gkai27 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά, υπάρχει κανένα πρόγραμμα anti virus free? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δεν χρειάζεσαι κάποιο antivirus στα WP... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά, υπάρχει κανένα πρόγραμμα anti virus free? από το επίσημο forum της Microsoft By design, WP8 doesn't need an antivirus solution. The apps are "sandboxed", meaning they can't access other parts of the system, other apps or files without your express permission. Apps in the Windows Phone Marketplace are also inspected prior to being allowed in the store Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem75 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ποτε με το καλο θα εχουμε την 8,1 εμεισ που εχουμε αγοραση απο votafone? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ποτε με το καλο θα εχουμε την 8,1 εμεισ που εχουμε αγοραση απο votafone? Φαντάζομαι δε θα μας καθυστερήσουνε. Αν δώ όμως οτι μας κόβουνε πάλι το data sense έχω αλλάξει rom στο φτερο! - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem75 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Φαντάζομαι δε θα μας καθυστερήσουνε. Αν δώ όμως οτι μας κόβουνε πάλι το data sense έχω αλλάξει rom στο φτερο! ποτε το υπολογιζεις στο τσακ ειμαι για αλλαγη ρομ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ποτε το υπολογιζεις στο τσακ ειμαι για αλλαγη ρομ Δεν έχω ιδέα αλλα δε νομίζω οτι θα καθυστερήσουν. - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 ποτε το υπολογιζεις στο τσακ ειμαι για αλλαγη ρομ Τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης θα αρχίσει η διάθεση της αναβάθμισης. Το πότε θα το πάρουμε εξαρτάται από το firmware της συσκευής και την χώρα προέλευσής της. Συνήθως τα branded καθυστερούνε λίγο παραπάνω. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδιά στης 24 Ιουνίου έχουν προαναγγείλει. Υπομονή μια βδομάδα ακόμη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Πολύ καλή bugιά! Δεν θυμάμαι πως το έκανα όμως...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πολύ καλή bugιά! Δεν θυμάμαι πως το έκανα όμως...:D Να ξερεις πως το tile της μπαταριας θα σου τρωει 10-15% Ασχετο. Δεν ξερω αν εχει υποθει αλλα η συσκευη ειναι απιστευτη.....!!!!!:) SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 παιδια βοηθεια εχω περασει καποιες επαφες στο καταλογο και μου εκανε παρα πολλα αντιγραφα (650,900,350) το εχει παθει κανεις; κατι η καποια εφαρμογη μου κατεσρεψε το hotmail πως μπορω να το σβησω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κάπου διάβασα οτι η επίσημη 8.1 ξεκίνησε απο χθες 22-6 να ερχεται σιγα σιγα στα τηλεφωνα μας! Ισχυει ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κάπου διάβασα οτι η επίσημη 8.1 ξεκίνησε απο χθες 22-6 να ερχεται σιγα σιγα στα τηλεφωνα μας! Ισχυει ? Δεν ισχυει....εχεις δει κανα update να ερχεται κυριακατικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Χα χα χα... Θεούλης ο paok4270 Πάντως μην περιμένετε 24/06 στις 00.00 να έχετε το update... Σταδιακά θα αρχίσει να μοιράζεται κ φαντάζομαι ότι δεν θα γίνει "με τη μια" σε όλα τα 1020 αλλά ανάλογα με την χώρα της ρομ θα μοιράζεται... Όπως κ να έχει μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα για το πότε θα την έχουμε... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Άντε να έρθει το συντομότερο δυνατό και να λυσειενα πρόβλημα που στο 1020 είναι από την αρχή που κυκλοφόρησε συσκευη.....παλι χθες βράδυ πάγωσε η συσκευή και μόνο με σοφτ ρισετ επανήλθε, το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα έτσι στο άσχετο να παγώνει και να μην λειτουργεί τίποτα. Στο 1520 που έχω επίσης περασμένη την preview δεν το έχει κάνει ποτέ, τι κουλά είναι αυτά δεν καταλαβαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Άντε να έρθει το συντομότερο δυνατό και να λυσειενα πρόβλημα που στο 1020 είναι από την αρχή που κυκλοφόρησε συσκευη.....παλι χθες βράδυ πάγωσε η συσκευή και μόνο με σοφτ ρισετ επανήλθε, το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα έτσι στο άσχετο να παγώνει και να μην λειτουργεί τίποτα. Στο 1520 που έχω επίσης περασμένη την preview δεν το έχει κάνει ποτέ, τι κουλά είναι αυτά δεν καταλαβαίνω Ίσως έχεις προβληματική συσκευή. Έχω και εγώ και ο κολλητός μου 1020 και δεν έχει φάει σκάλωμα ποτέ. Από όταν ήρθα στα windows από το android αυτό το έχω κατά ευχαριστηθεί. Είναι ότι πιο smooth και απροβλημάτιστο υπάρχει σε λειτουργικό. Όπως σου είπα κοίταξε το σε κάποιο Nokia care Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Άντε να έρθει το συντομότερο δυνατό και να λυσειενα πρόβλημα που στο 1020 είναι από την αρχή που κυκλοφόρησε συσκευη.....παλι χθες βράδυ πάγωσε η συσκευή και μόνο με σοφτ ρισετ επανήλθε, το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα έτσι στο άσχετο να παγώνει και να μην λειτουργεί τίποτα. Στο 1520 που έχω επίσης περασμένη την preview δεν το έχει κάνει ποτέ, τι κουλά είναι αυτά δεν καταλαβαίνω Μου συμβαίνει και μένα αυτό από την στιγμή που έβαλα την preview, σπάνια βέβαια αλλά το ξέραμε ότι βάζοντας την preview υπάρχουν πιθανότητες για προβλήματα... Περιμένω την επίσημη και αν συμβεί έστω και 1, έφυγε για Νόκια Care... ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση με το κινητό... Περισσότερο απορία είναι και το τονίζω δεν θέλω να κάνουμε versus το τόπικ... Προχθές ήμουν με μια παρέα σε ένα μαγαζί... Εκεί που καθόμασταν είχε αδύναμο σήμα WiFi... 4 από την παρέα προσπαθήσαμε να συνδεθούμε... Εγώ με το Lumia 1020, ένας φίλος με το iPhone 5s, ο άλλος με Galaxy S5 και μια κοπέλα με ένα Sony που ούτε ξέρω πιο είναι (mid range μοντέλο σίγουρα ίσως κ low)... Το αποτέλεσμα ήταν το Lumia να συνδεθεί στο WiFi με μία γραμμή σήματος αλλά σχετικά νορμάλ ταχύτητα (φόρτωνε κανονικά φβ κ εικόνες), το παιδί με το 5s ναι μεν συνδέθηκε αλλά δεν μπορούσε να μπει σε καμία σελίδα ή εφαρμογή να ανανεωθεί, ο άλλος με το Galaxy s5 δεν έβρισκε καν το δίκτυο ( :!: ) ενώ η κοπέλα με το Σόνυ και αυτή συνδέθηκε αλλά δεν φόρτωνε κανονικά σχεδόν τίποτα (καλύτερα από το iPhone όμως)... Να πω πως καθόμασταν δίπλα δίπλα και ότι για να τεστάρουμε αποσυνδεθήκαμε όλοι και προσπαθήσαμε ένας ένας να μπει και τα αποτέλέσματα ήταν ίδια... και ότι έγιναν πολλές προσπάθειες κυρίως λόγω περιέργειας... Αν ξέρει κάποιος να μου πει πως γίνεται το Σόνυ κάτι να ψιλοπάλευε να φορτώσει την στιγμή που το iPhone δεν μπορούσε (μετα βέβαια κόλλησε το Σόνυ κ έσβησε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :lol: ) και κυρίως πως γίνεται το Galaxy S5 να μην έβρισκε το δίκτυο... Σόρι αν είναι οφ τόπικ αλλά δεν ήξερα που ταιριάζει... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Έχει να κάνει με το hw-SW της κάθε συσκευής, τη θέση της, τις τυχόν παρεμβολές αλλά και με το hotspot και τη σύνδεση στο ίντερνετ . Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί απλά κάποιος να μη προλάβει να συνδεθεί.... Προσωπικά και γω αποπ το wifi σε iPhone δεν είμαι εντυπωσιασμένος... Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδια αν και οταν πηρα το κινητο, συγχρονισα επαφες κανονικα με gmail λογω προ android εποχων, και μου εμφανιστηκαν οι επαφες, στο ημερολογιο δεν μου εμφανιζει καμια εορτη.. Πρεπει να κατεβασω αλλη εφαρμογη γενικα; Δεν βρηκα επιλογη sync με εορτες και γενεθλια απο fb. Οποιος γνωριζει, ας με κατατοπισει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τα γενέθλια θα τα βλέπεις (αφού συνδεθείς με το λογαριασμό σου στο ΦΒ από την εφαρμογή για το FB) στις ρυθμίσεις του Ημερολογίου... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Χα χα χα... Θεούλης ο paok4270 Πάντως μην περιμένετε 24/06 στις 00.00 να έχετε το update... Σταδιακά θα αρχίσει να μοιράζεται κ φαντάζομαι ότι δεν θα γίνει "με τη μια" σε όλα τα 1020 αλλά ανάλογα με την χώρα της ρομ θα μοιράζεται... Όπως κ να έχει μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε περισσότερα για το πότε θα την έχουμε... αυριο προς το βραδυ θα αρχισουν να δινονται τα 2 updates...δεν ξερω σε ποιες χωρες αλλα καπου θα δοθουν παντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Τι να πω θα δούμε... Εγώ έβαλα Γερμανική ρομ γιατί άκουσα ότι παίρνει νωρίς τα update... Και δεν θυμάμαι και ποιος μου το είπε να τον βρίσω αν έκανε λάθος :lol: :lol: Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 και κυρίως πως γίνεται το Galaxy S5 να μην έβρισκε το δίκτυο... ... Αυτό το τελευταίο δε παίζει με τη καμία όμως! Έχω μεταξύ άλλων τα 1020 και S5 και εδώ στο νησί έχει δύσκολα wifi και το S5 μπαίνει με τη μία τη στιγμή που το 1020 ακόμα ψάχνει. Ίσως ο διπλός δέκτης wifi που έχω ακούσει ότι έχει το S5 κάνει τη διαφορά, στη πράξη όμως είναι σαφώς ανώτερο απ το 1020. Ίσως να υπήρχε και θέμα με ειδικές συνθήκες όπως λέει και ο φίλος παραπάνω. Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αυτό το τελευταίο δε παίζει με τη καμία όμως! Έχω μεταξύ άλλων τα 1020 και S5 και εδώ στο νησί έχει δύσκολα wifi και το S5 μπαίνει με τη μία τη στιγμή που το 1020 ακόμα ψάχνει. Ίσως ο διπλός δέκτης wifi που έχω ακούσει ότι έχει το S5 κάνει τη διαφορά, στη πράξη όμως είναι σαφώς ανώτερο απ το 1020. Ίσως να υπήρχε και θέμα με ειδικές συνθήκες όπως λέει και ο φίλος παραπάνω. Λες να έκατσα να έγραψα όλο αυτό για κάτι που "δεν παίζει"? :p Και μένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση σου λέω... Αλλά ήμασταν σε εξωτερικό χώρο και καθόμασταν δίπλα δίπλα... Μάλιστα όταν σηκώθηκε το παιδί και έψαχνε το σήμα με το χέρι ψηλά πάλι δεν το εντόπισε... Δεν ξέρω τι άλλος παράγοντας μπορεί να παίζει ρόλο αλλά παράγοντας του περιβάλλοντος (πχ τοίχος ή ότι άλλο τέτοιο) δεν ήταν... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts