Nognir Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Πώς τα πάει σε νυχτερινές φωτογραφίες με μέτριο/κακό φωτισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Κινητα σαν το zoom ειναι ιδεα,πρεπει να εχεις το σαρακι της τελειας φωτο για να το παρεις :)!! Εμενα πχ δεν με νοιαζει το τελειο ιντερνετ και τα 4g και ιστοριες,καλοδεχουμενα,αλλα τρελαινομαι για φωτο! Αν η φωτό πιό πανω απο dropbox είναι ημερας απο το zoom δεν βλέπω κάτι συνταρακτικο σε σχέση με τις φωτο του S4.:confused: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Μα δλδ τι ηθελες να δεις??? ενα τοπιο με μπετον και τσιμεντο, τι εντυπωσιακο θα ηθελες να δειξει? Μην ζηταμε κ παραλογα πραγματα βρε παιδια. Ο φιλος logi νομιζω εξηγησε επακριβως περι τινος προκειται. Απο κει κ περα, εγω βαζω μια προκληση και αν δεν ειναι ετσι οπως τα λεμε οκ. Θελω μια φωτο απο το ζοομ και μια απο το s4 σε πισσα σκοταδι δωματιο. Να δουμε τι θα δειξει το ενα κ τι το αλλο. Επισης και μια βραδακι,σε ενα σημειο με χαμηλο φωτισμο, να διακρινονται 1-2 ατομα,να δουμε ποσο λαμπερα η οχι τα εστιαζει. Τωρα να αναλυω αν η παπαρουνα ειναι 2% πιο λαμπερη στο ενα και στο αλλο,δεν το θεωρω σοβαρο λογο. Εμενα με νοιαζει το καλο φλας και οχι να προσπαθω 5 φορες να πετυχω την πιο καλη απ τις θαμπες την νυχτα. Edited July 31, 2013 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μα δλδ τι ηθελες να δεις??? ενα τοπιο με μπετον και τσιμεντο, τι εντυπωσιακο θα ηθελες να δειξει? Μην ζηταμε κ παραλογα πραγματα βρε παιδια. Ο φιλος logi νομιζω εξηγησε επακριβως περι τινος προκειται. Απο κει κ περα, εγω βαζω μια προκληση και αν δεν ειναι ετσι οπως τα λεμε οκ. Θελω μια φωτο απο το ζοομ και μια απο το s4 σε πισσα σκοταδι δωματιο. Να δουμε τι θα δειξει το ενα κ τι το αλλο. Επισης και μια βραδακι,σε ενα σημειο με χαμηλο φωτισμο, να διακρινονται 1-2 ατομα,να δουμε ποσο λαμπερα η οχι τα εστιαζει. Τωρα να αναλυω αν η παπαρουνα ειναι 2% πιο λαμπερη στο ενα και στο αλλο,δεν το θεωρω σοβαρο λογο. Εμενα με νοιαζει το καλο φλας και οχι να προσπαθω 5 φορες να πετυχω την πιο καλη απ τις θαμπες την νυχτα. Με τέτοιο φακό που έχει επάνω το zoom θα έπρεπε η εικόνα να έίναι πεντακάθαρη και γυαλιστερή με λεπτομέρειες....αυτό ήθελα να δω και από ότι φαίνεται δέν το έχει. Το βράδυ σίγουρα θα βγάζει καλύτερες φωτό απο το S4,το μόνο που μένει είναι να το δούμε στην πράξη και κάτα πόσο καλύτερες βγάζει.Έχεις ήδη δεί τις φωτό του μέλους paok(κατι) νυχτερινές.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Eννοειται να το δουμε πρωτα! στην πραξη ολα φαινονται. Ναι τις εχω δει του μελους paok, δεν διαφωνω,ειναι εκπληκτικο το κινητο,και προσωπικα θα γουσταρα πολυ να το ειχα,αλλα οι βραδινες φωτο να ειμαι ειλικρινης δεν μ αρεσαν,και αυτος ηταν ενας λογος που εκανα λιγο πισω..με το pixon που εχω βραδυ βγαζω φωτογραφια σαν ψηφιακης μηχανης ως προς την λαμπεροτητα του φλας παντα,γιατι απο ψηφιακο ζοομαρισμα κτλ μετρια πραγματα. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Το Public λέει ότι το χει σε απόθεμα. 'Οποιος περάσει από κάποιο και το έχει, ας πει που (και τι χρώμα γιατί λέει σε απόθεμα και τα 2) να πάμε να το δούμε! Στο τηε Μαλλ ίσως να το έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) http://db.tt/r2RzPjqX Αυτη τραβηχτηκε βραδυ με μονο φωτισμο απο την τηλεοραση.ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ. Μονο με καποιες ρυθμισεις στην ταχυτητα το διαφραγματος. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 31, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Αυτη τραβηχτηκε βραδυ με μονο φωτισμο απο την τηλεοραση.ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ. Μονο με καποιες ρυθμισεις στην ταχυτητα το διαφραγματος. άψογη..το κινητό διαθέτει και led flash για φακό περα απο το ξενον της φωτογραφικής; ας αλλάξει ενας mod τον τίτλο σε ''Επίσημο'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 άψογη..το κινητό διαθέτει και led flash για φακό περα απο το ξενον της φωτογραφικής; ας αλλάξει ενας mod τον τίτλο σε ''Επίσημο'' Εχει μονο το πορτοκαλι led για την εστιαση .Παντως πραγματικα το λινητο ειναι πολυ καλο σε ολα του.Το συγκρινω με το galaxy s3 που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnnaPodi Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Έχεις ήδη δεί τις φωτό του μέλους paok(κατι) νυχτερινές.:) O φίλος Πάοκ έχει πει ότι τις πειράζει "λιγάκι". Λίγο sharpening, λλιγο το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Τελικά έχει έρθει σε κάποιο public , multirama να πάμε να το δούμε; Θα περάσω από κάποια αλλά Σάββατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Τελικά έχει έρθει σε κάποιο public , multirama να πάμε να το δούμε; Θα περάσω από κάποια αλλά Σάββατο. Το ειδα σημερα στο public Ψυχικου. Εντυπωσιακοτατο μπορω να πω, αρκετα καλη η ποιοτητα κατασκευης, η οθονη στα ιδια επιπεδα με το S4 αν και πιο μικρη σε μεγεθος. Το μονο που με προβληματησε ηταν στο κατα ποσο μπορει κανεις να συνηθησει το κρατημα με το φακο να προεξεχει στο πανω μερος της πλατης. Το ειχαν σε ασπρο αλλα μου ειπαν οτι βγαινει και στο σκουρο μπλε-μαυρο, σαν του S4 φανταζομαι. Δεν εχω δει πολλα δειγματα απο φωτογραφιες και βιντεο αλλα αν ειναι στα ιδια επιπεδα με το 808, συν τον σταθεροποιητη, συν το οπτικο ζουμ, πιστευω αξιζει τα λεφτα του. Βεβαια οχι τα 599 ευρω που ζητανε τωρα, αλλα με κανα κατοσταρι λιγοτερα δεν θα ελεγα οχι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Μα δλδ τι ηθελες να δεις??? ενα τοπιο με μπετον και τσιμεντο, τι εντυπωσιακο θα ηθελες να δειξει? Μην ζηταμε κ παραλογα πραγματα βρε παιδια. Ο φιλος logi νομιζω εξηγησε επακριβως περι τινος προκειται. Απο κει κ περα, εγω βαζω μια προκληση και αν δεν ειναι ετσι οπως τα λεμε οκ. Θελω μια φωτο απο το ζοομ και μια απο το s4 σε πισσα σκοταδι δωματιο. Να δουμε τι θα δειξει το ενα κ τι το αλλο. Επισης και μια βραδακι,σε ενα σημειο με χαμηλο φωτισμο, να διακρινονται 1-2 ατομα,να δουμε ποσο λαμπερα η οχι τα εστιαζει. Τωρα να αναλυω αν η παπαρουνα ειναι 2% πιο λαμπερη στο ενα και στο αλλο,δεν το θεωρω σοβαρο λογο. Εμενα με νοιαζει το καλο φλας και οχι να προσπαθω 5 φορες να πετυχω την πιο καλη απ τις θαμπες την νυχτα. Όταν το λανσάρουν ως ψηφιακή και κινητό ναι,περιμένεις να δεις κάτι εντυπωσιακό.όχι κάτι που έχει λίγη διάφορα με το s4 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 http://db.tt/r2RzPjqX Αυτη τραβηχτηκε βραδυ με μονο φωτισμο απο την τηλεοραση.ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ. Μονο με καποιες ρυθμισεις στην ταχυτητα το διαφραγματος. Είμαι ο μόνος που παρατηρεί ένα είδωλο γύρω από τα έπιπλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Είμαι ο μόνος που παρατηρεί ένα είδωλο γύρω από τα έπιπλα? Ολοφάνερα είναι το πάτημα του κουμπιού. Άρα τι οπτ.σταθεροποιητής και κουραφέξαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) Όταν το λανσάρουν ως ψηφιακή και κινητό ναι,περιμένεις να δεις κάτι εντυπωσιακό.όχι κάτι που έχει λίγη διάφορα με το s4 Πιστευω στην φωτογραφια και στις δυνατοτητες του ως προς αυτον τον τομεα, φλας ξενον - ζουμ κτλ,θα υπερεχει ξεκαθαρα,,,οι φωτο του s4 νυχτα, οταν εστιαζεις 1-2 προσωπα, αλλα και τοπιο,ειτε σε ενα μπαρακι,ειτε καπου εξω,ειναι επιεικως κακες,για 700 ευρω κινητο. Εχουμε κολησει σε μια φωτο ενος παιδιου,με ενα σαλονι. Γιατι δεν βαζετε διπλα διπλα τα 2 κινητα σε ιδιες συνθηκες σε χαμηλο φωτισμο να δουμε δυνατοτητες φλας - ζουμαρισματος κτλ? Και για να μην παρεξηγηθω, για τις δυνατοτητες της φωτογραφιες συζηταμε,και οχι αν το s4 ειναι καλυτερο στα υπολοιπα,φυσικα κ ειναι. Παιδια εδω του pixon ειναι κλασεις ανωτερες απο του s4 δεν θα ειναι του s4 zoom? Μην τρελαθουμε. Edited August 4, 2013 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Προφανως αυτο συμβαινει διοτι την φωτογραφια οπως προειπα την τραβηξα μονο με αλλαγη της ταχυτητας του διαφραγματος.Και οχι στο auto με φλας.Αυτο σημαινει πως χρειαζοταν και το τριποδο, ή εστω να ειναι εντελως ακινητο το τηλεφωνο. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Και επειδη η αδερφη μου εχει το galaxy s4 και δεν ειμαι κανενας ασχετος απο κινητα τηλεφωνα, σας ενημερωνω πως το κομματι της καμερας ειναι τουλαχιστον 5 επιπεδα πανω απο το s4. Και επεισης το 1.5 gb μνημης ram που εχει , και το οτι δεν υπρχουν τα air gestures, κανει το κινητο να ειναι ικανοποιητικα γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Από τη δική μου πλευρά, δεν είχα καμία διάθεση να συγκρίνω τις φωτό του ζουμ με το s4, δεν με ενδιαφέρει καν σαν gatzet, απλά είδα κάτι και το ανέφερα, Σάκη θα μπορούσες να βάλεις χρονομέτρηση 2sec για να βγάλει τη φωτό χωρίς πάτημα κουμπιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Σακη ειμαι μαζι σου! εχω δει κ εγω απο φιλο μου φωτογραφιες σε συνθηκες ΝΥΧΤΑΣ του s4 και απογοητευτικα. Του zoom ειναι λογικο να ειναι 5 επιπεδα επανω. Τι να λεμε τωρα. Δεν κατηγορουμε το s4,ισα ισα,ΚΙΝΗΤΑΡΑ! αλλα στην φωτο,μετα τις 8 το καλοκαιρι,και μετα τις 5 τον χειμωνα υποφερει.. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Καλα κουβεντα κανουμε.Εννοειται πως σε καποιον θα αρεσει περισσοτερο, σε καποιον λιγοτερο και σε καποιον καθολου.Γι'αυτο εχουμε και αυτην την ποικιλια στην κινητη, για να βρει ο καθενας αυτο που θεωρει καταλληλο για τον εαυτο του. Εγω εδωσα 452€ για το zoom αφου ειχα αποφασισει ηδη να θυσιασω τις επιδοσεις, για να εχω καλυτερη καμερα.Αλλα προς το παρων δεν εχει γινει κατι που να με κανει να πω πως σερνεται το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis671989 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) http://db.tt/ZNqaQ3Rf Προσπαθωντας να μαθω την καμερα του ζοομ. Αν μπορει καποιος με galaxy s4 ας μου πει πως φαινεται η φωτο στην full hd οθονη του.Γιατι στο ζοομ λπγικα θα χανει. **Μου φαινεται πως χαλαει την ποιοτητα το dropbox Edited August 4, 2013 by sakis671989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Kαι τα 2 ειναι φοβερα,το καθενα στον τομεα του διακρινεται,εννοειται αυτο! Οι τιμες μονο να ηταν αναλογες της εποχης,,,αυτο ισχυει για πολλες μαρκες κ μοντελα. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 http://db.tt/ZNqaQ3Rf Προσπαθωντας να μαθω την καμερα του ζοομ. Αν μπορει καποιος με galaxy s4 ας μου πει πως φαινεται η φωτο στην full hd οθονη του.Γιατι στο ζοομ λπγικα θα χανει. **Μου φαινεται πως χαλαει την ποιοτητα το dropbox Η φωτογραφία είναι σίγουρα πολύ καλή για κινητό, και φαίνεται ο μεγάλος σε μέγεθος φακός που δέχεται περισσότερο φως από την κουμπότρυπα του S4 και των άλλων κινητών. Είναι επίσης λιγότερο επεξεργασμένη από τοy S4 Αυτό που μου έκανε όμως αρνητική εντύπωση, και το είχα διαβάσει σε άλλα αναλυτικά reviews είναι μια θολωση και χρωματική εκτροπή στα πλαινά της φωτογραφίας. Φαίνεται ιδιαίτερα αριστερά στον τύπο με τα γυαλιά ηλίου και παραδίπλα. Μάλλον τα οπτικά του φακού δεν είναι καλά στη περιφέρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Προφανως αυτο συμβαινει διοτι την φωτογραφια οπως προειπα την τραβηξα μονο με αλλαγη της ταχυτητας του διαφραγματος.Και οχι στο auto με φλας.Αυτο σημαινει πως χρειαζοταν και το τριποδο, ή εστω να ειναι εντελως ακινητο το τηλεφωνο. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Και επειδη η αδερφη μου εχει το galaxy s4 και δεν ειμαι κανενας ασχετος απο κινητα τηλεφωνα, σας ενημερωνω πως το κομματι της καμερας ειναι τουλαχιστον 5 επιπεδα πανω απο το s4. Και επεισης το 1.5 gb μνημης ram που εχει , και το οτι δεν υπρχουν τα air gestures, κανει το κινητο να ειναι ικανοποιητικα γρηγορο. Αφου εχετε και το s4 και το zoom, μπορουμε να εχουμε ενα συγκριτικο καποια στιγμη?:rolleyes::D πχ μερικες νυχτερινες σε εξωτερικο χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Έφτασε στο σκρουτζ και σε μαύρο. Το δοκίμασα λίγο. Πιο πολύ το βαρύ φαίνεται να πειράζει στη τσέπη, παρά το ογκώδες. Ποιότητα κατασκευής και οθόνη πολύ καλά. Τώρα θέλουμε από κάποιον που μπορεί καλό συγκριτικό S4 και Ζοομ στις φωτογραφίες/βίντεο σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού αφού σε ντάλα ήλιο και σε macro και τα 2 διαπρέπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts