MAFIA Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 αγορασα ενα mhl cable παρα τις πολλες δοκιμες που εκανα δεν καταφερα κατι... μαλλον δεν υποστηριζεται. --- για το θεμα που εχουν πολλα m2a που καπου μετα το 6μηνο σταματαει να φορτιζει γιατι βγαζει προβλημα το usb port , εχει κανεις τετοιο θεμα ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Χθες το αγαπημένο μου mi2a σταμάτησε να φορτίζει κ γενικά να συνδέεται με τον υπολογιστή - κοιτά πως κόλλησε με το παραπάνω ποστ!- Σίγουρα είναι θέμα του ,USB port . Τώρα τι κάνουμε; Θα το επί διορθώσουν εύκολα σε καταστημα κινητών; Ευτυχώς που με την αγορά του είχα πάρεικαι μια επιπλέον μπαταρία κ μια βαση φόρτισης της και τώρα κάνω δουλεια μου αλλά το βάλε βγάλε είναι εκνευριστικό. Και το mi4 αργεί ρε γμτ,έλεγα θα με βγάλει μέχρι να γίνει διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αν είναι καθαρά θέμα της φύσας και όχι κυκλώματος μπορείς να δοκιμάσεις να ρίξεις σπρέι επαφών και στο καλώδιο και στο κινητό (προτείνω Philips degreaser cleaner με προσοχή και με βγαλμένη τη μπαταρία) Αλλιώς η αντικατάσταση του θηλυκού στο κινητό δεν είναι και κάτι το δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 -βλέπω το ποστ μου απο τις 2 Αυγούστου για τη φόρτιση που τελικά έφταιξε μόνο του ... - Προχθές το βράδυ ήταν η τρίτη φορά που σβούριξα με πολύ δύναμη το mi2a μου στον τοίχο πάνω στα νέυρα μου , -και τις δύο προηγούμενες φορές ενώ περίμενα να μαζέψω γυαλιά και κομμάτια το κινητο εκτός απο το καπάκι και βαθιές χαρακιές στο πλαίσιο και παραμορφώσεις δεν είχε πάθει το παραμικρό σε οθόνη και λειτουργία- το ίδιο και τώρα απλά του ξαναέβαλα το καπάκι , και με μια επιπλέον παραμόρφωση στο κάτω μέρος του πλαισιόυ με μια πρώτη ματιά όλα δούλευαν κανονικά. Μετά απο 1μιση ώρα περίπου όμως διαπίστωσα πως δεν είχε καθόλου σήμα ενώ όλες οι άλλες λειτουργίες του wifi , bt , gps δουλεύουν άψογα. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της κεραίας του; Βρίσκω στο aliexpress κάτι τέτοιο: original wifi antenna signal flex cable for xiaomi M2A Mi2A M3 mi3 free shipping http://www.aliexpress.com/item/original-wifi-antenna-signal-flex-cable-for-xiaomi-M2A-Mi2A-M3-mi3-free-shipping/2018431895.html αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρει και το wifi μαζί, είναι η ίδια κεραία και αν ναί πως γίνεται να δουλεύει σε μένα κανονικά to wifi. Επίσης η τοποθέτηση γίνεται αφαιρώντας την οθόνη κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο, ή υπάρχει πρόσβαση απο το πίσω μέρος της συσκευής; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Μπορεί απλώς να "ξεκουμπώθηκε" η κεραία - θα πρέπει να το ανοίξεις... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Το άνοιξα δεν ηταν δυσκολο και βρηκα ξεκουμπωτο το βυσματακι με το κοκκινο βελακι αλλα δεν εφταιγε αυτο. Μαλιστα δεν εχω ιδεα τι κάνει αυτο το βυσματακι. Τα βελακια με μπλε και πρασινο χρωμα δειχνουν τους δεκτες σηματος και wifi αλλα δεν ξερω ποιο είναι ποιό. Edited December 6, 2014 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts