος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 πάντως το gosms (αν κι έχει διαφημίσεις η free έκδοση) υποστηρίζει πλέον 2 σιμ (οπότε λύνεται και το πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer125 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 ok, ευχαριστώ. Έχω την 2.7.6. Ούτε με την 2.7.5 δουλεύει. καποιος να βοηθησει και να μας δωσει την σωστη εκδοση για να κανουμε to strip unicode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minideal Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 RESTOCKS! LENOVO S750 Παράθεση Your Great Satisfaction is our Endless Motivity! our offical skype: minideal17 For Complaints: salesminideal@gmail.com welcome to http://www.minideal.net http://cs627226.vk.me/v627226995/3debe/QeMl4Jpzx84.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 πως ακροβως κανουμε full backup την ρομ; εκανα με titaniun backup pro και με του τηλεφωνου το recovery backup user data ειμαι καλυμενος; Διάβασε 3-4 σελίδες πιο πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Με το full backup που παίρνεις από custom recovery είσαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts