Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 1020 Μέρος Ι

impreza_sti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλησπερα,

δοκιμαζα σημερα να βγαλω μερικες φωτογραφιες κοντινες με την εφαρμογη nokia camera. στην ¨"εστιαση" πηγα το κυκλακι στην ενδειξη m θεωρωντας οτι αυτο σημαινει macro.

ομως δεν εκανε καθολου εστιαση εμφανή, ουτε πιεζοντας το πληκτρο καμερας μεχρι την μεση, ουτε αγκιζοντας οθονη εκει που ηθελα.

μετα δοκιμασα την απλη εφαρμογη καμερας (την προεπιλεγμενη/ προεγκατεστημενη) η οποια ναι μεν εστιαζε , αλλα χωρις να μπορω να ρυθμισω επιλογή για macro οπως επισης δεν βγαζει σε αναλυση 34mpixel.

κανεις γνωμη ? ειναι φυσιλογικο αυτο' ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα πληρώσεις (16 ευρώ) για να την βάλεις? Στα nocia care μπορείς να επιλέξεις εσύ τη rom που θα σου περάσουν?

Δεν πληρώνεις τίποτα... Ναι, τους είπα εγώ ποια να βάλουν και το πήρα μέσα σε 6 ώρες (κ αυτό γιατί το πήγα το μεσημέρι πριν κλείσουν)...

Καλό? :D:D

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δεν πληρώνεις τίποτα... Ναι, τους είπα εγώ ποια να βάλουν και το πήρα μέσα σε 6 ώρες (κ αυτό γιατί το πήγα το μεσημέρι πριν κλείσουν)...

Καλό? :D:D

Σε πιο Nokia care πηγές;;;γιατί και εμένα στην αρχη μου λέγανε ότι είναι δωρεαν το φλασαρισμα,αλλα επειδή το τελευταίο διάστημα πάνε όλοι για να αλλάξουν rom,τους είπαν απο τα κεντρικά ότι θα χρεώνεται απο εδώ και πέρα,γιατι δεν θεωρείται πρόβλημα της συσκευής...

Σε πιο Nokia care πηγές;;;γιατί και εμένα στην αρχη μου λέγανε ότι είναι δωρεαν το φλασαρισμα,αλλα επειδή το τελευταίο διάστημα πάνε όλοι για να αλλάξουν rom,τους είπαν απο τα κεντρικά ότι θα χρεώνεται απο εδώ και πέρα,γιατι δεν θεωρείται πρόβλημα της συσκευής...

O καθενας λεει ΟΤΙ θελει απο αυτους. Εγω ρωτησα σε αλλο σημερα και μου ειπε οτι εντος εγγυησεως εννοειται πως ειναι δωρεαν ΑΛΛΑ οτι πρεπει να το κρατησουνε δυο μερες για τυπικο ελεγχο σωστης λειτουργιας!!!!

καλημερα παιδες.οταν στελνω mail το μεγεθος της εικονας δεν παει σε φουλ μεγαμπαιτ αλλα σε μερικα κβ.υπαρχει τροπος να στειλω και αν λαβει καποιος mail σε πληρεις αναλυση?:confused:

καλημερα παιδες.οταν στελνω mail το μεγεθος της εικονας δεν παει σε φουλ μεγαμπαιτ αλλα σε μερικα κβ.υπαρχει τροπος να στειλω και αν λαβει καποιος mail σε πληρεις αναλυση?:confused:

Υπάρχει αλλά είναι ψιλό ταλαιπωρία. Πρέπει να το ανεβάσεις στο skydrive και να δώσεις λίνκ αν θυμάμαι καλά, ας πει κάποιος πιο σίγουρα γιατί εγώ απλά δε το χρησιμοποιώ

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Στην Πάτρα...

@Morfeas

Πάντως ειναι κ θέμα θέλησης για να εξυπηρετήσεις τον αλλον... Πχ αυτο με τις 2 μέρες ισχύει αλλά εμένα δεν μου το έχουν κάνει ποτέ... Κ μάλιστα χθες δεν έκανε απλά αναβάθμιση αλλά τσέκαρε κ την μπαταρία...

Δεν ξέρω αν όλα τα Νοκια Care είναι της Arvato στην Ελλάδα... Όποιος γνωρίζει ας μας πει...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ειναι ευκολο να γραψει καποιος τον κωδικο της γερμανικης ρομ ;

Να βαλω αυτο πχ

059T347 RM-875 VAR EURO DE CV WHITE ;

Δεν ξερω ποιο ειναι το unbranded

δε γνωριζω αν μετα φαινεται ολο! Αν θελεις κοιτα στα settings>extra+info>more info.

Την κανω μονος μου τελικα απλο φαινεται ( φτου φτου μη το ματιασω )

Δεν πειραζει ευχαριστω! Μολις πατησα να γινει. Πηρε 6 λεπτα. Τωρα θα το σεταρω να δω αν και ολα φαινονται κομπλε

παιδια καλησπερα,

δοκιμαζα σημερα να βγαλω μερικες φωτογραφιες κοντινες με την εφαρμογη nokia camera. στην ¨"εστιαση" πηγα το κυκλακι στην ενδειξη m θεωρωντας οτι αυτο σημαινει macro.

ομως δεν εκανε καθολου εστιαση εμφανή, ουτε πιεζοντας το πληκτρο καμερας μεχρι την μεση, ουτε αγκιζοντας οθονη εκει που ηθελα.

μετα δοκιμασα την απλη εφαρμογη καμερας (την προεπιλεγμενη/ προεγκατεστημενη) η οποια ναι μεν εστιαζε , αλλα χωρις να μπορω να ρυθμισω επιλογή για macro οπως επισης δεν βγαζει σε αναλυση 34mpixel.

κανεις γνωμη ? ειναι φυσιλογικο αυτο' ?

H επιλογη m ειναι MANUAL FOCUS.Για μακρο δοκιμασε με το m να το φερεις οσο πιο κοντα γινεται και να προσπαθησεις να εστιασεις.Τα 34 mpx αρχεια φαινονται μονο απο τον υπολογιστη.Εσυ στο τηλεφωνο βλεπεις τα 5.Επισης κοιτα στις ρυθμισεις της καμερας να δεις τι επιλογη εχεις διαλεξει...5 Mpx , 5+34mpx ,5+34 dng

Λοιπον με τη γερμανικη λυθηκε εντελως το θεμα του να γυριζουν οι φωτογραφιες στην εκθεση ,οταν εβγαζα φωτο παραλληλα με το εδαφος! Για μπαταρια δεν εχω κανενα συμπερασμα ακομα ειναι νωρις. Λιγο σπασιμο που ειχε καμμια δεκαρα bloatware του bing σαν εφαρμογες και επρεπε να τις βγαζω.

Ούτε εμένα την βγάζει την αυτόματη ρύθμιση για την ώρα.... Και μου έκανε εντύπωση...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Θα πληρώσεις (16 ευρώ) για να την βάλεις? Στα nocia care μπορείς να επιλέξεις εσύ τη rom που θα σου περάσουν?

Δεν πληρώνεις. Στο φινάλε όταν πας σε Nokia care δεν ζητάς αλλαγη rom. Τους λες και καλά ότι σου κάνει πολλές επανεκκινήσεις και σου το κάνουν μόνοι τους.... Τους πετάς και ένα "ρε παλικάρια, μιας και θα του ξαναπεράσετε rom, δεν μου περνάτε μια καθαρή γιατι άκουσα πως της Vodafone έχει προβλήματα"...

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτή είναι η unbranded DE για το λευκό, σωστά. Από περιέργεια έχει ρύθμιση για να παίρνει την ώρα από το δίκτυο ή εγώ δεν το έβρισκα;

οχι δεν εχει αλλα και παλι παντα στο μη αυτοματο την ειχα, καθως στα δικτυα μια στο τοσο θα κολλαγε και ειτε θα εχανε καποιες ωρες ειτε θα μου χαλαγε το συγχρονισμο. Αλλωστε μια φορα να την βαλεις χειροκινητα και τελειωσες δεν ειναι κοπος :)

H επιλογη m ειναι MANUAL FOCUS.Για μακρο δοκιμασε με το m να το φερεις οσο πιο κοντα γινεται και να προσπαθησεις να εστιασεις.Τα 34 mpx αρχεια φαινονται μονο απο τον υπολογιστη.Εσυ στο τηλεφωνο βλεπεις τα 5.Επισης κοιτα στις ρυθμισεις της καμερας να δεις τι επιλογη εχεις διαλεξει...5 Mpx , 5+34mpx ,5+34 dng

ευχαριστω φιλε για την απαντηση.

το ξερω αυτο που λες οτι στο κινητο βλεπω μονο την 5αρα και στον υπολογιστη και την 34mpixel εικονα.

αρχιζω να φοβαμαι ωστοσο μηπως εχει καποιο προβλημα στην εστιαση το κινητο μου.

με την εφαρμογη camera λοιπον (πρωην pro camera, με το μωβ εικονιδιο), επιλογη εστιασης m, και το πλεγμα με τετραγωνακια στην οθονη, ακουμπαω σε ενα συγκεκριμενο σημειο της εικονας που θα ηθελα να εστιασω (αποσταση ανω των 20 εκατοστων αναμεσα σε τηλεφωνο/ θεμα φωτογραφησης) αλλα τιποτα δε γινεται, δεν εμφανιζεται κυκλακι εστιασης ωστε μετα να πατησω το πληκτρο ή το εικονιδιο για ληψη.

γνωμες ?

με την "απλη" εφαρμογη καμερας, η αυτοματη εστιαση λειτουργεί καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μετα απο ψαξιμο στο γκούγκλ, :

ανοιγουμε εφαρμογη camera -> επεκτεινουμε το ημικυκλιο επιλογων με scroll προς τ αριστερα' -> στον δευτερο δακτυλιο ειναι η επιλογη εστιασης, στο m εχουμε χειροκινητη ρυθμιση, με δοκιμες βρισκουμε το καταλληλο σημειο οπου φενεται εστιασμενο το σημειο που θελουμε στην εικόνα που παμε να παρουμε.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Όπως το περιγράφεις είναι ο σωστός τρόπος λειτουργίας.

Το touch to focus λειτουργεί μόνο στην ρύθμιση auto.

To m (σημαίνει manual και όχι macro) λειτουργεί μόνο με την κύλιση στο τόξο εστίασης.

ευχαριστω φιλε για την απαντηση.

το ξερω αυτο που λες οτι στο κινητο βλεπω μονο την 5αρα και στον υπολογιστη και την 34mpixel εικονα.

αρχιζω να φοβαμαι ωστοσο μηπως εχει καποιο προβλημα στην εστιαση το κινητο μου.

με την εφαρμογη camera λοιπον (πρωην pro camera, με το μωβ εικονιδιο), επιλογη εστιασης m, και το πλεγμα με τετραγωνακια στην οθονη, ακουμπαω σε ενα συγκεκριμενο σημειο της εικονας που θα ηθελα να εστιασω (αποσταση ανω των 20 εκατοστων αναμεσα σε τηλεφωνο/ θεμα φωτογραφησης) αλλα τιποτα δε γινεται, δεν εμφανιζεται κυκλακι εστιασης ωστε μετα να πατησω το πληκτρο ή το εικονιδιο για ληψη.

γνωμες ?

με την "απλη" εφαρμογη καμερας, η αυτοματη εστιαση λειτουργεί καλα.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μετα απο ψαξιμο στο γκούγκλ, :

ανοιγουμε εφαρμογη camera -> επεκτεινουμε το ημικυκλιο επιλογων με scroll προς τ αριστερα' -> στον δευτερο δακτυλιο ειναι η επιλογη εστιασης, στο m εχουμε χειροκινητη ρυθμιση, με δοκιμες βρισκουμε το καταλληλο σημειο οπου φενεται εστιασμενο το σημειο που θελουμε στην εικόνα που παμε να παρουμε.

Όταν στην εστίαση χρησιμοποιείς οποιαδήποτε άλλη επιλογή εκτός από το αυτόματο εστιάζει μόνο του σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Όσο πας προς το άπειρο τόσο πιο μακρυά εστιάζει. Για να σου βγάλει το κυκλάκι και να μπορείς να εστιάσεις σε ένα σημείο που θες εσύ θα βάλεις την εστίαση στο αυτόματο.

EDIT: Με πρόλαβες phonee, δεν πληκτρολογώ γρήγορα...

Γεια σας παιδια από πατρα εχω και εγω ένα 1020 εδώ και 1 μηνα από βοντα αλλα εχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή των βιντεο που τραβαει

κανουν πιξελ και τρελλα χρωματα το πηγα στη νοκια στην πατρα του εκαναν λενε αναβαθμιση αλλα παλι τα ιδια το εστειλαν μετα αθηνα παλι τα ιδια . εν τωμεταξυ τα βιντεο που γραφει παιζουν τελεια στον υπολογιστη μονο στο κινητο δεν παιζουν τι να κανω να το ξαναπαω η είναι ελατωματικο και θελει αντικατασταση???:cry::cry:

Tι ακριβώς σημαίνει "έκαναν αναβάθμιση", τους ρώτησες; Άλλαξαν ρομ; ή απλά ξαναπέρασαν μόνο φρέσκια την δικιά του; Δεν είχες εγκαταστήσει την Black και στην περάσανε αυτοί; Tι ακριβώς εκαναν;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...