montoya_42 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν χρειάζεται να ψάχνεται τσεκαροντας μεγεθος, η μικρή λέγεται π.χ. "1234_Pro" και η ίδια στο μεγάλο "1234_Pro_highres" Πιο κρα πεθαίνεις =P Τελικά άνοιξα το pc και μου έκανε κρα ΑΛΛΑ το ερώτημα είναι απλό: Πως αποθηκεύω αυτόματα τις μεγάλες στο pc (w8)????? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Όταν αγοράζεις το τηλέφωνο νομίζω ότι έχει επιλεγμένη αρχικά την pro. Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Όταν αγοράζεις το τηλέφωνο νομίζω ότι έχει επιλεγμένη αρχικά την pro. όχι...... Τελικά υπάρχει τρόπος να δούμε την μεγάλη στο τηλέφωνο: pocket file manager....;) Μια λύση για να μου τις αποθηκεύει αυτόματα στο pc????? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Υπάρχουν ακομα προβληματικές παρτίδες;να προσέξω κατιντετοιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Υπάρχουν ακομα προβληματικές παρτίδες;να προσέξω κατιντετοιο; κάποια θέματα μπαταρίας αναφέρθηκαν αλλά δεν ξέρω αν είναι θέμα παρτίδας. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Επειδη μπερδευτηκα....όταν πηρα το 1020 αρχες Φλεβαρη ειχε τη pro camera...Εκανα τα updates και στη θεση της pro camera μπηκε η nokia camera η οποια ουσιαστικα ενσωματωσε τη pro cam και ειναι το ''default'' συστημα για τη ληψη φωτογραφιων,σωστα??? 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Επειδη μπερδευτηκα....όταν πηρα το 1020 αρχες Φλεβαρη ειχε τη pro camera...Εκανα τα updates και στη θεση της pro camera μπηκε η nokia camera η οποια ουσιαστικα ενσωματωσε τη pro cam και ειναι το ''default'' συστημα για τη ληψη φωτογραφιων,σωστα??? Σωστα...Και με την αναβαθμιση σε windows 8.1 θα μετονομστει παλι σε Microsoft camera!! Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Όχι....με το update ενώθηκε,η smart camera και η pro camera....Η Microsoft υπάρχει ακομα.... KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Καταφέρατε να με μπερδέψετε, λοιπόν πλέον έχουμε: "Νokia Camera" (η πρώην Pro, η default, η high res) "Camera" (η απλή) Kαι υπάρχει και το Νokia Smart Cam .... η smart που λέτε ότι ενσωματώθηκε πλέον στην pro, ποια ήταν και δεν την θυμάμαι? αφού υπάρχει ακόμα το (3) με αυτη την ονομασια... επίσης, Microsoft αυτή τη στιγμή λέτε την απλή, την (2); Αλλά από την άλλη, στην 8.1 θα πάρει το όνομα 'microsoft' η (1), η Νοκια η Pro...? :worry: Edited March 18, 2014 by apVga Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Κουλουβαχατα τα κανετε και θα μπερδεψετε και τους υπολοιπους.. Στην αρχη υπηρχε η Nokia Pro Cam, η Smart Cam, και η απλη Kαμερα εφαρμογη. Μετα ενωθηκαν οι Nokia Pro Cam και η Smart Cam και ονομαστηκε η εφαρμογη Nokia Camera, η απλη Καμερα (εφαρμογη) δεν αλλαξε. Η Microsoft Camera θα εμφανιστει στα 8.1 και λογικα θα αντικαταστησει την απλη εφαρμογη με ονομασια Καμερα μιας και ui μοιαζουν. Η Smart Cam εφαρμογη ειναι η δυνατοτητα που εχεις μεσα στην Nokia Camera στην δεξια πλευρα που εχει τα 3 κυκλακια. Αυτα τα 3 κυκλακια το ενα εχει την Ληψη Βιντεο, το αλλο εχει την Ληψη Φωτογραφιας και το 3ο κυκλακι ειναι η παλια εφαρμογη Smart Cam (αυτη που τραβας 3+ φωτογραφιες και διαλεγεις την καλυτερη, αλλαζεις προσωπα κτλ) Απλα αυτο παλια ηταν ξεχωριστη εφαρμογη, τωρα τα εβαλαν ολα σε μια εφαρμογη γιατι απλα δεν βολευε να ανοιγοκλεινεις εφαρμογες.. Τωρα με ενα απλο swipe αλλαζεις λειτουργια και εισαι ετοιμος. Ολα good? Edited March 19, 2014 by Skrillex »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 (edited) Κουλουβαχατα τα κανετε και θα μπερδεψετε και τους υπολοιπους.. Στην αρχη υπηρχε η Nokia Pro Cam, η Smart Cam, και η απλη Kαμερα εφαρμογη. Μετα ενωθηκαν οι Nokia Pro Cam και η Smart Cam και ονομαστηκε η εφαρμογη Nokia Camera, η απλη Καμερα (εφαρμογη) δεν αλλαξε. Ομορφα μεχρι εδώ. Η Microsoft Camera θα εμφανιστει στα 8.1 και λογικα θα εγκαταστησει την απλη εφαρμογη με ονομασια Καμερα μιας και ui μοιαζουν. Kι εγώ αυτό σκέφτομουν ότι είναι το λογικό, γι' αυτό μου έκανε περίεργο το ότι αναφέρθηκε πως η Pro θα ονομαστεί microsoft, εξού και η απορία. Η Smart Cam εφαρμογη ειναι η δυνατοτητα που εχεις μεσα στην Nokia Camera στην δεξια πλευρα που εχει τα 3 κυκλακια. Αυτα τα 3 κυκλακια το ενα εχει την Ληψη Βιντεο, το αλλο εχει την Ληψη Φωτογραφιας και το 3ο κυκλακι ειναι η παλια εφαρμογη Smart Cam (αυτη που τραβας 3+ φωτογραφιες και διαλεγεις την καλυτερη, αλλαζεις προσωπα κτλ) οκ μεχρι εδώ Απλα αυτο παλια ηταν ξεχωριστη εφαρμογη, τωρα τα εβαλαν ολα σε μια εφαρμογη γιατι απλα δεν βολευε να ανοιγοκλεινεις εφαρμογες.. Τωρα με ενα απλο swipe αλλαζεις λειτουργια και εισαι ετοιμος. Ολα good? Eδώ το 2ο μπέρδεμα μου. Ναι μεν βάλανε το smart cam μέσα στη Nokia camera (3o κυκλάκι με τα παραλληλόγραμμα κλπ), αλλά εγώ το έχω ακόμα και ως ανεξάρτητη εφαρμογή "Nokia Smart Cam". To οποίο από τη μία δεν το βλέπω πλέον διαθέσιμο στο στορ, οπότε οκ πες, απλά εγώ δεν το πέταξα μετά την ενσωμάτωση στην Nokia camera και το έχω ακόμα και ξεχωριστά... αλλά λειτουργεί ακόμα κανονικά και μόνο του. Δεν θα έπρεπε με την ενημέρωση της Nokia Cam να το σετάρουν ώστε αυτό να γίνει "πουφ!":lol: και να μην με μπερδεύουν? (και θα υποθέσω και άλλους που δεν το πέταξαν και "τα βλέπουν πλέον διπλά" σαν και μένα LOL) :D Edited March 18, 2014 by apVga Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Εκει θα σε γελασε αγαπητε γιατι δεν θυμαμαι καθολου αν την ειχα διαγραψει μονος την Nokia Smart Cam ή αν έκανε "πουφ".. Οπως και να χει, πετα την γιατι και τσαμπα χωρο σου 'πιανει και σε μπερδευει χωρις λογο.. »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Και εγώ από Βόντα το τηλέφωνο, day one γερμανική ρομ, αυτό που κάποιος είπε για στρώσιμο μπαταρίας ισχύει 100%,στην αρχή απογοήτευση η μπαταρία, αυτή τη στιγμή μετά από 3 εβδομάδες με 3G μόνιμα ανοιχτό, αρκετό ιντερνετ, 2 e-mail, facebook, skype και viber (νόμιζα πως είναι on, αλλά @@ρια)και πολλές κλήσεις (σχεδόν 2 ώρες την ημέρα) αλλά μόνο με hands-free (μαμίσιο),αρκετές φώτο σχεδόν καθόλου video, βγάζω οριακά δύο ημέρες, ααα και λίγο arkanoid to πρωί στο "μέρος" μετά από δύο τσιγάρα και λίγο καφέ :X :X ... Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την μπαταρία. Εκεί που είμαι εξοργισμένος όμως, είναι με το θέμα skype και viber, ενώ τα έχω και τα δύο, και τα βλέπω πως τρέχουν στις "εργασίες στο παρασκήνιο" όλοι με βλέπουν πως είμαι offline... Δοκίμασα να τα έχω ανοιχτά και να βγαίνω από αυτά με το κουμπάκι των windows, αλλά τζίφος. Όταν τα έχω "μπροστά" και στα δύο μπορώ να κάνω και να λάβω κλήσεις, βιντεοκλήσεις κτλ, αλλά δεν γίνεται να τα έχω μόνιμα ανοιχτά, γιατί δουλεύω διάφορα πράγματα με το τηλέφωνο... Μήπως έχω κάνει κάποια χαζομάρα τότε που το πρωτοπήρα και ψαχνόμουνα με τις ρυθμίσεις της μπαταρίας και δεν ήξερα τι πατούσα?!?!? Btw έρχομαι από Ν8 , πρώτη φορά WP. Αν μπορεί κάποιος plz heeeeeelp. Edited March 19, 2014 by twimgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Εκεί που είμαι εξοργισμένος όμως, είναι με το θέμα skype και viber, ενώ τα έχω και τα δύο, και τα βλέπω πως τρέχουν στις "εργασίες στο παρασκήνιο" όλοι με βλέπουν πως είμαι offline... Για το Vider δε ξέρω πως σε βλέπουν offline. Βασικά δε ξέρω στο viber πως βλέπεις κάποιον online. Για το skype πάντως αυτό που λές δεν είναι φυσιολογικό. Ξαναπέρνα την εφαρμογή. Edited March 19, 2014 by Jamesc - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά ήρθε σήμερα το κινητό,προέρχομαι απο ios Kai android,απο το Gmail πως θα περάσω τις επαφές μου;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Απο τις επαφες δεξια ... ρυθμισεις προσθηκη απο υπαρχων λογαρισμο gmail Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά τα εικονίδια πάνω μπαταρίας και WiFi και λοιπά γιατι δε φαίνονται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά τα εικονίδια πάνω μπαταρίας και WiFi και λοιπά γιατι δε φαίνονται Έτσι είναι στα windows, δεν φαίνονται όλα μόνιμα όλη την ώρα. Κάνεις κλικ/tap σ' εκείνο το σημείο και στα δείχνει ξανά για λίγα δευτερόλεπτα για όποτε θέλεις να τα τσεκάρεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 σημερα μου ηρθε η καρτα απο το πλαισιο με τα 20ε......Τωρα ηρθε αποθεμα...Φυσικα εννοειται οτι την βαζω και λεει οτι εχει ληξει...α ρε πλαισιο [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Και εγώ από Βόντα το τηλέφωνο, day one γερμανική ρομ, αυτό που κάποιος είπε για στρώσιμο μπαταρίας ισχύει 100%,στην αρχή απογοήτευση η μπαταρία, αυτή τη στιγμή μετά από 3 εβδομάδες με 3G μόνιμα ανοιχτό, αρκετό ιντερνετ, 2 e-mail, facebook, skype και viber (νόμιζα πως είναι on, αλλά @@ρια)και πολλές κλήσεις (σχεδόν 2 ώρες την ημέρα) αλλά μόνο με hands-free (μαμίσιο),αρκετές φώτο σχεδόν καθόλου video, βγάζω οριακά δύο ημέρες, ααα και λίγο arkanoid to πρωί στο "μέρος" μετά από δύο τσιγάρα και λίγο καφέ :X :X ... Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την μπαταρία. Εκεί που είμαι εξοργισμένος όμως, είναι με το θέμα skype και viber, ενώ τα έχω και τα δύο, και τα βλέπω πως τρέχουν στις "εργασίες στο παρασκήνιο" όλοι με βλέπουν πως είμαι offline... Δοκίμασα να τα έχω ανοιχτά και να βγαίνω από αυτά με το κουμπάκι των windows, αλλά τζίφος. Όταν τα έχω "μπροστά" και στα δύο μπορώ να κάνω και να λάβω κλήσεις, βιντεοκλήσεις κτλ, αλλά δεν γίνεται να τα έχω μόνιμα ανοιχτά, γιατί δουλεύω διάφορα πράγματα με το τηλέφωνο... Μήπως έχω κάνει κάποια χαζομάρα τότε που το πρωτοπήρα και ψαχνόμουνα με τις ρυθμίσεις της μπαταρίας και δεν ήξερα τι πατούσα?!?!? Btw έρχομαι από Ν8 , πρώτη φορά WP. Αν μπορεί κάποιος plz heeeeeelp. Μηπως εχεις την οικονομια μπαταρίας ενεργοποιημενη? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πριν αρκετές μέρες είχα παραγγείλει ένα bluetooth nokia bh-118 από το public, ήρθε και ήταν σε 2 σημεία χαραγμένο και η μπροστά μεριά με πάρα πολλές γρατζουνιές, με 2 ταινίες ασφαλείας (την μία πάνω από την άλλη...) και κουτί ταλαιπωρημένο. Μου το αντικατέστησαν αμέσως, σήμερα λοιπόν ήρθε η παραγγελία (το δεύτερο) και ήταν πάλι ταλαιπωρημένο το κουτί, αλλά τώρα με μια ταινία ασφαλείας, σε ένα σημείο χαραγμένο και ελάχιστες γρατζουνιές στην μπροστά μεριά (είμαστε σε καλό δρόμο...). Ξανά αντικατάσταση... Θα χαρώ άραγε ποτέ το 1020 με bluetooth που να λάμπει...?!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πριν αρκετές μέρες είχα παραγγείλει ένα bluetooth nokia bh-118 από το public, ήρθε και ήταν σε 2 σημεία χαραγμένο και η μπροστά μεριά με πάρα πολλές γρατζουνιές, με 2 ταινίες ασφαλείας (την μία πάνω από την άλλη...) και κουτί ταλαιπωρημένο. Μου το αντικατέστησαν αμέσως, σήμερα λοιπόν ήρθε η παραγγελία (το δεύτερο) και ήταν πάλι ταλαιπωρημένο το κουτί, αλλά τώρα με μια ταινία ασφαλείας, σε ένα σημείο χαραγμένο και ελάχιστες γρατζουνιές στην μπροστά μεριά (είμαστε σε καλό δρόμο...). Ξανά αντικατάσταση... Θα χαρώ άραγε ποτέ το 1020 με bluetooth που να λάμπει...?!:mad: Κλασσική περιπτωση. Το στέλνουν αντιπροσωπεία αυτοι το καθαρίζουν και το επιστρέφουν... Πρόσεξε τα serial κλπ και απαίτησε στην τελική άλλο μοντέλο. ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδιά ένα πρόγραμμα με κλειδιά για WiFi routers; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twimgr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Για το Vider δε ξέρω πως σε βλέπουν offline. Βασικά δε ξέρω στο viber πως βλέπεις κάποιον online. Για το skype πάντως αυτό που λές δεν είναι φυσιολογικό. Ξαναπέρνα την εφαρμογή. Τα πέρασα ξανά και τα δύο σήμερα, αλλά τζίφος.... Στο fb σε βλεπουν "μέσα"? Στο fb δεν ξέρω πως με βλέπουν, γιατί εκεί έχω μόνιμα και στο pc κλειστή την συνομιλία Μηπως εχεις την οικονομια μπαταρίας ενεργοποιημενη? Οικονομία μπαταρίας και flight mode ποτέ. Την οικονομία μπαταρίας δεν την βάζω, γιατί σου πετάει ένα μυν το τηλ να μην την βάζεις, και flight mode ποτέ λόγω δουλειάς, το τηλ σβήνει μόνο όποτε θυμάμαι να του κάνω restart. Σήμερα έχοντας και τα δύο ανοιχτά, καθόμουν με ένα φιλαράκι (S3 mini), όταν είχα το viber "μπροστά" με έβλεπε κανονικά online, όταν το "έκρυβα" με το windows button, με έδειχνε off, αλλά όταν με καλούσε μέσω viber μου χτυπούσε κανονικά και το 1020 έδειχνε πως η κλήση ήταν από viber. Tο θέμα είναι πως θέλω να φαίνομαι κιόλας online λόγω δουλειάς... edit : μου έκανε και άιτημα για το skype για να κάνουμε και εκεί κανα πείραμα, και από τις 14:00 ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Καθόμασταν δίπλα δίπλα στην καφετέρια! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Edited March 19, 2014 by twimgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τα πέρασα ξανά και τα δύο σήμερα, αλλά τζίφος.... Στο fb δεν ξέρω πως με βλέπουν, γιατί εκεί έχω μόνιμα και στο pc κλειστή την συνομιλία Οικονομία μπαταρίας και flight mode ποτέ. Την οικονομία μπαταρίας δεν την βάζω, γιατί σου πετάει ένα μυν το τηλ να μην την βάζεις, και flight mode ποτέ λόγω δουλειάς, το τηλ σβήνει μόνο όποτε θυμάμαι να του κάνω restart. Σήμερα έχοντας και τα δύο ανοιχτά, καθόμουν με ένα φιλαράκι (S3 mini), όταν είχα το viber "μπροστά" με έβλεπε κανονικά online, όταν το "έκρυβα" με το windows button, με έδειχνε off, αλλά όταν με καλούσε μέσω viber μου χτυπούσε κανονικά και το 1020 έδειχνε πως η κλήση ήταν από viber. Tο θέμα είναι πως θέλω να φαίνομαι κιόλας online λόγω δουλειάς... edit : μου έκανε και άιτημα για το skype για να κάνουμε και εκεί κανα πείραμα, και από τις 14:00 ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Καθόμασταν δίπλα δίπλα στην καφετέρια! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Τσέκαρε το παρακάτω: Μηνύματα-κάτω έχει ένα ανθρωπάκι. Πάτησέ το και επέλεξε συνδεδεμένος. SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts