giachtas Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Το αφησα στο eshop για φτιαξιμο οποτε ενημερωσε οταν στο φτιαξουν να ξερω ποσο να περιμενω...... Το άφησα στη Samsung 23/05. Χθες 2/06 τους πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν με μήνυμα όταν έρθει. Θέλει 10-15 ημέρες, αλλά πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από τη βλάβη που έχει και από το ότι μένω επαρχία (Πάτρα), οπότε υπάρχει και ο χρόνος του πήγαινε-έλα. Διάβασα πιο πάνω για κάποια αναβάθμιση. Ήρθε σε κάποιον; Απ' ότι έχω διαβάσει, θα πάρει το tab την kit Kat, αλλά το πότε δεν ξέρω. Στο Sony Xperia z έχει έρθει εδώ και 15-20 ημέρες. Για το tablet μας ξέρει κάποιος; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Το άφησα στη Samsung 23/05. Χθες 2/06 τους πήρα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν με μήνυμα όταν έρθει. Θέλει 10-15 ημέρες, αλλά πιστεύω ότι αυτό εξαρτάται από τη βλάβη που έχει και από το ότι μένω επαρχία (Πάτρα), οπότε υπάρχει και ο χρόνος του πήγαινε-έλα. Διάβασα πιο πάνω για κάποια αναβάθμιση. Ήρθε σε κάποιον; Απ' ότι έχω διαβάσει, θα πάρει το tab την kit Kat, αλλά το πότε δεν ξέρω. Στο Sony Xperia z έχει έρθει εδώ και 15-20 ημέρες. Για το tablet μας ξέρει κάποιος; Χθες (05/06) παρέλαβα το tablet από τη Samsung. Η κοπέλα που μου το έδωσε, όταν την ρώτησα τι έκαναν, εάν άλλαξαν τη μπαταρία, μου είπε ότι άλλαξαν τον φορτιστή. Της είπα ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο φορτιστής, αλλά η μπαταρία. Δεν ήξερε, ή μάλλον δεν ήταν ενήμερη και άρχισε να μου λέει αερολογίες του στυλ ότι του έκαναν αναβάθμιση και ότι θα έπρεπε να κάνω ένα φορμάτ της micro SD. Το πήρα και έφυγα όσο πιο γρήγορα, για να μην βγω εκτός εαυτού. Μέχρι τώρα (12 ώρες μετά) δουλεύει κανονικά, ολοκλήρωσε και μία φόρτιση, δεδομένου ότι το έχω "λιώσει" προκειμένου να το στήσω πάλι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Παιδιά καλησπέρα !! Όταν η μπαταρία στο tablet φτάνει στο 5% χαμηλώνει τον φωτισμό για εξοικονόμηση μπαταρίας. Μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό ; και να μην χαμηλώνει ο φωτισμός της οθόνης; :shifty: Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelee Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 καλησπερα παιδια! Ειχα δανεισει το ταμπλετ μου στν μικρο μου αδερφο και μου το φερε πισω με το εξης προβλημα. Το ταμπλετ καθε εντολη που δινω την λεει φωνητικα και γενικα η αρχικη οθονη ειανι εντελως αδρανης. Μονο εισαγω τον κωδικο προσβασης και μετα δν μπορω να κανω κατι. πανω στη γραμμη εργαλειων μου βγαζει μια ανοιχτη παλαμι που με μουτζωνει :P κι εχει ενα συμβολο σαν CD με θαυμαστικο. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 καλησπερα παιδια! Ειχα δανεισει το ταμπλετ μου στν μικρο μου αδερφο και μου το φερε πισω με το εξης προβλημα. Το ταμπλετ καθε εντολη που δινω την λεει φωνητικα και γενικα η αρχικη οθονη ειανι εντελως αδρανης. Μονο εισαγω τον κωδικο προσβασης και μετα δν μπορω να κανω κατι. πανω στη γραμμη εργαλειων μου βγαζει μια ανοιχτη παλαμι που με μουτζωνει :P κι εχει ενα συμβολο σαν CD με θαυμαστικο. Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια! Κατά πάσα πιθανότητα έχει ενεργοποιηθεί κάποια επιλογή στις Ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα. Δοκίμασε έστω με φωνητικές εντολές μήπως καταφέρεις να φτάσεις μέχρι εκεί για να το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelee Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Κατά πάσα πιθανότητα έχει ενεργοποιηθεί κάποια επιλογή στις Ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα. Δοκίμασε έστω με φωνητικές εντολές μήπως καταφέρεις να φτάσεις μέχρι εκεί για να το ενεργοποιήσεις. Ευχαριστω φιλε για το ενδιεαφερον. τα καταφερα..τελικα ειχε ενεργοποιηθει το talkback.... τεσπα ολα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Υπάρχει ρύθμιση όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και φορτίζει η οθόνη να είναι ανοιχτή; Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Υπάρχει ρύθμιση όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και φορτίζει η οθόνη να είναι ανοιχτή; Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι. Πας ρυθμίσεις, επιλογές για προγραμματιστές και τσεκάρεις το " σε κανον. καταστ. λειτ." Τώρα εάν δεν έχεις το μενού "επιλογές για προγραμματιστές", πηγαίνεις πάλι ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και χτυπάς 7 φορές πάνω στον αριθμό έκδοσης. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πας ρυθμίσεις, επιλογές για προγραμματιστές και τσεκάρεις το " σε κανον. καταστ. λειτ." Τώρα εάν δεν έχεις το μενού "επιλογές για προγραμματιστές", πηγαίνεις πάλι ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και χτυπάς 7 φορές πάνω στον αριθμό έκδοσης. Σωστός. Σε ευχαριστώ πολύ. Done Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πας ρυθμίσεις, επιλογές για προγραμματιστές και τσεκάρεις το " σε κανον. καταστ. λειτ." Τώρα εάν δεν έχεις το μενού "επιλογές για προγραμματιστές", πηγαίνεις πάλι ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και χτυπάς 7 φορές πάνω στον αριθμό έκδοσης. Nαι μεν, αλλά μετά από 1.5 λεπτά που έχω την αρχική ρύθμιση για να σβήνει η οθόνη, πέφτει πολύ η φωτεινότητα και ίσα που διακρίνεται η οθόνη. Υπάρχει κάτι για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Nαι μεν, αλλά μετά από 1.5 λεπτά που έχω την αρχική ρύθμιση για να σβήνει η οθόνη, πέφτει πολύ η φωτεινότητα και ίσα που διακρίνεται η οθόνη. Υπάρχει κάτι για αυτό; Γι' αυτό μάλλον θα πας στις ρυθμίσεις της οθόνης και στη λήξη χρονικού ορίου οθόνης μπορείς να επιλέξεις το μέγιστο που είναι 30 λεπτά. Βέβαια, έτσι θα έχεις θέμα και με τη μπαταρία όταν η συσκευή είναι εκτός φόρτισης. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα. Έτσι κι αλλιώς, όταν θέλεις να κάνεις κάτι ενεργοποιήται πάλι η οθόνη. Και σε αναμονή μπορείς να βλέπεις εάν π.χ. σου έρθει email, ή sms και ας μην είναι πλήρης φωτεινή η οθόνη. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπέρα στους ταμπλετούχους :) . Λοιπόν έχω μερικές ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι την αγορά του 3G. 1 Καταρχήν τί κάρτα σιμ παίρνει? Την μικροσκοπική των αντρόιντ, ή την κανονική? Λειτουργεί ως τηλέφωνο κανονικά έτσι? 2 Μπορεί να αντικαταστήσει πληρως το λάπτοπ μου στην αναπαραγωγή ταινιών? Έχω 15.6 ιντσών Samsung Με intel i5. Δεν έχω πρόβλημα να βλέπω το τάμπλετ από πάρα πολύ κοντά, αλλά θέλω να ξέρω από τις εμπειρίες σας, αν κουράζουν οι ταινίς στο ταμπ και αν η συνολική εμπειρία θέασης είναι καλή. 3 μέχρι πόσα γίγα διαβάζει sd card και διαβάζει σκληρό δίσκο? (έχω καλωδιάκι micro usb to usb). 4 Μπορεί να συνδεθεί με μόντεμ ώστε να παίρνει ιντερνετ από την οικιακή μου σ΄θνδεση? Αυτά :D . Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Γι' αυτό μάλλον θα πας στις ρυθμίσεις της οθόνης και στη λήξη χρονικού ορίου οθόνης μπορείς να επιλέξεις το μέγιστο που είναι 30 λεπτά. Βέβαια, έτσι θα έχεις θέμα και με τη μπαταρία όταν η συσκευή είναι εκτός φόρτισης. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα. Έτσι κι αλλιώς, όταν θέλεις να κάνεις κάτι ενεργοποιήται πάλι η οθόνη. Και σε αναμονή μπορείς να βλέπεις εάν π.χ. σου έρθει email, ή sms και ας μην είναι πλήρης φωτεινή η οθόνη. Kαι πάλι σε ευχαριστώ. Ναι δεν γίνεται διαφορετικά. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στους ταμπλετούχους :) . Λοιπόν έχω μερικές ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι την αγορά του 3G. 1 Καταρχήν τί κάρτα σιμ παίρνει? Την μικροσκοπική των αντρόιντ, ή την κανονική? Λειτουργεί ως τηλέφωνο κανονικά έτσι? 2 Μπορεί να αντικαταστήσει πληρως το λάπτοπ μου στην αναπαραγωγή ταινιών? Έχω 15.6 ιντσών Samsung Με intel i5. Δεν έχω πρόβλημα να βλέπω το τάμπλετ από πάρα πολύ κοντά, αλλά θέλω να ξέρω από τις εμπειρίες σας, αν κουράζουν οι ταινίς στο ταμπ και αν η συνολική εμπειρία θέασης είναι καλή. 3 μέχρι πόσα γίγα διαβάζει sd card και διαβάζει σκληρό δίσκο? (έχω καλωδιάκι micro usb to usb). 4 Μπορεί να συνδεθεί με μόντεμ ώστε να παίρνει ιντερνετ από την οικιακή μου σ΄θνδεση? Αυτά :D . Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 1. Την μικρή. 2. Άλλο 8 ίντσες και άλλο 15,6. Εμένα κάποιες στιγμές με βολεύει. Εκτός αυτού από το λαπτοπ σπάνια βλέπω ταινίες. 3. Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το γνωρίζω. 4 Γιατί να συνδεθεί με μόντεμ; Εκτός και αν εννοείς το wifi. Φυσικά και γίνεται. Να σημειώσω ότι είναι 4G και πρέπει να έχεις ειδικό πακέτο στην Cosmote που ξέρω για να δουλέψει με 4 G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπέρα στους ταμπλετούχους :) . Λοιπόν έχω μερικές ερωτήσεις γιατί σκέφτομαι την αγορά του 3G. 1 Καταρχήν τί κάρτα σιμ παίρνει? Την μικροσκοπική των αντρόιντ, ή την κανονική? Λειτουργεί ως τηλέφωνο κανονικά έτσι? 2 Μπορεί να αντικαταστήσει πληρως το λάπτοπ μου στην αναπαραγωγή ταινιών? Έχω 15.6 ιντσών Samsung Με intel i5. Δεν έχω πρόβλημα να βλέπω το τάμπλετ από πάρα πολύ κοντά, αλλά θέλω να ξέρω από τις εμπειρίες σας, αν κουράζουν οι ταινίς στο ταμπ και αν η συνολική εμπειρία θέασης είναι καλή. 3 μέχρι πόσα γίγα διαβάζει sd card και διαβάζει σκληρό δίσκο? (έχω καλωδιάκι micro usb to usb). 4 Μπορεί να συνδεθεί με μόντεμ ώστε να παίρνει ιντερνετ από την οικιακή μου σ΄θνδεση? Αυτά :D . Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 1. Οπως αναφέρθηκε παίρνει την mini , και βεβαίως λειτουργεί σαν τηλέφωνο αν βάλεις την sim , του τηλεφώνου σου . 2. Μπορείς να βλέπεις ταινίες άνετα . Σε αυτή την ανάλυση η θέαση είναι μιά χαρά . 3. Μέχρι 32 αλλά κάποιοι είχαν αντιμετωπίσει πρόβλημα . Η 16άρα είναι μιά χαρά . Διαβάζει εξωτερικό σκληρό αν είναι Fat32 . 4. Εννοείς Wi-Fi . Βεβαίως κανονικά και στο σπίτι και σε καφέ και οπουδήποτε . Δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος ανέφερε ότι χρειάζεται 4G . Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση . Αν έχεις κάρτα δεδομένων μπορείς να έχεις Internet άνετα , εκεί που δεν υπάρχει Wi_Fi . Εν κατακλείδι , το μηχανάκι είναι ότι πιό εξυπηρετικό υπάρχει αυτή τη στιγμή , ιδιαίτερα λόγω της φορητότητάς του . Τώρα το καλοκαίρι στην κωλότσεπη του jean και είσαι ωραίος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος ανέφερε ότι χρειάζεται 4G . Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση . Αν έχεις κάρτα δεδομένων μπορείς να έχεις Internet άνετα , εκεί που δεν υπάρχει Wi_Fi . QUOTE] Φίλε μου δεν ανέφερα ότι χρειάζεται 4G. Είπα ότι είναι 4G. Απλά για να το συνδεθεί με 4G και να έχει σαφώς καλύτερες ταχύτητες, πρέπει να διαθέτει και το κατάλληλο πακέτο. Φυσικά και δουλεύει και με 3G. Εννοείτε όπου δεν έχει wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ. Έχω 4G στο κινητό μου, αν και δεν το χρησιμοποιώ. Προς το παρόν, όταν το γυρίζω 4τζι απλά τρώει την μπαταρία και δεν έχει πολύ καλύτερες ταχύτητες εδώ που είμαι. Στο τάμπλετ εάν καταλήξω δεν χρειάζομαι 4τζι και θα πάρω το 3τζι που είναι πιο φτηνό 235 ευρώ κάνει στο σκρουτζ. Έχει πάρει την κιτ κατ το εργαλείο και πόσες ώρες οθόνη βγάζει περίπου? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusretalis Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Παιδιά με τι setup έχετε καταφέρει να τρέχει το Adobe Flash (ROM, Flash Version κ.λπ.). Εμένα δε μου παίζει σωστά σε 4.2.2 με την τελευταία επίσημη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εκει στο eshop ειναι μεγαλοι *******. Ειχα αφησει το tablet απο 02/06 και ενω πηγα απο κει να ρωτησω τι γινεται την 12-06 φαινοτανε στο συστημα οτι απο τις 4-06 δεν υπηρχε καμια κινηση. Τελικα σημερα μου ερχεται μνμα που λεει οτι θα το στειλουν στην αντιπροσωπια και εκτιμωμενο χρονο αναμονης 15-20 μερες. Τρεις μηνες το χω και αμα παω απο κει θα πνιξω κανενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εκει στο eshop ειναι μεγαλοι *******. Ειχα αφησει το tablet απο 02/06 και ενω πηγα απο κει να ρωτησω τι γινεται την 12-06 φαινοτανε στο συστημα οτι απο τις 4-06 δεν υπηρχε καμια κινηση. Τελικα σημερα μου ερχεται μνμα που λεει οτι θα το στειλουν στην αντιπροσωπια και εκτιμωμενο χρονο αναμονης 15-20 μερες. Τρεις μηνες το χω και αμα παω απο κει θα πνιξω κανενα Τα ίδια περίπου πέρασα και εγώ. Το έχω πάρει από πλαίσιο και σχεδόν από την αρχή, είχε πρόβλημα με την φόρτιση. Δεν ολοκλήρωνε την φόρτιση και πότε έφτανε μέχρι το 50% και σταματούσε εκεί, πότε έφτανε στο 100%, αλλά μετά από μερικά λεπτά έπεφτε στο 20%. Το πήγα πλαίσιο, αλλά μου είπαν να το πάω στη Samsung που για καλή μου τύχη είναι δίπλα από το πλαίσιο (Πάτρα). Το πήγα και το αποτέλεσμα ήταν να το πάρω πάλι μετά από 15-20 ημέρες. Στις δύο ημέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάει στα κεντρικά Αθήνα γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα. Τώρα όλα εντάξει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Τα ίδια περίπου πέρασα και εγώ. Το έχω πάρει από πλαίσιο και σχεδόν από την αρχή, είχε πρόβλημα με την φόρτιση. Δεν ολοκλήρωνε την φόρτιση και πότε έφτανε μέχρι το 50% και σταματούσε εκεί, πότε έφτανε στο 100%, αλλά μετά από μερικά λεπτά έπεφτε στο 20%. Το πήγα πλαίσιο, αλλά μου είπαν να το πάω στη Samsung που για καλή μου τύχη είναι δίπλα από το πλαίσιο (Πάτρα). Το πήγα και το αποτέλεσμα ήταν να το πάρω πάλι μετά από 15-20 ημέρες. Στις δύο ημέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάει στα κεντρικά Αθήνα γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα. Τώρα όλα εντάξει. Τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα για να ξέρουμε τι μπορεί να μας περιμένει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα για να ξέρουμε τι μπορεί να μας περιμένει; Είναι λίγο μπερδεμένη η υπόθεση. Όταν το πήγα και τους εξήγησα το πρόβλημα, μου είπαν ότι πρέπει να φταίει η μπαταρία. Κατά τη γνώμη μου άλλαξαν μπαταρία. Πριν το πάω είχα δοκιμάσει διάφορα, όπως εργοστασιακή επαναφορά, άλλον φορτιστή, τον δικό του φορτιστή σε άλλη συσκευή και όλα έδειχναν ότι έφταιγε η μπαταρία. Όταν πήγα να το πάρω και ρώτησα τι έφταιγε, εκεί παραλίγο να τα πάρω με αυτά που μου έλεγαν. Η κοπέλα που μου το παρέδωσε, μου είπε ότι έκαναν αναβάθμιση και ότι εάν είχα πάλι πρόβλημα να κάνω ένα format στην SD πρώτα και μετά να το πήγαινα πάλι. Μέχρι τώρα φορτίζει κανονικά (έναν μήνα περίπου μετά). Μου άλλαξαν επίσης και φορτιστή. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Απ' ότι έχω διαπιστώσει και έχω διαβάσει, αν η μπαταρία φορτίζει κανονικά και μετά από λίγο διάστημα πέφτει, φταίει αποκλειστικά και μόνο αυτή. Τα ίδια έκανα και σε ένα άλλο Samsung και τελικά μόλις αγόρασα άλλη μπαταρία δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο που στην ταμπλέτα μας είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουμε μόνοι μπαταρία. Αλλά όχι και ακατόρθωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδιά! Πήραμε kit-kat!! Το καταλάβατε; Για πείτε εντυπώσεις. Εγώ μόλις το πέρασα. Το ψάχνω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Παιδιά! Πήραμε kit-kat!! Το καταλάβατε; Για πείτε εντυπώσεις. Εγώ μόλις το πέρασα. Το ψάχνω ακόμα. Πώς έκανες την αναβάθμιση. ΟΤΑ ή μέσω Samsung Kies; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ασύρματα μέσω wifi. Απο τη στιγμή που έβγαλε αυτόματα την ειδοποίηση, δεν βρίσκω το λόγο να χρησιμοποιησω kies. Εκ πρώτης όψεως δείχνει καλύτερο. ..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts