Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα

μετά από έτη απουσίας επανήλθα με την εξής απορία

τράβηξα βιντεάκια με το 1020 μέσω NOkia camera τα πέρασα στο λάπτοπ μου αλλάαααααααααααααα

έχω θέμα με τον ήχο, κάποια βοήθεια κάποιος;

επίσης δεν μου παίζουν στο λάπτοπ όλα τα βιντεάκια, μόνο το ένα μου παίζει και με έναν άσχημο ήχο τα υπόλοιπα τίποτα, αχ και τα έκανα αποκοπή από το φάκελο του κινητού και δεν τα έχω πλέον εκεί.

τί να κάνωωωωωωωωωωω

heeeeeeeelp

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι! 24 εχουμε :)

Λογικα καποιες χωρες απο σημερα. ορισμενοι θα το λαβουν εντος ημερων... ελπιζω τεταρτη με πεμπτη:p:p

Ναι! 24 εχουμε :)

Στην Αμερικη 23 εχουν ακομα...υπομονη.Τριτη βραδυ λογικα πρεπει να την εχουμε...λογικα.

Καλημέρα..στην Nokia camera η beta πως ενεργοποιείται στο χειροκίνητο η οπτική ένδειξη που έχει όλες τις ρυθμίσεις μαζί στην οθόνη κ οχι μια μια..κατά λάθος το έκανα μια φορά σλλα δε το ξαναβρήκα

Καλημέρα..στην Nokia camera η beta πως ενεργοποιείται στο χειροκίνητο η οπτική ένδειξη που έχει όλες τις ρυθμίσεις μαζί στην οθόνη κ οχι μια μια..κατά λάθος το έκανα μια φορά σλλα δε το ξαναβρήκα

Καλημέρα... "Σέρνεις" το κυκλάκι προς τα αριστερά και θα εμφανιστούν όλα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ πάντως ευελπιστώ η κάμερα να βελτιωθεί με το update γιατί δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που με έχουν απογοητεύσει τελευταία...
- There is no place like 127.0.0.1 -

Εγώ πάντως ευελπιστώ η κάμερα να βελτιωθεί με το update γιατί δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που με έχουν απογοητεύσει τελευταία...

Και γω αυτο περιμενω...δεν με ικανοποιουν τελευταια...δε βγαζει νομιζω συμφωνα με τις δυνατοτητες του...

Ουτε εσενα σε ικανοποιουν;;;

Κιτρινιζουν με το παραμικρο... Παντα εγω ειχα Android... Ολες τις ναυαρχιδες παντα... ηρθα στα Windows ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την καμερα... Αν δεν βελτιωθει να βγαζει αψογες φωτογραφιες δεν με κραταει κατι σε Windows πλεον!

Κιτρινιζουν με το παραμικρο... Παντα εγω ειχα Android... Ολες τις ναυαρχιδες παντα... ηρθα στα Windows ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την καμερα... Αν δεν βελτιωθει να βγαζει αψογες φωτογραφιες δεν με κραταει κατι σε Windows πλεον!

Και γω δεν εχω την τρελη εμπειρια αλλα νομιζω φαινεται και στον πιο αρχαριο οτι κατι γινεται με την καμερα...οταν εχει τετοιες δυνατοτητες να μην ειναι τελεια...

Αν αφαιρέσεις το θέμα με το white balance είναι αστείο να,υπάρχει οποιαδήποτε σύγκριση με οποιαδήποτε android ναυαρχίδα...
KTLK

Ούτε εμένα με ικανοποιεί η κάμερα. Ειδικά σε βραδυ. Έβγαζα φωτογραφίες διπλα διπλα με το 925 που είχα και ενώ στο 925 εμφανιζόταν κανονικά έστω και με θόρυβο το 1020 μαύρη μαυρίλα πλακωσε . Το ίδιο και σε βιντεο το βραδυ.... Επίσης έχει πρόβλημα σε μακρινές εστιασεις . Το ίδιο και σε μακρό όπου πρέπει το αντικείμενο να ειναι + 15 εκατοστά. Και κάνει και άπειρη ώρα για φωτογραφίες. Δεν ξερω... Μπορούσαν να το έχουν κάνει τοπ κινητό....

Παντως ολοι παραπονα με την καμερα...απλα οταν βγαζεις ενα τετοιο κιν κοιτας η καμερα να ειναι σε αλλο επιπεδο και μετα τα υπολοιπα να μπορουν να την υποστηριξουν...εκτος και αν περιμενουν την επισημη 8.1 για να μας ξαφνιασουν...

Ηρεμια παιδια....αυτη τη στιγμη η καμερα του 1020 βρισκεται στο χειροτερο δυνατο σημειο.Λειπουν οι drivers για καθε μοντελο ξεχωριστα...που θα ερθουν με την επισημη 8.1, και μετα θα ερθει και η Cyan με εντελως διαφορετικους αλγοριθμους.υπομονη και η καμερα θα γινει top.

Εγώ ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει και πως πάει το πράμα. Παίζει να το αντιλαμβάνομαι εντελώς λάθος γιατί δεν τα κατέχω κιόλας, οπότε σωστό ή λάθος sτα επόμενα;..

Aπό την αρχή της προσφοράς/Ιανουάριο (δηλ. τότε που το πήρε ο πολύς κόσμος) όλοι λέγανε τα καλύτερα, τα παράπονα παίζουν -πάνω κάτω- μόνο κάπου στον τελευταίο 1/1,5 μήνα (?). Κι αν δεν κάνω λάθος τα ίδια παραπονα ακούγονται και από αυτούς που βαλανε την preview και όσους είναι ακόμη στα 8άρια (ή το έχουμε εντοπίσει μόνο σε όσους πέρασαν την preview; ). Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα, είτε στα 8 είτε στα 8.1, πήραμε διάφορες ενημερώσεις/αλλαγές για την κάμερα, κι αντί να δουλεύει καλύτερα, δουλεύει χειρότερα... τι νόημα είχαν οι ενημερωσεις αν δεν είναι προς βελτίωση και πως εξηγείται αυτό, δηλ. το να περιέχει η ενημέρωση της εφαρμογής δυνατότητες/βελτιώσεις που πρέπει να προστεθούν και οι νέοι drivers (κοινοί ή για κάθε μοντέλο) για να παίξουν/φανούν αυτές οι δυνατότητες, οκ... αλλά γιατί χειροτέρεψη της απόδοσης της κι όχι απλά να μείνει στάσιμη εκεί που ήδη ήταν; αυτό πως αιτιολογείται;

Edited by apVga

Εγώ ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει και πως πάει το πράμα. Παίζει να το αντιλαμβάνομαι εντελώς λάθος γιατί δεν τα κατέχω κιόλας, οπότε σωστό ή λάθος sτα επόμενα;..

Aπό την αρχή της προσφοράς/Ιανουάριο (δηλ. τότε που το πήρε ο πολύς κόσμος) όλοι λέγανε τα καλύτερα, τα παράπονα παίζουν -πάνω κάτω- μόνο κάπου στον τελευταίο 1/1,5 μήνα (?). Κι αν δεν κάνω λάθος τα ίδια παραπονα ακούγονται και από αυτούς που βαλανε την preview και όσους είναι ακόμη στα 8άρια (ή το έχουμε εντοπίσει μόνο σε όσους πέρασαν την preview; ). Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα, είτε στα 8 είτε στα 8.1, πήραμε διάφορες ενημερώσεις/αλλαγές για την κάμερα, κι αντί να δουλεύει καλύτερα, δουλεύει χειρότερα... τι νόημα είχαν οι ενημερωσεις αν δεν είναι προς βελτίωση και πως εξηγείται αυτό, δηλ. το να περιέχει η ενημέρωση της εφαρμογής δυνατότητες/βελτιώσεις που πρέπει να προστεθούν και οι νέοι drivers (κοινοί ή για κάθε μοντέλο) για να παίξουν/φανούν αυτές οι δυνατότητες, οκ... αλλά γιατί χειροτέρεψη της απόδοσης της κι όχι απλά να μείνει στάσιμη εκεί που ήδη ήταν; αυτό πως αιτιολογείται;

Με την 8.1 preview η καμερα χειροτερεψε.Απο κει και μετα δοθηκαν αλλα 2 update και εγιναν και καποια update se Nokia camera και Nokia Camera Beta.Η καμερα χειροτερεψε κι αλλο.Αυτο που μπορω να υποθεσω εγω ειναι οτι η καμερα βρισκεται σε καποιο σταδιο "testing" ετσι ωστε να υποδεχθει τη Cyan και τους νεους αλγοριθμους.

Θεωρώ πως αυτό που έχει χαλάσει αρκετά είναι το αυτόματο στις φωτογραφίες και ειδικά το βράδι τα σφάλματα είναι πολύ μεγάλα. Δεν είναι δυνατόν με xenon και η κιτρινίλα να είναι όπως το led του 925 που είχα. Επιπλέον κακή εστίαση. Όχι πάντα, όχι παντού. Είναι δεδομένο όμως οτι υπάρχει θέμα που πρέπει να διορθωθεί. Οι δυνατότητες της κάμερας είναι απίστευτες και θαρρώ οτι τις έχουν ψιλοσκοτώσει...

Θεωρώ πως αυτό που έχει χαλάσει αρκετά είναι το αυτόματο στις φωτογραφίες και ειδικά το βράδι τα σφάλματα είναι πολύ μεγάλα. Δεν είναι δυνατόν με xenon και η κιτρινίλα να είναι όπως το led του 925 που είχα. Επιπλέον κακή εστίαση. Όχι πάντα, όχι παντού. Είναι δεδομένο όμως οτι υπάρχει θέμα που πρέπει να διορθωθεί. Οι δυνατότητες της κάμερας είναι απίστευτες και θαρρώ οτι τις έχουν ψιλοσκοτώσει...

...Και το μεγαλο παραδοξο της ολης ιστοριας ειναι οτι παραχαλασε με την preview for developers 8.1 Πολυ κουλα πραγματα... :blink::wacko:

Poco X3 nfc 6/128

...Και το μεγαλο παραδοξο της ολης ιστοριας ειναι οτι παραχαλασε με την preview for developers 8.1 Πολυ κουλα πραγματα... :blink::wacko:

Καθόλου κουλό θα έλεγα! Είναι απολύτως λογικό. Χωρίς αναβαθμισμένους drivers είναι λογικό στην developer preview το λογισμικό να μην εκμεταλλεύεται πλήρως το υλικό (την κάμερα στην προκειμένη περίπτωση).

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Και για να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου...υπαρχει και το ενδεχομενο να το χει κανει εσκεμμενα η Νοκια αυτο....να χειροτερεψει δηλαδη την καμερα του 1020 για να σπρωξει τα καινουρια μοντελα.το χει κανει και στο παρελθον με το Ν8

Και για να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου...υπαρχει και το ενδεχομενο να το χει κανει εσκεμμενα η Νοκια αυτο....να χειροτερεψει δηλαδη την καμερα του 1020 για να σπρωξει τα καινουρια μοντελα.το χει κανει και στο παρελθον με το Ν8

Θα το κανες ποτέ αυτό με το μοναδικό σου μοντέλο αυτή τη στιγμή με το φακό των 41mp?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...