aliengoa Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Αλεξ όλοι βγάζουν κάποια ελλατωματικα. Όχι παρτίδας αλλά ίσως ελλατωματικων μπαταριών. Και όχι μονο στη νικια ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Αλεξ όλοι βγάζουν κάποια ελλατωματικα. Όχι παρτίδας αλλά ίσως ελλατωματικων μπαταριών. Και όχι μονο στη νικια Άλλο αυτό.. Εγώ είπα πως δεν θα έβγαζε μια ολόκληρη ελαττωματική παρτίδα στην αγορά ρισκάροντας τόσα πολλά... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Αλεξ δεν ειναι θεμα μετριας μπαταριας του κινητου Οσα δεν ειχαν το προβλημα δεν ειχαν κανενα θεμα απο την αρχη Καθαρα θεμα διαρκειας πριν και μετα πο το σερβις Πριν με ολα κλειστα μετα απο hard reset βγαζοντας το απο τον φορτιστη μεγιστη διαρκεια εκτιμωμενου χρονου ηταν 19 ωρες Μετα το σερβις το λιγοτερο που μου εδωσε ηταν 1 ημερα και 17 ωρες με ολα ανοιχτα και το το τηλεφωνο τιγκα στις εφαρμογες Μη μπερδεύεσαι με το εκτιμώμενο χρόνο. Είναι λάθος. Η ένδειξη αυτη εξαρτάται απο την χρήση που έκανες την συσκευή το τελευταίο χρονικό διάστημα (πχ τελευταία 1ωρα). Αν το χρησιμοποιούσες πχ σκληρά θα σου βγάλει εκτιμώμενο χρόνο 16 ώρες. Αν το είχες να κάθεται θα σου δείξει εκτιμώμενο χρόνο 1,5 ημέρα. Κάνε την δοκιμή και θα δεις. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μη μπερδεύεσαι με το εκτιμώμενο χρόνο. Είναι λάθος. Η ένδειξη αυτη εξαρτάται απο την χρήση που έκανες την συσκευή το τελευταίο χρονικό διάστημα (πχ τελευταία 1ωρα). Αν το χρησιμοποιούσες πχ σκληρά θα σου βγάλει εκτιμώμενο χρόνο 16 ώρες. Αν το είχες να κάθεται θα σου δείξει εκτιμώμενο χρόνο 1,5 ημέρα. Κάνε την δοκιμή και θα δεις. Μα δεν υπηρχε καν χρηση.Απο hard reset μολις το εβγαζα απο το φορτιστη μου εδινε 19 ωρες!!Χωρις καμια εγκατεστημενη εφαρμογη.Και μετα αφου εγκατεστησα καποιες εφαρμογες της νοκια και περιμενα να πεσει στο 20% το φορτισα ξανα και χωρις καθολου χρηση τις 4 προηγουμενες ωρες και με ολα κλειστα gps wifi double tap με το που εβγαινε απο τη φορτιση εδινε 18 ωρες! Εβαλα μια εφαρμογη για μπαταρια για να δω τα ποσοστα εκφορτισης και εδινε 3.5 με 4 σε flight mode:cry: Standby 5-5.5%.Μετα την εβγαλα αλλα τα ποσοστα ηταν σωστα Ενοειται οτι οι εφαρμογες παρασκηνιου ηταν ολες κλειστες Τραγικη κατασταση φοβομουν και να ανοιξω την οθονη:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Όταν συνδέουμε το 1020 με το pc, που βρίσουμε την μεγάλη φωτογραφία και πως την ξεχωρίζουμε από την 5αρα? Όταν το pc (w8) αποθηκεύει αυτόματα τις φωτο, ποια αποθηκεύει? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Όταν πας στον φάκελο Αλπουμ Κάμερας απο το PC θα δεις ότι η κάθε φώτο ειναι "διπλή"... Κοίτα το μέγεθος κ πίστεψε με θα καταλάβεις :D Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Δεν μου αποθηκεύει τις μεγάλες..... SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Έχεις αλλάξει τις ρυθμίσεις της Nokia Camera? :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Έχεις αλλάξει τις ρυθμίσεις της Nokia Camera? όχι. Άλλωστε δεν χρησιμοποιώ το nokia camera SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Να η απάντηση... :lol: Με τι τραβάς? :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Me default (που και που με νοκια καμερα) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Κατάσχεται η συσκευή !!! Να μου την στείλεις άμεσα... :lol: Ρε Κώστα, με απογοητεύεις ! Μόνο με Nokia Camera δουλεύει το PureView και η full ανάλυση !!! :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Που το "λεει" αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τη νοκια καμερα την έχω DNG. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Επειδή βαριέμαι να ψάχνω, δοκίμασε με Nokia Camera, βάλε στις ρυθμίσεις να τραβάει 5MP+34MP και κοίτα στον η/υ... Μετά ανέφερε εδώ... Τα .dng πρέπει να 'χεις πρόγραμμα για να τα ανοίξεις... Edited March 16, 2014 by MIXOStsi :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Κατάσχεται η συσκευή !!! Να μου την στείλεις άμεσα... :lol: Ρε Κώστα, με απογοητεύεις ! Μόνο με Nokia Camera δουλεύει το PureView και η full ανάλυση !!! Παιδια και με oneshot εχει full αναλυση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Κοίτα το μέγεθος κ πίστεψε με θα καταλάβεις :D Δεν χρειάζεται να ψάχνεται τσεκαροντας μεγεθος, η μικρή λέγεται π.χ. "1234_Pro" και η ίδια στο μεγάλο "1234_Pro_highres" Πιο κρα πεθαίνεις =P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν χρειάζεται να ψάχνεται τσεκαροντας μεγεθος, η μικρή λέγεται π.χ. "1234_Pro" και η ίδια στο μεγάλο "1234_Pro_highres" Πιο κρα πεθαίνεις =P Ναι άλλα όταν βγάζεις με την stock εφαρμογή δεν θα δεις κάτι απ' τα δύο... :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ναι άλλα όταν βγάζεις με την stock εφαρμογή δεν θα δεις κάτι απ' τα δύο... ποια είναι η stock; αφου το τηλέφωνο έρχεται αρχικά με την pro. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μα με την stock της Microsoft δεν,τραβάει στα 41... KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτό ακριβώς λέω !!! Την κουβέντα που είχαμε με τον montoya πιο πάνω την είδατε? Το παιδί λέει ότι τραβάει με την stock των WP οπότε δεν υπάρχει λόγος να κοιτάξει για highres κλπ... Τραβάει φωτό επιπέδου 620... :p :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μα η stock της Microsoft είναι κοινή για όλα τα WP...για τις "ιδιαίτερες" αναγκες του 1020 υπάρχει η Nokia Camera KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μα η stock της Microsoft είναι κοινή για όλα τα WP...για τις "ιδιαίτερες" αναγκες του 1020 υπάρχει η Nokia Camera Αυτό δεν το είχα διαβάσει κάπου και ούτε έχει λογική.... Μου το εξήγησε ο Mixos και τώρα μένει να ανοίξω καααποια στιγμη το pc.....:cool: SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτό δεν το είχα διαβάσει κάπου και ούτε έχει λογική.... Μου το εξήγησε ο Mixos και τώρα μένει να ανοίξω καααποια στιγμη το pc.....:cool: Γιατί σου φαίνεται παράλογο? Είναι αυτή την στιγμή το μοναδικό κινητό με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην κάμερα που μου φαίνεται προσωπικά απόλυτα λογικό να μην μπορεί να διαχειριστεί η generic camera app των wp... Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Παιδιά θα αγοράσω μάλλον και εγώ 1020.Θα το πάρω από skroutz μάλλον..Να προσέξω κάτι;Από που λέτε να το πάρω;λευκό ή κίτρινο θέλω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτό δεν το είχα διαβάσει κάπου και ούτε έχει λογική.... Μου το εξήγησε ο Mixos και τώρα μένει να ανοίξω καααποια στιγμη το pc.....:cool: Λογική έχει γιατί χρησιμοποιούν διαφορετικό SDK... Το PureView είναι τεχνολογία της ΝΟΚΙΑ κι γι αυτό χρειάζεται το δικό της SDK. Το Symbian ήταν κι αυτό της ΝΟΚΙΑ οπότε κι έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για το 808... ;) Τώρα τράβα φωτό με την Nokia Camera κι έλα να σε θαυμάσουμε στο άλλο θέμα... :happy: :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts