alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κατέβασε το "φακός 7" Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κατέβασε το "φακός 7" Ναι το έχω δει αυτό απλά προτιμώ το "όλα σε ένα" όπως επίσης το quick settings έχει πιο εμφανίσιμα/ταιριαστά live tiles με τα υπόλοιπα του λειτουργικού. Αν θες απάντησε μου και στο άλλο ερώτημα μου. Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (Δεν το είδα το edit είμαι από το κιν τώρα :p:p) Ναι χρησιμοποιούσα. Αλλά χθες το απόγευμα όταν το αφαίρεσα (το battery tile) και άφησα την εφαρμογή δεν θυμάμαι να είδα καμιά απίστευτη βελτίωση.. Σήμερα βλέπω όμως (το πρωί αφαίρεσα την εφαρμογή μετά από την φόρτιση)... Σκέφτομαι μήπως δω την πορεία σήμερα και αύριο βάλω την εφαρμογή χωρίς όμως το battery tile να δω πως θα πάει. Κάνε το ίδιο να έχουμε 2 γνώμες. Επίσης στο Quick Settings είχα κλειστό το Switch status, το οποίο όμως επηρεάζει μόνο τα υπόλοιπα shortcuts και όχι το tile της μπαταρίας το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί... Όπως σου είπα και πριν όμως η λογική λέει ότι και ας μην το καρφιτσώσεις στην homescreen αυτό συνεχίζει να συλλέγει τα δεδομένα της μπαταρίας, αφού αν μπεις από την εφαρμογή πάλι σου βγάζει τον εκτιμώμενο χρόνο και το ποσοστό... Αρά λογικά πάλι στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται η κατανάλωση του.. Κρίμα γιατί ήταν πολύ βολικό, ειδικά το stop music... Μόλις γύρισα από καφέ και με συνεχώς ανοιχτό 3g για το tapatalk , Instagram και twitter καθώς το έλιωσε ένας φίλος μου και η μπαταρία είναι ακόμα στο 90% !!!!!! :blink::blink::blink::blink: Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0ker2342 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παιδια να ρωτησω εχω βαλει μια καρτα δωρου των 20 ευρω για αγορες.Απο την εφαρμογη πορτοφολι.Αν κανω Hard reset απλα θα ξαναβαλω την καρτα?Οι εφαρμογες που εχω αγορασει θα μπορω να τις κατεβασω δωρεαν ετσι? Ναι αν οι εφαρμογες ειναι αγορασμενες απο το ιδιο Account τοτε πατα απλα αγορα και την κατεβαζεις δωρεαν. The Object-Oriented Side Of Life... :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (Δεν το είδα το edit είμαι από το κιν τώρα :p:p) Ναι χρησιμοποιούσα. Αλλά χθες το απόγευμα όταν το αφαίρεσα (το battery tile) και άφησα την εφαρμογή δεν θυμάμαι να είδα καμιά απίστευτη βελτίωση.. Σήμερα βλέπω όμως (το πρωί αφαίρεσα την εφαρμογή μετά από την φόρτιση)... Σκέφτομαι μήπως δω την πορεία σήμερα και αύριο βάλω την εφαρμογή χωρίς όμως το battery tile να δω πως θα πάει. Κάνε το ίδιο να έχουμε 2 γνώμες. Επίσης στο Quick Settings είχα κλειστό το Switch status, το οποίο όμως επηρεάζει μόνο τα υπόλοιπα shortcuts και όχι το tile της μπαταρίας το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί... Όπως σου είπα και πριν όμως η λογική λέει ότι και ας μην το καρφιτσώσεις στην homescreen αυτό συνεχίζει να συλλέγει τα δεδομένα της μπαταρίας, αφού αν μπεις από την εφαρμογή πάλι σου βγάζει τον εκτιμώμενο χρόνο και το ποσοστό... Αρά λογικά πάλι στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται η κατανάλωση του.. Κρίμα γιατί ήταν πολύ βολικό, ειδικά το stop music... Μόλις γύρισα από καφέ και με συνεχώς ανοιχτό 3g για το tapatalk , Instagram και twitter καθώς το έλιωσε ένας φίλος μου και η μπαταρία είναι ακόμα στο 90% !!!!!! :blink::blink::blink::blink: Πραγματικά εντυπωσιακοί οι χρόνοι σου... Αλήθεια πόσος χρόνος λέει ότι υπολείπεται στις πληροφορίες μπαταρίας? Εμένα προς το παρόν (πρώτη φόρτιση) στο κινητό που μου αντικατέστησαν δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία. Αυτή την στιγμή είναι στις 3 ημέρες και 10 ώρες χωρίς να το χρησιμοποιώ βέβαια, ακόμα δεν το έχω σετάρει καν την στιγμή που στο προηγούμενο με την ίδια (καμία) χρήση, ζήτημα να είδα ποτέ να γράφει πάνω από μια μέρα... Τώρα θα το σετάρω όπως θέλω να δω την διαγωγή του. Ευχηθείτε μου καλή τύχη...! :happy: Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Το πόση ώρα σου απομένει δεν σου χρειάζεται... Καταρχήν αυτό βγαίνει με βάση την χρήση που έκανες τις προηγούμενες 2-3 ώρες... Για παράδειγμα εμένα τώρα μου δείχνει 15 ώρες αλλά τις 2 προηγούμενες ήταν σε φουλ χρήση 3g κτλ που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου... Αν πχ τις 2 προηγούμενες ώρες το είχα στην αναμονή θα μου έβγαζε 2 μέρες (ας πούμε)... Οπότε η ένδειξη αυτή ουσιαστικά είναι "Υπολειπόμενος χρόνος με βάση την λειτουργία των τελευταίων ωρών"... Δηλαδή αν συνεχίσεις στα ίδια επίπεδα χρήσης πόσο σου μένει... Γιαυτό και σε σένα βγάζει 3 ώρες. Επειδή ήταν "ανενεργό".... Edit: Σε 4 ώρες έντονης χρήσης και μόνιμα συνδεδεμένο στο ίντερνετ (είτε wifi είτε 3G) πέφτει κατά μέσο όρο 3-3,5% την ώρα... Ε νομίζω αυτό είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.. Edited January 29, 2014 by alex_gate_7 Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Όταν βγάζουμε φώτο JPEG (5 MP + 34 Mp) στο Άλμπουμ κάμερας ποιο βλέπουμε? Το 34 και αποθηκεύει το 5 κάπου αλλού για να ανεβάζεις σε social media??? Δεν το έχω καταλάβει ακριβώς... Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Όταν βγάζουμε φώτο JPEG (5 MP + 34 Mp) στο Άλμπουμ κάμερας ποιο βλέπουμε? Το 34 και αποθηκεύει το 5 κάπου αλλού για να ανεβάζεις σε social media??? Δεν το έχω καταλάβει ακριβώς... Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.. Αυτή με τα 5. Την άλλη μόνο στο κομπιούτερ όταν το συνδέσεις θα τη δεις Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Και στο λαπτοπ που τη βλέπω...? Ένα αρχείο βλέπω μέσα... Είναι αυτό των 34?? Επίσης τα 5 δεν νομίζω να είναι ακριβώς 5 γιατί απότι βλέπω έχουν πολύ καλή ανάλυση.. Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Και στο λαπτοπ που τη βλέπω...? Ένα αρχείο βλέπω μέσα... Είναι αυτό των 34?? Επίσης τα 5 δεν νομίζω να είναι ακριβώς 5 γιατί απότι βλέπω έχουν πολύ καλή ανάλυση.. Αν συνδεσεις το τηλεφωνο με το πισι,θα δεις οτι εχει 2 αρχεια με ιδιο ονομα,απλα το DNG θα γραφει στο ονομα επιπροσθετα " _highres".Αν βεβαια το εχεις ρυθμισει να σωζει jpg+DNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Όχι.... Με Jpeg (5mp + 34mp) τραβάω... Αλλά όταν συνδέω με pc βλέπω μόνο ένα αρχείο... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αν μπορεις βγαλε ενα screenshot της οθονης του πισι,οταν εισαι μεσα στο φακελο με τις φωτο του τηλεφωνου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ok.. Μου το έβγαλε... Ξαναέβαλα το καλώδιο και τώρα βλέπω και τις 2... Μία μικρή (1,5-1,8) και μία μεγάλη (γύρω στα 10).. Ευχαριστώ πάντως... :D:D Για DNG ποιο πρόγραμμα προτείνετε??? Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παντως οι δικες μου DNG,ειναι γυρω στα 47 ΜΒ,οταν οι jpg ειναι γυρω στα 1.5.Μαλλον εχεις επιλεξει το jpg+34jpg αντι για το jpg+34 DNG.Για τσεκαρε.Για προγραμμα για επεξεργασια το lightroom 5.3 τις διαβαζει της φωτο του νοκια.Το προηγουμενο που ειχα δοκιμασει δεν τις διαβαζε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Προφανώς είναι στην αναμονή για αυτό και η εικόνα... Να πω και εγώ κάτι για την μπαταρία. Είχα βάλει το "Quick Settings" και εχθές με μέτρια χρήση και οικονομία μπαταρίας με έβγαλε 20 και κάτι ώρες... Λοιπόν πρόταση μου είναι βγάλτε όλες αυτές τις εφαρμογές που καταγράφουν την μπαταρία. Σήμερα το απεγκατέστησα και έβαλα το Shortcuts το οποίο απλά δημιουργεί μία συντόμευση στην homescreen.. Αποτέλεσμα?? Μετά από 2+ ώρες μόνιμα με WiFi. χωρίς οικονομία μπαταρίας και με συνεχής ενημέρωση (Push Notifications) από FB, Twitter, Instragram, Viber και 2 email, έχει πέσει μόλις στο 99% !!!! Οπότε η μπαταρία είναι μια χαρά, απλά μην την χαλάτε με άχρηστες εφαρμογές που μετρούν τη μπαταρία απλά... φιλε αν εχεις χρονο... και αν σου ειναι ευκολο.... και αν μπορεις... θελω τα φωτα σου... χθες πειρα το 1020.. αλλα η φορτησα την μπαταρια 2 φορες ;p φυσικο μεν.. αλλα για πες μ τι να κανω για να κρταταεει περισσοτερο εσυ που εισαι ψαγμενος!:D εξηγησε μ γιατι δεν ξερω καθολου win8 phone...:O Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ψαγμένο δεν με λες. πρώτο μου WP είναι και μένα :D:D:D Αλλά επειδή έχω σετάρει το κιν και κρατάει μια χαρά η μπαταρία ορίστε μερικά tips... 1) Πήγαινε Ρυθμίσεις, κάνε δεξιά στην ενότητα "Εφαρμογές" μετά στο "Εργασίες στο παρασκήνιο" και απενεργοποίησε τις περισσότερες (εγώ μόνο το viber αφήνω). Δεν σου κόβει την live ενημέρωση (δεν είμαι σίγουρος για όλες) απλά θα τις εμποδίζει να ενεργούν στο παρασκήνιο. 2) Στην ίδια ενότητα πήγαινε στα "Παιχνίδια" και απενεργοποίησε τις επιλογές. 3) Βγάλε οπωσδήποτε (όπως είπαμε) κάθε εφαρμογή για την μπαταρία. Αν θες κατέβασε το shortcuts και βάλε απλά μια συντόμευση της που σε πετάει στις ρυθμίσεις της μπαταρίας. 4) Ρυθμίσεις -> WiFi -> Σύνθετες -> Ενεργοποίησε το "Να διατηρείται ενεργοποιημένο και όταν λήγει το χρονικό όριο" ώστε να μην ψάχνει συνεχώς.. 5)Περιόρισε γενικά τα live Tiles που θα βάλεις στην homescreen. Βάλε μόνο τα απαραίτητα. 6) Να έχεις απενεργοποιημένα πάντα (όταν δεν τα χρειάζεσαι εννοείται) Bluetooth // Άγγιγμα + Αποστολή // Τοποθεσία // 3G 7) Βάλε μεσαία φωτεινότητα και απενεργοποίησε τη γρήγορη ματιά ή αν σου είναι απαραίτητη βάλε την επιλογή "Γρήγορη Ματιά" ώστε να ανάβει μόνο όταν περνάς το χέρι σου από την οθόνη. 8) Βάλε ευαισθησία αφής στο Κανονικό 9) Ρύθμισε τα e-mail σου να κάνουν συγχρονισμό ανά 30 λεπτά ή μία ώρα πχ... 10) Όταν πας για ύπνο προτίμησε να κλείνεις το "διπλό χτύπημα" στην οθόνη καθώς καταναλώνει μπαταρία. Μπορεί να ξεχνάω κάποια και θα τα βάλω όταν μου έρθουν :D έχει και εδώ κάποια http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp7/basics/battery-making-it-last Σημείωσε ότι δεν είναι ανάγκη να τα βάλεις όλα. Απλά διάλεξε τα πιο σημαντικά για σένα και κράτα τα. Επίσης το "Οικονομία Μπαταρίας" να ξέρεις ότι θα απενεργοποιεί όλες τις λειτουργίες όταν κλειδώνεις το τηλ (εγώ δεν το βάζω). Αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα από τη χρήση μιας εβδομάδας και από ότι έχω διαβάσει σε φόρουμ ή άρθρα.. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος που είναι πιο παλιός στα WP. Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Λοιπόν πήγα σε Nokia care(για να μη χάσω εγγύηση) και μου έβαλαν unbranded ελληνικό γιατί δε μπορούσα της Vodafon . Αμέσως ξανά απέκτησα την εφαρμογή για data αλλά δυστυχώς χάθηκε η επιλογή που μου δίνει δυνατότητα να επιλέγω και δίκτυο 2G καθώς έχει μόνο 3&4G. Έτσι είναι και σε άλλους που δεν έχουν τις Vodafon για πείτε? Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Εμενα που ειναι απο πλαισιο,εχει κανονικα 2g 3g 4g και διαλεγεις. Eπισης και κατι αλλο για την μπαταρια που λεγαν πιο πανω , πας στα games - επιλογες και απενεργοποιηση του "connect with Xbox" ,οπως και στο Music +Videos - επιλογες, απενεργοποιηση του Connect with Xbox music και του xbox music cloud collection ,αν δεν τα χρησιμοποιεις. Edited January 30, 2014 by PolDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Βγηκα, εψαξα και σε Vodafone τελικα, βρηκα ενα λευκο σε 16 gb ομως... Ολα της Vodafone ειναι 16αρια??:X Δεν υπάρχουν 16άρια πουθενά, η Vodafone έκανε λάθος στα specs. Λοιπόν πήγα σε Nokia care(για να μη χάσω εγγύηση) και μου έβαλαν unbranded ελληνικό γιατί δε μπορούσα της Vodafon . Αμέσως ξανά απέκτησα την εφαρμογή για data αλλά δυστυχώς χάθηκε η επιλογή που μου δίνει δυνατότητα να επιλέγω και δίκτυο 2G καθώς έχει μόνο 3&4G. Έτσι είναι και σε άλλους που δεν έχουν τις Vodafon για πείτε? Πόσο σου πήραν για το unbranding ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Πόσο σου πήραν για το unbranding ? Τίποτα φυσικά! Τους είπα ότι έχασα τα data είναι ελληνικό Vodafon και το θέλω unbranded και το έφερα σε αυτούς μη τυχόν χάσω την εγγύηση αν το κάνω μόνος μου. Μου είπαν καλά έκανες κ σε 1 ώρα το είχαν έτοιμο. Το θέμα είναι γιατί δεν έχει την επιλογή 2G ενώ πριν την είχε κανονικά δε ξέρω? Επίσης σα να βλέπω battery drain με αυτό το firm τι να πω Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλημέρα δεν ξέρω αν το ξέρετε άλλα τα dng μπορείτε να τα δείτε κ με αυτό το τρόπο χωρίς κανένα πρόγραμμα ... από τα win δεν ξέρω αν έχει υποθει ξανά... http://www.nokia.com/in-en/support/product/lumia1520/faq/?action=singleTopic&topic=FA142659 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Έχει κ το Media Markt το λευκό στα 399. Το πήρε κανένας από Κωτσόβολο? Έκανα παραγγελία την Παρασκευή και περιμένω. Μου είπαν σε 10-15 μέρες θα το πάρουν εκείνοι (μιας κ ήταν κατόπιν παραγγελίας κ όχι άμεσα διαθέσιμο) κ μετά θα με πάρουν τηλ. να μου πουν πότε θα το έχω. Edited January 30, 2014 by Kal_1138 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγω για το 1020, πηγα και το ειδα στο πλαίσιο και στο mediamarkt, αλλα γραφει στις πληροφορίες της συσκευης hungary και made in china. Λετε να υπάρχει πρόβλημα? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Φουλ χρήση με αυτα που είπες.. Απο της 12 μέχρι τώρα 15:00 είναι 10% η μπαταρία... Πρέπει να,την ρουφάει το 4g??? Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyFire Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Λοιπόν πήγα σε Nokia care(για να μη χάσω εγγύηση) και μου έβαλαν unbranded ελληνικό γιατί δε μπορούσα της Vodafon . Αμέσως ξανά απέκτησα την εφαρμογή για data αλλά δυστυχώς χάθηκε η επιλογή που μου δίνει δυνατότητα να επιλέγω και δίκτυο 2G καθώς έχει μόνο 3&4G. Έτσι είναι και σε άλλους που δεν έχουν τις Vodafon για πείτε? αν μπορουσες να μας πεις το product code της rom που σου βαλανε θα ηταν απλα τελεια! φιλικα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts